|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
2.12.2009 14:20:40   
strelka81
ojla,

Moram javit rezultate s pregledov user posted image . Včeraj na 2 pregledu, vse ok, danes na nuhalni, tudi vse ok, tveganje majhno, kot za 12-letnico user posted image . Nabrala sem tud nekaj slik iz uz, cd pa nisem jemala, je predrag.
Naslednji pregled pa imam 5.1.10.

Žal mi je za vse ki se vam ni dobro končalo user posted image user posted image  in veliko user posted image za naprej.

Upam, da se vaše slabosti kmalu končajo, moje so hvalabogu trajale le 14 dni.
Sem se pa zredila grozno, saj vidi se ne toliko več, kot kaže vaga, malo trebuha je pa že.

Danes sem tudi povedala v službi, so sprejeli super.

aja, pa PDP mi je po uz popravila na 9.6.10

uživajte...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.12.2009 17:51:51   
slovenka
Ojla mamice,

kako vam kaj gre? Malo sem izginila s te teme, na začetku je bilo malo preveč anonimnih za moj okus. Upam, da ste se zdaj že kaj bolj "razkrile" user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi za mano je NS in 2. pregled. PDP še zmeraj 1.6. Pri NS je celo boljši rezultat kot v prvi nosečnosti (1:5000). Tako da smo optimistični. Je pa res, da je ta bebi bolj samorastnik - ob prvi pupi je toliko dogajanja, da je nosečnost bolj na stranskem tiru in čas med pregledi kar zleti, pa že spet grem na pregled in je bebi že večji in večji. Jaz nosečniških oblačil še ne nosim, v prvo sem nekje v 15. tednu že začela s hlačami, sedaj pa mi še ni, ker vem, da bo še dosti časa za te obleke- v prvo sem bila bolj nestrpna user posted image Se mi v bistvu še ne pozna, nihče ne bi rekel, da sem noseča, čeprav jaz sama opazim pri oblačilih... v pisarni si tudi že na določenih hlačah moram odpreti gumb, ko sedim za mizo in si mislim, kaj če na hitro šef vstopi in opazi odprt gumb user posted image

Nič, lepo bodite... Bom ob priliki malo prebrala za nazaj in vas boljše spoznala...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
2.12.2009 19:33:08   
Bonnie_RR
Da se tud js malo javim po današnjem pregledu...user posted image

Bejbi pridno raste, izcedkov (že nekaj časa) ni in upam, da jih tud več ne bo, edino malo več belega toka sem danes imela in imam menda neko vnetje. Dobila sem recept za svečke. Mi je pa en tak ful fajn UZ naredila (si je vzela fuuuuul časa user posted image ) - iz vseh strani pregledala, za spol še rajši ni nič rekla, dobila sem tudi slikco obrazka... user posted image Pa lepo mi je vse razložila. Zdej pa spet komaj čakam torek, ko imam NS.

Pozdravljene vse na novo pridružene souser posted image ! user posted image

Maxica, lepo, da je vse ok in da nisi več anonimna...user posted image user posted image Seveda, tudi ostalim čestitke za uspešne preglede in dobre rezultate pri NS! user posted image

Celjanke...
Js sem skoz živela v Celju, 3 leta nazaj smo se preselili na Frankolovo, 1 leto nazaj pa v Sl. Bistrico. Drugače sem pa še vedno ful veliko časa v Celju - tu delam, Nik je tu v vrtcu, večina sorodnikov in prijateljev je od tu. Če mene kdo vpraša, takoj izstrelim, da sem iz Celja, čeprav se potem takoj vedno malo popravim, da smo zdej v Bistrici...user posted image Sej je tu tud vredu...user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.12.2009 7:54:37   
ajči
user posted image user posted image user posted image user posted image vse super na NS.no sam da imam predviden PDP zdaj 11.6.2010.
Bebika se je zelo lepo videlani .tudi pregled ,ki sem ga imewla 30.11 je potekalo vse ok.sam ,da lepo raste in lepo razvija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.12.2009 8:35:42   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Celjanke...
Js sem skoz živela v Celju, 3 leta nazaj smo se preselili na Frankolovo, 1 leto nazaj pa v Sl. Bistrico. Drugače sem pa še vedno ful veliko časa v Celju - tu delam, Nik je tu v vrtcu, večina sorodnikov in prijateljev je od tu. Če mene kdo vpraša, takoj izstrelim, da sem iz Celja, čeprav se potem takoj vedno malo popravim, da smo zdej v Bistrici...user posted image Sej je tu tud vredu...user posted image

lp

Grrrr, ti bom dala sej tu je tud vredu user posted image ! Bistrca ruls!
Že 7 let sem zdoma in moj rojstni kraj zelo pogrešam! :(

