|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
3.12.2009 8:55:54   
nusi
Ja to pa nujnouser posted image , mal cukra in življenje je lepše user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 9:14:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
3.12.2009 9:18:38   
Melia
juuutrooo!!!!

kako ste kaj? vidim, da ste že pridno tipkale....

ravnokar sem spila kavico, zdaj pa vam malo pišem...

ČESTITKE VSEM ZA USPEŠNE PREGLEDE!!!

MiniMiška tebi pa držimo pesti še za srčkauser posted image user posted image user posted image

na kratko vam povem da sem se včeraj imela lepo, podelitev ni dolgo trajala in res je en tak lep dogodek.....pa potem je sledila večerjica s starši, mojim dragim in z bratovo družino.....skratka en lep dan, ki se je zaključil v lep večer....zvečer pa sem itak padla v posteljo.

brcike....sama ne čutim še nič....včasih se mi zdi da me kaj poboža samo res ne vem če je to to....

trebušček....se mi pozna, ampak spet ne tolk...tak malo....še vedno ga lahko s kakšno tuniko zakrijem.....ko pa imam gor bundo, ali plašček pa se itak nič ne vidi....bo že zrasel...po mojem kar naenkratuser posted image

slabosti....jaz še vedno vsak drug dan, včasih vsak dan zjutraj bruham....se bo sploh končalo? user posted image ....sem zdaj že v 17.tednu....

pri nas je spet megla....user posted image

lepo jutro vsem!user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
3.12.2009 9:48:05   
Angel_Tian
Evo me - kapučino in kekseki (čokoladni seveda user posted image )

Dobro, da ima šef tolk dela v delavnici, da si jaz lahko vzamem čas za branje in pisanje :)

zivepo - ja, atije je treba tolk stvari naučit user posted image . Moj bi itak bil čist zgubljen brez mene, kr grozljivo včasih. Po drugi strani se pa pomembno počutim user posted image
hmmm, tvoja pia pa moj tian bi se odlično ujela. Tudi rad dela lulčke pa povštrčke pa pravzaprav vse, kjer lahko gnete in valja testo (zadnjič si je dal svojo porcijo testa za ene take male tortice, ki sva jih delala, kipnit na radiator. Pa testo sploh ni blo tako za kipnit, ampak njegova tortica je bla najboljša user posted image )

@mber - sem zelo vesela, da je bilo na pregledu vse ok. Le tako naprej, čim manj se obremenjevat in bo vse tak enostavno ;)

minimiška - tudi zate me veseli, da je vse ok in ker sem večen optimist pri vsem, verjamem, da bo tako tudi ostalo :)

animus - moj je bil tako priden v porodni sobi zraven mene, da ojej. Ves čas je lepo sedel zraven (dobro, da je trajalo samo 4 urce vse skupaj), dajal mi je vodo, me občasno pobožal pa kako rekel. Drugače pa sem jaz med popadki dremala, tako da mu je bilo bolj dolgčas user posted image . Zdaj za drugi porod sem mu rekla, da si lahko kake križanke zraven nese user posted image . Aja, je nama pa obema bilo najbolj smešno to, ko sta se dve ženski iz sosednjih porodnih sob tako drle, da se meni ni blo treba hihihi (se res lahko pohvalim z "enostavnim" in hitrim porodom in to celo na rok)

milena2222 - vse mislimo, da bodo paniko zganjali, ampak običajno so pol tam v porodni sobi naši moški čist mlahavi in zgubljeni

