taraji
|
Ju hu hu - pa je tu veseli december namreč, no in kot vidim se je začelo dogajati prav s prvim dnem. Anaj - dihamo s tabu - upam da čimprej in čimmanj boleče mone ter da nam kmalu sporočiš lepe novice. No, kar nekaj časa se nisem nič oglasila - ne,ne, nisem še šla rodit ja gužva, gužva in še enkrat gužva, pol sem pa itak tolk utrujena da sam še dol padem. No, prebiram vas kar redno za pisanje pa....zmanjka energije, volje, cajta.... Anuš - tebi pa vse naj, naj ( čeprav malo pozno) ob okrogli obletnici, pa vsaka čast za zabavo - jaz sem sam še za v penzijo, ne pa za žurat Čestitke vsem, ki ste december prehitele in se že veselo cartate, lepo pridobivate na teži. Je pa lepo, da ostajate pri nas in nam boste ko pridemo me na vrsto lahko v pomoč kajti do takrat boste že prav zverzirane v zadevah pri katerih smo vsaj prvorodke še negotove. No, stavo za prvo decemberko sem očitno zamudila, lahko se pa nadaljuje kdo bo druga - jaz bi nekako stavila na niveo, čeprav mi je shopgirl malo sumljiva in zna prehiteti po desni No, pri meni še nič ne zgleda, da bi se karkoli dogajalo - imela včeraj pregled, voda, kri, pritisk....-vse bp, sem pa imela tudi CTG ki pan ni zaznal prav najmanjšega podatka, dojenček se pa v mojem apartmaju zaenkrat tudi še odlično počuti, tako da.....naslednji pregled - ctg imam 7.12., pa bomo takrat videli kako in kaj.No, tako ali tako imam rok proti koncu meseca, vendar bi si zelo želela, da bi bilo vsaj kakšen teden prej. Torbo za p imam pripravljeno že kakšnih 14dni, no včeraj pa sem dobila tudi paket od csd kjer sem naročila lupinico tako da smo sedaj pa res v popolni pripravljenosti. Od nedelje naprej sem tudi uradno na porodniški, uradno pa zato ker se kar ne morem posloviti od službe, imam še neke zadeve, ki bi jih rad končala tako da še kar malo visim v firmi - pa saj itak nimam kaj drugega za počet, tako mi pa vsaj dolgčas . No, naj bo dovolj zaenkrat, pa se bom pe kaj poskusila oglasiti - no upam, da bom bolj pridna - se bom potrudila