|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
2.12.2009 16:33:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica
zdaj pa grem kuhat, bo lubi prišel iz službe, pa upam da se boma uspela pogovorit glede prepira, ker sem zaradi tega res kar precej stresnauser posted image

Vzemita si čas, ker je res fino, da se pomenita. Saj bo šlo, smo pač malo bolj čudne - kdaj pa bomo, če ne zdajuser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica
IZVIRNO SPOROČILO: Boka
kaj to mislite 10 gibov-10 'skupin'gibov ali kako nej se izrazim? user posted image  jaz imam s tem kar malo težav, ker mali je zelo aktiven in ima malo predaha med gibi. Jaz štejem 1 gib, ko začne migat in pol ful miga, se prevrača, rita, rine.. user posted image  pol pa če je vmes vsaj za 10 min pri miru in spet začne je to začetek 2. giba. Ali prav razumem?

A tako naj bi štele gibe? Ufff, zdaj sem pa rahlo user posted image
Kako pa ostale štejete gibe?

Ja jaz tudi nekako tako. Če je rafal prekopicevanja, štejem to za 1 gib. Dobro, nisem glih pedantna glede teh 10min, ampak toliko, da je vmes res občutna pavza. Tako nam je tudi razložila na MŠ. 

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.12.2009 16:34:51 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
2.12.2009 16:36:18   
poopek
hvala vam za vse spodbudne besede in pikepoke. user posted image sej cel popoldan sem skor spala, moj me je tud tolažu, zdej sem že skor dobr. sej vem da sem mal panična, vendar je težko ne biti.

mimikica probaj se pogovorit z njim, sej bo razumen, saj nas v nosečnosti hormoni mečejo na veliko.

somic jz sem tud kadila, ko sem bla na prvem pregledu sem nehala in kmalu za tem so mi začeli še smrdeti, tako da upam da bo za večne čase tako. kavo pa tud pijem slabo, ker odkar ne kadim, mi niti ne diši, rajši čaj.

gibe jz čutim okrog 10, 14, 17, 19, 21, 22-23h.. no tem okrog, ni na uro naštimana user posted image . vendar jih ne štejem vsak dan, kr je včasih bolj umirjena, včasih bolj razigrana. men je zelo težko nabrat 10 gibov, nevem ker nisem vedno pozorna na vsak njen gib. mislim, da dokler jih čutimo preko dnevo, da je še vse v redu.

alex17 te popolnoma razumem, jz sem tud zlo navezana na svoje stvari, sploh pa če so dolgo časa pr meni, tak da vse živo shranjujem. morala bi videt podstrešje mojih staršev, sama navlaka, ker vse pridno zbiram še od osnovnošolskih dni. user posted image moja dva mi pa pustita, da si gradim brlog. no, avta nebi mogla gor skrit user posted image

lepo se mejte, čimveč brcik vam želim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
2.12.2009 17:07:40   
Kika99
Ojla

gibi jaz sem jih morala šteti najprej v 25. tednu. Pa tudi zdaj od 35. tedna naprej jih moram. Razlog je, da je posteljica že dosegla III. stopnjo in se začela počasi starati. Meni so v P rekli da se 1 gib šteje takrat ko začutim brciko, čeprav jih potem v tem "kompletu" sledi še 5,6,7. Serija brcik, gibov v enem kompletu bi se naj štel za 1. Jaz jih 10 naštejem v različnih terminih. Sem pa opazila, da se je čez dan malo umirila in, da je postala bolj nočna ptička user posted image

teža 29. teden 1550g
     32. 4/7     2000g
     34. 4/7     2320g na tem pregledu mi je rekla da moram šteti gibe, ker se bo posteljica začela starati.

polho3006 jaz mam isti problem kot ti. Meni včasih bolečine ne ponehajo čeprav se vležem. Je pa tako da mi ful pritiska na mehur in včasih moram dati vložek ker mi uhaja urin. Boli ko user posted image , sploh ko se obrne. Mam pa trebuh že čisto spuščen in me prav zanima koliko sem že odprta. Tebe tudi dajejo menstrualne bolečine, bolečine v križu ali samo v bušiju? Meni je 2 dni nazaj začelo teči iz obeh joškic hkrati tako, da sem si dala kar blazinice, pa bolj rumenkasto se je obarvalo to mlezivo. Točno vem kdaj bo začelo teči, ker dobim taki skeleč občutek v brdavicah in pol se po nekaj minutah ulije. Aja pa če dlje časa sedim in se pol vstanem me tako v križu in bušiju zaseka da se kar malo sključim.

