|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
2.12.2009 19:27:08   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

jaz sem še kar pri tem e-paketuuser posted image  mi ne rata pa ne rata skupaj spravit za teh 276.11user posted image  mi vedno ostane 0.01 in paketa nebi mogla naročit - očitno bova morala vzeti b-paket pa čeprav je ta ograjica zravenuser posted image  ko je ne rabiva... glih zdaj bom znorelauser posted image user posted image  (sej se hecam da bo znorelauser posted image )

zdaj grem pa za nazaj prebratuser posted image

Kaj pa če vzameš denar, pa naročiš preko njihove strani kar ti manjka ...so iste cene, kot v paketu..

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
2.12.2009 19:32:15   
somic
baje da se čep lahko samo natrga in preko tiste odprtinice odteče potem plodovnica. če je čisto malo natrgan ta čep, plodovnica niti ne odteče, ampak bolj curlja user posted image sem malo smešno napisala, ampak po domače.

kia -kava? jaz imam kavo full rada, ampak se ne upam več kot toliko pit, ker opažam, da sem zelo občutljiva ratala na kofein in potem ne spim, tako, da si kave ne morem privoščit vsak dan user posted image

tinncyka, imaš težave kaj? in če bi vzela denar?

jaz sem bila tudi pri strahovi in sem dala takrat (avgusta) za pregled in konzultacijo 100 eur. mi pa ni žal.

kika, ni dvoma da boš prva naša mamica user posted image user posted image user posted image , jaz bom pa verjetno zadnja user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
2.12.2009 19:40:36   
tinncyka
ja sem  se glih menla s sestro in bom res vzela kar denaruser posted image . se mi bolj splača

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
2.12.2009 19:42:33   
tinncyka
uh midva z dragim sva pa danes že od kar je doma na bojni nogiuser posted image  - skos se neki kregava... je bolj tečn ko jaz ko sem mela še menstruacijo ali pa zdaj ko sem noseča... ne vem kaj ga daje sam tečn je pa ko 100user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
2.12.2009 19:45:24   
polho3006

uh midva z dragim sva pa danes že od kar je doma na bojni nogiuser posted image  - skos se neki kregava... je bolj tečn ko jaz ko sem mela še menstruacijo ali pa zdaj ko sem noseča... ne vem kaj ga daje sam tečn je pa ko 100user posted image

Mogoče je kriva polna lunauser posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.12.2009 19:48:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Mogoče je kriva polna lunauser posted image user posted image

user posted image user posted image  eh bo jutri že vredu

(očitno se vidi da že dolgo ni dobu user posted image user posted image user posted image user posted image ) uh zdaj sem pa jaz nesramnauser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.12.2009 19:53:40   
sisi77
Tudi midva sva na bojni nogi ker se mi zdi da ga moram vedno nekam rivat da kaj zrihta. Zdaj urejama stanovanje in pripravlja za malarja pa gre tako počasi da verjetno še januarja nebomo vseljeni. Uf kakšni so eni dedci. Me je kar strah ko bom v P kako bodo stvari potekale. Se mi zdi brezveze da se morem še s tem ubadati. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.12.2009 19:55:46   
poopek
o kaj omenjate user posted image ? jz bi tud, sej čist razumem da se moških frca zarad pomanjkanja, kot se nam! Morem rečt, da se moj user posted image dobro drži, jz pa... potrebna k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.12.2009 20:01:51   
Gwendolen
Midva tudi ne user posted image . Je že moj čisto bogi, ker na začetku dolgo nisva smela, ker sem imela krvavitve in temu primerno diagnozo grozeči splav in seveda prepoved. Potem pa kar nekako nisva upala. Sicer se pa drugače poigrava. user posted image

Danes me je G vaginalno pregledal in se mi zdi, da se mi je zadeva že kar malo skrčila. user posted image Upam, da ne bo problema za rodit. No, bova pa potem malo nadoknadila s user posted image , ko bom že naveličana trebuha in bom želela čim prej roditi. Ko pravijo, da se popeši s tem...

Sem pa že 33 t. noseča in dete sedi na ritki. user posted image In nič ne kaže, da bi se kaj premikalo. Sem pa lepo zaprta, MV dolg 35 mm. user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.12.2009 20:07:42   
tinncyka
v kolkih dneh ste pa dobile nakazan denar od CSD-ja?

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.12.2009 20:10:06   
nikita 33

1x mesecno nakazujejo...datum imajo objavljen na CS šiška.
Za december piše...

Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
petek, 11.12.2009.

Sam po moje moraš najprej dobit odločbo...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.12.2009 20:12:36   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Za december piše...

petek, 11.12.2009.

a pol dobim 11.12 že nakazano če grem jutri zrihtat za ta paket (no mislim dnar bom vzela)user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.12.2009 20:30:41   
grahek85
Sva bla danes na upravni enoti, zdaj ma naš sonček tudi uradno očitauser posted image Je pa res malo hecno tole urejat, da se moraš tako prav izrečt o temuser posted image No, sam da je.

