|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
2.12.2009 8:24:04   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: kemo

še eno vprašanje a mogoče katera ve kakšen obrazec naj bi podpisal lastnik stanovanja v mojem primeru bodoči tast, da bi si lahko jaz uredila stalno prebivališče pr user posted image . Sem nekje že pred časom našla ampak sedaj ne najdem več

v tem primeru gresta tast in /tašča s teboj štimat te papirje in na en obrazec vpišeta to dovoljenje, da boš tam stanovala. čisto enostavno.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
2.12.2009 9:11:01   
majčyca
Dobro jutro punce!
Včeraj več nisem imela energije, da bi se kaj oglasila, sem bila zvečer preveč utrujena. S taščo sva komplet očistile stanovanje, zdaj pa me čaka samo še sestavljanje pohištva, ki ga že imava z lubijem doma, naslednji teden pa čakam samo še kuhinjo user posted image
Danes bom pa malo bolj na izi, da si malo odpočijem. Verjetno bom danes samo sestavila previjalno mizo in bo to to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek posvetovalnico v protibolečinski ambulanti za ultivo (ker na Ptuju ne delajo epiduralne) in se bom kasneje odločila ali ja ali ne.

Mayčyca - a ni ultiva prepovedana sedaj? nam so tako reli v MŠ.
Jaz pa grem v petek v Postojno na predavanje za EA...v Postojni je EA na voljo 24 ur in delajo predavanja vsak teden. Se bom potem odločila kako pa kaj.

Nam pa je porodničar v MŠ rekel, da se na Ptuju izvaja ultiva, čeprav niso najbolj navdušeni nad njo, ker je vse na lastno odgovornost, ker si jo ženska sama stiska v žilo, ko čuti začetek popadka. Jaz sem tudi najprej želela EA, ampak tga pa na Ptuju žal več ni.

sisi77 - držim pesti, da se vse izteče tako, kot se mora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš pa le imela možnost (ko boš že v porodnišnici),pa se nam le kaj javi, da bomo vedele, kako je s tabo... ali pa kateri vsaj pošlji sms, da nam javi tu na forumu...

Enkica - upam, da bo s tvojo pikico vse ok in da bo lepo napredovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa isreno sožalje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se za pediatra že dogovorila in mi je sestra tam rekla, da naj pokličem kak teden po tem, ko pridema s pikico domov iz porodninice, da se dogovorimo za prvi pregled. Vem pa, da imajo pri tej pediatrinji ful gužvo (ker je baje res dobra).

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
2.12.2009 9:24:47   
nincrli
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: viking95

kar zadeva e-paket, je pa to cela znanost, da moraš do centa natančno izbrat stvari, je pa čist birokratsko user posted image

Se popolnoma strinjam, čeprav moj sploh ni imel problemov s tem... strojnikiuser posted image Jaz bi se mučla ne vem kak dolgo.

majčyca a v mb pa ne moreš it rodit, ti je predaleč? Tam imajo zdaj ea 24ur na dan. Glede ultive pa dobro premisli user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
2.12.2009 9:36:31   
Boka
Jutro!

sisi77, upam, da bosta obe s pikico ok user posted image user posted image  se bosta pa veliko skupaj crkljali, ko bosta v bolnišnici.

Enkica sožalje user posted image

Levkociti bi mogli bit 0, ja. Jaz jih imam sicer vedno 1, in G je rekla, da je to v nosečnosti normalno, zaradi belega toka.

