katy83
|
dobro jutro. ok, no, dober dan. mi2 z mojim sva danes bolj bogo spala, ker je dragi moj kašljal 100/uro. Joj, kašlja tak, da se kr duši zraven. No, hvala bogu nima več vročine. Samo me je malo strah, ker je danes že šel delat. Včeraj sem bila s 4 kolegicami v Celju na pizzi, pa tortici, pa je bilo tak faaaaaaajn. Čvekale smo, pa vse so bile tak raznežene, ko sem razlagala kako je dober filing, ko brca. Malo jih jezim, da bi še one kaj imele. Ela - tudi jaz nizko nosim, mi je bilo rečeno 14 dni počitka, potem pa bomo videli kako pa kaj, tako kot tebi, ne? No, v torek imam morfologijo, pa da vidimo. Res bi rada že šla malo delat, vsaj kako soboto in nedeljo bi mi pasalo. Prvič zaradi počutja, drugič pa zaradi kakšnega €. No, če pa ne bo šlo, bomo pač doma. je vseeno na prvem mestu. Aja, to sem ti hotela povedat. Meni je ginekologinja rekla, da počitek pomeni nič kaj fizičnega, pa kake telovadbe pa to, ampak, da tud ni fajn, da se preveč poležava. Jaz grem na kakšen kratki sprehod, pa doma itak moraš kaj naret, ne? No, upam, da se nama ta posteljica dvigne in da bo vse ok. glede alkohola - jaz sem tudi slišala, da kakšen kozarček vinčka ne škodi, sploh pa ne zdaj v 2.trimesečju, baje je 1.trimesečje bolj nevarno. No, meni se tudi na čase piva zlušta, pa si odprem pločevinko in ga spijem kaki deci. Potem pa je moj lubi jezen, ko mora ostalo spit. nič, punce, se pišemo kaj Katy
|