|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
3.12.2009 9:32:34   
soncek_25
Jutro!
Sonček...joj kak sončekuser posted image je tale naš Aleks...mi je prav žal, da ste se dobile ob taki uri da se vam nisem mogla pridružit, pa tako bi vas rada spoznala!

Frufru...drži se... seveda so takšni občutki normalni, ampak bo iz dneva v dan boljše...me smo tu, če rabiš pogovor...

Pošiljam ti sončka Nadkauser posted image a veš, da nam ni uspelo včeraj nič user posted image , moj dragi dobil vročino in je ob 8h zaspaluser posted image user posted image ...bo pa naslednji mesecuser posted image
Kako si?
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.12.2009 9:39:50   
nadka30
sonček 25 jaz čist ok, mal me miklavž nervozno delauser posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče sta pa že kaj uštimala nikoli se ne pusti se enostavno presenetit, takrat ko najmajn pričakuješ takrat dobiš touser posted image user posted image user posted image user posted image
Sam danes pa ne vem če bom kaj sončeka videla imamo tako meglo da še dober svojega nosa ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem si pa danek kupila eno majčko, rokavi so v čipki, ker grem v soboto na zaključek potem pridem pa domov in gremo akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.12.2009 10:10:28   
soncek_25
jeeej Nadka, navijam zate! Ja no, dvomim da smo kaj uštimali, ampak nikol ne veš, dvomim da so naši vojaki tolk vzdržljivi da bi zdržali 2 ali pa 3 dni:)
OOO to boš pa lepa na zaključku:) Pa še Miklavž je in idealen dan za user posted image , da dobiš eno lepo darilo potem čez 14 dni.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.12.2009 10:16:23   
nadka30
Sonček hvala, upam da bo res potem en velik plus, če ne bo pa januarja bo tudi ok,sam da bo.user posted image user posted image user posted image user posted image .MOgoče boš pa se sama presenečena kako vzdržljive in zategle sorte so vojaki od tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa vi kdaj imate zaključek?
Le kje se danes spet skriuser posted image user posted image user posted image vajo punce

Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.12.2009 10:24:31   
soncek_25
Ne vem, nikjer ni nobeneuser posted image

He, he,...bomo videli, ampak dvomim, nisem jaz te srečeuser posted image

Mi uradno nimamo zaključka (recesija), ampak si ga bomo sami naredili...bolje nekaj kot ničuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.12.2009 10:26:58   
a.biba
Jaz ima čistilno akcijo v otroški sobi, omare, pod posteljo, previjalna, nad omaro... sem nekaj včeraj iskala in danes je kar akcija padla. Pa ne morem verjet česa vse se nabere in naloži, pa če še tako paše. Tako, da meni ne rabite nič zavidat, sem pa že čez polovico, zdajle grem nekaj za miklavža iskat, potem pa dokončam. Pa še darilo za 7. rojstni dan. Vsako leto je težje kaj kupituser posted image , naši otročeki imajo že vseeeeeeeeeeeee.....

Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.12.2009 12:57:57   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tako, kopiram kar od februark, drugače pa twixy pišem v imenu februark in vas:

Tako, zdaj pa imam vsaj kanček več novičk od Twixy. Ker prej nisem vedela čisto nič več, kot sem vam napisala.
Mi je prej pisala en obupan SMS, ki je preveč oseben, da bi vam ga pisala na tablo, sem jo pa v odgovoru poskušala potolažiti in diskretno sme postavila nekaj vprašanj na katerega je odgovorila:

Napako ima (otrok) in ji lahko vsak čas neha bit srček, probajo pa popravit preko trebuha, ampak niso uspešni. Celi dan sem priklopljena na naprave in je že 4krat bila zaznana kriza v trebuščku. Nočejo pa sprožit. Igrajo se z mojim in otrokovim življenjem. Pozdravi vse februarke, se jim zahvali v mojem imenu! Z vami mi je vsaj malo lazje.
Joj sploh ne vem kaj naj napišem upam da bo vse OK. Zdravniki pa že najbrš vedo kaj delajo in je mogoče tako bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja upam tudi jast da dobri možje prinesejo čimveč pluskov.