No, ko bom dobra za na pot se javim za kavico v Smashu (aja, Koju :S, krneki) user posted image

Vsem ostalim čestitke za uspešne preglede! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
3.12.2009 9:11:45   
gajka
Čestitke za vse uspešne preglede! user posted image

Jaz sem doma, imam dopust do konca meseca, ko bom najbrž (sem nekje 85%) zagrizla v tisto kislo jabolko o svoji firmi. user posted image Vmes imam sicer še za 2 dni terena (ko bo seveda vse pripravljeno s strani naročnika) in kak dan ali dva obdelave. SIcer pa dopust in seveda še vedno veliko razmišljanja in premlevanja o prihodnosti. user posted image

nikcaa
- če dobiš košaro za Jane Slalom Pro, bi jaz rekla vzemi! Ene sicer dojenčka že od rojstva vozijo v tem športnem delu, pa nekak tisto luknjo podlagajo s plenicami in brisačami, da nekako pridelajo ravnino. Meni je sicer drugače vozičef dober in je bil 2. pri mojem izboru.

krtkova - saj dojenček ne more kar tako ven pobegnit, če leži direktno v športnem delu! user posted image Mene je bilo tudi tega strah, potem smo ga pa še po klancu navzdol vozili, pa tudi takrat ni ven padel. user posted image SIcer pa so mnenja glede košar različna, ene jih tudi poleti priporočajo, jaz jih ne. Niti se mi nikoli ni pojavila potreba po tem, da bi jo sploh imela.
Glede piškotov - jaz sem lani delala ene res fine medenjake, ki smo jih potem kar delili žlahti kot božična darilca. Če te zanima recept, povej. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.12.2009 9:51:00   
Lilly_21
ojla "sotrpinke"

Kako ste kaj? Po dolgem času se mal javim,...je kr naporen bil ta november, polno nekih RDjev in praznovanj. Pol sem bila 4 tedne bolana, mi je dežurni reku da imam pljučnico, moja zdravnica pa da je bila nova gripa, tak da komaj čakam pregled, da potrdijo da je vse OK...

Za seznamček : 4.pregled imam 8.12. stara sem 25 in to je moja 4. nosečnost (ena bebica je odšla med angelčke kr hitr po zanositvi)

Upam da bom v torek že zvedla spol, me firbec daje user posted image mal pa tudi da lahk začnem oblekce kupovat, ker od prejšnjih dveh sem po večini vse oddala, edin za fantka mi je še neki ostalo doma...sam imam filing da bo punčka user posted image user posted image

lep dan še naprej, lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.12.2009 9:56:05   
Bam Bam

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted imageuser posted image /user posted image

24.05.2010
Anadami, 2user posted image

01.06.2010
Slovenka, 2user posted image ,
user posted image
krtkova, 34 let, 1user posted image

02.06.2010
Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
anonimna

04.06.2010
Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
Mumu, 3user posted image ,
user posted image

05.06.2010
anonimna2, 3user posted image 2user posted image user posted image
mojculja
MKBK,29.let,Ljubljana

06.06.2010
rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
Bubika26, 26 let, 1user posted image
Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

07.06.2010
markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image
Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
Kety, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image

10.06.2010
meymey, 2  user posted image ,
Majček28, 2user posted image , user posted image
pik ipoki, 22 let, Logatec, 1user posted image

11.06.2010
Prizma, 1user posted image
dzanika, 2user posted image , 1user posted image
majkl, 31 let, Ljubljana
Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image

12.06.2010
Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

13.06.2010
Junijca
SpeliG, 2user posted image , 1user posted image

14.06.2010
Naraščaj, 29 let

15.06.2010
ivy@
nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image

16.06.2010
*Ella*, 23 let, 1user posted image

17.06.2010
BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,

18.06.2010
marussa88

19.06.2010
miki23, 2 user posted image ,
top10, 28 let,
costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image
uršulina

20. 06.2010
1A, 28 let, 2user posted image , user posted image
scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
misar , 2 user posted image , user posted image
gajka , 2user posted image , 1user posted image
cipollina26, 26 let, 1user posted image
bejbika81, 28 let, 1user posted image

