|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
2.12.2009 20:50:49   
snikolina
Bemti...princesa spet zakuhala na 38.5 in več. Dala Paracetamol, ker sem jo že eno uro nazaj hladila, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa kot navita.
No, jutri tako ne grem v službo in sem precej slabe volje zaradi vsega.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se le hitro princeska pozdravi.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.12.2009 20:51:39   
Hijacinta
Ej punce nekaj časa nazaj je potekala debata o likalnikih na paro, pa pojma nimam kdaj. A mi lahko tiste ki jih imate kakšnega priporočite? 

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.12.2009 20:57:34   
ronja
Če nas kdo pobere, gremo zraven, sicer bomo pa po Lj. šetkale, hehe. yelci, si se ti to resno javila, al sam hecaš?

hijacinta, meni je braunov všeč, dobro mi služi, samo nisem neka huda likarca. Rabim v gl za šivat, pa za pleničke, to je to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.12.2009 21:01:23   
marta82

Marta potlej se kej vidve na zavodu, ha??user posted image

Ja.user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.12.2009 21:01:51   
mimi30
blj se mi zdi, da sem ga kr sama dajala dojit ko se je zbudu, z namenom da bo pa ja trajalo več dokler se naslednjič ne zbudi, sam ni blo tko

ja takle nekak sem jaz tud razmišljala in da bo hitro nazaj zaspala....morem še to povedat, da jo zvečer podojim in ko jo odložim v posteljico še ne spi, sedim zraven postelje jo vsake toliko mal nazaj dol popravim, potapkam, zašuškam in danes sem se mal nazaj skrila in se je celo nekaj pogovarjala, nastavljala potem pa kar sama zaspala

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.12.2009 21:02:12   
yelci
Ronja, še do 4 sm bla prepričana, da mam jutri jst avto, pa je moj pozabu in je pršu domov s službenim user posted image .Jst rabim prevoz do bežigrada, da vzamem avto, pol pa komot pridm pote, mi ni panike user posted image

Ploha,
greš ti mogoč mi o Medvod user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.12.2009 21:03:09   
mimi30
krtekxx, user posted image user posted image user posted image za Brito....pa smo že mislili, da je prekuženauser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.12.2009 21:04:13   
marta82
Sem pa dala vlogo za podaljšanje porodniške. Dvomim da bo ratalo. Mogoče pa.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.12.2009 21:05:25   
ronja
aha, ok, no sporoči mi, ko boš vedela - saj se menimo za ju3, ne? v petek mamo namreč plavanje, če bom dobila varstvo za Ronjo.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.12.2009 21:06:53   
*x*y*z*
Sej če jst pridem, lahko te poberem Ronja, sej itak zdej znam do tebe, če ne pa me vodiš po tel., če bi slučajno zalutala, bom pa sigurno vedela jutri zjutraj glede na današnjo noč in kako se zjutraj zbudim. Zato me mej raje pod opcijo B.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.12.2009 21:09:56   
ronja
marta, probat ni greh. Če ne probaš, ne veš, stane te pa nič. jaz bi jo tudi oddala, če bi imela karkoli, zaradi česar bi jo lahko... Hvalabogu, da nimam, seveda, mam rajši, da je zdrava, amapk če je pa že kaj narobe, potem pa bi.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.12.2009 21:10:21   
mimi30
snikolina, na drugi strani lenta čez mali peš most.....Anže bo počasi spet prišel nazaj na žmah kar se hrane tiče, pri nas tud pademo vsake toliko v skrajno neješčost in se samo doji.....kako ste kaj drgač?

hijacinta, mi imamo parno postajo od Rowente ....super stvar

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.12.2009 21:10:42   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Bemti...princesa spet zakuhala na 38.5 in več. Dala Paracetamol, ker sem jo že eno uro nazaj hladila, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa kot navita.
No, jutri tako ne grem v službo in sem precej slabe volje zaradi vsega.

to je pa res bemtiuser posted image , za mamico pauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se včeraj smejala čeladi, danes pa me je že kazen doletela, se je mali ful udaril z glavo v podboj vratuser posted image , v tisti rob in ma tako buško na čelu, ko iz risanke pa dolgo plavo črto. Pa še vidla nisem, kaj je bilo, a je vstajal al je plazil al kaj je delaluser posted image , sem bila drugam obrnjena. Potem pa še obkladka ni pustil, da mu dam goruser posted image

zvezdica pa kak lahko Patrik na WC školjko zleze, a imate alpinizem v krvi?user posted image

Grem jutri tud na kavouser posted image , samo nobenega januarčka ali januarčice ne bo tamuser posted image , škoda no.

Vprašanje: kaj v soboto se pa ne bi mogle kdaj zmenit, mislim takrat, ko boste že v službah? Ali imate vikendi strogo rezervirane za familijo?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.12.2009 21:14:42   
ronja
Ali imate vikendi strogo rezervirane za familijo?

