|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
30.11.2009 23:00:41   
meymey
Cukica, zelo mi je žal... :(

Tudi jaz imam danes kislo sladki dan.

Pregled je bil ok, 2. je bil in zato brez ultrazvoka, smo pa poslušali srčka, ki lepo bije. Ko sem vprašala mojo gin kaj misli o trezultatih nuhalne mi je zabrusila nazaj, da mi je itak morala ona, ki je to delala razložit kako in kaj. (Jezna je bla ker nisem njej prinesla 60eur!), Mislim, da mi je dolžna komentirat tuje izvide al kaj???

Danes sem šla voščit vse naj naj dragemu prijatelju. Prižgala sem mu svečko in se pogovorila z njim. Obljubil je, da bo pazil name in na mojo družinico :).

Eh, kar nas ne ubije nas naredi močnejše. Pamet v roke, optimizem v glavo in gremo naprej.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.12.2009 8:15:52   
gajka
cukica - user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da boš čimprej spet v veselem pričakovanju in dobila svojo štručko v roke! user posted image

meymey
- ja, ni prav lepa reakcija tvoje G pri komentiranju rezultatov NS. Je žalostno, ko človek ugotovi, da se tudi naše zdravstvu suče okrog denarja in sploh ne okrog tega, zaradi česar obstaja. Toliko o Hipokratovi prisegi, ki je, žal prevelikokrat, odvisna od spremljave šelestenja bankovcev... user posted image Sem šla brskat nazaj, kakšen si imela rezultat na NS. Meni se 1:2400 res ne zdi slabo (res pa, da ne poznam, koliko je k temu prispevala tvoja starost user posted image )! user posted image

nikcaa
- prvič sem oklevala med Peg Perego GT3 in Jane Slalom Pro. Odločila sem se za GT3. Pri Jane me je zmotilo, da se športni del ne poleže čisto in bi najbrž mogla kupovati še košaro (za poletnega otroka pa se mi košara zdi nepotreben strošek). Pa kar nekaj jih poznam, ki jih je jamralo, da je jajčka hitro premajhna. user posted image Sicer je imel glede na moje zahteve tudi GT3 kak minus, Jane pa kak + (npr. nizka teža, pa ful na majhno se zloži). Jaz sem takrat naredila skoraj doktorat s temi vozički in na koncu na hitro sprejela odločitev. user posted image Sem prav vesela, da mi tega zdaj ne bo treba. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.12.2009 8:16:49 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.12.2009 9:43:19   
krtkova
jutro,

najprej se pohvalim, da včeraj  nisem niti enkrat bruhala!! bravo krtkova!!! user posted image

Cukica user posted image user posted image user posted image user posted image  brez besed sem!

Ena je spraševala za Ikeo - jaz ti samo sporočam, da sem totalni fan Ikee in da če bo vse po sreči, bo imel moj otroček kr celo sobo od tam. Moje stanovanje je v večini opremljeno z Ikeinim pohištvom!

Vozički - jaz, ki bom prvič mamica imam pa totalno paranojo že pred temi vozički. Kako naj se odločim za enega? In katerega? Vsi imajo pluse in minuse. Globoko upam, da me bo rešila kakšna prijateljica ali svakinja in bom podedovala kak rabljen voziček, da če mi kaj ne bo všeč, da bom lahko rekla, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe. user posted image

user posted image Zakaj pravite, da poletnim otročkom tista košara, kjer ležijo ne pride tako zelo prav?

Zdaj grem pa v mesto, ker si moram nujno kupit nov modrček.

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
1.12.2009 9:56:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
user posted image Zakaj pravite, da poletnim otročkom tista košara, kjer ležijo ne pride tako zelo prav?