U tarok, jaz ga tudi obožujem. Upam, da bomo ta vikend spet kaj karte vrgli user posted image

Danes imava pa zadnjič MŠ, še dobro, ker po celem dnevu v službi in potem še MŠ ne uspeva nič sobice porihtat. Bi pa že res počasi rada imela vse pripravljeno, nikoli se ne ve kdaj se mali odloči, da naju pride pozdravit user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
2.12.2009 9:53:30   
viking95
nincrli problem pri e-paketu je, če ti točno veš, kaj bi rada, pa ne moreš vzet hkrati vate, malih krpic za umivanje, mehke ropotuljice, higienskega kompleta,.... ker imajo na koncu po 11 ali 61 centov in ti potem nikakor ne nanese 276,11 eur ....... potem pa naročiš kr neki in to me je mal zjezil...

enikca iskreno sožaljeuser posted image

sisi77 to bo res tvoj najbolj nepozabni božič - držita se ti in pikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
2.12.2009 9:56:19   
alex17
ojla souser posted image !

se vidi, da počasi zaključujem v službi, ker se mi res ne da več kaj dosti delat, samo ta najbolj nujne reči. delam še do ponedeljka, v torek sem pa že frej! user posted image user posted image po eni strani se tega ful veselim, po drugi pa mi bo kar malo čudno doma ostat, ker še nikoli nisem bla doma razen med dopustom, samo ko bo enkrat user posted image bo menda čist drugačen občutek... pa tud blizu doma mam službo in sodelavce in se bom lahko večkrat tja z vozičkom oglasila, če jih bom res pogrešala user posted image

moj pikec pa ima spet cele vragolije v trebuhu, samo en dan je bil bolj miren, drugače pa res kar naprej čutim brce in bokse in ritko in kaj še vem kaj vse user posted image to bo en mali vragec, se mi zdi user posted image

enkica, moje sožalje za vašega ata, in čisto pravilno razmišljaš. user posted image
sisi77, držim pesti tudi jaz, da se vse fajn izteče in da boš kmalu pestovala zdravega user posted image !! user posted image
naja6 - ta nihanja cukra se tud men dogajajo, včasih imam čez eno minuto čist drugačno vrednost tko da ne vem, v čem je fora user posted image tako da kadar vem, da sem jedla normalno in mi pokaže previsoko, si izmerim še enkrat in potem vidim, če je res taka vrednost ali ne... včeraj sem pa pop. ful čokolade pojedla in potem kosilo, pa sem imela komaj 4,5, spet drugič pa jem pravilno, pa pokaže preveč user posted image
kemo, kako je s prijavo novega stalnega bivališča ne vem, jaz si bom zrihtala pri fantu oz. njegovih samo začasno prebivališče in sem na UE dobila en kratek obrazec, ki ga podpiše lastnik stanovanja/hiše, da se strinja in to oddaš in je to to. si ne bom menjala dokumentov, zato samo začasno prebiv., ker greva čez kako leto itak na svoje user posted image glede pediatra je pa nam v MŠ rekla, da se to kar z babico zmeniš, ko pride prvič pomagat na dom, in ona sporoči v ZD, koga želiš imeti. tako da jaz si tega ne bom rihtala prej.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
2.12.2009 10:24:06   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
majčyca a v mb pa ne moreš it rodit, ti je predaleč? Tam imajo zdaj ea 24ur na dan. Glede ultive pa dobro premisli user posted image

Ni mi predaleč, saj časovno mi je tako približno enako kot Ptuj, ker v MB grem po avtocesti, do Ptuja pa je od nas žal ni user posted image Odkrito povedano sploh nisem razmišljala, da bi šla v MB, ker nisem vedela, da je EA na voljo 24 ur na dan. Bom pa zdaj res dobro premislila o tem, pa res hvala za nasvet in informacijo user posted image Kaj pa če se odločim, da grem v MB in se odločim za EA, moram prej na kakšno predavanje o tem? In pa rabim tudi za to kakšno napotnico od svojega G?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
2.12.2009 10:40:49   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Ni mi predaleč, saj časovno mi je tako približno enako kot Ptuj, ker v MB grem po avtocesti, do Ptuja pa je od nas žal ni user posted image Odkrito povedano sploh nisem razmišljala, da bi šla v MB, ker nisem vedela, da je EA na voljo 24 ur na dan. Bom pa zdaj res dobro premislila o tem, pa res hvala za nasvet in informacijo user posted image Kaj pa če se odločim, da grem v MB in se odločim za EA, moram prej na kakšno predavanje o tem? In pa rabim tudi za to kakšno napotnico od svojega G?

