|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
4.12.2009 10:10:32   
Wannabemommy
Dobro jutro user posted image

Jaz sem dans tud kr dobro spala, sam me cel hrbet tak boli da je joj, nikakor ne najdem primernega položaja za spanje se sam premetavam, pol malo zaspim in ko me začne vse bolet se začnem spet obračat,....joj joj.
Nataša35 - hvala za user posted image , jaz pa tebi želim da v ponedeljek na pregledu zagledaš user posted image user posted image user posted image
Pri nas je dans spet vse ovito v meglo, komaj kaj vidiš ampak je treba vseen malo na sveži zrak.

Nič lepo se mejte in se slišimo, vsem ki pa imate dans pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
4.12.2009 10:13:10   
Anonimen
Neka noc hvala za info o popustu za plavanje. Vodnik imam, kartice BTC pa ne. Kje pa to dobim?

To je pa link od ljubljanskih noseck 2. del. Sem kar zadnjo stran vzela.

http://www.ringaraja.net/forum/m_4327527/mpage_29/tm.htm#4721862

Lepo se imejte danes, ceprav je v Ljubljani tako zalostno vreme. Se malo pa bo spet megla. Bedno user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
4.12.2009 10:31:45   
neka_noč
Aglaia hvala za link! user posted image
BTC kartica.... mislim, da sem jo sama naročila preko internetne strani... user posted image user posted image (imam jo že nekaj časa pa se ne spomnim)  Drugače pa ti jo jaz lahko posodim če jo potrebuješ in si to urediš...  A prideš v pon. ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.12.2009 10:43:47   
pupa*81
kako si ga izgubuila user posted image tu je link če ti kaj pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/m_4327527/mpage_29/tm.htm

drugače pa kako smo kaj bejbe?

jst komi čakam sneeeeg user posted image ja vem, primorka ruknjena na sneg kaj čmo

aja, sam eno bi popravla, k je napisala da je 3d/4d ravno tako plačljivo kot morfologija, al neki takega... no to ni tako: morfologija je reden uz pregled pri osebnem ginekologu, 3d/4d je pa neobvezen uz, ki ga opraviš samoplačniško, greš pa tja k ti paše

no uživejte!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.12.2009 10:45:01   
pupa*81
ah me je že aglaia šišnla z linkom user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.12.2009 10:59:35   
Chi_Pita
Na hitro da pozdravim user posted image

Ela lepo da si že doma in je boljše ... zdaj pa le počivaj user posted image user posted image user posted image

Di_Di in memole ... se vidimo ju3 user posted image user posted image user posted image user posted image

punce mene pa od včeraj tako trebuh boli (čisto spodaj), sploh ko se vstanem ali ko malo dlje hodim. Imam občutek da me predpona boli in mi bo vse skupaj vn padlo - čeprav ne vem točno če je to to. Ta občutek mi je tako strašen. user posted image A ima še katera tak občutek oz take bolečine? Drugače pa nosim spredaj in mislim da piše tudi da ni riziko (ne vem razbrati te zdravniške pisave user posted image ) ali pa piše spredaj in nizko ali pa spredaj ni nizko? user posted image Kaj so vam napisali v materinsko?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.12.2009 11:04:33   
BELA BUČA
Ena je spraševala za 3D. V Zagorju stane 70 eur s CD-jem. Pregled naj bi bil temeljit, vključuje tudi oceno teže in mere dojenčka ...

Tale noč je bla pa čudna. Od štirih naprej sem bla za računalnikom, ker nikakor nisem mogla spat. user posted image
Ob sedmih me je pa mal zvil in sem za kako urco zaspala.

Čestitke vsem za preglede in držim pesti za tiste, ki še čakate na morfologijo.

Uživajte maksimalno, prihaja vikend.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.12.2009 11:10:46   
nejanejc
Eno vprasanje, a to s kuhanim vinomje pa vredu za otrocicke?

