Anonimen
|
Hej punce. Ste spet ful napisale. Cestitke vsem za uspesne morfologije in za puncke in fantke. Se mi zdi, da je kar 50-50, a ne? Wannabemommy in Malenaa, se enkrat vama hvala za vse informacije o adaptaciji! Sem si tudi malo slikice na FB pogledala. Lustna stanovanjca, ni kaj. Ampak kaj ko take kvadrature, kot imata vidve ali pa cela nadstropja hise v Ljubljani stanejo celo premozenje. Groza! Tesh, sta dobila kredit? Midva sva tudi gledala te novogradnje v Trzinu, samo sva cist razvajena in bi bila kje kjer je LPP. Zdaj gledava v Tacnu novogradnje, ampak za isto ceno kot v trzinu, dobis tam 20 kvadratov manj. Danes se mi res mesa od teh stanovanj in vsega. Malo se nama ze mudi s selitvijo, ce se nocem selit po porodu. Pa se hormoni me dajejo ... krasn skratka Pa zelim ti, da se ti cimprej postlca postima in da prides na pilates. Me prav zanima koliko nam pomagajo vse te vaje medenicnega dna. Pravijo, da je porod super enostaven ce imas to natrenirano. Ce me cist malo raztrga ali pa me bog ne daj rezejo na porodu, grem dat pritozbo! Jutri imamo se meditacijo 90 minut in neke teste kako so se nam trebusne misice raztegnile in razprle zaradi trebuha. Ce sem prav razumela. Bom sporocila. Neka noc in Marjanaj, kako je s to vadbo v Atlantisu? Meni je ginekolog sicer rekel, da naj bi se nosecnice izogibale sladki in toplejsi vodi, ampak me tako boli kriz in mala mi pritiska na nek zivec v hrbtu in mi noga dreveni, da sem razmisljala, da bi sla to probat. Pa to glede kopalk me tudi zanima. A zdaj si morem pa se to kupovati? Cojka, zelim vama uspesen soping pa da ne bosta prevec zapravila. Ej, a je ta vajin kuzek labradorka? Samo ziher ni vec tko majhna, a ne? Sem se cist raznezila nad malo. Kako je lustna kepica. Mi imamo doma malo kuziko, ki je glih zaradi tega, ker je majhna in lustna razvajena do amena. Je stara ze 15 let in nic ne zgleda, da bi kaj kmalu umrla. Babi pravi, da ji je pri nas prelepo. Haha. Aja, se glede nogic pri na UZ. Pri nas ze od zacetka kaze na puncko, ampak je vedno tako razkrecena na UZ, da mi je kar malo nerodno kako tisci noge narazen Punce, a nobena ne gre na 3D k strahovi? A je drugje res tako ceneje? Za Kaliste vem kaksna je cena, kaj pa drugje? Jaz sem v 21 tednu in se mi ravno tako kot Cojki ne zdi, da bi brcala tako, da bi moz cutil. Se mi pa zdi, da brca ze kar nekaj casa ampak sem jaz to pripisovala vsemu drugemu. Oziroma se sploh nisem toliko s tem ukvarjala. Ce pa samo to cakas, da nekaj zacutis, pa ti verjetno ze psiha tako dela, da mores nekaj cutiti. Bomo videli. Je se 20 tednov casa, da me nabrca. Aprilcica, jaz sem pisala o cigaretih, ki se mi se vedno lustajo ampak potem kar pozabim na njih. Se vmes kdaj spomnim pa si mislim: oh, kako bi zdaj enega prizgala, ampak si mislim, da ce tri mesece nisem, ne bom zdaj vsega unicila. Me pa skrbi kako bo po porodu. Ne bi rada vsega truda stran vrgla. No ja, je se cas do takrat. Tako, da te ful razumem. In ne sekiraj se! Ce ti pase, ti pac pase. Saj ene bodo (bomo) tudi kuhancka pile v novoletnem casu pa zaradi tega se ni konec sveta. Saj nismo neki hudi alkoholiki ali pa odvisniki od drog. Pa da o tem kaksen zrak dihamo v vecjih mestih sploh ne zacnem ... CSI se je zacel. Grem se jaz gledat. Punce, lepo se imejte.
|