Anonimen
|
Mimikica ne se sekirat, probaj se s tvojim čim prej pogovorit. S tvojim pa je sigurno vse v redu, ne skrbi. To paše k nosečnosti, da smo malo bolj občutljive. Kar se tiče kave - jaz spijem vsak dan eno - a je to kaj narobe? Somic, zakaj pa ti samo 1 do 2 na teden, a imaš kakšen poseben razlog al jaz ne vem, da ne bi smela vsak dan ene? Glede gibov - moj je najbolj živahen ponoči. Zadnje čase namreč bolj porazno spim in potem ga čutim skoz brca. Čez dan pa niti ne toliko, razen zjutraj in zvečer. Imam še eno pomembno vprašanje za vas. Sem o tem že spraševala, namreč glede testa za sladkorno. Moj G me ni dal na test, čeprav imamo v družini sladkorno in pojem ogrooomno sladkarij (ne morem se upret, čeprav se poskušam). Sedaj me malo skrbi, skoz sem nekaj žejna in zaspana, da ni sladkor kriv? Meni je načeloma vseeno zame, ampak baje je za škodljivo, če imaš preveč cukra. Baje pa da nima nobenih znakov za nosečniški diabetes. Takrat ste mi svetovale naj si probam zmerit cuker z domačim merilnikom, ampak ga je babica po dedkovi smrti vrgla stran! Zanima me ali ima katera kakšno informacijo ali obstajajo kakšni merilni cukra za enkratno (parkratno) uporabo v lekarnah in kako so kvalitetni. V pon imam G in bi si prej zmerla, da imam razlog, da ga (spet) prosim za test z glukozo. Vsaka info bo dobrodošla, ker me precej skrbi. Hvala!! Jaz tudi perem. Nimam pa sušilca in ker ga vse ful hvalite...al bi bilo koristno da razmislim o nabavi? Pa še nekaj mi ni jasno - te dudice in nastavki za bradavice, naj bi jih vzele sabo v P. Zdaj pa ne vem a se to prej prekuha al kaj? In pol ko prekuhaš, kako pa to spraviš v torbo. Saj pol nisi nič naredil, so spet bakterije tukaj. Ah vem da sem smotana, pač nevedna. A mate ve ful velike potovalke za v P? Moja je 60 (dolga) x 32 (široka) x 22 (visoka). A je to 2much? V manjšo mi nekak ne gre roba. Sprašujem, da me ne bo tam sram in ena je rekla, da so neke male omarce In odločila sem se da greva v šolo za starše, ampak kar v ZD in ne v P, ker je baje manj ljudi, pa kar bo pa bo. Drugače bolj kot ne spim cele dneve, ponoči glih ne, prehranjujem se ne prav dobro, se mi ne da zdravo kuhat, jem bolj kot ne sladkarije, na sprehode se mi ne da, skratka treba se bo v roke vzet!! Drugače pa pred NL žurke kar odpovedujem, po načelu bolje preventiva kot kurativa (glede viroz, grip, prehladov). Upam da v ZD kaj ne staknem. Sem pa mislila še hodit na aerobiko za v ZD, ker je 2x na teden, bom vidla. Iz bradavic mi še nič ne teče...
|