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.12.2009 11:30:35   
ela24
Ojla!
Saj se trudim ležat, ampak tu pa tam pa grem opravit kako lažje gospodinjsko delo. Če pa se mojemu zdi vse pospravljeno, ko ga kaj prosim, mene pa vse motiuser posted image   Se bom zgleda mogla privadit, da  ne more bit vse kot bi jaz rada.
Ena je omenila ta občutek tiščanja navzdol.To se tudi meni dozdeva, zraven pa mi  še trebuh otrdeva.Ampak ko vzamem magnezij pa je boljše. Tako, da lahko poskusiš, pa počivaj. Magnezij pa itak ne more škodit, ker če ga je preveč se sam izloči. lahko, da tudi ti nizko nosiš. In meni so rekli, da moram dva tedna počivat, potem bomo pa videli...
Kar se pa spanja tiče, tako dobro ne spim kot prej, ampak zaenkrat še kar dobro. Res pa je, da po moje dosti k temu pripomore  vodna postelja. Ker na navadni pa se lahko stokrat obrnem in me vse boli in tišči. Tako, da je zgleda vodna res idelna za nosečke. Pa niti ni bilo take razlike v ceni, v primerjavi z malo boljšimi jogiji. Tako, da sem vesela, da je zmagala moževa voljauser posted image user posted image user posted image
Getreal, kje pa ti hodiš? Vem, da imaš stokka, pa da si ga naročla preko ene strani. Pa bi te nekaj vprašala. Pa se lahko mogoče preko facebooka slišiva?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.12.2009 11:31:00   
neka_noč
Hvala za link! user posted image

Kuhan vinček - na hektolitre škoduje, sigurnouser posted image , če pa spiješ en kozarček (ne vsak dan! user posted image ) ali pa kak požirek ni panike, tako da, če kateri paše... Meni je zadnjič, ko smo bili z mojim  user posted image v mestu tako zelo zadišal, da sem ga MORALA probat. Naredila sem dva požirka - pa sem že bila user posted image Tudi sicer ne pijem nič alkohola in se me zato vedno, pa če ga samo čisto malo probam, takoj "zadane"/prime. user posted image
Splošna šala na moj račun je, da samo, da zavoham kaj alkoholnega, sem jaz že user posted image user posted image . Imam prijateljico, ki je, ko je zanosila, dobila neustavljivo željo po pivu in ga je tudi pila, občasno. Danes ima 5 let starega normalnega otroka. Mislim pa, da v nobeni stvari ni pametno pretiravati. Ampak hecno pri njej je bilo, da ji je pivo zadišalo ob 23-i uri in je bil njen user posted image čisto paf, ko mu je morala skorajda zagroziti, da je šel po pivo - v bližnji lokal. So se mu vsi kolegi smejali... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.12.2009 11:31:12   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Eno vprasanje, a to s kuhanim vinomje pa vredu za otrocicke?

To sem se tudi jaz spraševala? Jaz sem se namreč zaenkrat čisto odpovedala alkoholu. Zdaj pa ne vem, ker tudi meni bi kdaj pa kdaj pasalo vinček spit. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.12.2009 11:34:41   
ela24
Aja, še glede savne. Kolikor sem zdaj v bolnici slišala, so tem user posted image preko roka svetovali naj se tuširajo z vročo vodo, ker to menda sproža popadke. Tako, da jaz osebno ne bi tvegala z savno. Ker že voda za kopanje ne smet bit vroča. V savni pa ziher ni 30 stopinj. Saj te bone pa se da marsikje podaljšat, tako da daj raje to opcijo preverit. Odločila se boš pa tako sama.
Kuhano vino...Hmmmuser posted image  Kak deci vina je not v enem,ker ga itak redčijo. Tako, da mislim, da v zmernih količinah en do dva nima kaj bit. Drugo pa je, če bi ga kera liter zvrnila, pol bo pa mali malo v dozi, ona pa tudiuser posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.12.2009 11:43:04   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem prišla malo prej domov od zobarce!
Skoraj dve uri sem čakala tam v čakalnici!user posted image user posted image user posted image

Vreme je spet nikakvo!

Glede alkohola oz vinčka in pive!
Deci rdečega vina pri kosilu ne škodi pa še dobro za kri je,pivo je pa dobro za ledvice in ko dojiš je dobro za mleko tako da enkrat na teden vam to ne more škodit!
Jaz sem v prvi nosečnosti v prvem mesecu popila kr nekaj alkohola,smo bli na smučanju in zvečer ob igranju kart smo ga pač pili pa sem spila kar nekaj breezerjev in kr nekaj bambusa pa je moja tamala zdrava kot riba nič ji ne fali,nisem pa takrat še vedla da sem noseča!

