Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 8:03:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja kje pa ste vse? Kliki, kako pa kaj tebi kaže?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 14:48:42
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike Aquica čestitam in navijam k zmešana Taperfektna VSE NAJBOLJŠE Lubike jaz sem danes 12. dan po ET in sem nalulala res švohceno črtico. Upam, da bo kej iz tega.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 14:55:31
|
|
|
|
~Biba~
|
žižika nič ni švoh, jaz jo kar dobro vidim joj kak sem srečna zate čestitke nosečka naša
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 1.12.2009 14:56:57 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 14:58:26
|
|
|
|
~Biba~
|
ful sem srečna zate žiži ..aja pa da še se vam zahvalim za lepe želje, in čestike..hvala
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 1.12.2009 15:00:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 18:03:51
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, črtica se vidi držim pesti!!! mene pa tale tema zdeluje še ven se mi ne da it popoldan...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 18:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj pupike Aquica čestitam in navijam k zmešana Taperfektna VSE NAJBOLJŠE Lubike jaz sem danes 12. dan po ET in sem nalulala res švohceno črtico. Upam, da bo kej iz tega. wiiii vsaj ena dobra novička danes no pa ti je uspel mi vsaj mejčken polepšat dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 18:51:19
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, vi pa se pozdravite!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 19:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
žiži... Poglej v moj albumček testek, ki sem ga jaz lani 15.decembra polulala in pol poglej par strani nazaj, kaj je posledica BRAVO BRAVO BRAVO!!!!! aqui Če bošlulala 14-ega boš pa tko kot jaz nosečka Se spomniš, kako smo lani takle čas, šle gledat lučke po LJ in se norca delale, da naj se gremo na glavo postavljat pod tiste spermije v lučkah? NAVIJAAAAAM!!!!!!!!! Larilu pocajtajte se!!! PERFEKTISIMA VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 20:14:45
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeeejj.. naviiijaaammm aquiii sploh pa ziiiziiii... ful sm veselaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 20:16:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj pupike Aquica čestitam in navijam k zmešana Taperfektna VSE NAJBOLJŠE Lubike jaz sem danes 12. dan po ET in sem nalulala res švohceno črtico. Upam, da bo kej iz tega. žižika pa še za vse tako kot mora bit
< Sporočilo je popravil spps -- 1.12.2009 20:17:42 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 22:05:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj so to moje učke uzrle? Lepo črtico na testku naše gigi???? Pa tou mi delaj pupa! YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!! ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! Miša naša - tak ti privoščim tale plusek, tole srečo! *hugs* Uh, bom lepo pančkala danes! Zdaj si pa grem solzice sreče obrisat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 22:10:19
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Kaj so to moje učke uzrle? Lepo črtico na testku naše gigi???? Pa tou mi delaj pupa! YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!! ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! Miša naša - tak ti privoščim tale plusek, tole srečo! *hugs* Uh, bom lepo pančkala danes! Zdaj si pa grem solzice sreče obrisat! ne bi mogla bolje napisat... Žižetka naša
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.12.2009 22:50:21
|
|
|
|
Erin
|
Se pridružujem! gigi čestitam!! Naj vse poteka kot mora..SREČNO!!! agua - tudi tebi želim isti rezultat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 9:38:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja kje pa ste vse? Kliki, kako pa kaj tebi kaže? Ja upam da bova kaj spacala zdaj ta teden ko je O. Gigi kaj jest tuki vidm ja bravo bravo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 10:29:02
|
|
|
|
gigi1
|
Srčice moje hvala vam vsem za veselje in tako lepe besede. Sm kar mal . Jaz sem še kar skeptična in se še ne upam veselit. Bom jutri ponovila test. RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 11:06:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srčice moje hvala vam vsem za veselje in tako lepe besede. Sm kar mal . Jaz sem še kar skeptična in se še ne upam veselit. Bom jutri ponovila test. RVI Mišika moja - saj te čistak razumem. Jaz tudi nisem verjela, od krvnega... no, pravzaprav do UZ sem bila skeptik Si pa uzrla plusek na dan, ko sem jaz imela (lani seveda) ET. Tak, da je naša pikica pri nama že eno leto. fargi - kak si mi pa ti? Si OK? Na žalost nimam dosti časa, da bi sledila (oz vohunila po temah ) kaj se ti / vama / vam? dogaja ... Pobožaj svojega mini, mini buškija in en poljubček vaši pikici (ali pa pikicama? - jao, zaj me pa firbec ma - iden vohunit )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 11:09:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Čer!! Kako kaj moje borke??? Sem vas misala... Mi grejemo pikico in lulamo 12.12. Tolko o meni, vas grem mal za nazaj brat! Mi smo tudi takrat ''lulali'' pred enim letom! Tak da booooooooooooooooooo! Jupi! ČESTITAM! Bosta pa Zarja in pikica imela RD zelo, zelo blizu. Kak lepo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 17:19:41
|
|
|
|
ledenka
|
mal stimulacije
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 20:45:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mal stimulacije Kak je luškan v tej čeladi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 20:45:48
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka, fletkota maš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.12.2009 22:03:28
|
|
|
|
gigi1
|
Žal se ni izšlo . CB kaže čisti minus. Hvala vam za na vijanje. RVI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 9:32:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Žal se ni izšlo . CB kaže čisti minus. Hvala vam za na vijanje. RVI žiži,en veeeeeeeeeeeeeeeeeeelik objemček zate...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 12:30:10
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Žal se ni izšlo . CB kaže čisti minus. Hvala vam za na vijanje. RVI Tako mi je žal za tebe.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 14:39:16
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Žal se ni izšlo . CB kaže čisti minus. Hvala vam za na vijanje. RVI Kdaj maš pa krvnega? Sem še vedno optimist ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 17:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Žal se ni izšlo . CB kaže čisti minus. Hvala vam za na vijanje. RVI Se podpišem pod Se*!!!! Čakamo na krvnega...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......