|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.12.2009 15:06:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Jaz Keglove vaje kar redno vadim, ker sem mi je pri prvi nosečnosti kar fino maščevalo. Dejansko sem zaradi težjega poroda(medenična) imela velike težave z uhajanjem urina, sploh pri kašlanju, kihanju in smejanju in sem zadevo komaj uredila. Ni blo prav nič prijetno.
Pri  drugi sem jih redno delala in rezultat je bil super, tak da tudi sedaj ne zabušavam.

pol bo pa res treba v akcijo, da jih bom redno delala. Sej neki sm jih že, ampak res preredko. Sam kolk pa bi naj to delala? So rekl na materinski da čim več, sam kaj to pomeni?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.12.2009 15:08:29   
mucica2

jst sm pa danes nekam tako slabe volje, pa sploh brez kakršnegakoli razloga, pa kr neke strahove mam v seb, čeprav se mi zdi da čist brezpotrebne

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 702
3.12.2009 15:11:07   
Anonimen
pozdrvcek

Tudi jaz sem februarka in imam rok 17. aprila. je drugi otrock.
Tako kot nekatere sem tudi jaz v strahu in v dilemi kaj narediti s cepljenjem. Zanima me ali se je katera izmed vas cepila oziroma se bo/ne bo?
vem, dasm nova imam pa predlog: da se ob seznamcku napise kak znakec al ja al ne.

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
3.12.2009 15:39:28   
valentinčica30
Kak si februarka, če maš roka aprilauser posted image ? Pa zakaj anonimna? Znakcev in informacij pa je na seznamu že zdej dovolj, se vam ne zdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.12.2009 15:45:33   
valentinčica30
Evo vse inf. o Keglovih vajah:
http://www.bambino.si/keglove_vaje

Neposredna povezava do sporočila: 705
3.12.2009 15:53:48   
Kati81
Valentinčica se strinjam, info je čist dovolj.

Pa jaz sem že ene 5x napisala da se ne bom cepila, ker ne zaupam tem cepivom, vedno več info dobivam, da ga forcirajo samo zato, ker so ga pač tok naročili in plačali.
Nosečnic se ni nikoli za nič cepilo, za nobeno gripo... Cepiva nikoli niso niti preverjali na nosečnicah oz ni bilo nikoli raziskav kako cepiva vplivajo na plod, tudi za to cepivo se ne ve kaj lahko pomeni za razvoj ploda.
Dohtarji pa itak morjo rečt da priporočajo cepljenje, seveda saj je taka direktiva z vrha.
Za navadno gripo letno umre v SLO od 200 - 1000 ljudi in nikoli ni bilo zaradi tega haloja, mislim da je sedaj vse skupaj okoli te gripe prenapihnjeno.

To je samo moje mnenje in ne želim nobenega prepričevat.

PS: hčerka moje G je rodila prejšnji teden in je bila prav tako izpostevljena tej gripi ampak ji moja G ni dovolila se cepiti. Mogoče tudi to kaj pove, da zdravnik svojemu otroku ne dovoli cepljenja.

Neposredna povezava do sporočila: 706
3.12.2009 15:57:25   
valentinčica30
Meni so te razprave o cepljenju čist mim, če pač kdo čuti, da se mora naj se in naj ma to zase, drugače pa tut zase obdrži, sploh pa me moti da se o tem sprašuje pod anonimno. Sicer pa obstaja kup drugih tem kjer to obdelujejo, pa naj se anonimni tam pozanima, me pa smo to temo že 100x predelale.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.12.2009 16:26:22   
julieb

Meni so te razprave o cepljenju čist mim, če pač kdo čuti, da se mora naj se in naj ma to zase, drugače pa tut zase obdrži, sploh pa me moti da se o tem sprašuje pod anonimno. Sicer pa obstaja kup drugih tem kjer to obdelujejo, pa naj se anonimni tam pozanima, me pa smo to temo že 100x predelale.

Se popolnoma strinjam!

Neposredna povezava do sporočila: 708
3.12.2009 16:32:07   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Se popolnoma strinjam!

enako

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.12.2009 16:34:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Za navadno gripo letno umre v SLO od 200 - 1000 ljudi in nikoli ni bilo zaradi tega haloja, mislim da je sedaj vse skupaj okoli te gripe prenapihnjeno.

tud s tem se popolnoma strinjam...

s tem ko pa tako poročajo o smrtih pa itak sam reklamo za cepivo delajo, ker se ljudje ustrašijo in se grejo raje cepit

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.12.2009 16:35:58   
valentinčica30
Kaj smo dones enotneuser posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.12.2009 17:01:14   
zirafa76
Najprej user posted image user posted image za Twixy, Punsho in Koro...upam, da bo vse vredu...

Se mi pa zdi, da ko preberem take novice, da se avtomatsko še jaz slabo začnem počutiti, pa iščem znake na sebi nekih težav in panike...ni dobro...user posted image ..bo treba bolj pozitivno na svet gledati...user posted image

o gripi..hmmmuser posted image

jaz sem našla odlično preventivo, niti ne bi vedela, pa mi je tukaj v lekarni povedala nekaj o tem..homeopatska zdravila, uporabljam sirup proti kašlju, ki sem ga dobila po naklučju, ko sem pred časom, par mesecev nazaj, imela hude težave s grlom, ampak sem bila prepričana, da imam angino, res tista rezka bolečina, komaj govorila..globok kašelj, kot kakšen starček...sem v lekarni dobila sirup, sploh nisem prvo vedela, da je homeopatsko, super za nosečke, ker je naraven..v treh dneh sem bila zdrava, brez enega znaka kašlja ali bolečine v grlu..
Včeraj sem si šla kupit še eno dozo sirupa, za vsak slučaj, pa še tablete za grlo in imuniteto...bolečine so izginile, ker se mi je spet grlo vnelo nekaj, pa ušesi....

