|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.12.2009 21:14:59   
mavo
oh, mene že prav pizduser posted image tole pogovarjanje o gripi. Ratam kar slabe volje, ko me kdo vpraša, ali smo se cepli. Sploh potem, ko povem, me pa še bolj pizduser posted image , ko mi vsak pamet soli. Nočem več slišat nič o tej temi.

Sem od same jeze kar lačna postala. Je prišlo obdobje, ko čutim nevzdržno potrebo po sladkarijah, pa ravno naslednjo sredo imam spet pregled za cuker. Pa mi do zdaj ni nekako narobe hodilo, da jem bolj zdravo, ampak dons se mi pa že celi dan meša.

Ja, jaz bom tudi morala očitno kupit zelen kompletek za iz porodnišnice. Pa tako bi rada izvedla, ali bo punčka ali fantek.
ZZZS mi tudi še ni nič odgovoril glede moje pritožbe na bolniško, meni bo pa kmalu zmanjkalo manevrskega prostora z urami, dopustom, ... Ma, saj so nori. Pa sklepa stanovanjske komisije tudi še nismo dobili, dnevi se pa kar obračajo.

Mucica2, sem bila danes v Mercatorju, pa sem gledala okoli za kakšno nosečnico, če bi bila mogoče tiuser posted image . Se mi je ful kave luštalo (v bistvu vroče čokoladeuser posted image ), pa mi je blo nerodno, da bi se kar sama vsedla v lokal in si naročila.

Pa res, no držte še malo noge skupaj, da ne bo še kakšne slabe novice. Zdaj je vendar veseli december. A boste popile kakšno kuhano vino, a se striktno držite stran od alkohola zdaj? Meni se pa lušta enega sladkega kuhanega vinčka na kakšnem štantuuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.12.2009 21:16:21   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Danes so nam v MŠ dali seznam stvari, ki jih rabimo. Doma sem še enkrat pregledala vse cunje in ugotovila, da imam že zdej vsega čist preveč. Jaz ne kupim NIČESAR več. Me je že zadnjič v Kiku zaneslo...

A greš stavit, da boš še kaj kuplauser posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.12.2009 21:21:03   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Je prišlo obdobje, ko čutim nevzdržno potrebo po sladkarijah, pa ravno naslednjo sredo imam spet pregled za cuker. Pa mi do zdaj ni nekako narobe hodilo, da jem bolj zdravo, ampak dons se mi pa že celi dan meša.

A boste popile kakšno kuhano vino, a se striktno držite stran od alkohola zdaj? Meni se pa lušta enega sladkega kuhanega vinčka na kakšnem štantuuser posted image

No glede sladkarij sva na istem.Bi lahko ubijala za čokoladice twix-seveda king size, da mi ne bi kdo slučajno one riginalne velikosti ponujaluser posted image user posted image .

Deci vinčeka pa sem ravnokar spila ob pici(čeprav bi kako pivo bolj pasalo, ampak ga nimava). Nič ne škodi, če na vsake tolko časa kakega spijemo (deci seveda, ne literuser posted image user posted image )

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.12.2009 21:34:15   
smuki
Meni pa se je danes začela MŠ, vendar samo eno predavanje, ostalo pa v januarju. Predavateljica je zbolela in verjetno ne bo ta mesec nič več. Sem bila kr mal razočarana, ker sem pričakovala, da bom dobila kakšen seznam, kaj vse priporočajo za bebija.
Si bom drznila prosit, če lahko katera napiše kaj vse se potrebuje (čeprav sem si en povzetek po forumu že naredila).
Upam, da januarja ne bo prepozno...
Drugače je pa mene danes kr neka panika zagrabila... V službi imam ful gužvo, saj vsi od mene pričakujejo, da ponaredim še en kup stvari preden grem na dopust in porodniško, hkrati uvajam novo namestnico (obe na istem računalniku, tako da se ne da nič delat...) in proti koncu dneva, da sploh ne vem, če sem v celem dnevu začutila kakšno brco. Joj... me je kr streslo - itak takoj pomislila, kaj če je kaj narobe. No, sam sem kmalu začutila premike, tako da sem se malo potolažila... popoldan ima pa itak cel žur noter user posted image
Ampak, ko berem kaj se dogaja s puncami imam tud jst neke črne scenarije pred očmi. Pa še skoraj nič nimava pripravljeno... niti vozička ne, razen nekaj malega za oblečt. Je res zadnji čas, da grem v akcijo, zato prosim - lepo - za kakšen seznamček, katerega se dobi v MŠ.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 21:57:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
3.12.2009 22:02:37   
Lara73
Najprej moja najnovejša odločitev: jutri se gremo vsi štirje cepit! Od zdaj naprej cepljenja ne omenjam več!!!

