|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.12.2009 15:00:39   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ronja, evo ap še zateuser posted image   kaj boš letos podarjala?

sem lih zjutraj razmišljala o tem. Voščilnice izdelava mi2 z liamom (ideje dobiva v art attacku)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.12.2009 15:02:31   
sonček33
art attack je pa moja omiljena oddaja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.12.2009 15:14:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

art attack je pa moja omiljena oddaja

liamova tuduser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.12.2009 15:19:38   
sonček33
pa ribič pepe

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.12.2009 15:22:13   
ronja
Hvala, punce, trenutno res rabim kak objemček... Madona sta me izmozgali! pa saj nista bili nič kaj hudo tečni, samo čisto nič spat - od 5:3o dalje... pa skoz nekaj, pa lulat ena, pa kahlico druga, pa dojit, pa jest, pa kosilo, pa preoblečt, pa jima dam škatlo z oblekami, ki smo jih dobili, da razturita, ker moram itak oprat, pa se nekaj časa zabavata, pol se pa prekucneta, pa jok,... ma ni da ni... - ne moreš pojest dveh žlic jogurta zaporedoma... Pol pa žrem napolitanke, ker jih lahko usput...

če bi vedla, da tako dolgo ne mislita zaspat, bi šli ven že prej! Tako pa sta hoteli kosilo met ob 11:30, ok, saj razumem, je pač dišalo po hrani, pa sta hotli probat - ok. Samo potem naj bi šli spat - tako sta tudi nakazovali (Ronja je rekla, Lejla si je mela učke...) pol ju pa 3 ure uspavam - neuspešno, seveda... NO, zdaj sta zaspali, sta ful luškani, ko se skup tiščita v najini posteljiuser posted image . Madona smo mame čauhnjene!

Podarjala bom - hja, vsakemu kaj drugega... Za koga vas zanima?
- Fotru knjige (eno za novo leto, eno za rd - ma tik pred nl, obe taki poljudna znanost, fizika, vesolje... to ma on rad),
- bratu še ne vem, če sploh kaj drugega kot piškote in masažno olje, ker on nima nobene ideje zame in potem noče nobenega darila, ker ima sicer slab občutek, tega pa nočem. Štolo pa vsekakor dobi (taka štruca z marcipanom v sredini iz sladkega testa z rozinami in kandiranim sadjem.
- njegovi deklici bom dala doma narejen set za tatu s kano (začasni), če mi bo ratalo vse skup naredit, če ne pa pekač, pa žico za rezat torto,...
- sestra je spet v ameriki, tak da nič ne dobi.
- Mami bo dobila silikonski pokrovček za karkoli zapret, pa verjetno ji bom še kaj naredila - verjetno tako torbico/culico za dve flaši vina - ma zdaj enega fensi fanta, pa jima bo prav prišlo. Ali pa kake prtičke in kuhinjske krpe...
- Tašči in tastu bova dala set za gojenje gob, dva nožka za nabiranje gob (mata na drugi strani še čopič, da jih ostrgaš), pa naredila jima bom še stojalo za kulije iz fimota - v obliki gobe, seveda.
- svakinji bom naredila dva okvirčka za slike in dala not njeno poročno sliko, ker vem, da ji je to veliko pomenilo, če ji pa ne bo všeč, pa lahko da svoji mami al pa tašči, hehe. Pa še kaj si bom morala zmislit, zbiram ideje - ona NIMA hobijev, sploh nobenih, kuha tudi ne kaj dosti in noče nobenih takih pripomočkov. Je ful težko kaj zanjo najt...
- Svaku bova dala eno knjigo o gradnji hiše (ker zdaj gradita hišo), pa še kaj zraven, se morava še spomnit...
- Nečakoma bom naredila bobenčke (vsakemu enega), pa tako kapo, kjer samo obraz ven gleda za tahud mraz, pa vsakemu svoj nahrbtniček in torbico za nosit flaško, pa mogoče še kakega pliškota mlajšemu, starejšemu pa bom naredila viteza iz fimota in ga vlila v mavec, da ga bo "izkopal". To bom še videla, ne vem, če je že primerno za njegovo starost - januarja bo 3 leta...
Potem mata še tašča in oče rd v kratkem: oče dobi steklen pekač s pokrovom in torbico za nosenje letega, ki je hkrati izolacija - da nekaj spečeš in nekam neseš še toplo. Pa seveda bo nekaj not spečeno.
Tašča bo dobila pa vse mogoče za vrt: kupila ji bova ene dobre podložene škornje (in stare zagnala stran, sicer teh ne bo obulauser posted image ), naredila ji bom "klečalnik" - tako podlogo, nepremočljivo, polnjeno s semeni, na kateri lahko klečiš, ko pleješ, da te ne bolijo kolena, pa da nisi moker. Pa če mi bo zneslo še nepremočljiv predpasnik za na vrt in tablice za rastline (to iz fimota ali das mase). Pa kaj za vrt zraven, kaka semena itd...
Potem so še prijatelji in njihovi otroci: ti, pri katerih bomo praznovali novo leto dobijo verjetno razna mila ipd... - doma narejena. tamali dobi za rd nahrbtniček, za novo leto pa krede v rolici, tamala pa pleničko in slinček za punčke. Vse homemade.
Drugi prijatejli pa tudi kaj na določeno temo, recimo: dvema bova dala pladenj z motivom kave, pa stepalec za smetano in bombice, pa dve veliki skodelici "cappucino", pa čokoladna zrna "kave", pa začinjen sladkor (to bo spet homemade) za sladkat kavo, pa če mi znese še eno prijemalko na to temo. Za rd, ki ga ima prijateljica kmalu, dobi pa čokoladni fondi.
Za sosedo še kolebam, mam pa milijon idej, tako da nekaj bo že zneslo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.12.2009 15:26:19   
sonček33
pa dobr ronja, to misliš dat čez 5 let,a ne? veš ker dec. se je že začel..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.12.2009 15:28:54   
Zvezdica
Spet jastuser posted image

