Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:26:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
TANCI boga ,mas same take stresne situacije sam ,da so se ok koncale...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:29:36
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci... naša je tok živa v banji, da je ene 3x se tako potunkala..pa ni bilo nobene panike, sam debel je gledala, potem pa se je naprej igrala in režala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:30:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajde... jaz grem spat...tokrat brez kakih skrbi... se tipkamo.. lahko noč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:30:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
lazanje...mmmmmmm moja mami naredi odlicno...jaz ,ker obozujem zelenjavo mi je seveda zelenjavna mmmm... Ursa moja mami pa da notri tisto zelenjavo ,ki jih pac hocem npr...brokoli,cvetaca,korencek,ohrovt...lahko das pa tudi kitajsko...omako pa tudi naredi ali pa kupi ono mesanico ya layanje je taka rdeca omakca pol,men je ta bolj vsec ,ker imam rada kecap...mmm se mi kr lusta zdj,sej bo mami ta teden naredila,je ze rekla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:32:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO da vse to zdryita ti in Rok...kobacat bo pa tudi yacel enkrat dobro opravita jutri...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:33:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci... naša je tok živa v banji, da je ene 3x se tako potunkala..pa ni bilo nobene panike, sam debel je gledala, potem pa se je naprej igrala in režala.... jaz brez fliperja ne vem kako bi ga kopala,bi bil vec pod vodo pomoje...tok je zivahen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 21:41:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sjmm.... lazanja njami... sam pri nas jo nočjo jest prav Onasis naj kdaj kaj drugačnega skuham, ko pa naredim kaj drugačnega pa noben noče jest... MI SMO BOLJ KROMPIRJEVCI...... Povsod sam krompir pa valda meso.... tanci...ja, paše tišina.... Maksi...a boš kaj pekla za praznike?? Ti si tudi vedno polna nekih idej!!!! ja, sej lahk namesto platk za lazanjo pa krompir uporabiš...ga skuhaš v olupkih, ne predolgo, mal ohladiš, narežeš na rezine in lepo tortico zložiš...pri nas gre tud ta varianta fuuul promet...je pa mogoče res, da mal več zadev sprobam na različne načine k pač ne jemo mesa....mogoče bo pa tud Onassisu potegnil...sej je valda lahk tud meso zravn al pa vmes!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 2.12.2009 22:46:47
|
|
|
|
sunny24
|
Čer...Po dolgem času... Sm bla brez neta k je prejšni mesec trr biu rahlo prazen...Pa preden to prklopjo pa tudi traja! Gaja je bla umes neki prehlajena, pa kašlala je full. Smo ble bol notr. Danes smo končno spet vidli sonce (po enih 10 dneh-učeri ga je blo lih za uzorc) in smo se šli malo martinčkat...Jutri na bazen... Za delo sem se šla zment in začnem 5.3. vikende ponoči oz nekje od 20h-21h do 3h-4h...Pa še prej mam obnovitveni tečaj, pa po novo obleko morm it...Torej še 3 mesece doma! Gaja ma pe že nove fore...sama stoji po kakih 5 sekund, pa če rečeš HALOOO, si da roko na uho-kao telefon , že 6 noči je komplet prespala (zvečer poje po ta novem 200ml mlečne kašice-so ji ratale dobre in 150ml mleka čez...), stalno je "tatatatata", umes ji je celo 1x ratalo rečt "mama" in se je pol začela full režat. S kavča se je naučila sama it dol... Ma pestro mamo na full! To je to...Sm neki brala, full pozabla, tko, da ne bom nič komentirala...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2009 22:58:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 0:16:21
|
|
|
|
tanci29
|
no tko moja kuhna se šele zdele šajna....sem umes mal gledala tv in se mi ni dal tko da zdej pa dela a vidve masta jutr kolumbo pa onasiss v istem zd preglede...haha kul...držim pestke a obe da bo vse ok ajde babe lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 6:34:38
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 6:38:13
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 6:45:59
|
|
|
|
Čebel@
|
budna že od 4.30 ker nisem mogla dihat sem rajš ustala in se šla učiti no da vidimo kaj ste kaj čvekale: mihailo........lepe mere ..... da vas zobki pustijo spati sjmm..... da te kakšna viroza ne pošlata urša......ti si itak čist pridna maksi....... da se tudi tvoji glavoboli nehajo tanci..... danes bo boljše,boš videla onasiss,kolumbo.......dobro opravita pri dohtarjih sunny.......WB v civilizacijo ...... Gaja da je že tako mobilna......pri nas je pa nova pogruntavščina da pokaže koliko je velika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 7:06:37