poopek, sisi77  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 2.12.2009 17:20:29 >

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
2.12.2009 17:13:43   
Kika99
V čeraj sem imela popadke na 10 minut celi 2 uri, tamala pa je me je zelo brcala. Pomoje so bili lažni, ker so se pol umirili in sem dobila mogoče še čez dan kakšnega. Danes je hvalabogu mir oziroma mam blage menstrualne bolečine.

Aja pa z sestrično sem govorila o EA, ona jo je imela. Je bila zelo razočarana, ker ji baje niso znali prav naštimati in je vse čutila, pol ko je rodila pa je baje prišel en G in pregledal neko napravo tam in ugotovila da ni bila pravilno nastavljena. Je rekla nikoli več, tako da jaz nevem no. Ni rodila v LJ ampak na štajerskem koncu.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
2.12.2009 17:35:27   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

polho3006 jaz mam isti problem kot ti. Meni včasih bolečine ne ponehajo čeprav se vležem. Je pa tako da mi ful pritiska na mehur in včasih moram dati vložek ker mi uhaja urin. Boli ko user posted image , sploh ko se obrne. Mam pa trebuh že čisto spuščen in me prav zanima koliko sem že odprta. Tebe tudi dajejo menstrualne bolečine, bolečine v križu ali samo v bušiju? Meni je 2 dni nazaj začelo teči iz obeh joškic hkrati tako, da sem si dala kar blazinice, pa bolj rumenkasto se je obarvalo to mlezivo. Točno vem kdaj bo začelo teči, ker dobim taki skeleč občutek v brdavicah in pol se po nekaj minutah ulije. Aja pa če dlje časa sedim in se pol vstanem me tako v križu in bušiju zaseka da se kar malo sključim. 

Ja meni so v soboto bolečine ponehale ko sem ležala, danes pa...ni tista sekajoča, ostra bolečina, je pa pritisk...v glavnem čuden občutek. In takrat ko me tišči v trebuhu me tišči tudi v križu. Kakšne so pa menstrulane bolečine pa ne vem ker me ni nikoli bolelo ob men. Trbuh ne vem če je že spuščen, vsaj jaz nimam takšnega občutka, vendar...verjetno se dete spušča bolj počasi, ker predvideva da so te bolečine povezane s spuščanjem otročka.

Mlezivo oz, tekočina ki izteka iz jošk, sem opazičla danes zjutraj ko sem imela popackano majico z rumeni flekci, tako da...se dogaja.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
2.12.2009 17:36:18   
somic
ufff... ti že kar s popadki kika!!!

a je bilo hudo???

sigurno so bili lažni, ker se proti koncu baby čisto pomiri in nič ne brca zraven.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
2.12.2009 17:43:28   
Kika99
Ja boli ko user posted image , kako pol morajo boleti pravi popadki user posted image . Baje da sem bila bleda ko stena, križ mi je hotelo kar iztrgat sploh ne morem povedati kaki občutki so bili to in pol me še pupa brcka v mehur. Jaz nisem mogla nič več. Moj me je že hotu naložit pa v P. Pa sem rekla da še ne greva da ne bo zastonj, pa da voda še ni odtekla,.... tako da sem pol imela skoraj več dela z njim kot sama s sabo user posted image .  Samo če se mi bo to dogajalo vsake toliko jaz nevem kako bom zdržala do konca user posted image  

Trenutno se naši user posted image  kolca. Me pa malo skrbi ker lahko kolca tudi do 10 - 15 min, a je to normalno? Meni se zdi to malo predolgo za tkšno malo bitjece.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
2.12.2009 17:43:41   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

kaj to mislite 10 gibov-10 'skupin'gibov ali kako nej se izrazim? user posted image  jaz imam s tem kar malo težav, ker mali je zelo aktiven in ima malo predaha med gibi. Jaz štejem 1 gib, ko začne migat in pol ful miga, se prevrača, rita, rine..user posted image  pol pa če je vmes vsaj za 10 min pri miru in spet začne je to začetek 2. giba. Ali prav razumem?

