Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:07:14
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka tisto se dolg zbira do 31 marca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:09:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! veseli debeli sloni! meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez! ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenosti ) Uaaaaaaaaa!!!! Čestitam! Ful dobra novica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: eelyy cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi! aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk draga prekuham en liter vode, vanjo dam pol male žličke soli. jo tudi pripravljam doma, ker jo gre ogromnooooo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka tisto se dolg zbira do 31 marca uff to je pa dolga bom še jaz zbirala jaja sej vem papiga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:33:21
|
|
|
|
ledenka
|
a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:39:06
|
|
|
|
majana79
|
k.tja gre pri nas so jih že prižgali, se lepo promenada vidi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:40:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... jz ne grem sm predeleč, pa še bolni smo vsi, to je bolj za vas k ste v LJ. bliz centra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:44:19
|
|
|
|
lake
|
Berejo lahko že sedemmesečni dojenčki!Punce hitr v shoping. Men je uspel še clo kopalnico pospravt, Tajo sm mogla pa zbudit, bi še kr spala, pol bo šla pa spet ob 11h spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ? ma sej vem, sam zdej mam recept in bom naredila sama k vsak teden kupovat dve škatli je pa mal preveč bom najprej probala na seb da ne bo preslano potem pa bom navalila na niko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:48:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:50:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam pa sterimar za kar nekaj časa...mam enga za T in enega za Maja...in full našpricam notr da teče iz vseh strani ven Lučke bomo šli enkrat gledat sigurno samo danes ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:52:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo. po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo. po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. pazi maček, izivalec prihaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:59:14
|
|
|
|
lake
|
Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:00:12
|
|
|
|
majana79
|
lake, sem isto pomisla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:04:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:06:33
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:08:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala k ga včeraj ni hotela, pa sm misenla da ga ne mara, danes je pa kradla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:14:56
|
|
|
|
lake
|
Ja hrana od soseda je vedno boljša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja hrana od soseda je vedno boljša. itak, sej T. tud hod raje k tašči na kosilo, kot da bi doma jedu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?