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
No danes sem bila pridna, čeprav jem suhe mareliceuser posted image sam boljš to kot pa čokolada pa peciva... Ker sladkarije krivim, da se mi je ph porušo pa sem dobila user posted image - glivice.
Sem pa skos neki lačna, jest ne morem veliko naenkrat, ker sem takoj polna, sam bi pa lahko vsake pol ure nekaj glodalauser posted image

U, jaz si pa suho sadje prav ne upam jest, ker sem pol prava konzerva biološkega orožjauser posted image user posted image user posted image Sem pa tudi jaz nonstop lačna, zapolnem se pa ful hitro. Je želodec verjetno že precej manjši. Pa še pikec se spravi vsake toliko malo vanj požokat, to je sploh "fino"user posted image

Čep mislim da ni nujen - kere ga sploh ne opazijo, kere pa takoj vedo, da je to to. Jaz se bom verjetno res najbolj orientirala na popadkeuser posted image Sej verjetno bomo vedle, da je zaresuser posted image Madona, samo bo že ful hitro! Zadnjič mi je gin. rekla, da smo 20. 12. že donošeni, tako da takrat začnemo nizki štartuser posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.12.2009 20:31:43   
grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Za december piše...

petek, 11.12.2009.

a pol dobim 11.12 že nakazano če grem jutri zrihtat za ta paket (no mislim dnar bom vzela)user posted image

Reci, da bi rada še padla v ta decemberska izplačila, verjetno rata. Odločba za paket hodi okoli kak slab teden, več ne.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.12.2009 20:52:12   
grahek85
Mater sem jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdele je moj pogruntal, da ma afto in je potem pizdil, ker je pil iz iste flaše kot sodelavecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A na gripo ni nič misliluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uf, zdele bi ga kr zadavla, res. Nimam pojma, kako mu sploh pride na pamet da pije iz iste flaše kot kdo druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.12.2009 21:02:47   
emica2008
ooooo men že cev dan tok rine v trebuhu da je noro user posted image user posted image user posted image

glede kajenja: pred prvo nosečnostjo sem bila strastna kadilka in tud kofeta sem spila na hektolitre. ko sem zvedela za user posted image sem zmanjšala pol mi pa po parih dneh tud ni več pasal kadit. pa še kofe sem opustila ker brez čika mi ni pasal. zdaj pa ne kadim že več kot leto pa pou.
 kolcanje: kolca 2-3x na dan po 5-10 minut

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.12.2009 21:55:42   
Anonimen
Grahek - sem mu tvoj post prebrala in vprašala, če je on tud kaj takega sposoben in je glihkar priznal, da je pil iz iste flaše kot prijatu, po nesreči - na badmintonu (prejle). Ampak vsaj ni vedel - revež. Prav pazil pa tud ni. user posted image

Kar se tiče priganjanja mojga, da kaj naredi, sva Sisi precej na istem. Jaz imam kar spisek in moram rečt, da ni tolk entuziastičen kot jaz da se kaj hitro naredi. Ker ko mu rečem, hočem, da je to takoj narejeno, ker za naslednji dan imam za njega že drugo nalogo user posted image . On pa bolj kot ne na jutri prestavlja in pravi, da preveč težim user posted image  Sva pa tud midva ne bom rekla, da ravno na bojni nogi, ne pa preveč na prijateljski pa tud ne zadnje dni user posted image  Tako da bo nekaj v luni. Kdaj pa je bla (bo)?

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.12.2009 23:08:44   
pajcevina
 Kika99 tole pri tebi pa gre že zares. Takšni popadki te lahko hecajo še par dni, pol bo pa kar enkrat akcija.  ampak vsak popadek (tut taki, ki se po 2h urah nehajo) pripravljajo pot in je čist fajn, če gre takole po obrokih, kot pa vse naenkrat - ker bo lažje in krajše ko bo veliki finale.
Drži se!

Jst pa kafetkam vsak dan. Mi tok paše. Vedno zjutraj spijem eno belo kavo skupaj z mojim, potem pa še včasih pred službo kakega iz avtomata, samo tisto je bolj tko tko. Pa mi je prve mesece blo slabo po njej in je nisem, zdej pa ne gre brez...

Kar se pa kajenja tiče, sem pa že celo življenje ful občasna kadilka (ko tut po več mesecev vmes ne kadim, ker mi enostavno ne paše). se sploh zdej ne morem spomnit, kdaj sem nazadnje prižgala. Ampak odkar sem noseča zagotovo ne, pa dokler bom dojila, tut še ne bom - tudi prvič nisem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
3.12.2009 6:47:13   
grahek85
Jutro!