Joj še malo pa v službo a se mi tako ne da!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.12.2009 11:55:03   
katy83
dobro jutro. ok, no, dober dan. user posted image

mi2 z mojim user posted image  sva danes bolj bogo spala, ker je dragi moj kašljal 100/uro. Joj, kašlja tak, da se kr duši zraven. No, hvala bogu nima več vročine. user posted image  Samo me je malo strah, ker je danes že šel delat. user posted image
Včeraj sem bila s 4 kolegicami v Celju na pizzi, pa tortici, pa je bilo tak faaaaaaajn. Čvekale smo, pa vse so bile tak raznežene, ko sem razlagala kako je dober filing, ko user posted image  brca.user posted image  Malo jih jezim, da bi še one kaj imele. user posted image

Ela - tudi jaz nizko nosim, mi je bilo rečeno 14 dni počitka, potem pa bomo videli kako pa kaj, tako kot tebi, ne? No, v torek imam morfologijo, pa da vidimo. Res bi rada že šla malo delat, vsaj kako soboto in nedeljo bi mi pasalo. Prvič zaradi počutja, drugič pa zaradi kakšnega €. No, če pa ne bo šlo, bomo pač doma. user posted image  je vseeno na prvem mestu. Aja, to sem ti hotela povedat. Meni je ginekologinja rekla, da počitek pomeni nič kaj fizičnega, pa kake telovadbe pa to, ampak, da tud ni fajn, da se preveč poležava. Jaz grem na kakšen kratki sprehod, pa doma itak moraš kaj naret, ne?  No, upam, da se nama ta posteljica dvigne in da bo vse ok. user posted image

glede alkohola - jaz sem tudi slišala, da kakšen kozarček vinčka ne škodi, sploh pa ne zdaj v 2.trimesečju, baje je 1.trimesečje bolj nevarno. No, meni se tudi na čase piva zlušta, pa si odprem pločevinko in ga spijem kaki deci. Potem pa je moj lubi jezen, ko mora ostalo spit. user posted image

nič, punce, se pišemo kaj
Katy

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.12.2009 12:00:13   
Anonimen
Evo mene. Jah, tako je. Zdaj ne dobim republiške, saj se gledajo prihodki mojih staršev. Ko si prijavljen pri partnerju naj bi bil tam prijavljen 2 leti, da se to obravnava isto kot zakonska zveza (prej je le izvenzakonska). Ker mi ˝ne sme dajati informacij˝user posted image mi je rekla, da je ˝najlažje˝, če se poročiva. Ja, super... Ne vem kaj bova. Bom počakala, da pride iz službe, pa se bova pogovorila.

user posted image za vse tiste, ki imate danes preglede.

Lp

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.12.2009 12:04:29   
nizy
pri nas pa kar fajn snežiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.12.2009 12:19:19   
pupa*81
reeees, kje? user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.12.2009 12:22:58   
nizy
na gorenjskemuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.12.2009 12:23:53   
nizy
moje pupe pravjo , da je dons zima , ker sneg pada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.12.2009 12:26:58   
tanika1
Pri nas je tud začel snežit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.12.2009 12:55:08   
Di_Di
Pupa*81 jaz sem napisala ma sem se zmotla... sem hotla napisat nuhalno user posted image sorry men trenutno hodi sam še morfologija po glavi user posted image hvala da si me popravila.

Memole in Chi_Pita ja jutri se pa končno tudi me dobimo user posted image ob 15ih v kapitnaiji? memole, se pravi boste imele s tvojo princesko pester vikend, cela žurka bo (tko reče moja nečakinja) ko atija ni doma kaj user posted image hehe super!

Chi_Pita
a si kej težkega dvigovala? Dej pejt do zdravnice, če te fejst boli. Drugače pa upam da te čim prej neha in da ni nič kej takega user posted image user posted image user posted image user posted image

Bela buča
kej pa je ta UZ v zdravstvenem al kej ga majo? Pri katerem g. pa?

Sneg .. joj jaz bi bla tud kje, kjer pada sneg.... lansko leto takle čas sva šla z mojim k njmu ... in pol sva se vsak dan zapeljala gor na Kope na sneg... pol sva šla pa še za 2 dni v moravske.. joj to je bil en najboljših dopustov. Sva rekla da bova letos ponovila... no veseli december je tu, mi2 oz mi3 bomo pa kr lepo doma ostali user posted image

Gremo pa zato danes v Ikeo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.12.2009 13:01:52   
aprilski hrošček

Pupa*81 moj dragi je ravnokar prišel iz Logatca in pravi da full sneži!!!!!