JB007
- ne se že v naprej sama sebe strašit z dolgimi porodi pa hudimi bolečinami in ne vem čem še vse. Itak je vsak porod drugačen in kaj če tebi zdaj ta otrok kar "ven pade" ;) Pa lepo, da te bo tvoj podpiral. Mi je osebno zelo všeč, če je moški to pripravljen storit za svojo drago

nusi
- bravo za seminarsko. Sem jih v davnih časih sicer rada pisala, ampak vzamejo pa res časa in kakšna tudi živčkov. Pa veliko sreče še pri ogledih stanovanj - saj cene bodo šle še dol. So pa res pri nepremičninah ogromne cifre ja - midva z možem sva se kar na 30 let zapufala, da bova lahko čez kako leto ali dve na svojem...
Pa ne se sekirat, če še nimaš trebuščka. Meni se pri prvem ni vidlo do 6 mesca, pol sem pa dala mal širši pulover gor pa tud noben ni vedo, da pričakujemo user posted image

carly - tudi pri nas je bilo tako, da so naju potem domov prišli gledat (nekaj malega obiska sva sicer imela že v bolnici, ampak sem že v naprej vsem rekla, naj ne pretiravajo). Potem domov so pa komaj po kakem mescu šele "bili zaželjeni". Se mi zdi tak kr ok, da te takoj ne napadejo.

m_o_i - a je tolažba s čokoladico uspela? :)

zivepo - se meni tudi lušta tele tvoje pipike. Daj mej malo usmiljenja do tistih, ki delamo do poznih popoldanskih ur in imamo kosilo nekje okol 18. ure user posted image user posted image user posted image

melia - ti bo ta podelitev in ves dan ostal večno v spominu, tako da super, da je tak fajn izpadlo :)

Takole, moj prvi današnji prispevek je končan. Spet je trajalo urco in 40 minutk, da sem vse prebrala in tole napisala. blagor meni, da mam tako službo user posted image user posted image user posted image

Uživajte mi tole sončno dopoldne.
Meni je tule v pisarni kr mal smotano, samevam in na vlko po radiu že terajo te božične pesmi...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
3.12.2009 10:07:12   
Animus
ANgel_Tian - to imaš prav. Res je odvisno od tega kako dolgo si v porodni. Mi2 sva bila samo 2 uri in ni bilo panike. Pa tudi za nas. Prej sem komaj čakala, da pridem v porodno, ke sem imela že dolgo popadke, na koncu mi je bilo pa super, da sem bila tako kratek čas. Baje pa morajo v drugo moški pazit, da ne zamudijo. Veliko jih zaradi hitrosti poroda prav zamudi na prvi jok.

Ja, mene je bilo strah prvega poroda. Mati narava pa je poskrbela, da sem na koncu komaj čakala, da grem rodit - zamjala sem namreč 10 dni. Sedaj v drugo me resnično ni več strah.

M-O-I - ojej, verjamem da je neprijetno to krvavenje iz nosa. In to celo sredi noči, ko počivaš. Jst zaenkrat "samo" pri umivanju zob.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 10:56:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Animus)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.12.2009 11:18:51   
frcefela
Ej babe, predvsem tiste, ki ste ŽE rodile .... a mi lahko katera REALNO pove, KOLIKO in na KAKŠEN način boli porod? Nobena mi noče povedat user posted image S čim lahko primerjaš bolečino? Moja mami pravi, da ko misliš, da boš crknila, rodiš user posted image
Ful bi rada prebrala kako porodno zgodbico user posted image z vsemi dodatnimi primerjavami of course, da se lahko pripravim na bolečino user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.12.2009 11:21:51   
j.b.
Živjo,

Evo me, dans sm pa dobila en tak email, pa ga morem delit z vami: user posted image user posted image user posted image

Nov program Univerze v Ljubljani (za moške) na bolonjski način
Program študiranja za moške
       Modul 1

1. Naučiti se živeti brez mame (2000 ur)
      2. Moja žena ni moja mama (350 ur)
      3. Kako doumeti, da je nogomet samo šport (500 ur)

Modul 2:

1. Ne biti ljubosumen na svoje otroke (500 ur)
      2. Ne govoriti neumnosti, kadar ima žena obisk (50 ur)
      3. Kako obvladati sindrom TV daljinca (550 ur)

Bonus:

4. Ne urinirati mimo školjke (167 ur + praktični  del)
      5. Kako razumeti, da se čevlji sami ne pospravijo v omarico (800 ur)
      6. Kako najti pot do koša za umazano perilo, ne da se perilo med potjo izgubi (500 ur)
      7. Kako preživeti prehlad brez drame (100 ur)