MŠ: Hodim pridno v LJ. Danes je bila pedatrinja, potem pa še nega dojenčka. Zanimivo. Vsaka druga stvar je bila: tega zdaj ne delamo več tako ampak tako... kot da sem imela otroke še v avstroogrski. Počutila sem se zeeeeloooo staro.

Twixy, Kora, Punsha: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keglove vaje: delam jih bolj pro aerobiki, doma kar pozabim....

Glede na seznam, ki smo ga dobili v MŠ, imam cunjc za cel vrtec....
Kupit moram še fiziološko razstopino.

Otrdevane trebuha (oh kok sem zdej polna znanja): to je menda reakcija maternice na otrokovo gibanje oz. brcanje v maternico, ki se potem krči. Nič narobe.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.12.2009 22:07:03   
Lara73
smuki evo še seznam, ki smo ga mi dobili:

3 tetra pleničke
1 plenička za enkratno uporabo
1 povijalna plenička
1 bombažne žabice
2 bombažni majčki ali 1 bodi
1 bombažna kapica
1 debelejši kompletek
1 odejica
1 copatki

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.12.2009 22:08:14   
Lara73

Danes so nam v MŠ dali seznam stvari, ki jih rabimo. Doma sem še enkrat pregledala vse cunje in ugotovila, da imam že zdej vsega čist preveč. Jaz ne kupim NIČESAR več. Me je že zadnjič v Kiku zaneslo...

A greš stavit, da boš še kaj kuplauser posted image user posted image user posted image

No, sam kako kapco volneno bi pa res še rabla..user posted image

tud mene še zanese, pa nimam več kam dajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 22:35:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 734
4.12.2009 7:27:40   
Cappy96
Dobro jutro!

Spanje je bilo danes bolj tako-tako. Sem se ob pol dveh tako lačna zbudila, da sem si šla takoj namazat en velik kos kruha z nutelo, njamiiiii!
Drugače sem pa jaz zdaj na Bounty-jih.

smuki, jaz user posted image  v službi tudi ne čutim, pol doma- predvsem zvečer v postelji pa ja. Ima zdejle že ene 14 dni take prijetne brcike, da prav uživam.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

Neposredna povezava do sporočila: 735
4.12.2009 7:55:32   
slomak
jutro punce, pijem kavico in vas berem seveda...user posted image .

Kaj ste pridne glede cunjic za naše  user posted image ...jest mam samo ampak res samo komplet bodijev, 1 copatke in ena sošolka mi je dala še eno jopčko... ve pa že cele omare uuuaaaaaa...pa še torbe si mislite pripravljat...se kr mal bojim da bom jest vse v zadnjem trenutku kupovala in pripravljala... sicer še delam ampak samo še 1 teden jupiiiiii user posted image ...pol pa u shoping, 9.12. mam pa tko al tko MŠ pa da vidmo...

Sladkarije...nemogoče se jim je upreti user posted image  vsaj meni...vsak dan vsaj nekaj.
Aja na kuhančka bom pa zihr šla, enega pa ja lahko no...obvezno user posted image ... no lep dan naj se začne za vse user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.12.2009 8:15:41   
Lara73

SEZNAM STVARI:

OPREMA ZA NOVOROJENČKA:

- 20 tetra plenic

- 2 povijalni plenici

- 10 bombažnih majčk (št.62) ali 5 bodijev

- 5 bombažnih žabic ali pajackov (št. 62)

- 2 bombažni kapici (št.56 in 62), (za ven še volnena)

- 1 - 2 kompleta(jopica, hlačke, kapica)

- 1 otroška odejica

- 2 copatki (nogavičke)

Oprema ki jo potrebuje novorojenček za odhod domov:

- 3 tetra plenice

- 1 povijalna plenica

- 1 plenička (za enkratno uporabo)

- 1 bombažne žabice

- 2 bombažni majčki (ali majčka in bodi)

- 1 bombažna kapica

- 1 komplet (jopica, žabice, kapica)

- 1 copatki

- 1 (volnena) odejica

- lupinica

Pripomočki za nego:

- 2 umivalnika (ali vrč in umivalnik)