Glej, to je moje osebno mnenje. Moj prvi otrok naj bi na svet privekal prve dni avgusta, pa sem se odločila, da košare ne bom kupovala, zdaj pa imam itak PDP junija, kar pomeni, da je še več toplih dni pred mrzlo zimo. Prvič sem iskala informacije in mnenja na netu in na koncu prišla do nekega zaključka, da otroci večinoma košare prerastejo nekje v 4 mesecih (v mojem primeru bi bilo to pred zimo, zdaj še prej). Bistvo košare je, da je otrok v njej bolj zaščiten (tudi pred vremenskimi vplivi, a la veter, mraz...). Poleti tega strahu glede vremenskih vplivov ni, temperature so visoke, tudi dojenčkom je poleti vroče, če so preveč oblečeni. Da bi bil pa sredi najhujše vročine v npr. samo kratki bodici, zraven pa ležal v zaprti košari brez enega samega piša vetra in pretoka zraka, mu pa najbrž ne bi bilo prav nič udobno. user posted image Tako, to so moji argumenti glede košare, zato sem potem iskala voziček, pri katerem se športni del čisto poleže in sem ga lahko uporabljala že od vsega začetka. Je pa ena slabost teh šprtnih delov, da se jih pri večini vozičkov ne da obrniti k sebi in ne vidiš direktno, kaj otrok počne, je pa pri enih vozičkih to rešeno s kakšnimi špranjami...
Takrat sem bila tudi prepričana, da voziček in jajčka morata biti kompatibilna, pa jajčke sploh nikoli nisem dala na ogrodje vozička. Ja, nakup vozička je bil zame največji doktorat, kar se otroške opreme tiče. user posted image
Je pa vsaka izbira vozička stvar posameznika, želja in na koncu tudi cene. user posted image

Po mojem mnenju najpomembnejše vprašanje pri izbiri vozička je, na kakšnem terenu boste uporabljale voziček (mesto, podeželje, urejene površine, makadami, klanci...)? Za neurejene površine (npr. makadam) so priporočljiva velika gumirana kolesa in dobro vzmetenje (majhni, ozki koleščki so namreč na makadamu živa muka)... Če boste voziček veliko vozile po klancih, je skoraj nujna ročna zavora... Če uporabljate dvigalo, je potrebno preveriti, če gre voziček vanj (ena dvigala so presneto majhna, nekateri vozički pa presneto veliki)... Če boste mogle voziček prenašati peš po stopnicah, je teža še kako pomembna... Pa na koncu ne pozabite, da mora zložen voziček nujno brez problema sesti v vaš prtljažnik (pa pri tem odsvetujem premikanje in podiranje kakšnih sedežev, sploh pri premikanju zadnje klopi na račun večjega prtljažnika imejte v mislih, da tudi jajčka zahteva svoj prostor na zadnjem sedežu)...

Pa še en ''luksuz'', ki ga priporočam glede jajčke - podstavek za pritrditev jajčke v avtu. Meni je to bil tak luksuz, da sem lahko blazno hitro z nekaj kliki pritrdila jajčko v avto, sploh, ker sem bila takrat še lastnica 3 vratnega malega avta in se mi ni bilo treba matrati vsakič znova z vlečenjem varnostnega pasu okrog jajčke...

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.12.2009 10:13:33 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 829
1.12.2009 12:30:15   
gajka
Kje se skrivate danes, user posted image ? user posted image Vreme je preveč kislo za pohajkovanje zunaj. A ste že štartale z veselim decembrom in nimate časa? user posted image

Meni je pa v službi tako doooolgčas, da je kar groza! Ura pa nikamor... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.12.2009 12:31:17 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
1.12.2009 13:22:14   
pik ipoki

da ti ne bo preveč dolgčas se mal oglasim!!

jest se ubadam s seminarskimi nalogami, so čist preveč obsežne za mene, ker mam v glavi popolnoma druge stvari, kašn fax neki user posted image user posted image

drugače pa sporočam odlične rezultate včerajšnje NS. pravi da so rezultati taki, kot bi imela 14 let in ne 23, številk pa ne vem več, jih je ene par povedala, pa se nisem preveč poglabljala v to. moj možek je full užival in gledal, ko mu je razlagala, kje so nogice, koleno, stopalo, prstki... in vse kar se vidi... tudi srček bije... res noro fino!!!

glede ikeje- midva bova za user posted image verjetno vse gor kupila, se bolj splača... v italijo pa še ne priporočam da greste, so take grozne gužve da glava boli, vse je še novo in ljudje hodjo firbcat, vsaj po novem letu, zdej je še december in pravi kolegica da se nikamo ne premakneš ne v prometu ne v trgovini... tako da je bolje avstrija... midva sva dost stvari kupila gor... predvsem drobnarije... pa potem greva še v trgovino z otorško opremo, ki je zravn ikeje in tam bova tudi kupila vožiček in podobne stvari... se splača... ker nimava možnosti kupovati full kvalitete in full drago... važno nama je da so velika kolesa na vožičku in da je udoben... avtosedež pa da je varn in udoben, tuki pa verjetno znava odšteti malo več, varnost je še vedno na prvem mestu!!