Modul 3:

1. Kako zlikati srajco v manj kot dveh urah (praktični del)
      2. Prebavljati brez riganja, medtem, ko ona pomiva posodo (praktični del)

Modul 4:

1. Začetna stopnja: gospodinjski aparati (prikaz z diapozitivi)
      - ON....vklopi
      - OFF...izklopi

2. nadaljevalna stopnja: Moja prva Knorr juha,  ne da prekipi (praktični del)

TEME ZA DISKUSIJO:
      (z obzirom na kompleksnost tem je lahko na razpravi največ 8 kandidatov)

Tema 1:
      Likanje - od pralnega stroja do omare... ta skrivnosten proces

Tema 2:
      Ti in elektrika - ekonomske prednosti, kdaj pokličeš mojstra
      Tema 3:
      Zadnje znanstveno odkritje- kuhanje in odnašanje smeti ne povzroča impotence
  Tema 5:
      Čeprav si z njo poročen, ji vseeno smeš kupiti rože (razgovor s psihiatrom)

Tema 6:
     WC papir - ali papir sam zraste na držalu za papir?

Tema 7:
      Kako spustiti pokrov školjke - korak za korakom (video posnetek s Harvarda)

Tema 8:
      Deodorant - doziranje, uporaba (praktični del se izvaja na prostem)

Tema 9:
      Osnovna razlika med košaro za umazano perilo in tlemi (laboratorijski poskus)

Tema 10:
      Moški kot sovoznik - ali je genetsko možno, da ne komentira, ko ona parkira?

Tema 11:
      Komunikacija: mentalne vaje za razumevanje: Če je nekaj v predalu,  se ne sprašuje >v katerem?<, ampak poskušaš najti sam.

Tema 12:
      Ali lahko skodelica za kavo sama poleti do pomivalnega stroja? (praktični del vodi David Copperfield) 

Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.12.2009 11:23:44   
Angel_Tian
zivepo - SMOTKA si user posted image user posted image user posted image
še dobro, da doma nimam časa bit za računalnikom, tako da bom šele jutri dopoldan v službi prebrala tvoje pohvale okrog pečene pipike
presneto, si bom nekaj konkertno mesnega mogla nest zraven za malco, ker bom zdržala pri branju user posted image

Tian bo tudi pri mojih starših, ko bom js v P. Itak je tudi mojmu čist logično to (ker iz raznoraznih vzrokov ne puščam svojega otroka pri tašči).
Je pa pri nas tako, da moj dela na 4 smene in vem, da ko ga bom poklicala, bo šel tudi takoj iz službe, če bo slučajno tam. Ker če se spomnim najine prve vožnje s popadki v MB porodnišnico... hmmmm, bi za druge sodelujoče v prometu v tistem času lahko bilo kar "zabavno", ko bi jaz pri vsakem popadku malo bolj stopla na gas user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.12.2009 11:42:09   
Melia
ha, ha, ha....user posted image  zdaj sem se pa prav nasmejala....ni kaj...dober študijski program....mislim, da bo kar obiskanuser posted image user posted image

no, hvalabogu tiste module lahko moj kar izpusti....me ni nikoli primerjal z mamico, ni mamin sinek ker so trije otroci pa ni blo cajta za razvajanjeuser posted image ...še dobro.....pa tud pri njej ne živi več tako da ni panike....pa skuhat tud zna,....pa tak....je kar vredu....

bi pa ga definitivno dala na predavanja pod TEMO 6, 7, 11 IN 12...user posted image user posted image ....da malo obnovi znanje če ne druga....je že malo pozabiluser posted image user posted image

pa še kaj bi se našlo samo za začetek to....da ne bi obupal prehitrouser posted image

oh, sem žleht danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 11:43:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.12.2009 11:47:40   
frcefela
no moram reči, da si prva, ki mi je vsaj malo bolj v detajl povedala, kakšna je bolečina. Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.12.2009 11:51:06   
Angel_Tian
hahahahahahahaha frcefela
joj user posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa je zdaj poskrbelo za resen trebušni trening zaradi smejanja...

