Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:29:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro Spali smo T je v vrtcu...Maj je pa nehal kašljat odkar imam tiste svečke une bronhoneki a ne bronhopulmin svečke...super zadeva pa še vse diši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:33:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro Spali smo T je v vrtcu...Maj je pa nehal kašljat odkar imam tiste svečke une bronhoneki a ne bronhopulmin svečke...super zadeva pa še vse diši si morm kr zapisat.....kaj ce bi dal take stvari se na seznam...al so ze??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
d.jutro! Oskar tudi danes šel s kolesom v vrtec. mišek moj mali,... se je ustavil in rekel, da ga zebe v kolena ... vedno kaj najde! ampak je šel od doma do vrtca lepo na kolesu, jaz pa zraven z Urbanom v traku,... Urban je bil vso noč pri meni in samo da sem mu umaknila jošk, se je zbudil ... sem zaležana. proti jutru mi je bilo dovolj in sem ga položila v posteljico pa mu je tudi odgovarjalo... zdaj pa je na tleh in tolče z roko po tleh in vriska! pika27 dobrodošla,...!!! sem ugotavljala, da imamo same Tanje pa Petre pa Maje pa seveda Katje ... no, kakšna Andreja se še najde, ostalo je pa že "redko ime" pri majčicah zdaj grem pa klicat v Zvon d.o.o. da vidim, kako bom dobila zdaj to krstno svečo... pa še en kup drugih opravkov bo danes,... najbolje, da dobro zajtrkujem. ste ve že? zajtrkovale?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dober tek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:46:24
|
|
|
|
KatMat
|
mmmmmmmm hvala za zajtrk!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:47:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
Tako, tečnobo sem odložila v posteljico in ni nič slišat, tko da bo očitno res malo zadremal. Jst pa pod tuš pa lase oprat, da grem lahko kam ven, brez da se me ustrašijo Upam, da naju ne ujame dež...mojga pa sploh ne bom zbujala...se mi ne da pol ure s tem ubadat. Popoldne pa tut ne mislim u btc rint, ker bo itak gužva za popiz... Aja-a če jih v kombinezonček oblečete, jih še kaj pokrivate z dekicami? Jst nikol ne vem, kok je dost, zdej ko je že tko mraz. Sem ga včeri še v vrečo dala (poleg kombinezončka), pa se mi je zdel, da je kr mal zakuhal notri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:49:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro.... Danes za odtenek boljše-je dragi vstal takrat,ko je bilo treba samo dudo dat,jst sm jo pa enkrat nahranila.Se ful pozna,da sem mal boljš spala. Pa na večeeeeeeerrrrjjjjjooooooooooo greeeeeeeeeeeevvvvvvvvvaaaaaaaaa Superca!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:50:42
|
|
|
|
Dudica1
|
papua jaz ga mam v kombinezončku pa še v uni vreči od vozička...dekco mam pa samo sabo če bi še kaj rabila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, jaz ga oblečem takole: body z dogimi rokavčki, majčka z dolgimi rokavčki, bundica, kapa, žabice, hlačke in copatki. v vozičku ima vrečo, ki pa ni med toplejšimi vrečami. gledam, da ima vrat in rokice tople, a ne prepotene. ker drugače je živčen. za v trak ali lupinico ga oblečem manj, ker v traku grejeva en drugega, v lupinici ima pa kar toplo vrečo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:54:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 papua jaz ga mam v kombinezončku pa še v uni vreči od vozička...dekco mam pa samo sabo če bi še kaj rabila jaz isto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:54:44
|
|
|
|
KatMat
|
jest ce jo mam v budnici od maje jo morem met samo v bodiju...pa buh var da jo se pokrijem k mi ze tko zakuha...ce jo mam pa v zimskem pajacu jo mam pa v pulovrcku ...vsakem primeru brez dekce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:55:21
|
|
|
|
KatMat
|
