malaMravljica
|
ma vse mi je nekam zginlo sedaj, pa ze tok sem napisala nooo. Tko, najprej tole. Vsem vam se zahvaljujem, da ste me vceraj in danes pogresale, cist vse ste me pogresale kot vidim. ja ja ja, prav nobena me ni pogresala, nesramnice male. Sam bejbe, a veste zakaj me ni bilo. Obisk sem imela spet iz SLo. Jupiiii. Sam je ze nazaj sel, na zalost. Pa tko fajn je, ko pridejo kolegi iz Slo gor. No, pa se to. Na racunalnik sem prisla, da vam povem tole. Nas stajerski Soncek je tok tok tok zlati soncek. Najboljsi je. Ej SOncek, ma hvalti no. MA res si zlata. Sej vedno napsiem to, pa pol vedno ugotovim, da si se bolj fajn, pa ze tko vem, da si tok fajn no. KOmaj caka, da bova poslusala uspavanke. Ves, vceraj sem med likanjem malemu vec kot 1 uro pela Luca skace po zeleni trati, na koncu sam se po zeleni trati in to ze skor brez glasu Rizkoo, hitr se pozdravi, upam, da ni kaj hujsega. Da se bova slisali sem ze obupala, ker sem ugotovila, da sva pac obe mladi mamici, ko ima ena cas ga druga nima in obratno. Kot zakleto a . Ej, pa nisem cist zihr, ma ugotavljam, da zna bit, da korenje tudi povzroci vec mleka. Poskusí, da ne bos tok jogurta, men ze noce dol po grlu jogurt vec stect. Ena nova, ja cist normalno je, da zavidas vsaki nosecki. Pa bo minilo in bos kmalu tudi sama med njimi. Do takrat pa najprej stoci vse solzice, pol bo lazje in bo slo bolj pogumno naprej. Smo bile vse na tvojem mestu, poglej kako sem jaz srecna mami ze sedaj. Tudi ti bos. Twixy. Joj, ma zakaj se ji to dogaja, tako se mi smili. Res upam, da bodo uspesno odpravili napako, tako si zasluzi biti srecna mamica. Stiskam pesti in mislim nanjo. Pa res tople in lepe pozdrave, ce ji bos Zvesta kaj pisala. Kepica, ko bo moj vencek koncan dobis slikco, sem sredi izdelave sele.
|