zdaj pa gremo kuhat kosilo, prihaja možekuser posted image ... potem pa nazaj za računalnik user posted image user posted image

lepo se imejte in se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
1.12.2009 14:44:31   
krtkova
Gajka - super, najlepša ti hvala za vse tvoje nasvete. Meni je namreč totalna nočna mora tole ukvarjanje z vozički. A meniš, da je torej dovolj udobno (in varno?), če se voziček dovolj poleže? Sem do sedaj mislila, da je fora košare v tem, da otrok bolj "pravilno" leži. Ker poleti (upam) bo res vroče in so mi tvoji razlogi popolnoma razumski!!

Drugače pa sem bila sedaj v centru Lj, kjer je folka tok, kot da ne bi noben v službo hodil. Pa tud darila že kr nakupujejo. Sem kupila 2 lepa, bombažna modrčka v Nami, od Lisce, ni bilo drago, pa še 20% Miklavžev popust imajo. Pa kremo za joške in trebuh od afrodite. Kakšno pa ve uporabljate?

Za Ikeo v Italiji sem jaz isto slišala. Meni je Graz še vedno zakon, ker grem pol še mal v center mesta, kjer je sploh decembra fulll lepo.

Počas moram začet kuhat, ker sem že lačna, pa tudi moj pride čez dobro urico že domov. Matr sm pridna!user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 1.12.2009 14:45:05 >

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 832
1.12.2009 15:41:18   
Anonimen
Samo javim, da sem uspešno prestala pregled pri ginekologu. Otročiček ok, srček bije, rokice in nogice premikal, velikost točno za PDP. user posted image Še NS dam jutri čez, pa se vam razkrijem. user posted image

Vaša anonimna user posted image (12.6.)

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
1.12.2009 16:59:18   
pik ipoki

aja, še to, za seznam

moj novi PDP je 10.6.10  to je na nuhalni povedala, glede velikosti... user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
1.12.2009 17:51:50   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: gajka]
meymey - ja, ni prav lepa reakcija tvoje G pri komentiranju rezultatov NS. Je žalostno, ko človek ugotovi, da se tudi naše zdravstvu suče okrog denarja in sploh ne okrog tega, zaradi česar obstaja. Toliko o Hipokratovi prisegi, ki je, žal prevelikokrat, odvisna od spremljave šelestenja bankovcev... user posted image Sem šla brskat nazaj, kakšen si imela rezultat na NS. Meni se 1:2400 res ne zdi slabo (res pa, da ne poznam, koliko je k temu prispevala tvoja starost user posted image )! user posted image

user posted image user posted image user posted image
Leta so ZELO pripomogla :D k rezultatu, čez nekaj dni jih bom imela 32. Počutim se neumno za 22 user posted image

Glede Ikee pa samo to: pohištvo se iz Ikee ravnokar vozi proti tanovemu stanovanju. Kupila sva veliko spalnično omaro, dve komodi, posteljo, mizo za jedilnico, omarce za hodnik in poln voziček prčkarij za 880 EUR :). Na zalogi ni bilo TV omare in še enih elementov za hodnik :S. Za to bom znova mojga poslala gor čez kaka dva tedna user posted image . Jaz mam zdaj vse na daljinsko :P.

< Sporočilo je popravil meymey -- 1.12.2009 17:52:58 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
1.12.2009 18:22:09   
katrin30
Ojla,

Eno vprašanje. Vstopam v 12 teden, hlaće pa me že tako tiščijo, da mam odpete gumbe. A je res že čas za nosečniške hlače?

lp

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 836
1.12.2009 19:55:02   
Bušika.
user posted image vsem!
Bam bam hvala za dvd! Sem upala da so moje slabosti že mimo (ni pa tako hudo kot pri nekaterih od vas, bogice) tko da bo telovadba še malo počakala.....

Jutri imamo nuhalno in sem že vsa na trnih! Komaj čakam. In držim pesti, da bo bebica voljna pokazat ritko pod pravim kotom, ker me tok firbec matra kaj mi raste v trebuščku.....