V posvetovalnico moraš prej, glede napotnice pa sem pozabila a jo rabiš, bo katera druga bolj vedela, se mi pa zdi, da jouser posted image . Najbolš, da pokličeš v P in se pozanimaš, ker jaz si nisem zapisala tel.št. od anasteziologinje, ki nam je predavala al pa če vprašaš tu na rr tam na nosečnost in porod pa ti bo kira iz mb dala št., da se naročiš v posvetovalnico.
Zdaj enkrat so jo uvedli 24ur na dan. Sem tu na RR zasledila

http://www.ringaraja.net/forum/EA_v_Mariboru_odselj_24_ur_vsak_dan_v_tednu/m_4695943/tm.htm

No, če imaš isto daleč je potem to pomoje boljša verzija a ne?

viking95 ja res imaš potem kakšno stvar za bzv. Sam se mi še vseen ta e-paket zdi najboljša varjanta, če se ne odločiš za denar seveda.

< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.12.2009 10:42:57 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
2.12.2009 10:43:27   
pajcevina
Čao!

Kemo mene je tut tast za stalno prijavil. Sva šla skupaj na upravno enoto, oba z osebnim dokumentom in je tam en obrazec podpisal in to je blo to. Ti maš pa pol še neki dela, da vse svoje dokumente spremeniš. No, ubistvu rabiš samo novo osebno, ker se v vozniško in potni list nov naslov samo dopiše, drugam pa tut samo sporočiš (davčna, banka, zzzs,...)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
2.12.2009 10:51:58   
grahek85
Uf jaz sem pa spet vsa matasta, sam ni čudno mam pritisk 106/52user posted image Bom si eno kavico skuhala...

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
2.12.2009 10:56:18   
polho3006
Ojla punce!

Mene pa danes tako močno dol tišči, da se sploh ne upam premikati. Ko sem pri miru je o.k. ko pa stojim, hodim...pa zaboli kouser posted image , tako da me je kar malo stisnilo, da...sicer sem tako na koncu 36. tedna da...vendar...kakšen teden pa le še naj počaka. Neke panike ne bom zganjala, ker mali pridno brcka, če se je pa že začelo kaj dogajati, pa...sem pa opazila da mi je začelo iz joškic teči...sploh iz leve. Zjutraj ko sem se vstala sem videla da imam poflekano majico z rumeninimi fleki in tudi na modrčku so opazne rumeni flekeci, tako da dogaja se.

Kika kako je tebe bolelo oz. te boli? Ko si bila pri miru, v ležečem položaju te je tudi bolelo?

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
2.12.2009 11:00:52   
nincrli
Ojoj ženske se je že začelo user posted image

polho3006 mogoče se je pa sam dol spustil pa te zato tolk boli. Kdaj imaš pa pregled?

Mene mal bolj krči dajejo te dni, sam ni panike, aja pa ko vstanem iz tega trdega stola je šok, vse boli pa mam podlago odspod sam še vseen boli, glup stol.user posted image

ma vsak post morm slovnične napake popravljat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.12.2009 11:01:26 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
2.12.2009 11:03:55   
tweety83
grahek85- uživaj ob kavici....Mi smo jo že spili,potem pa še čajček na vrh in je super...

Meni pa nič ne curlja iz prsiuser posted image . Kaj pa vem,moja mami ni imela mleka,tak da ga mogoče jaz tud ne bom imela????

Zdej pa malo časopis prebrat,potem pa na sprehod z našim kosmatincem - je tak lep sonček zunaj.....user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
2.12.2009 11:13:20   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Meni pa nič ne curlja iz prsiuser posted image . Kaj pa vem,moja mami ni imela mleka,tak da ga mogoče jaz tud ne bom imela????