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.12.2009 13:01:59   
ela24
Katy hvala za odgovor. Ker res nisem vedela, kako točno si naj predstavljam ta počitek. Ali to pomeni ležanje, ali tudi malo sem pa tja, kako opravilo. Tako, da če kaj po stanovanju porihtam bo menda še šlo. Itak bom pa raje ta dva tedna malo več ležala, pa upam, da bo potem vredu. Ti sprehodi v mrzlem vremenu pa me na žalost ne ganejouser posted image
Bom pa pol nadoknadla. Itak sem se komaj malo znebila tega kašlja, in sem raje not na toplem.
Ma itak se mi zdi, da če sem dalj časa pokonci da me kar nekaj boli in tišči. Nekje sem slišala, da naj ne bi dvigovale več kot 3kg. Si zasledila kaj takega? Meni se to zdi kar malo hudo. Ker pol skoraj nič ne moreš dvignit...

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.12.2009 13:40:22   
Anonimen
Hej punce. Sem ugotovila, da se morem vsake 2 uri javiti, ce hocem biti azurna. Cist prevec naklofate, pol sem pa v zaostanku user posted image

Upam, da bomo tudi po poordu se kaj cvekale in ne bo tema kar umrla. Sem pa vidla pri ljubljanskih noseckah, da se ful menite kera bo s kom vozickala. Jaz se vedno ne vem kje bomo ziveli zato se ne morem parckat user posted image Lahko bi se pa kdaj v Tivoliju vse skupaj zmenile. Sploh tam avgusta, septembra, ko bodo se lepi dnevi. Invazija nosecnic na Colnarno! user posted image

Najprej glede kuhanega vina. Ne vem Nejanejc kaj naj ti recem. Eni pravijo tako kot je rekla Katy83, da v prvem trimesecju najbolj skodijo vse slabe stvari. Fora je pa v tem, da razen, ce ful divje gledas na menstruacijo potem takoj ves, da si noseca pa se potem si ze 2 tedna skodovala otroku, ce ne pa itak nekaj casa ne ves in jaz sem tako kot memole tudi se ful pila (pa kadila), ker nisem vedla. Od takrat naprej se sicer pazim, ampak tudi ne padam ven zaradi tega, ce kdo kadi okoli mene ali pa ce mi kdo ponudi kaksen kozarec. Seveda pa ne "do daske" user posted image
Aja, eni pravijo tudi da kava skoduje pa barva za lase pa da o zobarjih in injekcijah sploh ne govorim. Stekas?

Neka noc. Zdaj googlam to kartico BTC pa ne vem ali je to clanska ali klubska. Ali je to eno in isto. V torek imam morfologijo in bom verjetno prisla v sredo al pa naslednji ponedeljek. Ti gres al je mali bolan? To sem te zadnjic hotela vprasati, kam (ce sploh) gres ti na 3d?

Bela buca, hvala za info o 3d ampak ne vem ce se mi da v Zagorje voziti. Ni take razlike v ceni, da bi se splacalo. Ne vem no. Kmalu se bo treba odlociti.

Pupa81, pri vas v Logatcu ziher ze snezi. Ena fora obstaja, da ko je sneg samo se na Vrsicu je ziher se v Logatcu. Tam je res skoz bolj mrzlo pa piha user posted image

Pri nas v Ljubljani pa itak nic od snega. Sam dez pa megla. Sem se pa danes malo z LPP vozila in so bli vsi soferji tko prijazni. Me je skoraj kap. Ker jaz vedno pozdravim, ko pridem gor pa me ponavadi samo tako pogleda, kot da bi me najraje vrgel pod bus user posted image user posted image

To skoz pozabim napisati, Nincy dobila sem majcko, Hvala! Je pa res smesen kroj. Dolzina je super, rokavi so zgoraj tako barocno napihnjeni, po pranju so se pa skrajsali in so zdaj na 3/4. No, al pa imam jaz predolge roke user posted image . V glavnem, majcka je super, nogice so lustne in to je vse kar je pomembno. Bomo ze ponosile, nekaj je pa itak bolj zaradi spomina.

Kaj sem se pozabila? Pridem cez 2 uri spet pa bom potem nadoknadila user posted image

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 13:49:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?