In ker nisem mogla počakat do drugega pregleda, sem kar poklicala v ambulanto in povprašala po izvidih za tokso. Glede na moj življenjski stil bi dala roko v ogenj, da sem jo že prebolela, vendar - šok NE! user posted image In zdaj ne bo nič s tatarcem do konca nosečnosti! user posted image Jaz bi pa samo meso jedlaaaa!

Moje hlače so tud pretesne, bo treba na lov za novimi, pa moderčke tudi user posted image .

Javimo rezultate...držite pesti še za nas!

user posted image za vse ki se vam ni izšlo. Naj vam agelčki čim prej pošljeno novega člana na vašo pot.... user posted image

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.12.2009 19:59:54   
nikcaa
gajka- hvala ti za te informacije...
od Jane Slalom Pro me je ubistvu zanimal sam spostni del,
ker ce bi ta vozicek uzela, imam jajcko in kosaro od prijateljice...
torej, kot sm zastopla sportni del, ke kr cool če ga začneš
uporabljat po treh mesecih?
full hvala.....

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.12.2009 20:02:35   
nikcaa
krtkova- tud tebi se zahvaljujem za odgovor...
to, od ikee me je full zanimalo, ker imam celo stanovanje za opremit...
pa posteljco itd... za bodocega clana....
no, pol pa akcija v nabavo :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.12.2009 20:06:32   
nikcaa
zivim cist blizu meje z Italijo, tako da mi pride sam to v postev :)
kaj pa materjal, pohistvo? je cool? traja?

no, sej ste me ze kr prepricale... hvala vam :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.12.2009 20:07:19   
nikcaa
Cukica--- zal mi je..................user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.12.2009 22:11:35   
majkl
Pozdravljene vse junijke 2010,

sem vesela, da tkole lepo pridno pišete. Jst sem se zaradi prejšnje slabe izkušnje odločila, da se pojavim tukaj, šele ko bo nuhalna za mano.
Tko da danes je mimo nuhalna-vse ok, BP. Tko da veselje v hiši.

Moj PDP je 11.6.2009. Stara sem 31 let-Ljubljančanka.
Tko da ....sam tok da se javim in pofočkam, da sem z vami.user posted image
Hlače so mi pa že vse ornk premejhneuser posted image . Ne vem, kolk so vam kej, samo jst mam že kr trebušček. Je pa res, da imam težave tudi z prebavo.

Mam pa vseeno vprašanje. Kako je ponavadi z pregledom pri svoji ginekologinji po nuhalni. Mene ni nič naročila, nazadnje ko sem bila pri njej. Kakšna je kaj praksa.

lp vsem nosečkam

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 842
2.12.2009 7:15:04   
Kiya
Če te niso naročili pokliči za pregled, meni so lepo napisali zadaj v knjižici kdaj je 2 pregled :)

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.12.2009 9:13:25   
Jessy_ce
Pozdravljene dame!

tudi jaz sem se odločila da se vam pridružim, sem nova tle gor in pričakujem junija prvo bebico in se že zelo veselim... ta četrtek imam nuhalno v Domžalah in upam da bo vse BP!

stara sem 25 let in prihajam iz CE... je še katera iz teh koncev?

meni je moja G že na prvem pregledu dala datum za drugi pregled, sicer čez 2 meseca, ker je rekla, da bom vmes tko šla na nuhalno in da če bo vse ok se vidmo šele januarja, če bi šlo pa kej narobe bi me pa poklicala...

pozdravček vsem od novinke:)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.12.2009 9:25:32   
rendi
Evo mene,

včeraj opravila 2 pregled in vse v najlepšem redu. Sicer mi PDP spremenil na 1.7.2010 (tako da prosim za popravek na seznamčku) bom pa ostala z vami med juničicami. Veliki smo 3,73. Čakam še nuhalno 17.12. in po novem letu razkrijem tudi v službi nosečnost. Glede trebuščka, se mi pa že kar pozna še posebno, ker je to druga nosečnost in kamufliram z raznimi oblekicami in tunikami, ki so hvala bogu letos moderne. Sicer pa sem tudi zelo napihnjena zaradi problemov s prebavo....
Žal mi je za vse ki se vam ni dobro izšlo, vendar po vsakem dežju posije sonček!
Lep pozdrav vsem in božajte bušije!

rojstvo otroka je nekaj neopisnega...