Midva sva bila pa včeraj na prvem delu 60letnice je imel stric od mojega in smo tolk jedli in piliuser posted image  in jedli dobro user posted image .  Danes sem pa tako zaspana da komaj gledam pa moram it v službo.
Komaj čakam da se zvečer uležem v mojouser posted image . Do takrat bom pa spila še kako slastnouser posted image .

Lepo bodituser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.12.2009 14:39:22   
malaMravljica
ma vse mi je nekam zginlo sedaj, pa ze tok sem napisala nooo.

Tko, najprej tole. Vsem vam se zahvaljujem, da ste me vceraj in danes pogresale, cist vse ste me pogresale kot vidim. ja ja ja, user posted image user posted image user posted image  prav nobena me ni pogresala, nesramnice male. Sam bejbe, a veste zakaj me ni bilo. Obisk sem imela spet iz SLo. Jupiiii. Sam je ze nazaj sel, na zalost. Pa tko fajn je, ko pridejo kolegi iz Slo gor.

No, pa se to. Na racunalnik sem prisla, da vam povem tole. Nas stajerski Soncek je tok tok tok zlati soncek. Najboljsi je.
Ej SOncek, ma hvalti no. MA res si zlata. Sej vedno napsiem to, pa pol vedno ugotovim, da si se bolj fajn, pa ze tko vem, da si tok fajn no. KOmaj caka, da bova poslusala uspavanke. Ves, vceraj sem med likanjem malemu vec kot 1 uro pela Luca skace po zeleni trati, na koncu sam se po zeleni trati in to ze skor brez glasu user posted image

Rizkoo, hitr se pozdravi, upam, da ni kaj hujsega. Da se bova slisali sem ze obupala, ker sem ugotovila, da sva pac obe mladi mamici, ko ima ena cas ga druga nima in obratno. Kot zakleto a .  Ej, pa nisem cist zihr, ma ugotavljam, da zna bit, da korenje tudi povzroci vec mleka. Poskusí, da ne bos tok jogurta, men ze noce dol po grlu jogurt vec stect.

Ena nova, ja cist normalno je, da zavidas vsaki nosecki. Pa bo minilo in bos kmalu tudi sama med njimi. Do takrat pa najprej stoci vse solzice, pol bo lazje in bo slo bolj pogumno naprej. Smo bile vse na tvojem mestu, poglej kako sem jaz srecna mami ze sedaj. Tudi ti bos.

Twixy. Joj, ma zakaj se ji to dogaja, tako se mi smili. Res upam, da bodo uspesno odpravili napako, tako si zasluzi biti srecna mamica. Stiskam pesti in mislim nanjo. Pa res tople in lepe pozdrave, ce ji bos Zvesta kaj pisala.

Kepica, ko bo moj vencek koncan dobis slikco, sem sredi izdelave sele.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.12.2009 15:42:27   
kejti

Twixy držimo pesti zate!!!user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.12.2009 15:58:37   
Teni_
Punce, da se še jaz malo javim. Delam na polno. Danes smo imeli gužvo, da niti na malico ali wc nisem mogla skočit. Od 5 blagajničark v naši smeni sva ostali samo dve, ker so tri v bolniški. Sem delala neke kredite in je naenkrat nastala nenormalna gužva. Je pa res, da mi je do enih full minilo, ko je bilo toliko dela.

Pri nas bo počasi O in upam, da ta mesec kaj pridelamo in 21. ne bo user posted image .

Držim pesti za twixy. Ne vem, kaj jo tako mantrajo. Upam, da se vse ok izteče.