22.06.2010
čeb Maja, 1 user posted image
Sa5i, 1user posted image
Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image

23.06.2010
katrin30, 1user posted image

24.06.2010
ziva1, 31 let, 1user posted image
mamiica
primorka111
tinci1, 26 let, 2user posted image , 1user posted image
annie, 27 let, Ruše, 2user posted image

27.06.2010
soncnica3, 2user posted image , 1

28.06.2010
nikicaa

29.06.2010
milabe, 1 user posted image
tweetek, 29 let, 2 user posted image

30.06.2010
veverica, 2user posted image , 1user posted image

01.07.2010
rendi, 2user posted image , 1user posted image

??.06.2010

honey*
Jessy_ce, 25 let, Celje

Žal so nas zapustile:
anonimnauser posted image user posted image user posted image

SM10user posted image user posted image
Tejka28user posted image user posted image
Tanjusi user posted image user posted image     

Cukica user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 3.12.2009 10:03:18 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.12.2009 10:00:58   
Bam Bam
Pregledi v decembru:

03.12.2009
kiya - drugi pregled
ivy@ - drugi pregled
dzanika - nuhalna svetlina

07.12.2009
annie - drugi pregled
soncnizarek25 - drugi pregled, nuhalna svetlina
costella - nuhalna svetlina
bejbika81 - nuhalna svetlina
cipllina26 - pregled, nuhalna svetlina
scorpiogirl - pregled, nuhalna svetlina
naraščaj - nuhalna svetlina

08.12.2009
Bonnie_RR - nuhalna svetlina
costella - nuhalna svetlina
čeb Maja - nuhalna svetlina
misar - nuhalna svetlina
miki23 - nuhalna svetlina
Lilly_21 - četrti pregled

09.12.2009
gajka - drugi pregled, nuhalna svetlina
uršulina - nuhalna svetlina

10.12.2009
ivy@ - nuhalna svetlina
dzanika - drugi pregled
nikicaa - nuhalna svetlina

11.12.2009
miki23 - drugi pregled

14.12.2009
tinci 1 - drugi pregled, nuhalna svetlina
Bušika. - drugi pregled
Anonimen (22.6.) - UZ
anadami - tretji pregled

15.12.2009
soncnica3 - nuhalna svetlina
uršulina - drugi pregled

16.12.2009
pik ipoki - pregled
markle - pregled
ziva1 - nuhalna svetlina
nikicaa - tretji pregled

17.12.2009
milabe - nuhalna svetlina, drugi pregled
annie - nuhalna svetlina
rendi - nuhalna svetlina

18.12.2009
prizma - pregled

21.12.2009
novakatja - drugi pregled

23.12.2009
krtkova- pregled

24.12.2009
soncnica3 - tretji pregled

Pregledi v januarju:

04.01.2010
Bonnie_RR - pregled

05.01.2010
misar - pregled
Majček28 - pregled
strelka81 - tretji pregled

06.01.2010
Katrin30 - drugi pregled

DRŽIMO PESTI ZA DOBRO OPRAVLJENE PREGLEDE!!!

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 3.12.2009 10:03:47 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.12.2009 10:58:11   
krtkova
čao vse!

Kako ste?user posted image

Gajka - OK, menda nisi resno mislila, da sem se bala, da bo otrok padel ven? user posted image  Mislila sem, da za otrokovo hrbtenico ni ravno najbolje, če leži na teh položenih vozičkih. Kar mi je kar nekaj mamic tudi potrdilo. No, kakorkoli....user posted image  Se pa ZELO priporočam za recepte za medenjake. Sem včeraj nekaj našla že na kulinarika.net (sline so se mi hudo cedile). Mi lahko kr na zs pošlješ? hvala hvala hvala

BamBam - sem te že malo pogrešala tukaj!! Si OK??

Meymey - od kod pa si zdaj?

