Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 20:50:49
|
|
|
|
snikolina
|
Bemti...princesa spet zakuhala na 38.5 in več. Dala Paracetamol, ker sem jo že eno uro nazaj hladila, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa kot navita. No, jutri tako ne grem v službo in sem precej slabe volje zaradi vsega. Naj se le hitro princeska pozdravi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 20:51:39
|
|
|
|
Hijacinta
|
Ej punce nekaj časa nazaj je potekala debata o likalnikih na paro, pa pojma nimam kdaj. A mi lahko tiste ki jih imate kakšnega priporočite?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 20:57:34
|
|
|
|
ronja
|
Če nas kdo pobere, gremo zraven, sicer bomo pa po Lj. šetkale, hehe. yelci, si se ti to resno javila, al sam hecaš? hijacinta, meni je braunov všeč, dobro mi služi, samo nisem neka huda likarca. Rabim v gl za šivat, pa za pleničke, to je to.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:01:23
|
|
|
|
marta82
|
Marta potlej se kej vidve na zavodu, ha?? Ja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:01:51
|
|
|
|
mimi30
|
blj se mi zdi, da sem ga kr sama dajala dojit ko se je zbudu, z namenom da bo pa ja trajalo več dokler se naslednjič ne zbudi, sam ni blo tko ja takle nekak sem jaz tud razmišljala in da bo hitro nazaj zaspala....morem še to povedat, da jo zvečer podojim in ko jo odložim v posteljico še ne spi, sedim zraven postelje jo vsake toliko mal nazaj dol popravim, potapkam, zašuškam in danes sem se mal nazaj skrila in se je celo nekaj pogovarjala, nastavljala potem pa kar sama zaspala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:02:12
|
|
|
|
yelci
|
Ronja, še do 4 sm bla prepričana, da mam jutri jst avto, pa je moj pozabu in je pršu domov s službenim .Jst rabim prevoz do bežigrada, da vzamem avto, pol pa komot pridm pote, mi ni panike Ploha, greš ti mogoč mi o Medvod
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:03:09
|
|
|
|
mimi30
|
krtekxx, za Brito....pa smo že mislili, da je prekužena
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:04:13
|
|
|
|
marta82
|
Sem pa dala vlogo za podaljšanje porodniške. Dvomim da bo ratalo. Mogoče pa.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:05:25
|
|
|
|
ronja
|
aha, ok, no sporoči mi, ko boš vedela - saj se menimo za ju3, ne? v petek mamo namreč plavanje, če bom dobila varstvo za Ronjo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:06:53
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sej če jst pridem, lahko te poberem Ronja, sej itak zdej znam do tebe, če ne pa me vodiš po tel., če bi slučajno zalutala, bom pa sigurno vedela jutri zjutraj glede na današnjo noč in kako se zjutraj zbudim. Zato me mej raje pod opcijo B.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:09:56
|
|
|
|
ronja
|
marta, probat ni greh. Če ne probaš, ne veš, stane te pa nič. jaz bi jo tudi oddala, če bi imela karkoli, zaradi česar bi jo lahko... Hvalabogu, da nimam, seveda, mam rajši, da je zdrava, amapk če je pa že kaj narobe, potem pa bi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:10:21
|
|
|
|
mimi30
|
snikolina, na drugi strani lenta čez mali peš most.....Anže bo počasi spet prišel nazaj na žmah kar se hrane tiče, pri nas tud pademo vsake toliko v skrajno neješčost in se samo doji.....kako ste kaj drgač? hijacinta, mi imamo parno postajo od Rowente ....super stvar
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:10:42
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Bemti...princesa spet zakuhala na 38.5 in več. Dala Paracetamol, ker sem jo že eno uro nazaj hladila, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa kot navita. No, jutri tako ne grem v službo in sem precej slabe volje zaradi vsega. to je pa res bemti , za mamico pa Jaz sem se včeraj smejala čeladi, danes pa me je že kazen doletela, se je mali ful udaril z glavo v podboj vrat , v tisti rob in ma tako buško na čelu, ko iz risanke pa dolgo plavo črto. Pa še vidla nisem, kaj je bilo, a je vstajal al je plazil al kaj je delal , sem bila drugam obrnjena. Potem pa še obkladka ni pustil, da mu dam gor zvezdica pa kak lahko Patrik na WC školjko zleze, a imate alpinizem v krvi? Grem jutri tud na kavo , samo nobenega januarčka ali januarčice ne bo tam , škoda no. Vprašanje: kaj v soboto se pa ne bi mogle kdaj zmenit, mislim takrat, ko boste že v službah? Ali imate vikendi strogo rezervirane za familijo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:14:42