In sploh nisem vedela, da se v Sloveniji ne dajo dobiti ta zdravila, zaradi zakonodaje..smešno...user posted image ..super stvar...sploh ne morem verjeti, da deluje tako učinkovito..resniščno...user posted image

nič, imejte se krasno, grem malo pred TV z Izabelo..Nodija gledat...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.12.2009 17:13:59   
niwci
twixy in kora user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.12.2009 17:19:11   
slomak
valentinčica hvala za pojasnila user posted image

sem pa drugače fuuullll slabe volje user posted image ... sej mogoče se bo vam zdelo nepomembno ampak men bo lažje če se izpovem... s sosedo sva ble na sprehodu z najinima user posted image in se je njen kr od enkrat zgrudu, padu na tla, dihal še en čas, pol pa nehal... zdj pa čakam njen klic da mi pove kaj so rekl na veterini... komi sva ga spravle v avto, je Doga in jest kokr sm loh sm pomagala...o joj..user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.12.2009 17:29:44   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

februarke, zdaj pa dost! Noge skup!

Punsha piše:

Ojla punce. No tud jaz sem na poti v ljubljansko porodnisnico. Odprta sem 3 cm, vrat cisto popustil, menda bo odtekla voda. mali ima 2kg. G je rekel, ce zdrzi en teden, bo velik. Tko da... jaz bom rodila. No zato tako zgodaj priprava nahrbtnika :-) Punsha

Ja punce res bo treba noge skup držat! Zdej je pa že kar nekaj takikih. Punsha upam da zdržiš vsaj še 1t user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.12.2009 17:30:37   
niwci
dotika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čimprej novi user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.12.2009 17:41:03   
niwci
Včeraj
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

valentinčica hvala za pojasnila user posted image

sem pa drugače fuuullll slabe volje user posted image ... sej mogoče se bo vam zdelo nepomembno ampak men bo lažje če se izpovem... s sosedo sva ble na sprehodu z najinima user posted image in se je njen kr od enkrat zgrudu, padu na tla, dihal še en čas, pol pa nehal... zdj pa čakam njen klic da mi pove kaj so rekl na veterini... komi sva ga spravle v avto, je Doga in jest kokr sm loh sm pomagala...o joj..user posted image

Odvisno koliko je bil star. Vem da te pretrese, sploh če se zgodi pred tabo. Glavo pokonc, pa sej bo!!!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.12.2009 19:06:36   
slomak
evo mi je sporočila da je šel v pasja nebesa, srčna kap ga je...star pa šele 2,6 let...mlad. Ja pomoje me je to najbolj pretreslo da je pred mojimi očmi odšel...user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.12.2009 19:58:11   
Aja1
Slomak - user posted image

Je kaj novega s punsho, koro in twixy? user posted image user posted image user posted image

Danes sva bili z Nejo prvič na uri pravljic. Je bilo prav lušno. Na koncu so izdelovali pa še ene okraske. user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.12.2009 20:03:23   
ninček1
čer....

Sva z dragim prelaufala po vseh trgovinah s pohištvom za otroško sobico pa nikjer nič pametnega, tisto kar pa nama je bilo všeč pa je predrago.Moram še malo pogledat v ikei.

Danes sem že stotič obrnila gor in dol vse cotice ki jih imam za bejbija.Razmišljam v kaj ga naj oblečem za pot iz porodnišnice.V bistvu je problem v barviuser posted image user posted image , dragi je izbral neki plavi kompletek, meni je všeč rumeni, on meni , da je rumeni za punčke,.....najbolje, da izberem eno tretjo barvouser posted image

Jao, pa ne spet debate o cepljenju......mislim, da se vse strinjamo....

Dragi nama pico peče, ob pol devetih pa user posted image Gremo Olimpija!!!!!!!

Uživajte večer

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.12.2009 20:34:38   
mucica2

slomak user posted image user posted image , pač pride včasih tako

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.12.2009 20:35:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Danes sem že stotič obrnila gor in dol vse cotice ki jih imam za bejbija.Razmišljam v kaj ga naj oblečem za pot iz porodnišnice.V bistvu je problem v barviuser posted image user posted image , dragi je izbral neki plavi kompletek, meni je všeč rumeni, on meni , da je rumeni za punčke,.....najbolje, da izberem eno tretjo barvouser posted image

ja zeleno user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.12.2009 20:36:53   
mucica2

zvesta: a je kej novičk od kake februarčice (kora, twixy, punsha)?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 21:05:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
3.12.2009 21:13:35   
niwci
Jaz imam tudi seznam, pa si še nisem vzela časa, da bi pregledala kaj točno že imam. Imam pa tudi mislim da že večinoma vse cotke kar rabim, samo na kup je treba dat.

Me je pa včiraj dragi opomnil, da bo treba počasi torbo pripravit, pa se mi do danes še ni zdelo tako nujno... Kako so kaj naše februarčice??? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......