Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:33:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
mpak glede na to, da prodajajo čeladice za otroke, ki jih otroci nosijo DOMA, ves čas - ko se učijo hodit, da ne padajo na glavo... user posted image lahko komot to poveš profesorju, če bo imel kake pripombeuser posted image te čeladice preprečijo marsikateri padec in poškodbo glave.In če imaš divjaka kot je moj je ta čeladica nujna.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.12.2009 21:34:39 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:34:22
|
|
|
|
uršap
|
hvala za odziv:) marta82- na gretje sem takoj pomislila, to je tudi glavna pomanjklivost. AM v tetrapaku je že na tržišču(moja ideja je kao samo nastavk za dudo), sicer ne vem kako mamice v tujini to grejejo, glede mikrobilološke neoporečnosti pa ni problema, ker je mleko predhodno toplotno obdelano, edino težava glede bakterij je lahko, če se mleko pusti odprto dalj casa(sploh na sobni T) Ronja- te čisto razumem, vem da je taka skrajna ideja, vendar mi nič drugega na pade napamet, pač bom iz tega nekak seminar naredila. čelade so pa tud men..jao!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:34:50
|
|
|
|
sonček33
|
Alen, Kristjan in Žiga...lepi ful ful
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:36:23
|
|
|
|
uršap
|
hvala za odziv:) marta82- na gretje sem takoj pomislila, to je tudi glavna pomanjklivost. AM v tetrapaku je že na tržišču(moja ideja je kao samo nastavk za dudo), sicer ne vem kako mamice v tujini to grejejo, glede mikrobilološke neoporečnosti pa ni problema, ker je mleko predhodno toplotno obdelano, edino težava glede bakterij je lahko, če se mleko pusti odprto dalj casa(sploh na sobni T) Ronja- te čisto razumem, vem da je taka skrajna ideja, vendar mi nič drugega na pade napamet, pač bom iz tega nekak seminar naredila. čelade so pa tud men..jao!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:36:33
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, mislim, da sem tudi jaz nekej te čeladice zasledila.... ipak je lažje dat čeladno na glavo otroku, kot ga ves čas čuvat urša, meni se zdi kar fajn ideja..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:38:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
ulla, mislim, da sem tudi jaz nekej te čeladice zasledila.... ipak je lažje dat čeladno na glavo otroku, kot ga ves čas čuvatuser posted image user posted image sicer če katero to zanima, te čeladice po novem tržim jast.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:38:43
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica a vi jo imate?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:40:08
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica a res? ja dej kej več povej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:42:01
|
|
|
|
Ulla80
|
zvezdica lepo na kolenih te prosim ne mi zamerit, ampak men je pa to uiber smešno sori sori sori sam mi je res....si kr ne morm predstavljat, oz. boljš da ne veš kak si to moj bizarni um predstavlja grozna sem, sej vem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:42:51
|
|
|
|
Ploha
|
uršap: polej, polej, kdo je pršu jezik stegnt moje mnenje za ta tvoj tetrapak je: da nič ni lažjega, kot mleko v prahu in termoska s toplo vodo, preliješ in zmešaš...tko da duda gor mi je čist mim sori, moje mnenje...razmišlam pa razmišlam, kaj bi loh blo bolj uporabnega pa mi nič ne pade na pamet....če se kej spovnem ti pa sporočim...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:43:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zvezdica a vi jo imate? ja imamo jo. Mali knap naš. Ampak ko on spleza na sedežno, pa je sam stotinka sekunde potrebna, da nastane piz.darija. Bom kaj na ZS povedala, da me ne bojo teral zarad reklame Tkole je, je še v fazi razvoja, pogodba podpisana,
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:45:23
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: sem te čakala, kdaj boš zinla še najbolj mi je pa smešna ulla, z izjavo, da te na kolenih prosi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:45:59