Nam je na MŠ babca strogo prepovedala, da se primerjamo s svojimi mamami in babicami, ker potem se samo sekiramo in hitreje obupamo (pa če so one na polno dojile ali pa če niso, vpliv je isti). Tako ne se sekirat, če še nič ne curi, ker to nič ne pomeni! Nam je pa povedala tudi, da mamice, ki posvojijo otroke, lahko dojijo (se najprej umetno sproži cikel laktacije in sčasoma sam steče), tako da lahko skoraj 100% tudi me. kolikor pač rata rata, če se trudiš in znese samo 1 mesec, je tudi ok. Glavno da že vnaprej ne obupaš.
Pa fino za sončekuser posted image Tukaj v Lj kotlini je res kot v enem kotluuser posted image megleno...

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.12.2009 11:14:22 >

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
2.12.2009 11:14:32   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Uf jaz sem pa spet vsa matasta, sam ni čudno mam pritisk 106/52user posted image Bom si eno kavico skuhala...

ufff... jaz ga imam konstantno tam okoli 90/51 na pregledih, me je ravno včeraj sestra vprašala če sploh živim user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
2.12.2009 11:17:47   
poopek
evo mene nazaj iz ljubljane s pregleda... nč dobrga user posted image cuker mam po 50g glukozi 8,2, tak da morem it na polikliniko na 100g test, pritisk povišan...user posted image user posted image G je še ugotovila, da ima popkovnica samo 2 žili, tak da otrok težje pridobiva hranilne snovi. moja pupa ma danes 1800g sem v 31. 5/7 tednu in je rekla da je to še v redu. koliko so vaši user posted image v tem tednu bli težki??!! mi je omenila, da je tud plodovnice glih za glih, oooooooooooooo, skor me je kap! user posted image user posted image user posted image ... tak sem žalostna, da to ni res... morda delam sam paniko, ker je zaenkrat "kao" v redu... user posted image , vendar zakaj?!! zakaj.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
2.12.2009 11:19:29   
polho3006

Ojoj ženske se je že začelo user posted image

polho3006 mogoče se je pa sam dol spustil pa te zato tolk boli. Kdaj imaš pa pregled?

V pon. imam pregled in prvi CTG. Saj zdaj je malo bolje...sicer še čutim pritisk, ampak ni tista ostra bolečina.

Na tak način me je bolelo že v soboto in sem potem skoraj cel dan preležala, pa je bilo bolje, do prej. No v soboto me ni nobenkrat tako user posted image  zabolelo. Ja jaz sem tudi pomislila da se user posted image  verjetno spušča in povzroča bolečine.

V glavnem se beremo!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.12.2009 11:19:39   
tweety83

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Nam je na MŠ babca strogo prepovedala, da se primerjamo s svojimi mamami in babicami, ker potem se samo sekiramo in hitreje obupamo (pa če so one na polno dojile ali pa če niso, vpliv je isti). Tako ne se sekirat, če še nič ne curi, ker to nič ne pomeni! Nam je pa povedala tudi, da mamice, ki posvojijo otroke, lahko dojijo (se najprej umetno sproži cikel laktacije in sčasoma sam steče), tako da lahko skoraj 100% tudi me. kolikor pač rata rata, če se trudiš in znese samo 1 mesec, je tudi ok. Glavno da že vnaprej ne obupaš.
Pa fino za sončekuser posted image Tukaj v Lj kotlini je res kot v enem kotluuser posted image megleno...

ne ne,saj se ne primerjam.... Sam razmišljala sem "na glas". Jaz itak upam da bom imela mleko!!user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.12.2009 11:19:51   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: somic

ufff... jaz ga imam konstantno tam okoli 90/51 na pregledih, me je ravno včeraj sestra vprašala če sploh živim user posted image user posted image user posted image

U, dobra si, da še hodiš naokoliuser posted image user posted image Moja mami ga je mela enkrat med nosečnostjo komaj nekaj drobiža čez 80, spodnjega pa 50 in je sestra mislila, da je mašinca pokvarjenauser posted image user posted image user posted image Sam ona ga ma že skos zelo nizkega. Drugače je pa v nosečnosti nizek pritisk kao super, ker posredno kaže na dobro delujočo posteljicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.12.2009 11:24:41   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
moja pupa ma danes 1800g sem v 31. 5/7 tednu in je rekla da je to še v redu. koliko so vaši user posted image v tem tednu bli težki??!!

poopek, ni sile, mi smo meli 32t 4/7 ocenjeno težo 1840g, pa je bil lumpek na grafu samo malo pod povprečjem. Pa tudi te Uz ocene teže so mal tako... Ne glih točne. Kdaj maš pa spet pregled?

