Shadow
|
Dobro jutro! Mlinčka, pa kaj si noooor, kakšna izbira kafeta! Po vseh teh šalcah bi bil infarkt zagarantiran! Taški, dobra antigripozna bojevnica si, ni kaj! Pa kako to, da ne odpovejo teh masovnih prireditev v šolah v tem času? No, sicer je pa tudi res, da mora življenje iti naprej, pa otroci bi menda težko razumeli, zakaj pa zdaj več ne smejo praznovati RD, pa iti na tekmo, ipd. Drži se še naprej! Pa lečo kuhaš... jao jao, še ena zadeva, za katero sicer vem, da obstaja, kuhala pa še nisem nikoli. Stijan, mi pa smo bolj v smeri proti CE, ravno kontra od vas! AMpak to ni ovira, se bomo pa kje na sredini dobili, čeprav se začenja vreme fižiti. Pa saj bo sigurno še kak lep dan v bližnji prihodnosti, pa bova na liniji! Mišika, a ti si tista, ki zraven mene na Nextu nonstop visi??? Jaz že znam one strani s cotikami za bejbije na pamet, ampak naročila pa še nisem nič. Ne smem. Imam prepoved. Trenutno. Čakam, da prerastemo cotovje, ki ga imamo, potem bo pa čaga!!! Taški, Next je naš prijatelj!!! Sicer še sama nisem naročila, ampak imajo pa taaaaaaaaaaaaaak kjuuuuuuut cotike, da je skoraj greh, če nič ne kupiš! Pa poštnina je 5 EUR, pa cene dokaj normalne, celo ugodne, tako da... Pika, hitro premagajte vnetje! Saj vse vemo, da otroci pač zbolijo in več otrok, kot imaš, večkrat je na sporedu bolezen, ampak ... Ni fajn. Buba.miska, jaz sem se ta teden včlanila v ta dm-baby bonus in čakam, da mi dostavijo te kupončke za popuste. Baje duplo porcijo za dvojčke. Ali pa mogoče tudi nam za trojčke, če bodo še psa zraven šteli! Blanč, moja saga z ebay-em je trenutno na tej točki, da so moj račun sedaj izbrisali iz sistema in rekli, naj se čez par dni ponovno prijavim, pa da takrat da bo delalo. No, živi bili i videli. Lara, za bp testa! Za avtosedeže pa trenutno še samo ovohavam, pa berem mnenja in teste po netu. Bom sporočila, ko bom bližje odločitvi in seveda, ko mi bo ta k i ebay zalaufal! Letošnja darila... za bejbije sigurno kaj uporabnega, ker še ne štekata, za kaj sploh gre, najbolj vesela pa bosta itak ovojnega papirja, ki mora šumeti na ves glas. Trenutno imata glede tega iste preference kot naš pes. Za sorodnike pa bom naredila fotoknjige z DM-ovim programom, jih imajo od 10 EUR naprej, pa tak kjuuuut izgleda vse skupaj, če si vzameš malo časa, da jo lepo oblikuješ. Včeraj sem tri ure(!) oblikovala knjigico za moja starša, so mi skoraj oke ven padle od buljenja v monitor. Noki, Hedi, Sunči, Sneži, Belen, 4pikice, MF, sosedica in ostale neomenjene, pridne bodite!
|