Jap tak se to šteje. Meni je G rekla, da more bit vmes med gibi najmanj 10 minut miru.

kika samo ni rečeno, da ti bo voda odtekla.

Moj pa ne tak dolgo kolca, ene 5 min pa je mir user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.12.2009 17:47:45 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
2.12.2009 17:45:31   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ja meni so v soboto bolečine ponehale ko sem ležala, danes pa...ni tista sekajoča, ostra bolečina, je pa pritisk...v glavnem čuden občutek. In takrat ko me tišči v trebuhu me tišči tudi v križu. Kakšne so pa menstrulane bolečine pa ne vem ker me ni nikoli bolelo ob men. Trbuh ne vem če je že spuščen, vsaj jaz nimam takšnega občutka, vendar...verjetno se dete spušča bolj počasi, ker predvideva da so te bolečine povezane s spuščanjem otročka.

Mlezivo oz, tekočina ki izteka iz jošk, sem opazičla danes zjutraj ko sem imela popackano majico z rumeni flekci, tako da...se dogaja.

ja, pa pomoje se vse razteguje tam doli in pripravlja na porod. Jaz bom tolk srečna ko bo porod za mano user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
2.12.2009 17:52:37   
somic
ja ni kaj, verjamem da je bolelo, ampak... že mora tako bit.

kar se kolcanja tiče... moj kolca tudi po 30 minut, zvečer oz ponoči kadar me s kolcanjem zbudi imam občutek da traja celo dlje.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
2.12.2009 18:00:04   
Anonimen
Mimikica ne se sekirat, probaj se s tvojim user posted image  čim prej pogovorit. S tvojim user posted image  pa je sigurno vse v redu, ne skrbi. To paše k nosečnosti, da smo malo bolj občutljive. user posted image

Kar se tiče kave - jaz spijem vsak dan eno - a je to kaj narobe? Somic, zakaj pa ti samo 1 do 2 na teden, a imaš kakšen poseben razlog al jaz ne vem, da ne bi smela vsak dan ene? user posted image

Glede gibov - moj user posted image  je najbolj živahen ponoči. Zadnje čase namreč bolj porazno spim in potem ga čutim skoz brca. Čez dan pa niti ne toliko, razen zjutraj in zvečer.

Imam še eno pomembno vprašanje za vas. Sem o tem že spraševala, namreč glede testa za sladkorno. Moj G me ni dal na test, čeprav imamo v družini sladkorno in pojem ogrooomno sladkarij (ne morem se upret, čeprav se poskušam). Sedaj me malo skrbi, skoz sem nekaj žejna in zaspana, da ni sladkor kriv? Meni je načeloma vseeno zame, ampak baje je za user posted image  škodljivo, če imaš preveč cukra. Baje pa da nima user posted image  nobenih znakov za nosečniški diabetes. Takrat ste mi svetovale naj si probam zmerit cuker z domačim merilnikom, ampak ga je babica po dedkovi smrti vrgla stran! Zanima me ali ima katera kakšno informacijo ali obstajajo kakšni merilni cukra za enkratno (parkratno) uporabo v lekarnah in kako so kvalitetni. V pon imam G in bi si prej zmerla, da imam razlog, da ga (spet) prosim za test z glukozo. Vsaka info bo dobrodošla, ker me precej skrbi. Hvala!!

Jaz tudi perem. Nimam pa sušilca in ker ga vse ful hvalite...al bi bilo koristno da razmislim o nabavi?

Pa še nekaj mi ni jasno - te dudice in nastavki za bradavice, naj bi jih vzele sabo v P. Zdaj pa ne vem a se to prej prekuha al kaj? In pol ko prekuhaš, kako pa to spraviš v torbo. Saj pol nisi nič naredil, so spet bakterije tukaj. Ah vem da sem smotana, pač nevedna. A mate ve ful velike potovalke za v P? Moja je 60 (dolga) x 32 (široka) x 22 (visoka). A je to 2much? V manjšo mi nekak ne gre roba. Sprašujem, da me ne bo tam sram in ena je rekla, da so neke male omarce user posted image user posted image

In odločila sem se da greva v šolo za starše, ampak kar v ZD in ne v P, ker je baje manj ljudi, pa kar bo pa bo.

