Ulla80
|
jutro ojej krtekxx, vi maste pa res en drek to da bo čimprej ok.... yelci vročinski krči so sicer res lahk dedni, sam vedet pa ne morš, dokler prvega ne dobi...žal in čist nič ne moreš, tud če bi zdej recimo vsakič hitela vročino zbijat. zato da kao ne bo dobil krča, lahk samo sranje narediš - ker organizem se nikoli ne sooči z visoko temperaturo, pol pa pride enkrat nekaj, kaka viroza navadno, kjer vročina an dva tri ful naraste in šok!! in s tem u bistvu povzročiš krče sam pri otroku, s tem ko mu prehitro zbijaš vročino. drugo je pol, k so krči enkrat potrjeni, pol pa ja, pol je pa treba takoj zbijat. tko da nič panike zganjat, mal si tak že hudga navajena od onih napadov važno je da si pripravljena, da se to lohk zgodi, da veš kak je treba reagirat in da ostaneš mirna. to največ šteje. mi smo tud mel štalo, ula je spet neki tulila, trikrat sem bla pri njej, pa kr dolgo sem mogla bit....jo je videt neki matralo, mogoč te petice, kaj vem uglavnem groza....neo je kolkrtolk spal, vsaj celo noč ni bil priklopljen, to je že nekaj no, sej ni mogel bit, ko sem mogla bit pri uli grem matematko zdej ene zadeve rešt, sreda bo taaaak hitr aja pa lubi je včeraj ulo peljal k frizerju jo je tak fajn postrigla, mojo lepo pupo