Grem vas zdaj malo nazaj prebrat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.12.2009 16:25:08   
a.biba
MM seveda smo te pogrešale. Ampak včeraj glede na vse kar se dogaja s Twixy res nisem imela volje v nobeno drezat. Mi je bilo pa čudno, da nisi nič vzpodbudnega napisala, ker si drugače vedno med prvimi. Sem že mislila, da si ti prišla s kakšno slabo novico, ko sem začela brati tvoj post. Super, da si se naužila slovencev, pa tudi če samo za en dan. user posted image

Rižkoo upam, da ti gre na boljše, mislimo nate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa tako pridno glasujemo, da si kamot vzameš teden dopusta pri glasovanju user posted image .

Teni RR ti nič na zavidam te službe, sem bila danes v Cityu - sem uslugo delala potem sem pa še nakup daril opravila, pa me je bila kar groza. Ljudi za četrtek občutno preveč, bolj kot sem hotela ven, bolj nisem našla ničesar kar sem iskala.

Kliki veselo in učinkovito user posted image user posted image , pa vse ostale tudi seveda. Bo kar pestro konec meseca.

frufru nič se bat govoriti o svojih občutkih in ni nič nenavadnega, če te kje solze premagajo, ko gledaš kakšnega otroka ali nosečko. Verjamem, da tudi obsedeno brskaš po forumih in iščeš odgovore, zakaj se to tebi dogaja, kaj je šlo narobe. A s časoma boš dobila občutek nazaj, da se ni dalo nič storiti, da na to nisi mogla nikakor vplivati, zdaj pa najbolj rabiš čas, da preboliš izgubo. Drži se in javi se nam še kaj.

Sobica je dobila spet novo obliko, vse sem poprestavila, otroka z atijem na teren poslala, zdaj imam pa še ostalo za počistit. Ne razumem kako lahko imam vsak večer vse pospravljeno in počiščeno, naslednji dan je pa spet kot bomba. No, danes je razdejanje iz sobice prišlo v druge prostora, ampak tudi drugače ni nič preveč drugače.
Evo, nazaj na delo veselo, moje pavze je konec....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.12.2009 16:26:08   
a.biba
Pilotino pogrešam... očitno res pridno počiva. Le tako naprej punca! Pazit je treba nase in vajino bebico.user posted image user posted image

Tassika zdravje boljše?

Zdaj pa res grem....

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.12.2009 17:44:08   
malaMravljica
Tassika, sem ti pozabila povedat. a ves tisto rozico, ki si mi jo dala poleti. moj mali se je cist zaljubil vanjo, sem jo dala tko, da kuka izza regala in gre nad previjalno mizo. ej, kok jo gleda med previjanjem in se ji smeji, cist noro. pol proti koncu previjanja pa mu gre pogled iz rozice na borduro na steni in gleda zivalice, ga kar premaknem, tko da ne gleda nazaj.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
3.12.2009 18:03:31   
tassika
MM samo da mu je všeč, moja jo ima pa na zibki. Danes je tečka, zdajle sicer spi že 2 uri, ampak se prebuja, ker bo počasi lačna. Danes sva bili pri prediatrinji in ima žee 3750g in 51,3 cm, pa glavica je zrasla za 2cm, ima zdaj 36 obseg. Sej vem, da se mi boš zdaj smejala, ampak meni se zdi pa ful velikouser posted image , pa dobili sva napotnico za razvojno, ker je pač nedonošenček, sem se že naročila, škodilo ne bo nič, pa še hendlinga se bom naučila.