Ti povem jaz mojo "zgodbico".
Imela sem totalno nekomplicirano nosečnost, brez slabosti, brez bolečin ali kakih drugih težav. No, edino nekaj časa sem mogla neko železo pit, ker mi je en test krvi pokazal slabokrvnost - prvič v življenju :) Aja, pa AB negativna sem, tak da pač sem tud tisto injekcijo dobla. V glavnem, nobenih zdravstvenih težav, gimanje nonstop normalno. Super je bilo. Videl se je trebušček komaj v 6 mescu pa še takrat samo tolk, kot da bi bla malo napihnjena ali pa kot da sem malo več pojedla user posted image . Potem je trebušček sicer začel malo bolj rast, ampak res ni bil velik niti na koncu nosečnosti. Saj sem že omenla, če sem imela gor pulover, se sploh ni vedelo, da bomo kmalu že rodili.
Potem pa je bilo takole.
24.6.06 sem imela rok (tisto leto je ta datum bil na soboto). Lepo za konec šolskega leta. In za konec šolskega leta imamo pri nas v Konjicah zabavo, ki ji pač rečemo 11-letnica, 12-letnica... (s to zabavo je začel naš lokalni radio in se prireja vsako leto kao za njihov rojstni dan. Imamo 2 odra, eden je narodni, drugi pa pop. Nastopa ogromno skupin in bla bla bla). V glavnem, ta zabava je torej bila v petek, 23.6., in seveda sva tudi z mojim mogla malo it pogledat. Bila je gužva in zelo lepo vreme, muzika po mestu nabijala kolker je šlo... Sva srečala kolege in še nekaj znancev, ki pač niso točno vedeli mojga termina. Ko so me vprašali, kdakj grem rodit, sem samo rekla "ja, jutri bom šla". In vsi samo v user posted image user posted image user posted image . Potem mi je ena celo rekla, da če še čutim otrokovo brcanje, da še ne bom rodila. Ona je namreč 2x rodila tako,d a dva dni prej otroka sploh ni čutila user posted image
No, nima veze. Vsi so se mi smejali, ko sem se jaz s tistim malim trebuščkom sprehajala po mestu in trobla, da grem "jutri" rodit.
Dalje... v soboto zjutraj ob petih je mene začelo pri jajčnikih nekaj ščipat. Malo je bolelo, ampak nič kaj pretiranega. V materinski šoli so nam rekli, da so popadki take bolečine, ki jih z ničemer ne moreš primerjat. OK, sem pač mislila, da mi je malo jajčnike napihalo. Sem lepo poležavala naprej. Nekje okol sedme sva se potem z mojim le vstala. Pa ker je bil že rok za rodit, bi itak mogla na ta dan it v porodnišnico. Lepo počasi sva se umila, si skuhala kapučino in ob pol devetih sva se odpravla proti MB. Za vsak slučaj sva s sabo vzela še ono spakirano potovalko, ker so pa mene "jajčniki" le začeli malo bolj pogosto ščipat user posted image .
No, sva prišla v porodnišnico. So me pač priklopli na mašinerijo, zdravnik me pregledal - bila sem 2 cm odprta. Je vprašal iz kod sva. Ko sem povedala, da iz Konjic, je rekel, da se raje ne bi nazaj domov vozla. Obrnil se je k mojmu pa mu samo rekel: "ja nič, rodili bomo!" user posted image Saj moj je tak brez besed pa čist bled obstal. Pa smo se v tisto prekrasno "haljico" oblekli, šli še malo srčka poslušat pol pa počasi v porodno sobo. Pa je bilo v 4 urah vsega konec. Drla se tudi nisem (so se v sosednjih sobah dovolj user posted image )... Popadki so mi samo kake pol urce pred porodom šli zares na živce, drugače pa je blo znosno.
Ja, tako nekak je blo pri meni - vse na izi user posted image Čisto realno povedano in upam, da nisem kaj pomembnega izpustila. Crknila nisem user posted image user posted image user posted image

