Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:44:07
|
|
|
|
baki
|
še kakšno urco pa gre nik nazaj spat.ponoči je spal od 19.00-6.30.umes sem mu dala ob 22.00 zdravila pa je spal naprej .že dolgo ni blo take noči.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 9:11:17
|
|
|
|
Ajvy
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je naša noč..... MIhailo...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec.... AM pa bom zvečer dajala še kar nekaj časa.... ČEbela...z dihanjem se ni za hecat...tko da če ne druzga vsaj pokliči ZD... tolk na hitr..pa brez zamere....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 9:47:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je naša noč..... MIhailo...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec.... AM pa bom zvečer dajala še kar nekaj časa.... ČEbela...z dihanjem se ni za hecat...tko da če ne druzga vsaj pokliči ZD... tolk na hitr..pa brez zamere.... kaksna je pa bila...opisi mal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 9:48:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je naša noč..... MIhailo...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec.... AM pa bom zvečer dajala še kar nekaj časa.... ČEbela...z dihanjem se ni za hecat...tko da če ne druzga vsaj pokliči ZD... tolk na hitr..pa brez zamere.... kaksna je pa bila...opisi mal... zbujanje, kašljanje, šmrkanje, ustajanje....čaj mami .....sanjamo...kašljanje. duda...kašlja...nosek zabasan....sanje..zbujanje....nosek...kašljanje, smrkanje, kihanje...............
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:12:46
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....kakšna zdravila pa ti je mož prinesel iz lekarne?jaz jem lekadole.....jaz mislim da bi se Mihailotu takoj poznalo če bi bil alergičen na KM,tko da verjetno nipanike katjuša....... da nimaš kakšnega vnetja.....kaj pa če bi zdravnika poklicala?......pri nas ni sončka baki.......uuuuuu bravo Niku za tako spanje ajvy...... ........sej moja dihala so ok,samo malo sem prehlajena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:19:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je naša noč..... MIhailo...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec.... AM pa bom zvečer dajala še kar nekaj časa.... ČEbela...z dihanjem se ni za hecat...tko da če ne druzga vsaj pokliči ZD... tolk na hitr..pa brez zamere.... kaksna je pa bila...opisi mal... zbujanje, kašljanje, šmrkanje, ustajanje....čaj mami .....sanjamo...kašljanje. duda...kašlja...nosek zabasan....sanje..zbujanje....nosek...kašljanje, smrkanje, kihanje............... ojej,pa to ni dobra noc sem mislila da mislis na dobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:20:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mihailo....kakšna zdravila pa ti je mož prinesel iz lekarne?jaz jem lekadole.....jaz mislim da bi se Mihailotu takoj poznalo če bi bil alergičen na KM,tko da verjetno nipanike katjuša....... da nimaš kakšnega vnetja.....kaj pa če bi zdravnika poklicala?......pri nas ni sončka baki.......uuuuuu bravo Niku za tako spanje ajvy...... ........sej moja dihala so ok,samo malo sem prehlajena aspirin c plus,coldrex tablete,septolete plus,brsljanov sirup ya kaselj---full mi je pomagalo ,sem bla full boga...ponoci vstajala in kasljala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:36:33
|
|
|
|
baki
|
tk jst sem niku skuhala kurjo juhico.mi bomo meli piščančje zrezke+pomes frites+solato.pa bo ziher hotu zraven nas tudi jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:37:38
|
|
|
|
sjmm
|
Helov vsem na brzake! Vsem bolanim na miljone!!!!!!!!! Moj je zdej mal frej, popoldne pa naprej, pol pa ma cel vikend zaseden...bomo čist sami , zato sem ga zdej ponucala, pa je malega mal vn peljal, ker sem jz čist out, skor brez glasu, tud Lekadole pijem, pa mislim, da je sam kaka viroza. Zdej pa šibam kej porihtat, ker pol k je Majči doma ne "smem" čist nič, morm bit čist njegova. Nočka pa..... , sem ene 10x vsaj vstala...pa seveda zgodbica znana...duda, čaj, mleko...je pa pol od 5h pa tja do pol 8 kr lepo spal...pri mamici seveda. No, lepo dopoldne vsem skupaj! Se še kej oglasim baj d vej!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:38:42
|
|
|
|
Onasiss
|
dan.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:39:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko..... Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:46:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko..... Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat... stiskam pestke za tvoje kolke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 10:52:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 10:55:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 10:58:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Evo nas iz razvojne.....blo je prav super, sm bla ful presenečena, ker sm nekje slišala da je v Šiški čisti poden....man je blo ....že v sprejemni tooootalno prijazna sestra oz una administratorica, takoj mi je rekla, če mi kej pomaga, ker sem bla brez vozička, zabavala Roksota 100 na uro, da je dobesedno vreščal od navdušenja. Tudi gospa zdravnica si je vzela precej časa, ga u nulo pregledala gibalno in pol na konc še "zdravniško"- ušesa, grlo, plučka, rito, kožico na lulču in moda, res od glave do pete. Druk teden enkrat bova šla še s Šimetom skupi, da ga peljemo v KC na UZ. Zdele morm mal pospravt, za kosilo bojo bučke v omaki in pire, mogoče še kak košček piščanca. lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:02:16
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...ne igraj se.... ajvy... upam, da ti je vsaj dec dal mir... kolumbo....ni panike...pa drugič.... ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:03:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko..... Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat... stiskam pestke za tvoje kolke Hvala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:04:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč.....zdaj grem pa mal pucat.............
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:08:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...ne igraj se.... s kom ali s čim?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:10:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Nč.....zdaj grem pa mal pucat............. cel dopoldan okoli dohtarjev hodiš in namesto da bi zaradi kolka počivala da ja ne bo še slabi,greš ti pucat....a bi tolk rada na kakšno operacijo in bergle?
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.12.2009 11:12:08 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:11:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Evo nas iz razvojne.....blo je prav super, sm bla ful presenečena, ker sm nekje slišala da je v Šiški čisti poden....man je blo ....že v sprejemni tooootalno prijazna sestra oz una administratorica, takoj mi je rekla, če mi kej pomaga, ker sem bla brez vozička, zabavala Roksota 100 na uro, da je dobesedno vreščal od navdušenja. Tudi gospa zdravnica si je vzela precej časa, ga u nulo pregledala gibalno in pol na konc še "zdravniško"- ušesa, grlo, plučka, rito, kožico na lulču in moda, res od glave do pete. Druk teden enkrat bova šla še s Šimetom skupi, da ga peljemo v KC na UZ. Zdele morm mal pospravt, za kosilo bojo bučke v omaki in pire, mogoče še kak košček piščanca. lep dan super ....in a je kaj ugotovila da kao zaostaja v razvoju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:13:08
|
|
|
|
Čebel@
|
grem se naprej učit mato ipa še esej moram za slovo napisat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:20:09
|
|
|
|
baki
|
komi čakam da bom lahko šla malo ven z nikom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 11:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 11:29:02
|
|
|
|
kayica24
|
Halo bejbe... Tako..pa je tudi mene nekaj zagrabilo Ponoči me je začelo grlo bolet, sem vzela septoleto, pa je nehalo....Ampak da ne bi slučajno bilo vse ok, me pa zdaj uho boli Koliko sem jaz razumela, je Čebel@ samo prehlajena in ima zamašen nos-zato ni mogla dihat...Ne pa zato, ker bi jo dušilo, oziroma kaj podobnega... Punce, ne panike vzganjat brez potrebe Pa brez zamere
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?