|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
4.12.2009 8:29:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dobro jutro

Spali smo T je v vrtcu...Maj je pa nehal kašljat odkar imam tiste svečke user posted image

une bronhoneki a ne

bronhopulmin svečke...super zadeva pa še vse diši

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
4.12.2009 8:33:51   
KatMat

dobro jutro

Spali smo T je v vrtcu...Maj je pa nehal kašljat odkar imam tiste svečke user posted image

une bronhoneki a ne

bronhopulmin svečke...super zadeva pa še vse diši

si morm kr zapisat.....kaj ce bi dal take stvari se na seznam...al so ze??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
4.12.2009 8:36:37   
Anonimen
d.jutro!

Oskar tudi danes šel s kolesom v vrtec. mišek moj mali,... se je ustavil in rekel, da ga zebe v kolenauser posted image ... vedno kaj najde! ampak je šel od doma do vrtca lepo na kolesu, jaz pa zraven z Urbanom v traku,...
Urban je bil vso noč pri meni in samo da sem mu umaknila jošk, se je zbudiluser posted image ... sem zaležana. proti jutru mi je bilo dovolj in sem ga položila v posteljico pa mu je tudi odgovarjalo... zdaj pa je na tleh in tolče z roko po tleh in vriska!

pika27 dobrodošla,...!!! sem ugotavljala, da imamo same Tanje pa Petre pa Maje pa seveda Katjeuser posted image ... no, kakšna Andreja se še najde, ostalo je pa že "redko ime" pri majčicahuser posted image

zdaj grem pa klicat v Zvon d.o.o. da vidim, kako bom dobila zdaj to krstno svečo...
pa še en kup drugih opravkov bo danes,... najbolje, da dobro zajtrkujem.

ste ve že? zajtrkovale?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
4.12.2009 8:38:34   
Anonimen
user posted image

dober tek!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
4.12.2009 8:46:24   
KatMat
mmmmmmmm hvala za zajtrk!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
4.12.2009 8:47:08   
PapuaNG
Tako, tečnobo sem odložila v posteljico in ni nič slišat, tko da bo očitno res malo zadremal. Jst pa pod tuš pa lase oprat, da grem lahko kam ven, brez da se me ustrašijo user posted image Upam, da naju ne ujame dež...mojga pa sploh ne bom zbujala...se mi ne da pol ure s tem ubadat. Popoldne pa tut ne mislim u btc rint, ker bo itak gužva za popiz...

Aja-a če jih v kombinezonček oblečete, jih še kaj pokrivate z dekicami? Jst nikol ne vem, kok je dost, zdej ko je že tko mraz. Sem ga včeri še v vrečo dala (poleg kombinezončka), pa se mi je zdel, da je kr mal zakuhal notri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
4.12.2009 8:49:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro....

Danes za odtenek boljše-je dragi vstal takrat,ko je bilo treba samo dudo dat,jst sm jo pa enkrat nahranila.Se ful pozna,da sem mal boljš spala.

Pa na večeeeeeeerrrrjjjjjooooooooooo greeeeeeeeeeeevvvvvvvvvaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
4.12.2009 8:50:42   
Dudica1
papua jaz ga mam v kombinezončku pa še v uni vreči od vozička...dekco mam pa samo sabo če bi še kaj rabila 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
4.12.2009 8:54:17   
Anonimen
Papua, jaz ga oblečem takole:

body z dogimi rokavčki, majčka z dolgimi rokavčki, bundica, kapa, žabice, hlačke in copatki. v vozičku ima vrečo, ki pa ni med toplejšimi vrečami.
gledam, da ima vrat in rokice tople, a ne prepotene. ker drugače je živčen.

za v trak ali lupinico ga oblečem manj, ker v traku grejeva en drugega, v lupinici ima pa kar toplo vrečo,...