Slovenka - sm vidla, da imava na isti dan PDP in sem vesela, da si se spet javila. Ni vrag - mogoče bova skupaj ležali in rojevali. user posted image

Jaz se počutim kar malo bolje, upam, da se te slabosti res poslavljajo. Prijateljica mi je posodila Angel sound, samo še baterijo moram kupiti user posted image , pol pa stestiram. Me prav zanima, kako bo. hi hi Pa še eno fino kremico za trebušček in joške od Suki kozmetike mi je prinesla. Hvala Scuba, take prijateljice so najboljše!! user posted image

Menda so nam danes obljubili nek sonček. Jaz ga čakam, da grem mogoče en krog na sprehod. Sm samo doma in sem že čist zakrnela. user posted image

No, drage moje souser posted image , se še kaj javim (sam da me ne boste imele že mal dost, k tok nakladamuser posted image )

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.12.2009 11:41:38   
Bam Bam
ooo... Krtkova, hvala za pogrešanje user posted image  Ja, seveda sem OK, samo časa primanjkuje za zabušavanje na RR user posted image   Tako da bom tudi zdaj samo na hitro izrazila svoje mnenje glede košare: pri prvem otročiču sem jo imela in mi je zelo prav prišla. V prvi vrsti je res pomembno za mlado hrbteničko, da leži na povsem ravni podlagi. Tudi v lupinici ni pripročljivo da so predolgo. V drugi vrsti pa mi je prišla izredno prav takrat, ko mi je malček med sprehodom zaspal in sem lahko samo košaro prenesla v stanovanje in je drnjohal dalje. Pa namesto prenosne posteljice na dopustih in pri babicah mi je izredno koristila. Skratka, jaz jo priporočam, če si jo le lahko privoščite. Se strinjam, da so izjemno drage, sploh če šteješ, da jo otrok v cca 4 mesecih preraste. V končni fazi pa jo lahko potem naprej prodaš na Bolhi user posted image
Aja glede vozičkov pa so bili v ožjem izboru: Jane Slalom pro, Quinny free style, Bebe confort High treck. Čuvajte bušije in se imejte lepo!

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 3.12.2009 11:45:34 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.12.2009 12:25:18   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Celjanke...

lp

Grrrr, ti bom dala sej tu je tud vredu user posted image ! Bistrca ruls!
Že 7 let sem zdoma in moj rojstni kraj zelo pogrešam! :(

No, ko bom dobra za na pot se javim za kavico v Smashu (aja, Koju :S, krneki) user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hehe, pa če še vedno nekak ne morem "pretrgat popkovnice" s CE. Bo vedno na 1. mestu... user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.12.2009 12:32:38   
meymey
Hehe, no sej jaz tudi ne z Bistrco...

Mo toti žabarji že 7 let "učijo" da nisem Slovenka, da ne znam slovensko pa ne vem kaj še in jaz se ne daaaam!!!
Jaz živim (zdaj trenutno v LJ), selim pa se v okolico LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 863
3.12.2009 12:35:24   
Bonnie_RR
Aja, samo na hitrco še glede vozičkov...

Js sicer nisem še nič kaj gledala, bomo imeli pa (kot tudi pri 1.) na začetku košaro. Jajčka je bila in bo uporabljena zgolj v avtu (se strinjam glede nastavka - super zadeva!user posted image ). Je pa do gledanja in kupovanja teh stvari še daleč...
1. smo imeli Hoccota (kupljenega v Avstriji) - super voziček, ogromno enih funkcij, praktičnih zadev, lahko vodljiv, za vse terene (velika napihljiva kolesa), je bil pa precej težek in velik. Pač + in -, kot povsod...

Neposredna povezava do sporočila: 864
3.12.2009 12:53:21   
krtkova
user posted image user posted image meymey - hm hm, user posted image  sam je res tko, kot si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image   Celjani mate res nimate pojma o slovenščini user posted image user posted image user posted image  Sam men si vseen faca!!! upam da ne dobim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
3.12.2009 12:56:40   
rendi
Še moje mnenje o košari. Jaz sem jo pri 1. uporabljala in jo bom tudi tokrat. Je zelo praktična predvsem pa dobra za otroka! Tako da moje mnenje je, da jo uporabljate.
Pa še za seznamček 3.pregled 30.12.
Lep vikend vam želim,.......meni se začne namreč že jutri, ker sem na dopustu:)

rojstvo otroka je nekaj neopisnega...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.12.2009 13:36:03   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image meymey - hm hm, user posted image  sam je res tko, kot si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image   Celjani mate res nimate pojma o slovenščini user posted image user posted image user posted image  Sam men si vseen faca!!! upam da ne dobim user posted image

hej babnice...sam to pa moram komentirat user posted image user posted image user posted image ....sem priseljena v Celje in nikoli ne bom razumela besedne zveze: Midva SMA šla... Sma šla????!!? WTF user posted image user posted image  In ko slišim mojega tako govorit, dobim kar kurjo kožo. No saj najde se še kaj. Da ne govorim o spačeni Ljubljani, pa primorci, ki ne poznamo dvojine, pa gorenjci, ko tud moški uporabljajo ženski spol ???, prekmurci, ki jih ni za razumet...Ja vsi smo v tem istem žaklju user posted image user posted image   Nobeden pravzaprav ne uporablja knjižne slovenščine, kar mislim, da sploh ni nič slabega. Narečja so zakon user posted image user posted image user posted image

sicer sem pa super in ne morem dočakat torka in NS.