A.biba, se počasi izbolšuje, sem drugače ok samo kašelj noče izginiti.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1714
3.12.2009 18:27:38   
Kepica83
Živjo bejbe!
Sonček85 zaradi mene lahko daš slikcouser posted image user posted image
MM ja saj čakam na tvoj venčekuser posted image user posted image
Jaz sem danes spet bila v MB. Sem naletela na super sestre in super zdravnico. Naš bejbi je res velik, ima čudovito razvitega srčka, glede na to da je mami tako slabokrvna se bebi nič ne pozna. Smo še celo malo večji za svoje tedne.user posted image user posted image  Imam čez 3 tedne spet pregled. V ponedeljek imam hematologa pa je rekla da naj kar pridem še v ponedeljek do nje, pa jo pocukam za rokav in ji pokažem izvide. Res super zdravnica. Rekla je da bodo pazli da mi HB nebo padel na 70, ker takrat bo potrebna tranfuzija krvi. Čeprav nemorejo sedaj nič naredit, lahko pa me imajo toliko pod kontrolo da me bodo pravi čas dali na tranfuzijo. Da nebi bilo  kaj narobe. Sedaj sem zelo mirna.
Mi je bilo tako fajn danes. Mi je sestra delala CT da sliši srčka. Pa ona gre od popka navzdol pa ne najde pa že hoče it na levo stran trebuha pa nič. Pa jaz v smeh pa rečem. da naj gre sem na desno pa ji s prstom pokažem kam, pa da tja gor in evo štemanjeuser posted image user posted image . Pa še druga sestra v smeh, pa reče ja kak ste pa vedli. Pa sem rekla da vedno vem kje ležiuser posted image . Je rekla pa gibov še verjetno ne čutite. Pa ponosno rečem: uh že od 19 tednauser posted image . Važička ne??

Kak ste ostale punce moje?

Aja danes naju je z mojim miklavž obdaril.... Ata pa mamauser posted image user posted image  dobila sma ogromno stvari. Ni da ni. user posted image user posted image   no moj je malo več dobiluser posted image . sem mu mogla pomagat nest, ker sam nebi zmogel.user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 3.12.2009 18:30:04 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
3.12.2009 18:39:21   
malaMravljica
Tassika, ma dej no, itak de se ti morem smejat. A da je velika, hehehe... se ni niti tok k je bil moj ob rojstvu, pa tok mali je bil takrat, sedaj je mislim da na 62 cm in ima 5.250 g. Sem cist zadovoljna s tezo, pretiraná teza glede na velikost mi je cist mimo.

Kepica, sem cist obupala nad venckom, sem ustvarjala in svece niso stale tko stabilno, sem vse podrla in bom kar na en lep kroznik dala 4 svece, mal smrecevja spodaj in to jr to. hotla sem na leseno posuseno vejo 4 svece fiksirat, okrasit z prosojnim trakom in mal balonckov gor. Ce me vse heca se pa itak nimam casa **** cel popoldne.
aja, kok pa je velik tvoj dojencek, nisi napisala.

Soncek, glede dm bonus kartice. dobila sem kuponcke za uveljavljanje popustov nad 200 eur, recimo 3 eur na dolocene pamperske, na doloceno mleko. vsega nam porabila, ker recimo mleka ne rabim, bo pa kar nekaj koristnih zadevic. pa eno igracko in zame weledino kremco za roke, ma majhno. pa popuste v enih parih otroskih trgovinah. ma fajn zadecica je no. in soncek, hvala ti se enkrat, ne ves kok si me razveselila.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
3.12.2009 18:50:37   
Kepica83
MM rekla je da nemore celega več izmerit, da pa ustreza tednom oz. smo še celo mičkeno večjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
3.12.2009 20:41:03   
sonček85
frufru:žal mi je  da si imela ss,bodi močna in pojdi pozitivno naprej.Je pa normalno da nosečkam zavidam,samo boš mogla preko tega ,saj če boš vedno favš njim ne bo dobro.Pojdi preko tega in čez 2m ti želim velik plusek in lepga bejbija čez 9muser posted image
nadka:pošljem ko bom daala dol:))))joj ja Aleks je pa zdaj že res pravi fant.Super za nakupuser posted image
sonček:upam,da se res kdaj dobimo in spoznamo.Ma 1x bi lahko res naredile srečanje tko da se vse dobimo,mogoče takrat ko pride mm v SLO in pa še Twixyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaključek:mene so povabili ,saj imam 5 let (oz .sem imela lani samo niso imeli papirjev da je res ko so jih založli) in dobim nagrado,a ne bom šla saj mi je otrok prvo.Moj namreč dela ppoldan in mi ni zza k tašči ga vozit,da gre moj iz službe po njega -jaz pa da bi žurala.Sem raje z njim in ćče je že na tem nagrado požrem
mm:iiiiiiiiiiiiii kako lepo da si imela obiskece,smo te pogrešale samo vemo da imaš delo z LM  tako da vedi me te pogrešamo.iiiiii super,le izkoristi vse pride prav.Miška za kaj se pa zahvaljuješ,ne vem !!??A si že mogoče dobilauser posted image
teni:user posted image user posted image user posted image joj revca ,vem kako je če si sam za vse.kje pa delaš če ni preveč osebno vprašanje?
biba:kako si bila pridnauser posted image
kepica:iiiiii kako lepo,da so še dobri ljudje in super da si naletela na to dr.zdaj pa srečno do k onca in čim več takšnih pregledovuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
3.12.2009 20:43:59   
sonček85
mene tudi nobena ni niič pogrešala user posted image user posted image user posted image