Saj močno upam, da bo tudi v drugo šlo "kot po maslu" user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.12.2009 11:53:14   
Angel_Tian
j.b. - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim, da bo moj le lahko šel nekaj študirat :)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.12.2009 11:58:51   
Angel_Tian
zivepo - tudi lepo opisan porod, čeprav ne vem, kje sem jaz bila med porodom, ker pol tega nisem čutla user posted image Je pa res, da smo s 3150 bili kar nekaj manjši :)
no, ono z budilko pr tvojmu tud meni ni jasno user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.12.2009 12:00:03   
Angel_Tian
saj sem pozabla napisat zivepo - zarad tebe me jutri ne bo v službo user posted image (morm še šefu nekak razjasnit :P)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 12:06:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.12.2009 12:27:26   
m_o_i
zanimivo branje!
verjetno porod res ni primerljiv z nicemer, ampak jaz pravim, da ce sem 22 let vsak mesec trpela RES HUDE (nesposobna za v solo in kasneje sluzbo) krce prva dva dneva menstruacije, prezivela vnetje ledvic, kjer sem zaradi bolecin en teden dobesedno bledla, bom pa se rodila.

ne vem, jaz sama se s tem ne obremenjujem; priznam, da nek "rešpekt" pred porodom definitivno imam, ampak brez panike...

ja, cuker je pomagal-snickers dela cudeze user posted image  danes sm pa res "mogla" cokolado pojest; ce pa jih moj pusca tu na mizi, da jo gledam-ja valda jo bom pojedlauser posted image  ker pospravit se mi je ne da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.12.2009 12:42:02   
Angel_Tian
zivepo - si pa res mela precej bolj pestro od mene user posted image
Ampak mislim, da smo take z lahkimi porodi bolj v manjšini. Sicer pa vsaka tako hitro pozabi vse tiste bolečine...

m_o_i - če je nastavljena, LOGIČNO, da je čokoladica zate user posted image

sem na drugi sadni malici zdaj, mnda že kipim od vseh teh vitaminov user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.12.2009 12:45:05   
Melia
m_o_i...zdaj si mi take lušte s snickersom naredila da to res ni...pa drugače nisem ravno ljubiteljica te čokolade ampak dans jo pa morma z dojenčkom v mojem bušiju pod nujno dobit.....tak da sem že napisala mojemu SMS da ko se vrača iz službe naj se v trgovini ustavi pa mi en snickers kupiuser posted image

zivepo....lepo opisan porod.

mene ni nekaj strah bolečine in tega, malo že, ampak saj niti ne vem kaj naj pričakujem....da pa se bom že zdaj prepričevala kako zelo me bo bolelo...raje ne....jaz mislim in upam, da bo vse šlo kot po maslu....pa saj to si vse želimo, ne?

me je pa groza ko se spomnim, da bom pač določeno število dni morala biti v porodnišnici....tam spat, jest, se umivat....jooooj, tega me je taka groza...se mogoče sliši čudno samo res imam prav fobijo pred tem....ko samo pomislim na to....uhhhhhhhh.....pa bom preživela tud to...samo da bo vse OK, pa da čimprej lahko grem domov....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.12.2009 13:04:09   
m_o_i
je moja tasca zadnjic mojemu povedala, da mi ne smejo nobene hrane odrekat, ker drugace se jim lahko naredi jecmen na ocki user posted image  sem si pa zazelela jabolcne pite in v hecu sem rekla, da hocem met cel pekac sam za sebeuser posted image
heh, pa ne mislit, da nisem dobila celega pekaca user posted image  (no, sej za ostale je pa se enega spekla) - zadeve z jecmenckom so hudi resne user posted image

