|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
2.12.2009 21:26:33   
MIHAILO
TANCI boga ,mas same take stresne situacije user posted image user posted image sam ,da so se ok koncale...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
2.12.2009 21:29:36   
Onasiss
tanci... naša je tok živa v banji, da je ene 3x se tako potunkala..pa ni bilo nobene panike, sam debel je gledala, potem pa se je naprej igrala in režala....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
2.12.2009 21:30:44   
Onasiss
Ajde... jaz grem spat...tokrat brez kakih skrbi... se tipkamo.. lahko noč

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.12.2009 21:30:59   
MIHAILO
lazanje...mmmmmmm moja mami naredi odlicno...jaz ,ker obozujem zelenjavo mi je seveda zelenjavna mmmm...

Ursa moja mami pa da notri tisto zelenjavo ,ki jih pac hocem npr...brokoli,cvetaca,korencek,ohrovt...lahko das pa tudi kitajsko...omako pa tudi naredi ali pa kupi ono mesanico ya layanje je taka rdeca omakca pol,men je ta bolj vsec ,ker imam rada kecap...mmm se mi kr lusta zdj,sej bo mami ta teden naredila,je ze rekla...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.12.2009 21:32:24   
MIHAILO
KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vse to zdryita ti in Rok...kobacat bo pa tudi yacel enkratuser posted image user posted image dobro opravita jutri...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.12.2009 21:33:54   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tanci... naša je tok živa v banji, da je ene 3x se tako potunkala..pa ni bilo nobene panike, sam debel je gledala, potem pa se je naprej igrala in režala....user posted image

jaz brez fliperja ne vem kako bi ga kopala,bi bil vec pod vodo pomoje...tok je zivahenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.12.2009 21:41:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sjmm.... lazanja njami... sam pri nas jo nočjo jestuser posted image user posted image  prav Onasis naj kdaj kaj drugačnega skuham, ko pa naredim kaj drugačnega pa noben noče jest... MI SMO BOLJ KROMPIRJEVCI......user posted image user posted image user posted image user posted image Povsod sam krompir pa valda meso....user posted image

tanci...ja, paše tišina....user posted image user posted image

Maksi...a boš kaj pekla za praznike?? Ti si tudi vedno polna nekih idej!!!!

ja, sej lahk namesto platk za lazanjo pa krompir uporabiš...ga skuhaš v olupkih, ne predolgo, mal ohladiš, narežeš na rezine in lepo tortico zložiš...pri nas gre tud ta varianta fuuul promet...je pa mogoče res, da mal več zadev sprobam na različne načine k pač ne jemo mesa....mogoče bo pa tud Onassisu potegnil...sej je valda lahk tud meso zravn al pa vmes!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.12.2009 22:46:47   
sunny24
Čer...Po dolgem času...user posted image

Sm bla brez neta k je prejšni mesec trr biu rahlo prazen...Pa preden to prklopjo pa tudi traja!

Gaja je bla umes neki prehlajena, pa kašlala je full. Smo ble bol notr. Danes smo končno spet vidli sonce (po enih 10 dneh-učeri ga je blo lih za uzorc) in smo se šli malo martinčkat...Jutri na bazen...

Za delo sem se šla zment in začnem 5.3. vikende ponoči oz nekje od 20h-21h do 3h-4h...Pa še prej mam obnovitveni tečaj, pa po novo obleko morm it...Torej še 3 mesece doma! user posted image

Gaja ma pe že nove fore...sama stoji po kakih 5 sekund, pa če rečeš HALOOO, si da roko na uho-kao telefon user posted image user posted image user posted image , že 6 noči je komplet prespala (zvečer poje po ta novem 200ml mlečne kašice-so ji ratale dobre in 150ml mleka čez...), stalno je "tatatatata", umes ji je celo 1x ratalo rečt "mama" in se je pol začela full režat. S kavča se je naučila sama it dol...
Ma pestro mamo na full! user posted image

To je to...Sm neki brala, full pozabla, tko, da ne bom nič komentirala...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 22:58:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.12.2009 0:16:21   
tanci29
no tko moja kuhna se šele zdele šajna....sem umes mal gledala tv in se mi ni dal tko da zdej pa delauser posted image

a vidve masta jutr kolumbo pa onasiss v istem zd preglede...haha kul...držim pestke a obe da bo vse ok

ajde babe lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.12.2009 6:34:38   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.12.2009 6:38:13   
Čebel@
user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.12.2009 6:45:59   
Čebel@
budna že od 4.30 ker nisem mogla dihatuser posted image sem rajš ustala in se šla učitiuser posted image

no da vidimo kaj ste kaj čvekale:

