Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:58:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu Kaj bi imela še enega ? Aja pa požrešnost ni lepa čednost.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:01:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu Kaj bi imela še enega ? Aja pa požrešnost ni lepa čednost. ja ja, samo ne še zdaj...čez kake 3.leta požrešnost..vem ja..saj zato pa sem dala malo krompirčka tudi T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:02:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m požrešnost..vem ja..saj zato pa sem dala malo krompirčka tudi T. Lepo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:06:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu In? Kaj sta gledala lepega?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:13:38
|
|
|
|
matcar
|
Babike,fajn bodite,grem aja.Sem čisto fuč. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:13:47
|
|
|
|
ly117
|
Kje ste se pa zdaj vse zguble? Razen tebe matcar, te vidim samo ni nič iz tebe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:14:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje ste se pa zdaj vse zguble? Razen tebe matcar, te vidim samo ni nič iz tebe. Kak ne? Saj se menim,sama s sabo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:14:31
|
|
|
|
ly117
|
Te pa nočko matcar. Pa da bo dobra.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:15:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje ste se pa zdaj vse zguble? Razen tebe matcar, te vidim samo ni nič iz tebe. Kak ne? Saj se menim,sama s sabo! O tem bi še lahko debatirale, ker pa greš ajo tutajo pa neboma.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:15:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa nočko matcar. Pa da bo dobra. Upam,da bo.Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:17:55
|
|
|
|
marta82
|
ja ja, samo ne še zdaj...čez kake 3.leta Ko sem te prvič videla si rekla da nikoli več... Se malo tajaš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:19:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ja ja, samo ne še zdaj...čez kake 3.leta Ko sem te prvič videla si rekla da nikoli več... Se malo tajaš. Ta je pa dobra. Ja samo res. Nekaj si govorila da nikoli več.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:21:23
|
|
|
|
tasa_m
|
marta zdaj je že ok ja,bi že imeli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:22:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ta je pa dobra. Ja samo res. Nekaj si govorila da nikoli več. te sem bla še mlada pa nora
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:23:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,fajn bodite,grem aja.Sem čisto fuč. Nočko vsem skupaj! NOČKO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:23:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu In? Kaj sta gledala lepega? Moja grška avatura. Lep filmek, tak za smejat se in sprostit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:23:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ta je pa dobra. Ja samo res. Nekaj si govorila da nikoli več. te sem bla še mlada pa nora
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:24:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu In? Kaj sta gledala lepega? Moja grška avatura. Lep filmek, tak za smejat se in sprostit Važno je da sta uživala. pa še vedno lahko ko se hrana malo poleže. Nasvet, pač. Pa, to.......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:25:34
|
|
|
|
marta82
|
Punce jaz se bom tudi zdaj odklopla. nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:25:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Važno je da sta uživala. pa še vedno lahko ko se hrana malo poleže. Nasvet, pač. Pa, to....... dragi je zaspal na kavču, ga nebom budila zdaj Naj se revež spočije, saj pa veš kak je ko si z otrokom 24/7
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:25:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce jaz se bom tudi zdaj odklopla. nočko. Nočko Marta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:28:31
|
|
|
|
botrca
|
Čer tudi od mene , smo imeli malo družinski dan...prvo tečaj, pol je moj možek kosilo skuhal, smo se najedli po kosilu spali, pop. pa šli v mesto kupit Janu nekaj za rojstni dan in božička. Pol smo pa šli še na pizzo in prišli okog 20.15 domov. Zdaj pa gledam Housa in malo čekiram rr.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:28:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Važno je da sta uživala. pa še vedno lahko ko se hrana malo poleže. Nasvet, pač. Pa, to....... dragi je zaspal na kavču, ga nebom budila zdaj Naj se revež spočije, saj pa veš kak je ko si z otrokom 24/7 Jap poznam to.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:30:04
|
|
|
|
ly117
|
Marta nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 22:30:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer tudi tebi botrca.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.