|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.12.2009 8:52:45   
sonček33
britauser posted image user posted image
patrikuser posted image user posted image

nejc, faca mala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.12.2009 8:58:32   
Jancci
Je taka megla, da ne vem, če bom sploh avto našla!!?? user posted image user posted image Greva mi2 proti beli Ljubljani. Lepo se imejte!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.12.2009 9:09:27   
Najki
Joj kolk ste ve zgodne. Jaz sem se sele dobro zbudila, od doma rem pa itak po deseti ko mali poje malico.Mali naju je vceraj tako zgonil, je zaspal sele okoli enih zjutraj. Tale luna ga je cisto usekala.

No, se vidimo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 9:12:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.12.2009 9:25:52   
*x*y*z*
Hvala za lepe želje, sem že kar v redu, zgleda da samo malo neprespana, bomo pa izkoristli za sončkanje, zdej ko ustane mali gremo takoj ven.

Niia, tisto knjigico je pošiljal DM če si bil učlanjen, prijateljica je to dobila 3 leta nazaj, upam da še pošiljajo, jo dobiš tudi ti, jo bom poslikala, ti pošljem na mail.

Punce uživajte na srečanju pa poročajte kaj in kako slikico naših januarčkov...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.12.2009 9:36:41   
ronja
Punce, nič ne bo s srečanjem iz naše strani, ker imamo spet vse tri vročino - ne veliko, ampak je pa. Da koga ne okužimo, nam ne bi bili najbolj hvaležni... Pa drugič. Hvala vsem, ki ste se javile za prevoz!
rubica, ja, zadnje dni nista meli vročine, Lejla je tako ni imela že prej, Ronja pa jo je imela vsakič, ko je prišla iz vrtca še 10 dni. No, v soboto je ni več imela in je do danes ni imela. Zdaj pa spet, grrrr! Smrkali tudi nista več, danes pa spet. No, saj boljše, da sta zdaj začeli, da vsaj vemo, pa ne nesemo kam naprej...

ampak bi delal na tem, da bi bila punčka

ja, to je tut lubi dal za pogojuser posted image

yelci, če pride katera po nas, potem bomo že nas 5, hehe.
ronja: tebe pa lahko midve z yelci prideva iskat, en otrok v moj avto, drug otrok v drug avto, in je zadeva rešena

Tudi može - sicer bo potem tista, ki bo vozila enega mojega otroka brez mene rahlo naj*, če se bo ta otrok spomnil težituser posted image . Ampak saj ni daleč do btcjauser posted image .

ja enkrt se boma že, ni vraguser posted image sej nau jutr konc sveta....šele 2012user posted image

A pol morava pred 2012 naredit novega user posted image al kako?user posted image

Ronja drugač ima LPP zelene mercedeze!!

jancci, ne, ne vozim ju v avtobusih, kjer ne morem nobene pripet, če ni res nujno potrebno - do zdaj še ni bilo in tudi zdaj ni nujno potrebno. Sta pač še mali in če mi eno nekam odnese, ko se kak kreten zabije, se lahko ornk raztrešči. Vsak po svoje, jaz pač ne bom tvegala svojih malih za eno srečanje. Pa 2x se presedat z dvema malima, hvala lepa - izvoli, probaj, pa potem povej, kako ti je bilo všečuser posted image . Saj ne silim, da moram it zraven, samo povedala sem, zakaj ne morem prit sama.

kiara, hvala za želje, upam, da se uresničijo. Popravilo bi namreč stalo 540E samo rezervni deli oz. računalnik za avto in še delo...

farfala, sem povedala tvoj predlog lubiju (za sobotna srečanja) in je bil navdušen, je rekel, da se lahko kar redno srečavamouser posted image .

krtexx, pozdravite se - se ponavljam, ampak vsakič resno mislim! Če ti v službi voda v grlo teče, ap naj mož ostane doma...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.12.2009 9:46:17   
ronja
marta, mogoče boš dobila kaj prek javnih del, moj sošolec je tako delal, je pomagal otrokom z učnimi težavami in je bilo prav fajn, mu je bila všeč služba, plačo je mel pa tako kot jazuser posted image .