mihailo........lepe mereuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image da vas zobki pustijo spati

sjmm.....user posted image user posted image user posted image da te kakšna viroza ne pošlata

urša......ti si itak čist pridnauser posted image user posted image user posted image

maksi.......user posted image user posted image user posted image da se tudi tvoji glavoboli nehajo

tanci.....user posted image user posted image user posted image danes bo boljše,boš videla

onasiss,kolumbo.......dobro opravita pri dohtarjihuser posted image

sunny.......WB v civilizacijouser posted image ......user posted image user posted image user posted image Gaja da je že tako mobilna......pri nas je pa nova pogruntavščina da pokaže koliko je velikauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.12.2009 7:06:37   
Urša08
Čebel@ hvala za kavicouser posted image

aha pa dobro jutro

Jaz pijem kavico, otroka se igrata. Naša nočka taka da smo na koncu pristali vsi v eni postli, ma sej je blo luštnouser posted image Vas grem mal prebrat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.12.2009 7:40:23   
MIHAILO
jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej...

CEBEL boga ,a si se vedn bolana_Imas kaksna zdravila...

URSA tudi to spanje je lustno ane user posted image user posted image

punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajaleuser posted image jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.12.2009 7:44:13   
MIHAILO
grem zajtrkovati...dokler mihailo spi...zdaj po tanovem se zbudi ob 6>30h poje kasico in gre takoj nazaj

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.12.2009 7:48:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jutro punce...nasa nocka je bila super glede na prejsnje samo dudo sem mu enkrat dodala ga z gengigelom namazala ,ker je jokcal in je spal naprej...

punce niste mi kaj odg. veliko do kdaj boste am dajaleuser posted image jay mihailu delam kasice zitne in je prebava z njimi ok,dajem mu pa zjutraj in zvvecer vmes pa sadje,zelenjavo,zkutke ali jogurt

Mihailo ja je luštno se mal pocartat user posted image Glede na to, da Žiga še ne gre v vrtec mu nameravam dajati AM do enega leta potem pa en lahek prehod na navadno mleko.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.12.2009 7:52:03   
Urša08
čebel@ uf bogica nisi mogla dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image A boš šla mal do zdravnika pokazat, mogoče ne bi bilo slabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.12.2009 8:00:10   
Čebel@
mihailo......jaz bom isto naredila ko urša-okli enega leta ji bom dala malo KM da vidimo če je alergična in potem počasi čisto odvajanje od AM

urša.....nisem šla ničk zdravniku ker zdele v ZSD več lahko pokasirač kot pa da si kar doma.....se nallivam s čajčki in vitamini-mislim pa da je samo prehlad

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.12.2009 8:07:21   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mihailo......jaz bom isto naredila ko urša-okli enega leta ji bom dala malo KM da vidimo če je alergična in potem počasi čisto odvajanje od AM

urša.....nisem šla ničk zdravniku ker zdele v ZSD več lahko pokasirač kot pa da si kar doma.....se nallivam s čajčki in vitamini-mislim pa da je samo prehlad

ja sej boljs ,da ne gres k ydravniku...jaz ,ko sem bila bolana mi je mozek sel v lekarno in kupil ydravila in mi je pomagalo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.12.2009 8:09:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo ja je luštno se mal pocartat user posted image Glede na to, da Žiga še ne gre v vrtec mu nameravam dajati AM do enega leta potem pa en lahek prehod na navadno mleko.

no tudi jaz sem tako mislila narediti,sam p me je mal vceraj zmedla ,ker je vprasala,ce ze pijemo km...mogoce je vprasala zato,ker ne pije mleko vec po flaski...drugac sem pa jaz ze probala enkrat mu dat cokolina mal z km in ni bilo nic,pol ze ni alergice ane..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.12.2009 8:19:52   
MIHAILO
kje pa steuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.12.2009 8:32:57   
MIHAILO
ste zbezale na fbuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.12.2009 8:34:51   
Katjusa
dobro jutro....

jst sem pa neki fasala nonstop sem na wc-ju že od večera....... pa tok dela imamuser posted image nujno morem 3 koledarje nardit za eno stranko k bi jih rada za miklavža podarila..... pa mal morem pospravit k dobim popoldne obisk (pride po dolgem času florjanova botrca)
Benjamin je boljši danes je lepo ajal samo enkrat sem ga slišala vendar je takoj nazaj zaspal.....

Tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem kako grozno je no sam, da se vse dobro konča.....

lepo se imejte in uživajte v lepem sončnem vremenu.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.12.2009 8:40:30   
baki
dobro jutrorgggggfbzjh
09abgeee ejhhj4db     nbhjfhgdcuif v  dxy     tudi od nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......