Kje bi kupila kak lep lovilec sanj za otroško sobo? v bistvu si ga je liam zažele in mu ga bo poleg igrice miklavž prinesel (nas očiščejo vsi trije dobri možje, ker smo full pridni).

Pa še tole, plis dejte kak recep ta kake kekse, ki ne razpadejo, ko jih delaš ali pečeš.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.12.2009 15:30:58   
sonček33
u lovilec sanj bi pa tudi jaz imela..ronja?

pa recept tudi user posted image    zvezdica jaz ti ne morm pomagat :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.12.2009 15:41:23   
ronja
zvezdica, po moje ga boš dobila na miklavževih stojnicah pri indijancih. Če ne, pa ni tako težko naredit, v enem starem ateljeju je celo članek.

hehe, sonček, ja, srčno upam, da bosta malidve kaj več spali in zvečer kaj prej zaspali, pa da ne bom skoz bolana, pa da bo lubi mel kaj dopusta konec dec... ker sicer ne vem, kako bo vse to zneslo (ipak je treba še piškote spečt, pa torte naredit - eno za k njegovim, eno za k mojim, eno za fotrov rd, eno za taščin rd, eno za nas za novo leto, eno za prijatelje, h katerim gremo...) skratka, dolgčas mi ne bouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.12.2009 15:43:57   
sonček33
ronja, dobra si res no...je pa tud to anjbrž res, da iamš večino teh stvari ti v amlem prstu in je pol lažje...jaz vsakič rečem, da bom kaj spekla, pol pa ne vem, če mi bo ratalo in rajš ne nardim al pa samo tiste preverjene stvari

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.12.2009 15:48:55   
Zvezdica
zvezdica, po moje ga boš dobila na miklavževih stojnicah pri indijancih. Če ne, pa ni tako težko naredit, v enem starem ateljeju je celo članek.

sem pomislila na to, ampak jast si ne dela utvar da kaj znamuser posted image user posted image user posted image
Res sem antitalent za kaj tazgauser posted image

Itak nameravamo v mesto jutri pa ga grem iskatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.12.2009 15:49:35   
ronja
ronja, dobra si res no...

Počaki, da naredim, pol boš pa hvalilauser posted image . Upam, da mi bo ratalo, amapk če bom taka, ko danes, potem ne vem, kaj bo... Sem čist neuporabna, totalno si grem na živce! pa malidve spita in to še v isti sobi, pa bi lahko kaj počela! Pa se še premaknit ne morem, čist hin! grrrr, kaj mi gre to na živce!

hehe, jaz pa vedno spečem po novem receptu, skoraj nikoli ne podvajam, mora bit neka res ekstra zadeva. sicer mi je pa "škoda" delat še enrkat isto, če sem že, ko pa lahko naredim nekaj novega, pa is "odkljukam" nov recept, hehe. Sem mal usekana, vemuser posted image . Zdaj ravno zbiram kekse - jih moram naredit za miklavža in pa še ene za brata, ki ma en hud izpit v soboto... Pa se kar ne spravim...

