zirafa76
|
Najprej za Twixy, Punsho in Koro...upam, da bo vse vredu... Se mi pa zdi, da ko preberem take novice, da se avtomatsko še jaz slabo začnem počutiti, pa iščem znake na sebi nekih težav in panike...ni dobro... ..bo treba bolj pozitivno na svet gledati... o gripi..hmmm jaz sem našla odlično preventivo, niti ne bi vedela, pa mi je tukaj v lekarni povedala nekaj o tem..homeopatska zdravila, uporabljam sirup proti kašlju, ki sem ga dobila po naklučju, ko sem pred časom, par mesecev nazaj, imela hude težave s grlom, ampak sem bila prepričana, da imam angino, res tista rezka bolečina, komaj govorila..globok kašelj, kot kakšen starček...sem v lekarni dobila sirup, sploh nisem prvo vedela, da je homeopatsko, super za nosečke, ker je naraven..v treh dneh sem bila zdrava, brez enega znaka kašlja ali bolečine v grlu.. Včeraj sem si šla kupit še eno dozo sirupa, za vsak slučaj, pa še tablete za grlo in imuniteto...bolečine so izginile, ker se mi je spet grlo vnelo nekaj, pa ušesi.... In sploh nisem vedela, da se v Sloveniji ne dajo dobiti ta zdravila, zaradi zakonodaje..smešno... ..super stvar...sploh ne morem verjeti, da deluje tako učinkovito..resniščno... nič, imejte se krasno, grem malo pred TV z Izabelo..Nodija gledat...