ronja
|
Punce, nič ne bo s srečanjem iz naše strani, ker imamo spet vse tri vročino - ne veliko, ampak je pa. Da koga ne okužimo, nam ne bi bili najbolj hvaležni... Pa drugič. Hvala vsem, ki ste se javile za prevoz! rubica, ja, zadnje dni nista meli vročine, Lejla je tako ni imela že prej, Ronja pa jo je imela vsakič, ko je prišla iz vrtca še 10 dni. No, v soboto je ni več imela in je do danes ni imela. Zdaj pa spet, grrrr! Smrkali tudi nista več, danes pa spet. No, saj boljše, da sta zdaj začeli, da vsaj vemo, pa ne nesemo kam naprej... ampak bi delal na tem, da bi bila punčka ja, to je tut lubi dal za pogoj yelci, če pride katera po nas, potem bomo že nas 5, hehe. ronja: tebe pa lahko midve z yelci prideva iskat, en otrok v moj avto, drug otrok v drug avto, in je zadeva rešena Tudi može - sicer bo potem tista, ki bo vozila enega mojega otroka brez mene rahlo naj*, če se bo ta otrok spomnil težit . Ampak saj ni daleč do btcja . ja enkrt se boma že, ni vraguser posted image sej nau jutr konc sveta....šele 2012user posted image A pol morava pred 2012 naredit novega al kako? Ronja drugač ima LPP zelene mercedeze!! jancci, ne, ne vozim ju v avtobusih, kjer ne morem nobene pripet, če ni res nujno potrebno - do zdaj še ni bilo in tudi zdaj ni nujno potrebno. Sta pač še mali in če mi eno nekam odnese, ko se kak kreten zabije, se lahko ornk raztrešči. Vsak po svoje, jaz pač ne bom tvegala svojih malih za eno srečanje. Pa 2x se presedat z dvema malima, hvala lepa - izvoli, probaj, pa potem povej, kako ti je bilo všeč . Saj ne silim, da moram it zraven, samo povedala sem, zakaj ne morem prit sama. kiara, hvala za želje, upam, da se uresničijo. Popravilo bi namreč stalo 540E samo rezervni deli oz. računalnik za avto in še delo... farfala, sem povedala tvoj predlog lubiju (za sobotna srečanja) in je bil navdušen, je rekel, da se lahko kar redno srečavamo . krtexx, pozdravite se - se ponavljam, ampak vsakič resno mislim! Če ti v službi voda v grlo teče, ap naj mož ostane doma...
|