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
4.12.2009 8:54:32   
FLASK_A

papua jaz ga mam v kombinezončku pa še v uni vreči od vozička...dekco mam pa samo sabo če bi še kaj rabila 

jaz isto.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
4.12.2009 8:54:44   
KatMat
jest ce jo mam v budnici od maje jo morem met samo v bodiju...pa buh var da jo se pokrijem k mi ze tko zakuha...ce jo mam pa v zimskem pajacu jo mam pa v pulovrcku ...vsakem primeru brez dekce

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
4.12.2009 8:55:21   
KatMat
Mujo: "Dobio sam 5 tona uglja. Da li si toliko ljubazan, da mi
pomogneš spremiti u podrum!"
Haso: "Vrlo rado, ali znaš, bolestan sam!"
Mujo: "Stvarno?"
Haso: "U stvari imam spolnu bolest!"
Mujo: "A koju?"
Haso: Boli me **** za tvoj ugalj"

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
4.12.2009 8:58:35   
petrazg
Dobro jutro... Spali smo spet... user posted image brez komentarja. No, malo boljše kot pri K.atji ampak res samo malo ...user posted image Vedno bolj resno razmišljam, da bova ukinila dojenje, ker je mali samo razvajen... samo malo je potrebno, da se potolaži. Sem mu danes spet ponoči mleko dala , ko se je zbudil pa je naredil 3 požirke in to je bilo vse... Čez eno urco se je pa spet zbudiluser posted image

No, danes še moram nekja malega nabavit za Miklavža, upam da nama uspe dopoldan, ker potem bo gužva in niti časa ne bomo imeli. Gremo k mojim v Celje. ker imajo pri prijateljih koline... Spet se bomo imeli finouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
4.12.2009 8:59:57   
petrazg
Aja, K.tja.... ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
4.12.2009 9:00:58   
lake
Dobro jutro!

Spale sva do poldevetih, kr ne morem verjet.

Pika dobrodošla. Sadne kašice kupujem,  razen banano ji nardim, ker ji h kar rada je (tisto malo količino ki poje), zelenjavo ji pa kuham. Dajem ji pa babano, hurško, jabolko, marakujo, breskev, marelico. Kivija ji pa še nisem dala.

V vozičku mam oblečeno v bodi, majčko, žabice, hlačke, nogavičke, ali copatke, bundico, kapo, pokrita pa je z dekico, in neki podobnim vreči.

Sm jo pa dons ponoč prvič dala v vrečo, pa se ni prov zlo pritoževala. A jihj še s čim pokrijete če so v vrečah?

K.tja
Zdej si me pa s temi jajci lačno nardila, si jih grem kr narest.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
4.12.2009 9:01:12   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

jaz isto.

pri nas je tudi tako... Čeprav sem ga imela ene parkrat samo v kombinezončku, se mi še ne zdi tako mraz...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
4.12.2009 9:03:24   
KatMat
u petra...lepo se mejte....pa kaksno klabaso se nam prvosci

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
4.12.2009 9:09:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro....

Danes za odtenek boljše-je dragi vstal takrat,ko je bilo treba samo dudo dat,jst sm jo pa enkrat nahranila.Se ful pozna,da sem mal boljš spala.

Pa na večeeeeeeerrrrjjjjjooooooooooo greeeeeeeeeeeevvvvvvvvvaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca!

uuu, to sem pa spregledalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
4.12.2009 9:10:32   
Tanja_
Oblečem jo jst zgleda najmanjuser posted image Jst mam bodi, žabice ali pajac,nogavičke, hlače,jopica, bunda,kapa in v vozčku footmuff v lupinici bombažna dekica.Če bi jo npr.dons dala v kombinezon,bi odstranila footmuff,k se mi ne zdi še tok mrzlo,ne vem,kaj bi jo pol oblekla pri ornk minusu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
4.12.2009 9:12:15   
Dudica1
pika pri nas smo jedli že banano,jabolko,hruško,kaki...pa piškot,pire,zelenjavo kuham(cvetačo,korenje,brokoli,koleraba...),kruh,juhica,sadne skutke

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
4.12.2009 9:12:34   
Tanja_
aja petrazg-koline,mnjamsiuser posted image user posted image user posted image Mi smo ene 14 dni nazaj samo krvavice delali-mašina so dobre....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
4.12.2009 9:13:01   
Anonimen

u petra...lepo se mejte....pa kaksno klabaso se nam prvosci

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
4.12.2009 9:13:19   
Dudica1
Pr nas je - 1 stopinja...čakamo snegeca user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
4.12.2009 9:14:39   
Anonimen
joj, jz bom živčenga fasala, je T. dons tojk tečenuser posted image sam tečnaruser posted image nimam več ideje kako ga naj zmotimuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
4.12.2009 9:16:05   
Anonimen

Pr nas je - 1 stopinja...čakamo snegeca user posted image

user posted image pr nas je dežuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?

DA (70%)

NE (30%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!