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.12.2009 9:52:27   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce

Pozdravljene dame!

tudi jaz sem se odločila da se vam pridružim, sem nova tle gor in pričakujem junija prvo bebico in se že zelo veselim... ta četrtek imam nuhalno v Domžalah in upam da bo vse BP!

meni je moja G že na prvem pregledu dala datum za drugi pregled, sicer čez 2 meseca, ker je rekla, da bom vmes tko šla na nuhalno in da če bo vse ok se vidmo šele januarja, če bi šlo pa kej narobe bi me pa poklicala...

no končno si se prjavla gor.. dobrodošla med Ringarajevkamiuser posted image
itak da bo se BP, sploh ne razmišli da ne bi blo..
pojdi še na čvek Celjske in okoliške mamice..nas je dost gor
link: http://www.ringaraja.net/forum/Celjske_in_okoli%C5%A1ke_%C4%8Dveke%2C_3%25_del/m_4615455/tm.htm

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.12.2009 9:54:00   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce

Pozdravljene dame!

evo jaz sem celjankauser posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.12.2009 10:34:33   
tinci1
Dan!

Cukica - žal mi je, da se je tako izteklo. Drži se in ko bo čas držim pesti da se vse izteče kot se mora.

Ikea - evo, še ena fanica Ikeje. Midva sva zdaj, ko sva bila kupila eno kopalnico za v novo hiško. Ravno zdaj nama polagajo ploščice in še malo pa bomo lahko vse zmontirali. Se že veselim. Drugače pa sva gledala eno ful lepo omaro za v dnevno ampak je bila na žalost ravno za 5cm predloga. Pa sva že računala in merila in študirala, da bova pa kamin skrajšala :) Ampak je potem nisva kupila. Drugače se pa moj dragi vedno pritožuje, ker nakupim toliko malenkosti - pa prtičke, svečke, kozarče,... Pravi, da ko bomo v novi hiši ne bo nobenega kiča. Ja rada bi vidla. :)

No drugače pa, da še malo pojamram. Ponavadi ne ampak danes je tak dan da moram. V službi dela ful, pa še vse moram pripraviti, ker sem samo še naslednji teden v službi. Potem imam operacijo in me verjetno do novega leta ne bo. No in naslednji teden moram uvest še novo deklico in ji vse razložiti. Poleg tega mi je že celo jutro neznosno slabo pa še nekaj se me loteva. Tako da smrkam, kašljam, grlo me boli. Se filam s čaji in upam,da mine. Popoldne pa itak doma skos neki. Možek je tako ali tako skos v hiši in ga vidim ravno zvečer pet minut, ker ob devetih itak že spim. Joj. Saj bo boljš a ne?! ;)

No upam, da ste ve kaj boljše volje. Vam želim, da ste ;)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.12.2009 11:13:38   
krtkova
hoj, hoj user posted image !!

Kako ste kaj? Dobrodošle vse novinke, res nas je veliko!! Če se bomo kdaj menile za srečanje, bomo morale najeti kar Halo Tivoli!! user posted image

Joj, toliko govora o nakupih v Ikei, jaz bi tudi že kar kupila vse za otroško sobico, mam že kr večino izbrano. Pa je soba še polna razne šare (od koles do pancarjev,....).

Moje slabosti se očitno počasi izboljšujejo, že 2 dni  brez objemanja nekoč najboljšega prijatelja - WC-ja!user posted image  Zdej je "moderna" pri meni slabost ob 5h zjutraj! Halo?? In traja ene 2 uri, pol pa lahko nazaj zaspim.

Trebušček se meni sicer vidi, a če bi rekla, da sm se samo grdo zredila, bi bilo tudi za verjeti. Po kg pa sem šla zaenkrat samo pol kile gor. Sem zelo nagnjena k debelenju in me jemalce strah, da se ne bom zredila tam, kjer ni potrebno.

user posted image Še eno nenosečniško vprašanje: a ima katera kak dober recept za božične piškote? Bi jih letos pekla.
(Hm - mogoče pa je to vseeno nosečniško vprašanje - ker ko še nisem bila noseča, nisem NIKOLI pekla piškotovuser posted image ).

No, pozdravček vsem...user posted image

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.12.2009 13:55:33   
Maxica
No, zdaj se vam pa anonimna user posted image 12.6. lahko razkrije. user posted image Opravili smo NS, izvidi so v redu, tako da - evo me. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.