Aja, saj tole bi mi po moje sfolgalo, samo problem je v tem, ker nameravam naredit še kaj za tamalidve - kaj za dedka Mraza in pa še par stvari prej, ker jih rabimo: pleničke za Lejlo, pa spalno vrečo za lejlo, pa dekico za v voziček za Lejlo, pa kapico in škorenjčke za v voziček, pa plašček za Ronjo in muf za noge, ki se odpenja za Ronjo,... tak da bo mal težka vse skup...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.12.2009 16:00:29   
Ulla80
jst bom letos podarjala pomarančno marmelado, domače piškote in medico...lepo zaranžirano v male košarice, s senom, mašnami in popršeno s snegomuser posted image no, tko sem si zamislila, realizacija še pride na vrstouser posted image to je to.

za otroke pa ne vem. kake nogavičke, suho sadje, ula dobi dežnik pa nočno lučko. neo pa tud še kajuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.12.2009 17:53:19   
Jancci
Dejte mi povedat kako naj posušim pomaranče in limone?? user posted image
Sušila bi v obliki okroglih rezin, da jih bom dala na smrekco, ki bo trikotnik iz stiropora, prevlečen z mahom.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.12.2009 17:58:08   
sonček33
jancci, na radiatorju se lepo posušijo, jih pa moraš mal obračat..lahko pa tudi v pečici, sam to ap ne bi vedla na kolk stopinj...morda na kakih 50.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.12.2009 18:10:38   
Ploha
ooooooiiiiii user posted image

meta je bla taaaako hin, da kuj ko sva dam pršle sm jo spat dala, hit letela vrata štrihat, k sm jih že včer, zdej sm pa kle pa s politankam se bašem, gldam slikce user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.12.2009 18:32:30   
Ploha
a dam loh slikce s srečanja na FB??  a vm je kul?? tiste, ki bi rade slikce dejte mail, zdej sm vse pregledala, velik jih ni dobrih, ker so spackane, teli mali živčki niso niti sekunde primiru, da jest loh v miru pofotkam, no edin klara od kiare, ki kar zmrzne ko vid, da se prštimujem, da bom fotkala user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.12.2009 18:38:48   
Ploha
slikce bojo čez 10 minut v albumu...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.12.2009 19:34:49   
sonček33
krtekxx a dej no...kakšna tura...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.12.2009 19:48:30   
krtekxx

user posted image v torek grem, če...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.12.2009 20:01:49   
sonček33

user posted image v torek grem, če...

sem vidla na FBju...kolk je užival... ti privoščim v torek vsaj pol toliko lepo vreme kot je danes

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.12.2009 20:02:08 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.12.2009 20:03:30   
symona
Oj,

upam, da ste uživale na srečanju.
Me še vedno ne smemo ven, lucija še vedno grdo kašlja, delamo inhalacije, šopamo fiziološko, zdaj je tudi že amadeja smrklava. Pa še vreme je tako dosadno, cel teden mamo že meglo, in to cel dan.
Eno vprašanje: zadnjič je ena dala sliko gor od electroluxovega sesalca, rdeče barve, pa ne vem katera je to bla. Kje se ga da kupiti?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.12.2009 20:34:05   
Najki
Paradiznik je dobil samo v kupljeni kasici, pa nisem zihr ampak mogoc od njega dobi pikice. Lahko je kaj drugega v tisti kasici, pri kupljenih nikoli ne ves.

Zdejle sva prisla domov, po srecanju sva sla na dolgi most po frendico, pa v horjul na cajcek k drugi frendici, pol pa v center lucke gledat pa stante, zdej smo pa doma koncno..... Cist zmatrana.

Srecanje je blo lusno, sploh vse tiste hroscke gledat ki plazijo vsak po svoje user posted image . Ste se dolgo ostale?

Jutri grem po tiste fejk uggice, sem dobila listek od postarja danes, me prav firbcajo.

No gremo se mi rihtat vecerjico, pa kopanje, pa spat, pa se potem mogoce oglasim.

BTW kako se pocutite, tiste ta vroce (beri bolne)?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.12.2009 20:35:50   
kiara24
čer,

evo jaz sem tolk iber slabe volje in sesuta, da ne mislim ne tukaj viset pa ne vam večera pokvart. Tako da se vam javim jutri, ko bom bolješ voljeuser posted image .

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.12.2009 20:36:21   
sonček33
kiara, kaj je narobe? uspavanje?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?