Drugače bolj kot ne spim cele dneve, ponoči glih ne, prehranjujem se ne prav dobro, se mi ne da zdravo kuhat, jem bolj kot ne sladkarije, na sprehode se mi ne da, skratka treba se bo v roke vzet!! Drugače pa pred NL žurke kar odpovedujem, po načelu bolje preventiva kot kurativa (glede viroz, grip, prehladov). Upam da v ZD kaj ne staknem. Sem pa mislila še hodit na aerobiko za user posted image  v ZD, ker je 2x na teden, bom vidla.

Iz bradavic mi še nič ne teče...

(odgovor članu mimikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
2.12.2009 18:01:47   
nincrli
Js mam pa bolj rahle "menstrualne krče" ko bojo fejst močni bo pomoje šlo zares. Pritisk pa čutim ko vstanem, oz. me takrat tak vse boli, drugače pa niti ne. Mi je pa na zadnjem pregledu rekla, da posteljca še ni zrela, bomo vidli kak bo drug teden.

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
2.12.2009 18:05:10   
Anonimen
Kika, sicer nisem nek ekspert, ampak meni deluje tole tvoje že kar zares user posted image user posted image user posted image

Samo deluje mi, saj pravim, ker nimam pojma kako te stvari tečejo. Ampak a ne bi vsaj poklicala svojega G in mu povedala kako je? Ker tako kot pravi nincrli, ni nujno, da ti voda odteče in tudi ni nujno, da se ti user posted image  neha premikat, ko gre zares.

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
2.12.2009 18:06:48   
nincrli
kia mislim, da pri nekaterih so znaki npr. beljakovine v urinu al pa je user posted image večji. Sem pa jaz tudi velik sladkega pojedla zdaj, se prav navadiš, pred user posted image mi ni blo treba vsaki dan kaj sladkega pojest. No danes sem bila pridna, čeprav jem suhe mareliceuser posted image sam boljš to kot pa čokolada pa peciva... Ker sladkarije krivim, da se mi je ph porušo pa sem dobila user posted image - glivice.
Sem pa skos neki lačna, jest ne morem veliko naenkrat, ker sem takoj polna, sam bi pa lahko vsake pol ure nekaj glodalauser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
2.12.2009 18:07:20   
Anonimen
Tam na tistem filmčku, rojstvo male Dunje al kaj je že, ki je krožil nekaj časa nazaj po forumu, je tista mamica rekla, da se ji je še v porodni sobi tamala ful premikala po trebuhu in da nič ne drži, da naj bi se umirila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
2.12.2009 18:10:16   
Anonimen
Ja, samo kaj ko sem imela test za urin do zdaj samo 1x, al pa 2x, ampak mislim, da samo 1x. In to že ful nazaj. No, saj verjetno me samo panika daje. user posted image  pa je malo večji, ampak ne ne vem kako. 

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
2.12.2009 18:21:12   
naja6
KiA;nekih posebnih znakov jaz pri sebi nisem opazila,razen zjutraj nenormalna žeja,nikak se odžejat,sta pa imeli moji obe babici tudi sladkorno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
2.12.2009 18:36:20   
poopek
pozabla sem vam omenit da sem se včeraj cepila proti navadni gripi. mož je insistiral. no, zdej me je vsaj malo manj strah. moja ginekologinja je danes rekla da je mela 2 nosečnosti do zdej s pandemsko gripo... da sta pa zdej v redu. vprašala sem jo kaj meni o cepljenju za novo gripo, pa je rekla da jo stroka priporoča, vendar če sem duma, jo odsvetuje, saj sem že proti koncu. še 8 tednov, jupiii, kumi čakam da bom stiskala svojo princesko v naročju... user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
2.12.2009 18:49:58   
Enkica

Ojla

gibi jaz sem jih morala šteti najprej v 25. tednu. Pa tudi zdaj od 35. tedna naprej jih moram. Razlog je, da je posteljica že dosegla III. stopnjo in se začela počasi starati.