ploha, super za dinčke! To vedno prav pride, vsaj ko maš male čižoteuser posted image .

yelci, normalno, da si živčna, ko začne kuhat, če veš, da ma krče. Saj je prav, da maš vse pripravljeno, pa da si "u pozoru". Samo da ne zbijaš že pri 37, tok da se lahko telo bori dalje... Po moje super delaš.

mimi, tale tvoj Nejc je ful faconar, ti moraš res met še več otrok!user posted image

sicer pa se že kuha oz. počasi cmari kosilo v pečici - za tamalidve - sem naredila en "slow cooking pot" - korenje, krompir in teletina. Da se mi punčki mal oporavita, take zadeve mata radi...

to je to, bomo šle samo malo ven na zrak.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.12.2009 10:17:53   
sonček33
Kakšen dan!
Sonček je že ob 8h obsijal vrhove gora. Noro lepo. Brez oblačka. Gremo ven. Uživajte.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.12.2009 10:38:20   
khurde
sonček, sem fouš... mi imamo že celo jutro meglo, sploh še neba nisem videla user posted image  kot običajno se bo najverjetneje dvignila okoli dvanajstih, mogoče celo enih user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.12.2009 10:40:18   
sonček33
khurde, zato se pa čudim, da se menimo za srečanje v lj. Mar bi se dobili na Bledu in šli okoli jezera, ali vsaj malo ob jezeru... Čvekamo lahko tudi tako.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
3.12.2009 10:54:52   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde, zato se pa čudim, da se menimo za srečanje v lj. Mar bi se dobili na Bledu in šli okoli jezera, ali vsaj malo ob jezeru... Čvekamo lahko tudi tako.

meni je tole super ideja user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
3.12.2009 11:01:41   
krtekxx
Ronja, moj mož je tako kot tvoj brez ziz in ob vročini res nič drugega ne pali pri nas.
Sicer pa je vročina padla (tako po občutku, merim je ne), že ene 2x je kakala, ponoči bruhala, nos čist.
Zdejle pa gledava Baby Tv, jedla je čokolino, pa spila že ene pol jabolčnega Lumpija - kot kaže ni hude krize. Sploh z dvema daljincema in enim telefonom okoli sebe se ji čisto vse smeji. Res ne vem, zakaj delajo une otroške igračke v obliki telefonov, če so otrokom tako nezanimivi. Jaz zbiram odslužene daljince in podobne reči.
Vreme: jasno brez oblačka. Moj je šel za cel dan na kolo nekam do snega. Jaz bom šla pa peš po fanta v vrtec.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 3.12.2009 11:03:39 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
3.12.2009 11:22:43   
ronja
Ronja, moj mož je tako kot tvoj brez ziz in ob vročini res nič drugega ne pali pri nas.

Aja, saj res, sem čisto pozabla na ta "detajl" - sily me!user posted image Sem pa res upala, da se je s to homeopatijo pobrala...

pri nas je megla, bomo šle kasneje ven, po spanju, tako kot včeraj, ker je lih Lejla zaspala, pol bo šla pa Ronja spat...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
3.12.2009 12:51:53   
mimi30
mimi, tale tvoj Nejc je ful faconar, ti moraš res met še več otrok!

ane dauser posted image

Jaz zbiram odslužene daljince in podobne reči.

nejc je imel tud stare mobitele brez baterije za igrat in nekako niso bili zanimiviuser posted image ....potem, ko je že znal govorit in ga je ati vprašal, če bo imel en mobitel pa ga je prijel v roke, malo po gumbih stiskal in rekel ne hvala, ne delauser posted image

mi smo bili na sprehodu....nejc si je zaželel it s kolesom in sem mu z malimi težavami kr preko kape čelado namontirala....je bilo fajn, smo šli do konjeniškega kluba, malo konje pogledali in nazaj, urco in pol....špela zaspala v vozičku, sem jo z vozičkom vred nesla gor v stanovanje in na balkonček ravno za 10minuser posted image

kuha se rižota s piščančjim mesom in grahom

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.12.2009 12:57:40   
krtekxx
Torej, za kosilo pojedla ogromno in vse to tudi zbruhala - vse to pospravituser posted image . Vročina 37,8. Spala pa glih pol ure. Na joški, seveda. Zdej pa proba programe na TV šaltat s telefonom. Zgleda da nima še ravno najbolj visokega IQ-ja.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.12.2009 13:00:46   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zgleda da nima še ravno najbolj visokega IQ-ja.