evo dajem slikco nas treh in naših bebijev,en je pa še v lepem bušiju pri prečudoviti mamici

lpuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
3.12.2009 20:52:50   
Teni_
Sonček, lepa slikice.

Delam v Merkurju v MB, ta novem centru, ki se je lani novembra odprl. Dobro res je, da ni bilo časa niti na wc it, ampak minilo je pa kot šus. Sem prav vesela, da sem prišla nazaj. Na srečo ni bilo tečnih strank in je bilo super. Smo se z nekaterimi prav lepo nasmejali. Se mi zdi, da so decembra še posebej dobre volje.user posted image

Mi imamo zaključek naslednjo soboto, samo še ne vem, če bom šla. Moje punce me forsirajo, da naj pridem. Saj me full vleče, ampak takrat delamo popoldan in če bo gužva, vem, da bom zmantrana in ne vem, če mi bo za it. Še bom razmislila.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 3.12.2009 20:55:55 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
3.12.2009 20:56:47   
sonček85
hvaala

Ja res je december je nek čaroben mesec ko bi le bili vsi takšni

Aha ja tam pa so gneče

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
3.12.2009 21:30:56   
Kepica83
uh sonček teta kepica pa je na tej sliki neka močna v obraz user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
3.12.2009 21:31:44   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mene tudi nobena ni niič pogrešala user posted image user posted image user posted image

evo dajem slikco nas treh in naših bebijev,en je pa še v lepem bušiju pri prečudoviti mamici

lpuser posted image

IIIIIIIII ste lepi, vsi kar žarite, vključno s fantoma.user posted image

Kepica sem prej pozabila - super, da si tako fajn naletela v bolnišnici. Taki zdravniki so prava redkost, zato le izkoristi vse kar ti ponuja, preveč kontrole ni nikoli škodljivo.

Jaz sem pa že umita in pod odejo. Mislim, da me bo kmalu zmanjkalo, ker sem danes res utrujena, pa malo sem tudi pretiravala, čeprav naše dete vseeno tako veselo miglja že kakšno uro, da sem se že parkrat vprašala kaj nas čaka, ko pride ta migec ven. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
3.12.2009 21:34:18   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

uh sonček teta kepica pa je na tej sliki neka močna v obraz user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, si samokritičnauser posted image  - prav lepa si, se vidi, da še skrivaš nekoga pod srčkom. Tisti podbradek in dodatne obloge pa očitno samo ti vidiš...user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
3.12.2009 21:52:59   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Joj, si samokritičnauser posted image  - prav lepa si, se vidi, da še skrivaš nekoga pod srčkom. Tisti podbradek in dodatne obloge pa očitno samo ti vidiš...user posted image   

Tega danes še nisem omenjala, tak da od kod si to zdaj pobrala? Ha?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kje si to vidla??user posted image

Hja biba tudi jaz se sprašujem glede na to, kak me že cel dan brca direkt v mehuruser posted image .

Sonček85 daj pošlji mi vse slikice na meil ki jih imaš od včeraj.... ko boš lahko. Tak midva sma zdaj odkartala par rund zdaj pa panči panči. Lepo se imejte. Nočkooo

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......