|
|
|
|
ronja
|
Ali imate vikendi strogo rezervirane za familijo? V principu ja, ampak kolikor lubija poznam, bo samo vesel, če mu kdaj spokam deco izpred oči . Pa da se on enkrat mal naspi al pa v miru nekaj naredi - po moje se ne bi pritoževal . tak da pozdravljam idejo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:18:34
|
|
|
|
farfala
|
marta kaj pa si po poklicu oz. izobrazbi, če lahko vprašam? A misliš, da ti bo uspelo s podaljšanjem, pa nisem nič zasledila, da je bilo kaj narobe s tvojim malčkom
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:18:49
|
|
|
|
Jancci
|
Yelci malo odvisno od tega kdaj se bo misica zbudila. Računam da vsaj do ene 9ih. Krtekxx zate in za Brito. Pa kaj to njo skos matra??? Danes misica ni skoraj nič pojedla. Ima zgleda dieto Adej Ronja si rekla da v LJ prideš, zdej pa spet neki motoviliš. Kaj pa če bi se s tazelenim marcedezom pripeljala do btc-ja?? Farfala močno dvomim, da ti bo ratalo s kakšno soboto!!! Preveč enih lubijev v igri.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:24:37
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Danes misica ni skoraj nič pojedla. Ima zgleda dieto če pa je danes dan za začetek hujšanja po luni, kaj nisi vedla? aja ti ne rabiš tega vedet, suhica Farfala močno dvomim, da ti bo ratalo s kakšno soboto!!! Preveč enih lubijev v igri. ampak ima ronja prav, marsikateri ljubi, dragi, možek (ploha ) bi bil vesel malo mira v hiši , razmislite malo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:27:49
|
|
|
|
ronja
|
Adej Ronja si rekla da v LJ prideš, zdej pa spet neki motoviliš. Kaj pa če bi se s tazelenim marcedezom pripeljala do btc-ja?? ma, kaj motovilim, avto motovili! Do btcja se jaz s tem vozičkom ne privozičkam... Moraš enkrat probat, tole z dodatnim sedežem ni niti približno tko komot okoli furat kot navaden voziček, kjer lahko komot rolaš zraven, pa prideš kamor češ! S tem si pa ko en nestabilen polž! Ma, meni je vseeno, s katerim avtom (kot vidiš sem navajena na največje kripe ), samo da lahko dam not dva avtosedeža . Če kateri res ni odveč, pa z veseljem pridemo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:28:54
|
|
|
|
Ulla80
|
čer ja mene nau jutr, k ni šans da mam avto kle mim pa nobena ne gre da bi me pobrala - kok ste čudne zmatrana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:30:26
|
|
|
|
ronja
|
mah, ulla, pol pa ti zahinaviš! a se bova midve kdaj uspeli v živo srečat? že v prvo sva obe julija 07 rodili, potem obe januarja 09... jah, mogoče nama bo ratal v tretje (lubi zadnje čase kr neki Ronjo heca, če bi mela še kako sestrico, nimam pojma, kaj ga je prijelo ... Prej je vedno poudaril, da se sam heca )
< Sporočilo je popravil ronja -- 2.12.2009 21:31:44 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:35:57
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja (lubi zadnje čase kr neki Ronjo heca, če bi mela še kako sestrico, nimam pojma, kaj ga je prijelo ... naš oča je tud izjavil, da bi takoj še imel zdaj enega otroka, ampak bi delal na tem, da bi bila punčka pa da bi na lotu zadel , humorist pravi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:36:12
|
|
|
|
yelci
|
Jancci, ja to pa je kr mal prezgodaj. Zdej pa resno, KDO SPLOH PRIDE 100%, k, če nas bo manj k 4, pol jst ne b pršla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:37:50
|
|
|
|
khurde
|
hm, kdaj se dobite (mislim na uro)? sem brala in brala, pa očitno spregledala... mogoče gremo ju3 kej proti lj, ne vem tko, grem kar spat... mam en kup zadev za naredit, pa nobene volje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:37:59
|
|
|
|
Ulla80
|
mah, ulla, pol pa ti zahinaviš! jst zahinavim, k sem 70km stran čudna sm, a ne.... ja enkrt se boma že, ni vrag sej nau jutr konc sveta....šele 2012
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.12.2009 21:38:31
|
|
|
|
Ploha
|
yelci; ponavadi grem po AC, ampak mi ni panika it čez medvode, tako da povej kje te poberem??? farfala: jest sm ZA soboto, pa tudi za nedeljo, moj itak dela petek in svetek, tako da sem ZA
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?