user posted image user posted image user posted image
kok ti mene včas nasmejiš user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.12.2009 13:16:26   
Ulla80
kuha se rižota s piščančjim mesom in grahom

pri nas tudiuser posted image

kooooolk sm lenauser posted image user posted image pa zaspanauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.12.2009 14:36:29   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Torej, za kosilo pojedla ogromno in vse to tudi zbruhala - vse to pospravituser posted image . Vročina 37,8. Spala pa glih pol ure. Na joški, seveda. Zdej pa proba programe na TV šaltat s telefonom. Zgleda da nima še ravno najbolj visokega IQ-ja.

Ta je dobra user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za Brito!!!

Erik je včeraj in danes fuuuul siten user posted image  Noč je bila katastrofa, min 10x je jokal. Če bo tako nadaljeval jao meni.

Kosilo danes: musaka.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.12.2009 14:41:12   
kiara24
ojla,

evo na srečanju je bilo super.... lah vam je žal k vas ni blouser posted image .

Ja vse k ste slikale fotke čim prej na FB ali pa meni na mail , prosim. Sploh ti PLohca, k vem da si ful našo fotkala k je skoz poziralauser posted image user posted image user posted image .

Gre, kosilo kuhat.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.12.2009 14:47:35   
sonček33
Kiara super da je bilo fajn...žal nam pa ni, smo sončka izkoristiliuser posted image  in se potepaliuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.12.2009 14:50:15   
Zvezdica
brita.... user posted image

Zgleda da nima še ravno najbolj visokega IQ-ja.

(od

user posted image user posted image user posted image

En Q - a ste vi že dali paradižnik svojim otrokom? Mislim recimo kuhanega? K delam bolognese omakco, pa je brez paradižnika težko bolognese a ne?
K on itaq ne mara jest kej drugačnega kot mi.

Današnji podvig - Prej sva šla v trgovino in je vedno ultra pripasan, povsod, v stolčku, vozikčku, ker pri njemu res ne veš. No pa za nekaj sekund, ok minutko dve pogledam stran (brez bed filinga, ker je pač privezan v vozičku) no pa ga pogledam, on pa pleza po vozičku. Men se že meša. Itak da mu je bilo vse skupaj smešno, pa še čebljal je zraven. Pri liamu nisem imela četrt tolk dela, pa še študirala sem zraven, pa vse mela popedenan, knjige brala. S tem se pa ukvarjam ves ljubi dan, nobenga časa za nič in ob 14 uri sem že popolnoma izmučena.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.12.2009 14:54:34   
ronja
nobenga časa za nič in ob 14 uri sem že popolnoma izmučena.

hehe, se počutiva zeloooo podobno! končno sta zaspali, mrhi mali! Čist sem fertig, neki sem bolana, ne da se mi bit bolana! Pri meni je bila sicer že Ronja taka... povsod ju je polno...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.12.2009 14:55:16   
sonček33
krtekxx upam, da se tole umiri. kam jo je tvoj mahnil?
zvezdicauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
3.12.2009 14:56:46   
sonček33
ronja, evo ap še zateuser posted image   kaj boš letos podarjala?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
3.12.2009 14:59:37   
Zvezdica
zdaj sem se tolk pritoževala nad mojim sončkom, pa pogledam, on spiuser posted image lupček moj mali.

ronja user posted image user posted image user posted image pocajtejte se.

Sonček, mi pa nismo imeli sončka, sam to meglo butasto.  Ampak sprehod je bil vseno dolg in sva prav uživala.

jutri bo baje sneg. user posted image , srčno upam, ker tole ni nič. ne sonca, ne nič, sam dež pa megla.

Aja, še en Q, a so lučke v LJ že?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?