Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 18:47:48
|
|
|
|
Onasiss
|
ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 18:58:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...mi smo danes imeli pregled...za seznam imamo 7970g in 72cm...vse je lepo opravil ,kar so testirali...smejal se je full ,tko ,da je zdravnica vprasala ,ce sploh joka kdaj....drugac pa ye 2 noci ne spimo in skoz jokca,danes je pa vidla da mu zgoraj levo ye rine yobek in na desni strani tudi...prebavo imamo ye 2dni ok,upam,da tko ostane...me je p vprasala ,ce se pije aptamil al ye km...sem rekla,da je flasko odbil in da je vse na zlico ,je rekla ,da je super...zdaj me pa zanima do kdaj je am do enega leta ali onasis cestitam!!!!!!!Pridna...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 18:58:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE...... bravoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 19:02:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE...... Bravo!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 19:04:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...mi smo danes imeli pregled...za seznam imamo 7970g in 72cm...vse je lepo opravil ,kar so testirali...smejal se je full ,tko ,da je zdravnica vprasala ,ce sploh joka kdaj....drugac pa ye 2 noci ne spimo in skoz jokca,danes je pa vidla da mu zgoraj levo ye rine yobek in na desni strani tudi...prebavo imamo ye 2dni ok,upam,da tko ostane...me je p vprasala ,ce se pije aptamil al ye km...sem rekla,da je flasko odbil in da je vse na zlico ,je rekla ,da je super...zdaj me pa zanima do kdaj je am do enega leta ali onasis cestitam!!!!!!!Pridna... AM kot je meni znano naj bi bil vsaj do 1 leta, tisti k grejo pa v vrtec prej pa itak tam dobijo navadno mleko, sam pravijo, da je potem tud še dobro doma kar AM uporablat, dokler ga hoče, je le bol prilagojeno oziroma ima dodanih več potrebnih snovi za naše malčke.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 19:13:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...mi smo danes imeli pregled...za seznam imamo 7970g in 72cm...vse je lepo opravil ,kar so testirali...smejal se je full ,tko ,da je zdravnica vprasala ,ce sploh joka kdaj....drugac pa ye 2 noci ne spimo in skoz jokca,danes je pa vidla da mu zgoraj levo ye rine yobek in na desni strani tudi...prebavo imamo ye 2dni ok,upam,da tko ostane...me je p vprasala ,ce se pije aptamil al ye km...sem rekla,da je flasko odbil in da je vse na zlico ,je rekla ,da je super...zdaj me pa zanima do kdaj je am do enega leta ali onasis cestitam!!!!!!!Pridna... AM kot je meni znano naj bi bil vsaj do 1 leta, tisti k grejo pa v vrtec prej pa itak tam dobijo navadno mleko, sam pravijo, da je potem tud še dobro doma kar AM uporablat, dokler ga hoče, je le bol prilagojeno oziroma ima dodanih več potrebnih snovi za naše malčke. Mihailo tak ne pije mleko po flaski,ker ga noce ampak mu kasice delam z am in tut vem ,da naj bi bil vsaj do 1 leta...zato mi je pa cudno ,da me je vprasala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 19:16:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:16:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE...... čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:18:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE...... čestitke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:42:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ETO ME IZ KRANJA... NAREDILA IZPIT!!!!!!!!!!!! HVALA VSEM ZA PESTKE...... Čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:44:22
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo super za mere. Pa gre res za zobka ane. Upam da čim prej pokuka na plano. Pri nas imamo ponavadi 3 slabe nočke potem je pa ok.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:47:57
|
|
|
|
Urša08
|
Dober večer Še en dan minil kot bi mignil. Sem se že uspela stuširati, še kuhinjo pospravim in šibam na kavčka. tanci maš ZS sjmm mjami lazanja To mam jaz ful rada. Sama delam mesno lazanjo, predvidevam pa da si ti nardila zelenjavno. A mi zaupaš katero zelenjavo si uporabila? Že dalj časa mam željo zelenjavno narest sam bi rada en preizkušen recept. Zlata si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:48:34
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jutri dobro opravi, bom držala pestke za Roksota
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:50:36
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kako je s Tiso? Katjuša pa Benjamin, je kej boljši? Za vse bolančke en milijon za mamice pa veliko energije in moči ter
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:52:25
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas vse tiho je bilo....mali je bil tko sitkan, je čez dan samo 2x po 45 minut spal, to sem velik nardila tak cajt..uf, zdej ima neki nove fore tok poskuša kobacat, pol mu pa mal rata, mal na glavi pristane, pa pol čist čudn gleda , pol pa po vojaško naprej..pa kr ene smeti po tleh pobira...bo treba spet vsak dan sesat...joj, sploh ne sfolgam vse pospravlat sprot...aja, pa še mali je čist privezan name, noben drug ni dobr, če pa ga že kdo zamoti...bog ne daj, da me sliši ali celo vidi, da grem kej mimo...takoj jok..joj, so že prebrisani. Jz sem pa čist skurjena, sem popoldan še juhco za jutri pristavla, tko da bo mal hitreje fertik kosilo. Kr neki me ke po grlu praska, sploh ne vem, kaj mi je...pa že kr neki dni traja, pa utrujena sem, me zvečer vse neki boli, ampak pol zjutri pa spet gre vse ok...ma, ne vem...bomo vidl No, lep večer vsem skupaj!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 20:56:56
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Na hitro se vam javim. Sem dolžna še dva odgovora. Mihajlo - na bazenu smo tunkali naše otročke, če smo želeli. Tršica je rekla, da je sicer dobra izkušnja, da otročki občutijo, kako je, če imajo glavo pod vodo, ampak silila pa ni nikogar. Ajvi - mene glavobol martra vsaj 1x na mesec v kar močni varianti (no, ne tako močni, kot je tvoja) in te čisto zastopim, kako namočno se počutiš. Je pa fino, da greš k nevrologu, ker ko bo enkrat potrjeno, da imaš migreno, ti lahko dr predpiše zdravila, ki so prav za migreno. So močna, ampak fino pomagajo in ne obremenjujejo želodca. Sej jaz si tudi govorim, da bom enkrat dr rekla zanje, ampak kaj ko ne maram po zd hodit. Me pa glava dostikrat boli kot en obroč okrog glave s povdarkom na zatilju in ko mi moj zmasira rame in vrat, mi močno olajša vse skupi. Ostalih pa ne bom pokomentirala, ker bi morala prečekirat skori 30 strani, toliko sem namreč v zamudi. Vam tako rajši vsem zaželim, da se vam danes ponoči (kot predujem za praznike) izpolne kakšna želja.
< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 2.12.2009 20:57:53 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:00:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dober večer Še en dan minil kot bi mignil. Sem se že uspela stuširati, še kuhinjo pospravim in šibam na kavčka. tanci maš ZS sjmm mjami lazanja To mam jaz ful rada. Sama delam mesno lazanjo, predvidevam pa da si ti nardila zelenjavno. A mi zaupaš katero zelenjavo si uporabila? Že dalj časa mam željo zelenjavno narest sam bi rada en preizkušen recept. Zlata si Urša...ne morš verjet je bla res zelenjavna ....no, uporabila sem : rdečo čebulo, por, korenje, bučke, rdečo in zeleno papriko, svež paradižnik(lahk je tud kak pelat), sveže sesekljan peteršilj...vse skupaj popražila na oljčnem olju, malce podušila, da je bilo na pol kuhano...pol pa tiste platke za lazanjo...jih mal pokuham oziroma potopim v krop, ker men so surove tud pol ko se spečejo pretrde....na zelenjavo sem narezala mozzarelo...naredil preliv...jajca+kisla smetana+sol....polila malo vmes med platkami in nadevom, preostanek pa povrhu in pečt in njami. Drugače pa obožujemo špinačno....kuhano špinaco popražim na česnu, ohladim, potem primešem preliv( tak kot v zelenjavni, mogoče še kak sir not naribam in spustim mozzarelo) ...drugač pa postopek isti. nekateri raje kuhajo bešamel..mleko+ maščoba+moka, a mi imamo raje prijateljico kislo smetano Joj, si tok pridna....vsak večer..lepo čajček, pa vse pospravljen...si mi tak lušt nardila s čajčkom, ga že tretji večer zapored pijem , pa dons še moj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:01:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo super za mere. Pa gre res za zobka ane. Upam da čim prej pokuka na plano. Pri nas imamo ponavadi 3 slabe nočke potem je pa ok. Ja sem vesela da gre za zobke,upam,da kmalu pokukajo,ker p je rekla ,da lahko tudi traja ali pa ne...vceraj je tako hudo jokal ,boscek mali ,se mi je kar metal v narocju,tko ,da je po uspavanju kar pri nama spal...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:03:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kako je s Tiso? Katjuša pa Benjamin, je kej boljši? Za vse bolančke en milijon za mamice pa veliko energije in moči ter se podpisem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:09:01
|
|
|
|
sjmm
|
Evo tole je pa za vse ki rabte vitaminčke:
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:15:09
|
|
|
|
tanci29
|
tišinaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee kaj paše....omg se mi je že kar malo vrtelo joj urša moja kuhna je še u totalnem razsulu ... sjmm-mnjami tale lazanja mora bit pa enkratna...čak da lahko spet začnem mlečno jest pa bom prakticirala...si ga moram kar zmemorirat tale tvoj recept onasiss-a bosta kej praznovala uspešno opravljen izpit maksi-o plavanje superca, jest sem z erikom hodila pa smo se tud tunkal, je blo ful zanimivo...s hano pa žal nisem šla ma ja sej smo se tko dost kopale...maksi a skupi s sunny hodita, kje se kej potika sploh je več ni tukaj ej kaj se mi je pa dons zgodil pri kopanju, raj ne pomislm kakšen bi bil lohk razplet....no sta se kopala skupaj (Erč in Hanč) hana je sedela za erikom k je mel neki u rokah in je na vsak način hotla gledat in se je skos s tisto glavo naprej rinla in sam enkrat plusk in je bla z obrazom dol u vodi...mene je skor fršlok pa oba svva zraven stala...sem jo sam hitr ven potegnla pa mal čudn gleda kwa je zdej to blo pa gremo dalje ajde bejbrle lepo nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:18:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jutri dobro opravi, bom držala pestke za Roksota pa jaz tudi...... te poiščem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:19:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jutri dobro opravi, bom držala pestke za Roksota pa jaz tudi...... te poiščem... bom jest tud stiskala...a jutri masta razvojno al kaj druzga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:24:45
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm.... lazanja njami... sam pri nas jo nočjo jest prav Onasis naj kdaj kaj drugačnega skuham, ko pa naredim kaj drugačnega pa noben noče jest... MI SMO BOLJ KROMPIRJEVCI...... Povsod sam krompir pa valda meso.... tanci...ja, paše tišina.... Maksi...a boš kaj pekla za praznike?? Ti si tudi vedno polna nekih idej!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:25:35
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci...jaz imam zdravnika zaradi kolka, kolumbo ima pa tudi v istem zd razvojno.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?