Kako pa to vejo, da je posteljica že dosegla III. st.?

Take krče imam tudi jaz, ki včasih ne in ne ponehajo tudi, ko se uležem ... take sem imela včasih ob najhujših menstruacijah. Torej so to že nekakšni popadki?

Punce, samo še dobrih 5 tednov in bo moj PDP ... čeprav imam, ne vem zakaj, občutek da bo moja mala malo prej vn pogledala. Me je ravn prejle moj user posted image vprašu, če me je že kaj strah ... No ja, ni me ravno strah ampak imam pa nek tak občutek kot nervoza pred nečim neznanim. To se bom še tresla v tem mesecu user posted image
No, glavno je, da jutri dobro speljem UZ v p. in da grem lepo domov. Sem se odločila, da ne bom nič s sabo nosila torbe ... če me bodo notr obdržal mi bo že moj user posted image prinesel stvari ali pa bom rekla, da pridem drugi dan zjutraj notri ... madona, se obnašam kot da grem v hotel .. grozna sem!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
2.12.2009 19:01:27   
Kika99

Z UZ pogledajo. Sem bila pri dr. Strahovi pa mi je sama od sebe rekla da je dosegla III. stopnjo in da bom morala biti pod drobnogledom.

Kia jaz tudi mislim da se bo kmalu začelo res dogajati, vseeno pa upam da še počaka par dni.

Nincrli ja za odtek plodovnice vem ja da ni nujno, da odteče. Kako pa  je z tistim čepom? A tisto nujno odpade pred porodom ali tudi ne user posted image  Ker pol pa res ne bom vedela kdaj gre zares, če ne bom mela teh dveh znakov.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
2.12.2009 19:09:52   
Enkica

Z UZ pogledajo. Sem bila pri dr. Strahovi pa mi je sama od sebe rekla da je dosegla III. stopnjo in da bom morala biti pod drobnogledom.

Kia jaz tudi mislim da se bo kmalu začelo res dogajati, vseeno pa upam da še počaka par dni.

Nincrli ja za odtek plodovnice vem ja da ni nujno, da odteče. Kako pa  je z tistim čepom? A tisto nujno odpade pred porodom ali tudi ne user posted image  Ker pol pa res ne bom vedela kdaj gre zares, če ne bom mela teh dveh znakov.

Meni moja G. ni nič rekla, da naj bi bila posteljica v katerikoli st. user posted image Bom pa jutri v porodnišnici vprašala kako je s tem .. če ne bom pozabila, ker je moj spomin bolj slabo vreden imena spomin user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
2.12.2009 19:10:43   
Enkica

Koliko si pa plačala pri dr. Strahovi za UZ?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
2.12.2009 19:13:36   
nincrli
Glede čepa meni tud ni jasno. Vsi pa najbolj opozarjajo na redne popadke, tak da se bomo mogle na to orientirat pomoje. 

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
2.12.2009 19:16:47   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Glede čepa meni tud ni jasno. Vsi pa najbolj opozarjajo na redne popadke, tak da se bomo mogle na to orientirat pomoje. 

Aja spomnila sem se na nekaj ... včeraj sem G. vprašala, če naj res neham piti magnezij, ker bi lahko spregledala popadke. Pa je rekla, da ga naj kar pijem, ker imam res močne krče. No evo, tudi to moram jutri povprašat v p. Najbolj, da si zapišem kaj naj vse vprašam jutri na UZ-ju.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
2.12.2009 19:19:03   
tinncyka
jaz sem še kar pri tem e-paketuuser posted image  mi ne rata pa ne rata skupaj spravit za teh 276.11user posted image  mi vedno ostane 0.01 in paketa nebi mogla naročit - očitno bova morala vzeti b-paket pa čeprav je ta ograjica zravenuser posted image  ko je ne rabiva... glih zdaj bom znorelauser posted image user posted image  (sej se hecam da bo znorelauser posted image )

zdaj grem pa za nazaj prebratuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?