V principu ja, ampak kolikor lubija poznam, bo samo vesel, če mu kdaj spokam deco izpred očiuser posted image . Pa da se on enkrat mal naspi al pa v miru nekaj naredi - po moje se ne bi pritoževaluser posted image . tak da pozdravljam idejo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.12.2009 21:18:34   
farfala
marta kaj pa si po poklicu oz. izobrazbi, če lahko vprašam?
A misliš, da ti bo uspelo s podaljšanjem, pa nisem nič zasledila, da je bilo kaj narobe s tvojim malčkomuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.12.2009 21:18:49   
Jancci
Yelci malo odvisno od tega kdaj se bo misica zbudila. Računam da vsaj do ene 9ih.

Krtekxx user posted image user posted image user posted image zate in user posted image user posted image user posted image za Brito. Pa kaj to njo skos matra???

Danes misica ni skoraj nič pojedla. Ima zgleda dieto user posted image user posted image

Adej Ronja si rekla da v LJ prideš, zdej pa spet neki motoviliš. Kaj pa če bi se s tazelenim marcedezom pripeljala do btc-ja??user posted image

Farfala močno dvomim, da ti bo ratalo s kakšno soboto!!! Preveč enih lubijev v igri. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.12.2009 21:24:37   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Danes misica ni skoraj nič pojedla. Ima zgleda dieto user posted image user posted image

če pa je danes dan za začetek hujšanja po luni, kaj nisi vedla? aja ti ne rabiš tega vedet, suhicauser posted image

Farfala močno dvomim, da ti bo ratalo s kakšno soboto!!! Preveč enih lubijev v igri. user posted image

ampak ima ronja prav, marsikateri ljubi, dragi, možek (plohauser posted image ) bi bil vesel malo mira v hišiuser posted image , razmislite malouser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.12.2009 21:27:49   
ronja
Adej Ronja si rekla da v LJ prideš, zdej pa spet neki motoviliš. Kaj pa če bi se s tazelenim marcedezom pripeljala do btc-ja??

ma, kaj motovilim, avto motovili! Do btcja se jaz s tem vozičkom ne privozičkam... Moraš enkrat probat, tole z dodatnim sedežem ni niti približno tko komot okoli furat kot navaden voziček, kjer lahko komot rolaš zraven, pa prideš kamor češ! S tem si pa ko en nestabilen polž!
Ma, meni je vseeno, s katerim avtom (kot vidiš sem navajena na največje kripeuser posted image ), samo da lahko dam not dva avtosedežauser posted image . Če kateri res ni odveč, pa z veseljem pridemo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.12.2009 21:28:54   
Ulla80
čeruser posted image

ja mene nau jutr, k ni šans da mam avtouser posted image kle mim pa nobena ne gre da bi me pobrala - kok ste čudneuser posted image user posted image

zmatranauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.12.2009 21:30:26   
ronja
mah, ulla, pol pa ti zahinaviš! a se bova midve kdaj uspeli v živo srečat?
že v prvo sva obe julija 07 rodili, potem obe januarja 09... jah, mogoče nama bo ratal v tretjeuser posted image (lubi zadnje čase kr neki Ronjo heca, če bi mela še kako sestrico, nimam pojma, kaj ga je prijelouser posted image ... Prej je vedno poudaril, da se sam hecauser posted image )

< Sporočilo je popravil ronja -- 2.12.2009 21:31:44 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.12.2009 21:35:57   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

(lubi zadnje čase kr neki Ronjo heca, če bi mela še kako sestrico, nimam pojma, kaj ga je prijelouser posted image ...

naš oča je tud izjavil, da bi takoj še imel zdaj enega otroka, ampak bi delal na tem, da bi bila punčkauser posted image user posted image pa da bi na lotu zadeluser posted image user posted image , humorist pravi

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.12.2009 21:36:12   
yelci
Jancci, ja to pa je kr mal prezgodaj.

Zdej pa resno, KDO SPLOH PRIDE 100%, k, če nas bo manj k 4, pol jst ne b pršla

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.12.2009 21:37:50   
khurde
hm, kdaj se dobite (mislim na uro)? sem brala in brala, pa očitno spregledala... mogoče gremo ju3 kej proti lj, ne vem user posted image  

tko, grem kar spat... mam en kup zadev za naredit, pa nobene volje user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.12.2009 21:37:59   
Ulla80
mah, ulla, pol pa ti zahinaviš!

jst zahinavim, k sem 70km stranuser posted image user posted image čudna sm, a ne....user posted image

ja enkrt se boma že, ni vraguser posted image sej nau jutr konc sveta....šele 2012user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.12.2009 21:38:31   
Ploha
yelci; ponavadi grem po AC, ampak mi ni panika it čez medvode, tako da povej kje te poberem???

farfala: jest sm ZA soboto, pa tudi za nedeljo, moj itak dela petek in svetek, tako da sem ZA user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?