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica daj povej več. Saj govoriš o svojih izkušnjah in mnenju, ni reklama.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:47:15
|
|
|
|
Ulla80
|
še najbolj mi je pa smešna ulla, z izjavo, da te na kolenih prosi ja no, k zadnje cajte jo sam še jezim, dons s temle jo bom pa še ekstra, najbolš da sm kr tih, pa grem spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:47:15
|
|
|
|
ronja
|
tole se zaj.ebavaš, a ne Ne, vidla zadnjič v enem cajtngu reklamo! Prav piše, da je namenjena za čas, ko se otročku učijo hodit! Ni za na kolo, ampak za doma, ko se otrok uči hodit. Si pa tudi moj bizarni um nekako tako predstavlja kot tvoj, se mi zdi, meni je tudi za umret smešno . Meni se sicer zdi dobro,d a otrok ve, da če bo z glavo nekam butnil, da ga bo bolelo - zato da se to nauči, dokler je še mali in pri tleh in se takrat nauči pazit glavo. Ker to so neki delno prirojeni, delno priučeni mehanizmi, da je treba glavo čuvat. In je fajn, da se učijo to, dokler so še mali in pri tleh, ker se takrat precej manj butne kot ko je močnejši... te čeladice preprečijo marsikateri padec in poškodbo glave.In če imaš divjaka kot je moj je ta čeladica nujna. Kaj tvoj jo ma res tudi doma gor? za na biciklu itak. ampak doma ji pa res ne bi čelade dajala gor...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:47:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica lepo na kolenih te prosim ne mi zamerit, ampak men je pa to uiber smešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš da ti ne zamerim Če bi imela še enga liama mi kaj takega na kraj pameti ne bi padlo, ampak ko imaš pa patrika, ki spleza na školjko in vpije papati in stoji na njej k da je špartanc(wc, 1x1), pa kamor pade si kaj nardi, potem pomisliš tudi na viteški oklep pa na žalost sem doživela nekaj grozljivega na naši urgenci 4 leta nazaj, ko je otroček vznak padel, je nekaj vlekel s postelje, padel na rob in .... niti mislit nočem na to. Ampak kot pravim 100 ljudi 100 čudi. Ko bo moja spletna stran končana pa vseen mal pošnogajte po njej, a prav?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:48:53
|
|
|
|
ronja
|
No, vidiš, zvezdica, dobim pike, ker sem ti reklamo naredila?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:51:38
|
|
|
|
Ulla80
|
ja itak da so primeri, ko se zgodi, kot to na urgenci....sam ajd, to pol pomeni, da more met otrok 24 ur na dan čelado na glavi, pa k greš na dopust, pa hodiš po plaži itd....skoz s čelado, če se slučaj zvrne al kej ajme... drgač pa še nisem slišala za primer, da bi si otrok v času, ko se uči hodit kaj življenjsko nevarnega, oz. takega da bi čelada to preprečla, naredil pa največkrat se glih na zijale udarijo, žnable zobe, al pol ma uno mrežo, kot ragbijaši ajoj....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:52:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, vidiš, zvezdica, dobim pike, ker sem ti reklamo naredila? itak
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:53:53
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: filozof
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:55:13
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:56:17
|
|
|
|
rubica
|
no kaj zdej s srečanjem- matr sm težka sam v lj pol lahko pridejo še zvezdica. ronja in hijacinta če se ne motim?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:56:40
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu. Ja, ja, kr delej se zdej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:57:06
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu. se strinjam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 1.12.2009 21:57:23
|
|
|
|
marta82
|
Jaz tudi iz istega razloga kot Ronja ne bi dala otroku gor čelade - mora vedet, da če se udariš v glavo boli. Pa mi je tudi malo smešno, verjamem pa, da preprečijo kakšno poškodbo. Bi ga pa tudi jaz najraje dala v viteški oklep, samo potem razum prevlada in mu pustim, da se uči na napakah. Seveda pa delam vse kar je v moji moči, da te "napake" niso preveč boleče in nevarne.
|
|
|
Tim ali TimotejBelikaTim (
66%)
Timotej (
34%)
Število vseh glasov: 361Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!