Lep sončen dan še vsem, kajti v Celju namreč že cel dan sonček sije user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.12.2009 13:54:16   
Mysteious
Ojla mamice in bodoce mamice,

imam skoraj 28 let, sem iz Go in sem v 11 tednu. Zadnje case imam veliko novih obcutkov zaradi dejstva da bom JUNIJA postala prvic MAMA!!! Pa menda tud zaradi teh hormonski sprememb od katerih mi je slabo, ne spim in imam tezave s prebavo! Baje je to kr pogost mix. Aaaaaaaaaaa! Vedno sem mislila da je biti nosecka nekaj zelo prijetnega, prvi mesec in pol sem kr lebdela po zraku od veselja in energije, no trenutno pa se ne pocutim tako in upam da prijeten del se pride. No se mi kr mal rola od vsega.

Lepo vas vse pozdravljam... in upam na kak nasvet kako se resis nespecnosti ponoci? Jaz se zbujam VSAKO noc ob 12 in ob 3... potem se vrtim kako uro in zaspim okoli 4. Grozno je to da se zadeva vlece ze 3 teden!!! In seveda ker delam, sem zelo utrujena... Ginekologinja pravi da je stres + dejstvo da sem prvih 27,5 let zivljenja prespala na trebuhu in sedaj se moram navadit na druge poze. Ima katera podobne izkusnje?

lp

PDP 27.06.2010 jeeeeeeeeeeeeee komaj cakam user posted image !!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 868
3.12.2009 13:56:52   
Mysteious
Pravkar sem pogruntala da mi v nicku manjka crka R! MysteRious Kako se to popravi oz nastavi profil? Prosim ce mi kdo namigne, nasla sem kje si uredis profil a kaze da si lahko spremenis samo geslo ne pa tud up.ime oz nick?... Hvala v naprej M

< Sporočilo je popravil Mysteious -- 3.12.2009 14:02:15 >

(odgovor članu Mysteious)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.12.2009 14:10:53   
gajka
krtkova - verjamem, da nisi mislila, da lahko otrok ven pade (no, jaz priznam, da sem na začetku pri vožnji po klancu vseeno malo pomislila, kaj bi se utegnilo zgoditi user posted image , pač panični novopečeni starši user posted image ).  Jaz imam voziček, ki ima športni del, ko se poleže, čisto raven in trd (kot košara) in ni problema zaradi hrbtenice. Sem pa bila takrat, ko sem kupovala voziček mnenja, da če bo potrebno, lahko košaro kadarkoli kupim (enako mnenje sem imela za milijon drugih reči za dojenčke, tako da hvalabogu nisem nabavljala vsepovprek kupa nepotrebnih reči, se res splača malo nazaj držat in imeti v glavi, da bodo trgovine odprte tudi po porodu user posted image ).
Recept za medenjake sem tudi jaz našla na kulinariki in se res super obnese (link).

Pa še enkrat glede košare: mnenja so različna, ene so za, enim se zdi nepotrebna (npr. meni user posted image ). Odločitev pa je stvar vsake posameznice.

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.12.2009 14:12:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 870
3.12.2009 14:45:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Mysteious

Ojla mamice in bodoce mamice,

imam skoraj 28 let, sem iz Go in sem v 11 tednu. Zadnje case imam veliko novih obcutkov zaradi dejstva da bom JUNIJA postala prvic MAMA!!! Pa menda tud zaradi teh hormonski sprememb od katerih mi je slabo, ne spim in imam tezave s prebavo! Baje je to kr pogost mix. Aaaaaaaaaaa! Vedno sem mislila da je biti nosecka nekaj zelo prijetnega, prvi mesec in pol sem kr lebdela po zraku od veselja in energije, no trenutno pa se ne pocutim tako in upam da prijeten del se pride. No se mi kr mal rola od vsega.

