alex17
|
ojla so ! se vidi, da počasi zaključujem v službi, ker se mi res ne da več kaj dosti delat, samo ta najbolj nujne reči. delam še do ponedeljka, v torek sem pa že frej! po eni strani se tega ful veselim, po drugi pa mi bo kar malo čudno doma ostat, ker še nikoli nisem bla doma razen med dopustom, samo ko bo enkrat bo menda čist drugačen občutek... pa tud blizu doma mam službo in sodelavce in se bom lahko večkrat tja z vozičkom oglasila, če jih bom res pogrešala moj pikec pa ima spet cele vragolije v trebuhu, samo en dan je bil bolj miren, drugače pa res kar naprej čutim brce in bokse in ritko in kaj še vem kaj vse to bo en mali vragec, se mi zdi enkica, moje sožalje za vašega ata, in čisto pravilno razmišljaš. sisi77, držim pesti tudi jaz, da se vse fajn izteče in da boš kmalu pestovala zdravega !! naja6 - ta nihanja cukra se tud men dogajajo, včasih imam čez eno minuto čist drugačno vrednost tko da ne vem, v čem je fora tako da kadar vem, da sem jedla normalno in mi pokaže previsoko, si izmerim še enkrat in potem vidim, če je res taka vrednost ali ne... včeraj sem pa pop. ful čokolade pojedla in potem kosilo, pa sem imela komaj 4,5, spet drugič pa jem pravilno, pa pokaže preveč kemo, kako je s prijavo novega stalnega bivališča ne vem, jaz si bom zrihtala pri fantu oz. njegovih samo začasno prebivališče in sem na UE dobila en kratek obrazec, ki ga podpiše lastnik stanovanja/hiše, da se strinja in to oddaš in je to to. si ne bom menjala dokumentov, zato samo začasno prebiv., ker greva čez kako leto itak na svoje glede pediatra je pa nam v MŠ rekla, da se to kar z babico zmeniš, ko pride prvič pomagat na dom, in ona sporoči v ZD, koga želiš imeti. tako da jaz si tega ne bom rihtala prej.
|