zaj pa jaz vas nekaj prasam: zgoraj omenjena gospa ima v glavi, da se bo nas đunior krstiluser posted image  proti tovrstnim obredom in zabavam naceloma nimam nic, dokler ne pride do vsiljevanja meni. pri nas smo pac komunisticni otroci (starsi so se krsceni in z obhajili pa to, veren pa nihce) in pac nisem za te "hece". moj je krscen, k verouku je hodil (ampak s tako muko, da se mu se danes obraca zelodec) in zdaj pravi, da sej bi pa res lahko bil krscen, da bi bla babi takooo vesela...
vsekala sem nazaj, da ce zadevo zorganizirajo, najdejo botra (na nasi strani NI kandidata), placajo, da bom pac sla mal v cerkev in na tisto kosilo. ampak ne vem, kak bom znorela, ko bo dejansko tak dalec, da se bomo o tem zaceli pogovarjatuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.12.2009 13:04:14   
nanny.girll
Melia tud mene je tega nabolj strah. tok sovražm bolnice da je joj user posted image user posted image user posted image najraj bi doma rodila al pa šla takoj po porodu domov user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 13:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.12.2009 13:08:11   
Teja K
Porod--- jaz mojega raje ne bi... sicer ni bil boleč ne vem kolk zlo, kljub temu, da sem rojevala brez kakršnih koli protibolečinskih pripomočkov, ampak je pa trajalooooooooo user posted image ... Jaz samo vem, da meni porod sam po sebi ni bil nek bavbav, sem pa rojevala brez partnerja, sama, imam pa tudi dokaj visok prag bolečine, če prav je tu in tam tudi meni ušla kakšna kletvica, ampak sem jo hitro nadomestila s smehom... babice so bile kar presnečene nad mano... se moram pohvalit...

No pa da povem, meni so porod sprožili, ker sem nosila preko roka in ni bilo zaznati gibov dojenčka. Rojevala sem 3 dni z več ali manj bolečinami, ko so mi pa dali umetne popadke v žilo pa sem rodila v 3 urah (prej so mi dajali vaginalno in niso prijeli), je pa res, da sem rojevala s pomočjo treh babic... ena je bila na trebuhu in je ob vsakem popadku potiskala dojenčka dol, druga je bila pri mojih nogah in ga je s svojimi rokami počasi vlegla ven (drugače bi mi delali vakum) tretja pa je dajala napotke in pazila, da se zdravniki ne bi predčasno vrnili s kosila, ker so ženske porod pospešile ko so šli dohtari na kosilo. Namreč sem se jim zasmilila, prišle so noter, zaprle vrata in mi rekle, no zaj pa gremo in smo šle in sem rodila, brez kakršnihkoli protibolečinskih sredstev, s celim presredkom, raztrganimi ustnicami na vagini in vsa srečna, da končnooooooooo dobim v roke svojega dojenčka...

In najbolj smešno od tega je bilo, da sem tri dni vandrala v porodnih sobah nasmejana, z rahlimi popoadki in mi ena od babic reče, dokler se boste smejali pa ne boste rodili... o kako se je motla... baje sem se celo med potiskanjem smehljala... to mi je namreč ista babica rekla (to je tista, ki je pazila na vrata)... Je na koncu poroda rekla... no pa sem se zmotila, očitno nekatere lahko rodijo z nasmeškom na obrazu...

Vem da se bere bolj kot znanstvena fantastika, ampak tako je bilo pri meni, raje pa ne bi opisovala tistih treh dni ko sem čakala na porod user posted image .

Ni tako grozno kot nekatere pravijo (pa sem jaz imela vse prej kot lahek porod) je odvisno od tega kako si vzameš in kako si želiš otroka... je pa res... da svoji možekem pa je treba povedat eno bolj grozno zgodbo user posted image ... Joj danes sem zelo user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 3.12.2009 13:09:32 >

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.12.2009 13:12:39   
m_o_i
takole se zmenimo: od danes naprej smo PREPRICANE, da bomo rodile z nasmeskom na obrazu user posted image
in prezivele bomo tudi bolnisnicno hrano (sej se da kak snickers presvercat notuser posted image ) user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.