Mujo: "Dobio sam 5 tona uglja. Da li si toliko ljubazan, da mi pomogneš spremiti u podrum!" Haso: "Vrlo rado, ali znaš, bolestan sam!" Mujo: "Stvarno?" Haso: "U stvari imam spolnu bolest!" Mujo: "A koju?" Haso: Boli me **** za tvoj ugalj"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:58:35
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Spali smo spet... brez komentarja. No, malo boljše kot pri K.atji ampak res samo malo ... Vedno bolj resno razmišljam, da bova ukinila dojenje, ker je mali samo razvajen... samo malo je potrebno, da se potolaži. Sem mu danes spet ponoči mleko dala , ko se je zbudil pa je naredil 3 požirke in to je bilo vse... Čez eno urco se je pa spet zbudil No, danes še moram nekja malega nabavit za Miklavža, upam da nama uspe dopoldan, ker potem bo gužva in niti časa ne bomo imeli. Gremo k mojim v Celje. ker imajo pri prijateljih koline... Spet se bomo imeli fino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 8:59:57
|
|
|
|
petrazg
|
Aja, K.tja.... ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:00:58
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spale sva do poldevetih, kr ne morem verjet. Pika dobrodošla. Sadne kašice kupujem, razen banano ji nardim, ker ji h kar rada je (tisto malo količino ki poje), zelenjavo ji pa kuham. Dajem ji pa babano, hurško, jabolko, marakujo, breskev, marelico. Kivija ji pa še nisem dala. V vozičku mam oblečeno v bodi, majčko, žabice, hlačke, nogavičke, ali copatke, bundico, kapo, pokrita pa je z dekico, in neki podobnim vreči. Sm jo pa dons ponoč prvič dala v vrečo, pa se ni prov zlo pritoževala. A jihj še s čim pokrijete če so v vrečah? K.tja Zdej si me pa s temi jajci lačno nardila, si jih grem kr narest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:01:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 papua jaz ga mam v kombinezončku pa še v uni vreči od vozička...dekco mam pa samo sabo če bi še kaj rabila jaz isto. pri nas je tudi tako... Čeprav sem ga imela ene parkrat samo v kombinezončku, se mi še ne zdi tako mraz...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:03:24
|
|
|
|
KatMat
|
u petra...lepo se mejte....pa kaksno klabaso se nam prvosci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro.... Danes za odtenek boljše-je dragi vstal takrat,ko je bilo treba samo dudo dat,jst sm jo pa enkrat nahranila.Se ful pozna,da sem mal boljš spala. Pa na večeeeeeeerrrrjjjjjooooooooooo greeeeeeeeeeeevvvvvvvvvaaaaaaaaa Superca! uuu, to sem pa spregledala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:10:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Oblečem jo jst zgleda najmanj Jst mam bodi, žabice ali pajac,nogavičke, hlače,jopica, bunda,kapa in v vozčku footmuff v lupinici bombažna dekica.Če bi jo npr.dons dala v kombinezon,bi odstranila footmuff,k se mi ne zdi še tok mrzlo,ne vem,kaj bi jo pol oblekla pri ornk minusu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:12:15
|
|
|
|
Dudica1
|
pika pri nas smo jedli že banano,jabolko,hruško,kaki...pa piškot,pire,zelenjavo kuham(cvetačo,korenje,brokoli,koleraba...),kruh,juhica,sadne skutke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:12:34
|
|
|
|
Tanja_
|
aja petrazg-koline,mnjamsi Mi smo ene 14 dni nazaj samo krvavice delali-mašina so dobre....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat u petra...lepo se mejte....pa kaksno klabaso se nam prvosci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:13:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas je - 1 stopinja...čakamo snegeca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, jz bom živčenga fasala, je T. dons tojk tečen sam tečnar nimam več ideje kako ga naj zmotim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 9:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas je - 1 stopinja...čakamo snegeca pr nas je dež
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
RABLJENE IGRAČEmisolinkaAli bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?DA (
70%)
NE (
30%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!