- kopalna kad (navadna, brez posebnih izboklin)

- nevtralno trdo otroško milo

- mandeljevo ali olivno olje

- hladilno mazilo

- 70% alkohol

- fiziološka raztopina

- sterilni zloženci iz gaze

- umivalne vrelke (krpice)

- otroške škarjice za nohte (z topo konico)

- glavnik, krtača

- vata

- vodni in telesni termometer

Otroško ležišče:

- košara ali zibelka ali posteljica

- 3 rjuhe

- 1 odeja

- 2 prevleki za odejo

- 1 polivinil

po mojem imava kar isti seznam, ker obe hodiva v lj v MŠ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
4.12.2009 8:16:54   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Je kaj novega s punsho, koro in twixy? [

Za punsho in twixy ne vem... Kora pa upa, da jo danes spustijo domov...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.12.2009 8:24:30   
Kati81
O dobro jutro.

jaz sem pa danes dobr spala, tud wc sem obiskala samo 2x,sam smo se zbudili par minut ćez 7, je mojga kar poneslo iz postelje, si je pozabu uro naštimat, k sam ob petkih more mal prej v službo.Še dobr da imamo malo budnico.

No Kora upam, da greš domov in da je vse ok.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 8:51:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
4.12.2009 8:52:04   
mucica2

Mucica2, sem bila danes v Mercatorju, pa sem gledala okoli za kakšno nosečnico, če bi bila mogoče tiuser posted image . Se mi je ful kave luštalo (v bistvu vroče čokoladeuser posted image ), pa mi je blo nerodno, da bi se kar sama vsedla v lokal in si naročila.

sm bla tudi jaz včeraj v merc. tam okol dveh do pol treh, pa tud nisem nobene tebi podobne videla. Sej mene ne moreš zgrešit, bi takoj vedla da sm februarčica (nosim majico pridem februarja)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.12.2009 8:52:16   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
8.12.-žirafa
9.12.-zvesta,bipi
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney

22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83
5.1.- spelch

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.12.2009 8:52:37   
mucica2
Aja prej pa še DObro jutro vsem  user posted image  

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 4.12.2009 8:57:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 743
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 8:53:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 744
4.12.2009 8:55:13   
mucica2

mavo: tud jaz bom očitno mogla kr kakšen nevtralen kompletek za iz porodnišnice, al če pol k rodim mojga pošljem v trgovino user posted image user posted image user posted image

čeprav danes sem sanjala da je punčka user posted image (pa da je blo ful hiter konec poroda) sanje ne?user posted image user posted image user posted image

ninček1: daj mi danes še kaj luškanih slikic, da se en mal nasmejim, k danes pa res rabim nekaj vzpodbude.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.12.2009 8:56:47   
mucica2

Dobro jutro sicer! En zdrav energijsko poln zajtrk za vas:

user posted image

hvala zimska, res si fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
4.12.2009 9:01:27   
ninček1
Jutro!

Jaz sem tudi danes za spremembo dobro spala(.....ne, ne....nisem ga ubila. user posted image .., če je mogoče katera pomislila, pač ni smrčal tak fejstuser posted image ).

Ful mi je zanimivo, ker sem danes zjutraj prvič čutla gibe tako, da jih lahko z roko spremljam.Prej sem čutla samo bum bum, danes zjutraj pa sem prav čutla koleno al pa komolec, kako se je po površni trebuha premikal...hehe ful dobro, sem čisto navdušena...spet nekaj novega...tak se mi zdi, kot da bi ga lahko prav prijela za nogico, ko se stegne....čisto sem razneženauser posted image .

Super za seznam zimska! si ga bom kar sprintala, ker ga mi nismo na MŠ dobili.

Slomak, naj ti ta zadnji teden čimprej mine.Potem pa le v šoping....

Upam, da so naše tri februarke dobro in, nam bodo čimprej sporočile dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image

Pardon, Zimska....(mucica), samo zate:Hvala za zajtrk user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 4.12.2009 9:10:27 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 9:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
4.12.2009 9:02:48   
MATEJKA_
user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.12.2009 9:06:12   
MATEJKA_
tak, naša mala ima od včeraj dalje spet fročino 38-39C... spet vneta ušeska in grlo... joj, ta vrtec. in spet smo na antibiotikih user posted image ... pa je bila samo 3 dni v vrtcu, prejšnja 2 tedna je bila doma zaradi iste zadeve...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......