|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
1.12.2009 22:31:42   
ly117
Grem jaz tudi v posteljo.

Lahko noč vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.12.2009 22:32:48   
botrca
Matcar lepo porihtajte jutri s socialno delavko...pa user posted image user posted image user posted image za Leo.

Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da boš čimprej pozdravljena.

Ly117 zate in zobozdravnika oz. 210-220€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo kaj češ če moraš dat...mislim plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nebo zate tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zobozdravnika.

Tasa_m lepo je slišat, da si se imela fajn v kinu in Mcdolandsu. Zdaj pa hop na dragega pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.12.2009 22:34:27   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.12.2009 22:34:50   
tasa_m
Tudi jaz grem.
Lahko noč vsem...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
2.12.2009 7:53:01   
tasa_m
Sašu (matcar) vse najboljše za 8. mesecev

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
2.12.2009 7:55:28   
tasa_m
user posted image

Dobro jutro.

Jaz sem spala ful slabo, kaj je kaka polna luna al kaj? user posted image  Celo noč sem se premetavala.
Zdaj pa pijem prvo dozo kafeja,da pridem mal k sebi, da lahko grem likat.

Zunaj pa se kaže lepo vreme user posted image   user posted image  jupiiii.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.12.2009 7:59:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem spala ful slabo, kaj je kaka polna luna al kaj? user posted image  Celo noč sem se premetavala.

Ja danes je polna luna user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.12.2009 8:00:47   
botrca

Ne it likat, ker bo takoj dež...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
2.12.2009 8:02:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja danes je polna luna user posted image .

aha, zato pa je Lija spala vso noč. Ko je polna luna, stalno dobro spi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
2.12.2009 8:02:56   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
2.12.2009 8:02:57   
tasa_m

user posted image  user posted image  saj se bom nekam v sobo skrila..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
2.12.2009 8:04:36   
botrca
Tasa_m jaz tudi danes ne morem priti k tebi, ker ful kašljam pa ne bi rada tvojo Lijo okužila ali pa tebe. Sorry, pa drugič. Saj koliko sem brala za nazaj nobena razen ly117 danes ne more iz takšnih in drugačnih razlogov. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
2.12.2009 8:06:19   
botrca

user posted image  user posted image  saj se bom nekam v sobo skrila..

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.12.2009 8:06:22   
rina22
Jutro, jutro user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše, SAŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar, tudi jaz držim pesti za danes user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo. Javi, kak boš zrihtala. Sem ziher, da bo vse okuser posted image

tasa_m in doris04, hvala za odgovore glede vozička user posted image user posted image
Jaz sem ga kupla v Pikapolonici, se moram pozanimat za nadomestnega, ali pa si bom ga kje tak sposodla. Ne bi rada bla ravnp brez njega ne vem kak dolgouser posted image user posted image Me pa razjezi, ko daš za podvozje + športni del skoraj 500 eur (brez košare...), pa je taki klumpuser posted image user posted image user posted image Vse škripa, samo ok, to se še da nekak doma popravit (nekaj je z amortizerji),. Problem je v tem, da ko daš gor športni del (ker bo Timeja glih počasi prerasla košaro, sva v nedeljo tole sprobavala), je nekaj narobe, da ne gre naslonjalo lepo gor in dol. Moraš fajn cukatuser posted image Mislim.... Kaj naj jo, ko bo zaspala, pa jo bom dala v ležeči položaj, cukam tak da ji vse možgane pretepem, al kajuser posted image user posted image Eh, upam, da bodo zrihtali..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.12.2009 8:07:17   
botrca
Rina22 kakšen voziček pa imaš?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.12.2009 8:08:06   
rina22
tasa_m, za te, ker si slabo spala user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne morem danes k tebi, žaluser posted image Dobim obisk.. Drugič pa z veseljemuser posted image Danes si le spočij, kolko si boš lahko po neprespani nočiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.12.2009 8:08:28   
rina22

Peg perego GT3

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.12.2009 8:13:39   
botrca
Matcar to pa pokaži Lei...samo za njo:

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.12.2009 8:14:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kaj imaš kak link? Kakšne barve je?

Peg perego GT3

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.12.2009 8:15:15   
tasa_m

Tasa_m jaz tudi danes ne morem priti k tebi, ker ful kašljam pa ne bi rada tvojo Lijo okužila ali pa tebe. Sorry, pa drugič. Saj koliko sem brala za nazaj nobena razen ly117 danes ne more iz takšnih in drugačnih razlogov. 
Ja ni panike, itak sem včeraj prebrla, da nobena ne more in sem se že drugače zmenila z kolegico.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.12.2009 8:15:48   
botrca
Mi smo pa danes končno spali celo noč Jan se ni nič zbujal in v svoji postelji je spal do zdaj...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tak, da sem po dolgem času malo spanca noter dobila pa ne bom tečna user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.12.2009 8:20:45   
rina22
botrca, ne gre mi shranit slike. Bom pozneje probala. Sem hotla prilimat prav slike našega vozička. Je pa oranžen.

Je pa taki:
http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-completo-tropical-kolekcija-2010-i6494.shtml

< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.12.2009 8:21:05 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.12.2009 8:23:38   
botrca

botrca, ne gre mi shranit slike. Bom pozneje probala. Sem hotla prilimat prav slike našega vozička. Je pa oranžen.

Je pa taki:

Aha, ja si pa res imela smolo da ti ne dela kot treba za taki denar.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.12.2009 8:24:27   
rina22

Je pa taki:

Aha, ja si pa res imela smolo da ti ne dela kot treba za taki denar.

Jauser posted image Saj ni taki res uvau dnar, samo vseeno pričakuješ, da bo kaj kvalitetnega, a ne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
2.12.2009 8:26:53   
botrca
Mi imamo takega samo malo bolj je rdeč (zgleda da ga nimajo več):

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.