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.12.2009 11:25:20   
areskaa
mayčica - glede ea v MB je tako da prej opraviš eno predavanje v soli za starše, potem npa pokličeš na tel. 02/3211568 vsak delovni dan med 13.00 in 14.00 uro nin se naročiš na razgovor z anesteziologom, s tem da sem jaz včeraj klicala in je rekla da imajo ta teden vse termine zasedene in naj pokličem v začetku drugega tedna, tako da ti kr pokliči pa vprašaj....

včeraj sem bla na pregledu pri G, je vse ok, dobila sem kr napotnico za porodnišnico in še napotnice za kri, me je pa hotla prvo kr na CTG poslat, ko je videla izvid UZ in da user posted image prehiteva v rasti za 3 tedne, pa je šla pol vse izvide za nazaj pogledat, pa še enkrat računat termin poroda pa je rekla da očitno bo pač večji... je pa rekla da bom na naslednjem pregledu kr šla na CTG, takrat bom v 35. tednu, tako da za seznamček naslednji pregled imam 15.12.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.12.2009 11:27:56   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

evo mene nazaj iz ljubljane s pregleda... nč dobrga user posted image cuker mam po 50g glukozi 8,2, tak da morem it na polikliniko na 100g test, pritisk povišan...user posted image user posted image G je še ugotovila, da ima popkovnica samo 2 žili, tak da otrok težje pridobiva hranilne snovi. moja pupa ma danes 1800g sem v 31. 5/7 tednu in je rekla da je to še v redu. koliko so vaši user posted image v tem tednu bli težki??!! mi je omenila, da je tud plodovnice glih za glih, oooooooooooooo, skor me je kap! user posted image user posted image user posted image ... tak sem žalostna, da to ni res... morda delam sam paniko, ker je zaenkrat "kao" v redu... user posted image , vendar zakaj?!! zakaj.. user posted image user posted image user posted image

ej! vse bo ok! glavo pokonci

jaz sem bila včeraj 31. 4/7, se pravi ed dan manj kot ti, pa je imel naš mali na teži 1713g, pa je rekel g, da je ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil somic -- 2.12.2009 11:31:13 >

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.12.2009 11:30:49   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: somic

U, dobra si, da še hodiš naokoliuser posted image user posted image Moja mami ga je mela enkrat med nosečnostjo komaj nekaj drobiža čez 80, spodnjega pa 50 in je sestra mislila, da je mašinca pokvarjenauser posted image user posted image user posted image Sam ona ga ma že skos zelo nizkega. Drugače je pa v nosečnosti nizek pritisk kao super, ker posredno kaže na dobro delujočo posteljicouser posted image user posted image user posted image

tvoja mama je še hujša ko jaz! mene so včeraj samo gledali tam, če je vse ok, je blo prav smešno. samo imam tudi drugače tako nizek pritisk. nikoli nimam zgornjega nad 100. najnižji vpis imam v materinski 84/50, najvišji pa 91/58

kr nekaj! vseeno pa res boljše tako, kot pa da bi bil previsok

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.12.2009 12:02:07   
MMMojca
Ojla, jaz sem tudi včeraj imela pregled z ultrazvokom - za mere je rekel, da so ok, nič pa mi ni povedal, koliko je otroček težek in velikuser posted image .

Me je pa zaradi zatekanja dal na bolniško, praktično do konca. Naslednji pregled imam 22.12.09.
Aja, pa baje da bo pupka.user posted image user posted image

lp

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.12.2009 12:02:23   
poopek
naslednji pregled mam 10.12... sej vem da delam paniko, vendar... user posted image mogoče mam sam tisti moment cmeranja...

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!