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ hvala za kavico aha pa dobro jutro Jaz pijem kavico, otroka se igrata. Naša nočka taka da smo na koncu pristali vsi v eni postli, ma sej je blo luštno Vas grem mal prebrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 7:40:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej... CEBEL boga ,a si se vedn bolana_Imas kaksna zdravila... URSA tudi to spanje je lustno ane punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajale jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 7:44:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
grem zajtrkovati...dokler mihailo spi...zdaj po tanovem se zbudi ob 6>30h poje kasico in gre takoj nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 7:48:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej... CEBEL boga ,a si se vedn bolana_Imas kaksna zdravila... URSA tudi to spanje je lustno ane punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajale jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt Mihailo ja je luštno se mal pocartat Glede na to, da Žiga še ne gre v vrtec mu nameravam dajati AM do enega leta potem pa en lahek prehod na navadno mleko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 7:52:03
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ uf bogica nisi mogla dihat A boš šla mal do zdravnika pokazat, mogoče ne bi bilo slabo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:00:10
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......jaz bom isto naredila ko urša-okli enega leta ji bom dala malo KM da vidimo če je alergična in potem počasi čisto odvajanje od AM urša.....nisem šla ničk zdravniku ker zdele v ZSD več lahko pokasirač kot pa da si kar doma.....se nallivam s čajčki in vitamini-mislim pa da je samo prehlad
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:07:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mihailo......jaz bom isto naredila ko urša-okli enega leta ji bom dala malo KM da vidimo če je alergična in potem počasi čisto odvajanje od AM urša.....nisem šla ničk zdravniku ker zdele v ZSD več lahko pokasirač kot pa da si kar doma.....se nallivam s čajčki in vitamini-mislim pa da je samo prehlad ja sej boljs ,da ne gres k ydravniku...jaz ,ko sem bila bolana mi je mozek sel v lekarno in kupil ydravila in mi je pomagalo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:09:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej... CEBEL boga ,a si se vedn bolana_Imas kaksna zdravila... URSA tudi to spanje je lustno ane punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajale jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt Mihailo ja je luštno se mal pocartat Glede na to, da Žiga še ne gre v vrtec mu nameravam dajati AM do enega leta potem pa en lahek prehod na navadno mleko. no tudi jaz sem tako mislila narediti,sam p me je mal vceraj zmedla ,ker je vprasala,ce ze pijemo km...mogoce je vprasala zato,ker ne pije mleko vec po flaski...drugac sem pa jaz ze probala enkrat mu dat cokolina mal z km in ni bilo nic,pol ze ni alergice ane..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:19:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje pa ste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:32:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
ste zbezale na fb
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:34:51
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro.... jst sem pa neki fasala nonstop sem na wc-ju že od večera....... pa tok dela imam nujno morem 3 koledarje nardit za eno stranko k bi jih rada za miklavža podarila..... pa mal morem pospravit k dobim popoldne obisk (pride po dolgem času florjanova botrca) Benjamin je boljši danes je lepo ajal samo enkrat sem ga slišala vendar je takoj nazaj zaspal..... Tanci vem kako grozno je no sam, da se vse dobro konča..... lepo se imejte in uživajte v lepem sončnem vremenu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 8:40:30
|
|
|
|
baki
|
dobro jutrorgggggfbzjh 09abgeee ejhhj4db nbhjfhgdcuif v dxy tudi od nika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......