Lepo vas vse pozdravljam... in upam na kak nasvet kako se resis nespecnosti ponoci? Jaz se zbujam VSAKO noc ob 12 in ob 3... potem se vrtim kako uro in zaspim okoli 4. Grozno je to da se zadeva vlece ze 3 teden!!! In seveda ker delam, sem zelo utrujena... Ginekologinja pravi da je stres + dejstvo da sem prvih 27,5 let zivljenja prespala na trebuhu in sedaj se moram navadit na druge poze. Ima katera podobne izkusnje?

lp

PDP 27.06.2010 jeeeeeeeeeeeeee komaj cakam user posted image !!!

Ko sem bila prvič noseča sem pisala dnevnik. Imela sem hudo živčno vojno v sebi. Takrat sem se preselila iz enega konca slovenije na drugega, začela sva z mojim živet skupaj, kupila stanovanje in ga prenavljala, zamenjala sem službo. In to vse v prvih mesecih nosečnosti, ko itak hormoni najbolj divjajo. Že sam nosečnost je dovolj stresna jaz pa še vse takšne spremembe doživljala user posted image user posted image user posted image .
Ful sem se bala materinstva, tako, da te zelo razumem. v bistvu ti je v roke položeno bitje, katerega življenje je povsem odvisno od tebe. Nisem bila prepričana, če bom sposobna skrbeti za to bitjece, da bom dovolj dobra mati. No to slednje vprašanje se tudi kasneje še pojavlja, če se odločaš pravilno kar se vzgoje tiče...

no pa da ne zamorim, prvi trije meseci nosečnosti so kar en mal stresni, drugih šest je bila pa zame čista uživancijauser posted image user posted image

Spanje na trebuhu? še vedno spim na trebuhu, tudi ko sem imela že kar velik trebuh sem delno spala na trebuhu, tako, da ne vidim problematike v temuser posted image

lep danuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 871
3.12.2009 15:00:51   
nikcaa
mei se zdi da je prve tri mesece kosara super...
zaradi hrbtenice dojenčka... ne vem, no....
jst jo bom kr mela, ja.. in pomojem bom kr vozicek jane uzela..

kako pogosto so ultrazvoki? usak pregled, al ne?

tud jst prvic pricakujem... in se niti se ne zavedam.... :)
drgac bom pa kr mlada mamica...
stara sm 21 let... in se katera moja leta?:)

ali vi ze pripravljaste stvari za dojencka?

srečno...................

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.12.2009 15:06:16   
nikcaa
se eno uprasance? je katera primorka?
bo katera sla v porosnisnico v postojno?

tolk zaenkrat :)....

lep soncen dancek prezivite.....

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.12.2009 15:12:51   
krtkova
Misar - tole si super o dialektih povedala!! Jaz kot tipična ljubljanska srajca itak trdim, da je ljubljanščina edina pravilna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej vem, da ni res, nooo!!user posted image  

Nikcaa - žal niso UZ-ji vsakič. Samo prvič, pa NS, pa morgologija, pa če se ne motim pol še enkrat, bolj prot koncu!

Mistirijus (jst te bom kr tko poimenoval, če se strinjaš, da se ne lomim vedno s pravilno angleščino, a prov? user posted image ) - moj termin nočnega bedenja je okoli 3h - 5h, ali pa od 5h-7h, če se kdaj ujameva, lahko skupaj ponoč jamrava, ker jst sm čist besna, ker ne morem spati. Pa slabo mi je, kr želodec me boli, pa zgaga daje.. Pol pa po stanvanju hodim, pa tv gledam,... sam jst lahko na srečo pol spim zjutraj.

Gajka -  hvala za link, bom šla pogledat. Tam je res ful enih receptov. Eni so ful pridni in ful kuhajo in objavljajo

Sem pa zdejle spekla kup palačink in je prišla ena frendica in sva se malo posladkali.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.12.2009 15:19:07   
ziva1
Včeraj bi mogla imeti pregled, pa so mi ga prestavili user posted image , tako da ga imam 8.12, pa sem že mislila, da bom videla svojo žverco user posted image .

Kar se košare tiče imam jaz dobro mnenje o njej, ker sem videla dve prijateljici, ki imata poletna otročka in jima je košara prav prišla, sta bili zadovoljni, pa še zaradi hrbtenice je bojda ok, kakorkoli že, sam da bodo bebiji zadovoljni. Meni je noro všeč Mutsy voziček (videla sem ga na njihovi internetni strani), drugače še nisem po trgovinah še nič gledala.  

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.