Men se zdi, da se bo šel moj cepituser posted image Ne vem, včeraj je bil potem ves bogi, ko sm bla tko jezna in je nekaj spraševal, kje se lahko cepi. Ma dans mi je ful žal, da sem tako burno reagiralauser posted image , k bi mu lahko čisto lepo rekla. Mah ti zmešani hormoniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
3.12.2009 7:08:21   
Anonimen
Ah, zakaj Grahek? Se ga je vsaj kaj prijelo user posted image
Ker mojega se ni nič in sploh nima slabe vesti. Ah kaj češ tak je.

V glavnem, jaz sem že pokonci od dest do petih in že 2 uri opravljam vse možne korespondence preko spletnih možnosti 21. stoletja. Poslala sem že ful mailov, debatirala na facebooku, še kaj se mi manjka. Folk bo mislil, da sem nora. user posted image

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
3.12.2009 7:42:08   
tinncyka
dobro jutouser posted image

danes sem že pa jaz pred 10h pokonci (vedno spim user posted image tako dogo od kar ne grem več v šolo)
grem danes na CSD pa sem mogla dragega v služb pelat, ker avto rabim

z dragim sva se pa pobotalauser posted image user posted image  tako da nisva več na bojni nogiuser posted image user posted image

nč zdaj si grem pa zajtrk pripravit sem lačnauser posted image  pardon sva lačniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Tako da bo nekaj v luni. Kdaj pa je bla (bo)?

je polna lunauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
3.12.2009 7:43:54   
miska1
Pozdravček vsem, da se malo oglasim po dolgem času!

Spet bomo imeli user posted image , rok je 10.1., pa mislim, da bo prej, mogoče že za novo leto. Pregled imam 9.12. Dolgo sva izbirala ime, no končno nama je nekaj obema všeč. Želela sva nekaj daljšega od treh črk, vsaj štiri, glede nato, da ima prvi 6 črk.

V službi nisem že en mesec, ker sem imela za porabit dosti dopusta in bom uradno nastopila porodniško 13.12. Ne predstavljam si, da bi morala delati še ves nov in del dec, ker me že zdej vse tišči dol. Pri prvem sem imela manjši trebuh, zdaj pri drugem imam še enkrat večjega in mi tišči na mehur. Medenične kosti imam dosti bolj raztegnjene, zato me je že dva meseca nazaj zelo špikalo v mednožju, da sem šla takoj na pregled. No pol me je moja ginek. pregledala in rekla, da se je bala, da sem odprta. Na srečo je še dosti manjkalo. Drugače je vse v redu, malo se pripravljam, da ne bo vse v veselem dec. Pa toliko stvari imam še za postorit po hiši.

tinncyka - naj te potolažim, da nisi edina, fantje na splošno nergajo, ne bi jim blo treba glede nato, kaj vse me prenašamo. Ob porodu itak vse obljubijo, preverjeno in potem se poskušajo tega držati, verjemi mu ne uspeva najboljš. Sicer, da ga ne bom samo karala, mi pri vsem pomaga, ampak ima večkrat še kaj za pripomnit zraven. Zdej on rihta našega malčka, ker ga ne morm več nosit. Za posteljne aktivnosti sva bla včasih bolj dovzetna, ko sva bila še sama. Nekako se je takrat vse bolj izšlo in povsod sva šla na vse športne aktivnosti, se dobivala s frendi. No pol se to nekako umiri. Zdej pa po službi in do spanca tamalga ne moreva kaj dosti, pol pa, če je trenutek user posted image Jaz sem k rožica k sm doma. Punce uživajte in izkoristite čas dokler še nimate doma novega člana user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
3.12.2009 7:54:27   
tinncyka
user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       09.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          16.12.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      7.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG      21.12.09          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG          ?          user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    16.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija      18.12.09        user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  8.12.09       user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        10.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       11.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         16.12.09       user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ      9.12.09         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje       ?       user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image     Domžale  3./16.12.09   user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ               7.12.09    user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?          ?        user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
12.1.2010   emica2008(24)     (2user posted image ,1user posted image )    Lj                ?         user posted image
12.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje        7.12.09      user posted image   
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ               ?         user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan             ?       user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj      4./7.12.2009      user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      10.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ            ?           user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik       15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje           ?           user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG      21.12.09          user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?            7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš         ?         user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?              ?        user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.12.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?                user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ      16.12.09        user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska       ?          user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?              ?        user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             15.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB        9.12.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./29.12.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB           ?           user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       22.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ            5.1.09      user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
                    ?       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska           ?         user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09       user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ                ?        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?         10.12.09         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     9.12.09       user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    7.12.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 92 SREČK user posted image S 96 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 29
user posted image - 24
user posted image - 43

PREGLEDI:

