Shadow
|
Jutro! Danes prekrasno spali - od 19.30 do 8h, zdaj pa spet dremata. 4pikice, za dostavo preko pramworlda je baje tako, kot je pika napisala - mail jim pošlješ, v katerem napišeš, kaj bi imela in kam želiš, da ti dostavijo, pa ti sporočijo, koliko stane poštnina in ti znesek trgajo s kartice. Nimam pa še izbranega favorita kar se tiče sedeža, sicer pa smo še na komot v lupinicah, tako da se ne mudi. Noki, za mini RD! Nekaj mi povej - a vaš kuža pusti pri miru igračke od tamalih? Ker našega vse, kar je njuno fuuuuuul mika in ko sta v igralnem centru, mora pes obvezno zraven svetit. Sicer si je dal dopovedati, da je vse, kar binglja in zvončklja, fuj, ampak morsam ga pa imeti vedno na očeh. Se vidi, da je mlad, pa bi se kar naprej igral. Sem mu obljubila, da ko bosta tamala2 prerastla igrače, dobi vse on. Blanč, ja, res delamo raziskovalne, skoraj tako, kot z vozički! Le kaj bo naslednji nakup? Pa saj nam boš ti utrla pot, me pa za tabo... Jezi me samo, da marsikdo ne dostavlja v Slovenijo, sploh privat prodajalci ne. A ima katera bumbo stolček? Če ja, kako se obnese? Malo me je stisnilo danes, ko sem prebrala, da je 4tedenska dojenčica okužena z virusom nove gripe...kriza. Je moj začel kar razmišljati, da bi se cepil, ker je dosti v stik z ljudmi... jaz pa ne vem, če bi se. Hedi, en kveščn še glede stajice, pol pa neham morit! A mora biti nujno na tako veliko sestavljena, ali se da tudi na manj, če razumeš, kaj mislim... a je treba vse dele porabiti, ali lahko ena dva ven vzamem, pa samo s šestimi naredim štirikotnik? Ja nič, gremo kafe pit!
|