DECEMBER

Enkica - *03.12.2009*
MAŠKA - *04.12.2009*
sisi77 - *04.12.2009*
Ksantipa77 - *07.12.2009*
polho3006 - *07.12.2009*
KiA*** - *07.12.2009*
vtitag - *07.12.2009*
tinncyka - *07.12.2009*
sisi77 - *07.12.2009*
*zmajcica* - 08.12.2009*
naja6 - *09.12.2009* 
quelle - *09.12.2009* 
mimikica - *09.12.2009*
miska1 - *09.12.2009* 
nincrli - *10.12.2009*
grahek85 - *10.12.2009*
poopek - *10.12.2009*
Naty_ka - *11.12.2009*
kemo - *14.12.2009*
anita goitan - *15.12.2009*
a.jrad1 - *15.12.2009* 
somic - *15.12.2009* 
areskaa - *15.12.2009*
Kika99 - *16.12.2009*
nikita 33 - *16.12.2009*
majčyca - *16.12.2009*
Enkica - *16.12.2009*
Boka - *16.12.2009*
ugi - *16.12.2009* 
alex17 - *18.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
nony - *21.12.2009*
Isabelle - *21.12.2009*
MMMojca - *22.12.2009*
D.anna 76 - *28.12.2009*
majčyca- *29.12.2009*

JANUAR

pajcevina - *05.01.2010*
majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu miska1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3798
    3.12.2009 8:30:15   
    majčyca
    Dobro jutro!
    Kako ste? Jaz sem čisto nenaspana, pa vseeno ne morem več spat se mi di, da me kar vse boli, ko sem se vstala. Pa opazila sem, da zadnje dni, ko doma res veliko delam, mi trebuh zelo pogosto otrdeva verjetno je to kar znak, da se moram malo umirit, ker tisti dan, ko pa nisem tako aktivna, pa mi sploh ne otrdi.
    Včeraj popoldne sem začela sestavljat previjalno, pa si nisem mislila, da je tako zakomplicirano zdaj sem nekje na polovici, tako, da bo zdaj dopoldne sestavljena. Ampak glede na to, da sem do zdaj sestavila že kar nekaj pohištva in nikoli nisem imela problema, je ta previjalna res zakomplicirana ampak glavno da mi bo uspelo vso ostalo pohištvo pa mislim, da bova z lubijem skupaj sestavila. Zdaj pa že res komaj čakam, da bom imela stanovanje do konca urejeno in da si bom lahko malo odpočila, se mi zdi da bi lahko bil že čas

nincrli - hvala za informacije glede EA. Bom malo premislila in se potem odločila, na pregledu pa bom še malo G vprašala, kaj misli o tem.

areskaa - hvala tudi tebi za onformacija. Veš mogoče kako je s tem, če nisem hodila v MŠ v Mariboru, ampak na Ptuju? Ker mi nismo imeli psebej predavanja o EA, bila je bolj ali manj omenjena samo ultiva (ker se na Ptuju pač samo to izvaja).

alex17 - jaz sem imela podobno krizo, ko sva z lubijem prodala mojega leona, sem bila res ful navezana na njega, pa še vedno mi je avto tako všeč, ampak nama je bil bolj ali manj samo strošek, ker imamo doma toliko avtov, da tega res nisva več potrebovala

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3799
    3.12.2009 9:00:01   
    nincrli
    Dobro jutro!

Joj kak so žurali dans ponoči v rožni... Še ob 4h zjutr je bla muzika, čudno da se kaki bližnji prebivalci niso bunili. Tak, da moje spanje je bilo bolj slabo, pa sestro imam na obisku in sem ji mogla en kovter posodit, ki sem ga imela čez jogi, da je bolj mehko, dans je blo pa spet tak trdouser posted image in sem se sam premetavala... No pa bomo preživeli, nisem ravno kot neki zombi, tak da se bo dalo pregurat dan... Še posebej ker bomo bluzile po mestu pa zvečer na kuhan vinuser posted image , no poskusila ga že bom, ostalo pa bo mogla sestra spit, mislim da se ne bo branila user posted image
    Ja pa lučke iii

majčyca ni panike, če nisi tam hodla v mš, glavno da si hodla pa če tvoj hoče bit zraven mora imet potrdilo. Na pred o epiduralni so pač mal povedli kak to zgleda pa pokazali kam točno vstavijo in kako to vpliva itd. pa en filmček pokazali, ko je ena njihova anestaziologinja imela ea... kao kak je šlo vse na izi pa to.

No mene vseen niso prepričali, so mi one igle hujš zgledle kot naravni porod user posted image So pa rekli, da na Ptuju imajo še ultivo ja. No vprašaj G pa boš videla kaj ti svetuje.

Optimism always works!!!
    Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
    Neposredna povezava do sporočila: 3800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?