|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.12.2009 21:33:57   
Zvezdica
mpak glede na to, da prodajajo čeladice za otroke, ki jih otroci nosijo DOMA, ves čas - ko se učijo hodit, da ne padajo na glavo... user posted image lahko komot to poveš profesorju, če bo imel kake pripombeuser posted image

te čeladice preprečijo marsikateri padec in poškodbo glave.In če imaš divjaka kot je moj je ta čeladica nujna.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.12.2009 21:34:39 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.12.2009 21:34:22   
uršap
hvala za odziv:)

marta82- na gretje sem takoj pomislila, to je tudi glavna pomanjklivost.  AM v tetrapaku je že na tržišču(moja ideja je kao samo nastavk za dudo), sicer ne vem kako mamice v tujini to grejejo, glede mikrobilološke neoporečnosti pa ni problema, ker je mleko predhodno toplotno obdelano, edino težava glede bakterij je lahko, če se mleko pusti odprto dalj casa(sploh na sobni T)

Ronja- te čisto razumem, vem da je taka skrajna ideja, vendar mi nič drugega na pade napamet, pač bom iz tega nekak seminar naredila. čelade so pa tud men..jao!!!

nasmehni se:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.12.2009 21:34:50   
sonček33
Alen, Kristjan in Žiga...lepi ful ful

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.12.2009 21:36:23   
uršap
hvala za odziv:)

marta82- na gretje sem takoj pomislila, to je tudi glavna pomanjklivost.  AM v tetrapaku je že na tržišču(moja ideja je kao samo nastavk za dudo), sicer ne vem kako mamice v tujini to grejejo, glede mikrobilološke neoporečnosti pa ni problema, ker je mleko predhodno toplotno obdelano, edino težava glede bakterij je lahko, če se mleko pusti odprto dalj casa(sploh na sobni T)

Ronja- te čisto razumem, vem da je taka skrajna ideja, vendar mi nič drugega na pade napamet, pač bom iz tega nekak seminar naredila. čelade so pa tud men..jao!!!

nasmehni se:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.12.2009 21:36:33   
sonček33
ulla, mislim, da sem tudi jaz nekej te čeladice zasledila.... ipak je lažje dat čeladno na glavo otroku, kot ga ves čas čuvatuser posted image user posted image

urša, meni se zdi kar fajn ideja..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.12.2009 21:38:10   
Zvezdica
ulla, mislim, da sem tudi jaz nekej te čeladice zasledila.... ipak je lažje dat čeladno na glavo otroku, kot ga ves čas čuvatuser posted image user posted image

sicer če katero to zanima, te čeladice po novem tržim jast.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.12.2009 21:38:43   
sonček33
zvezdica a vi jo imate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.12.2009 21:40:08   
sonček33
zvezdica  a res? ja dej kej več povej

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.12.2009 21:42:01   
Ulla80
zvezdica lepo na kolenih te prosim ne mi zamerit, ampak men je pa to uiber smešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori sori sori user posted image sam mi je res....si kr ne morm predstavljat, oz. boljš da ne veš kak si to moj bizarni um predstavljauser posted image

grozna sem, sej vem user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.12.2009 21:42:51   
Ploha
uršap: polej, polej, kdo je pršu jezik stegnt user posted image user posted image moje mnenje za ta tvoj tetrapak je: da nič ni lažjega, kot mleko v prahu in termoska s toplo vodo, preliješ in zmešaš...tko da duda gor mi je čist mim user posted image sori, moje mnenje...razmišlam pa razmišlam, kaj bi loh blo bolj uporabnega pa mi nič ne pade na pamet....če se kej spovnem ti pa sporočim...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.12.2009 21:43:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica a vi jo imate?

ja imamo jo. user posted image user posted image user posted image Mali knap naš. Ampak ko on spleza na sedežno, pa je sam stotinka sekunde potrebna, da nastane piz.darija.

Bom kaj na ZS povedala, da me ne bojo teral zarad reklameuser posted image user posted image user posted image

Tkole je, je še v fazi razvoja, pogodba podpisana,

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.12.2009 21:45:23   
Ploha
zvezdica: sem te čakala, kdaj boš zinla user posted image user posted image user posted image

še najbolj mi je pa smešna ulla, z izjavo, da te na kolenih prosi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.12.2009 21:45:59   
marta82
Zvezdica daj povej več. Saj govoriš o svojih izkušnjah in mnenju, ni reklama.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.12.2009 21:47:15   
Ulla80
še najbolj mi je pa smešna ulla, z izjavo, da te na kolenih prosi

ja no, k zadnje cajte jo sam še jezim, dons s temle jo bom pa še ekstra, najbolš da sm kr tih, pa grem spatuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.12.2009 21:47:15   
ronja
tole se zaj.ebavaš, a ne

Ne, vidla zadnjič v enem cajtngu reklamo! Prav piše, da je namenjena za čas, ko se otročku učijo hodit! Ni za na kolo, ampak za doma, ko se otrok uči hodit. Si pa tudi moj bizarni um nekako tako predstavlja kot tvoj, se mi zdi, meni je tudi za umret smešnouser posted image .
Meni se sicer zdi dobro,d a otrok ve, da če bo z glavo nekam butnil, da ga bo bolelo - zato da se to nauči, dokler je še mali in pri tleh in se takrat nauči pazit glavo. Ker to so neki delno prirojeni, delno priučeni mehanizmi, da je treba glavo čuvat. In je fajn, da se učijo to, dokler so še mali in pri tleh, ker se takrat precej manj butne kot ko je močnejši...

te čeladice preprečijo marsikateri padec in poškodbo glave.In če imaš divjaka kot je moj je ta čeladica nujna.

Kaj tvoj jo ma res tudi doma gor? za na biciklu itak. ampak doma ji pa res ne bi čelade dajala gor...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.12.2009 21:47:27   
Zvezdica
zvezdica lepo na kolenih te prosim ne mi zamerit, ampak men je pa to uiber smešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš da ti ne zamerimuser posted image

Če bi imela še enga liama mi kaj takega na kraj pameti ne bi padlo, ampak ko imaš pa patrika, ki spleza na školjko in vpije papati in stoji na njej k da je špartanc(wc, 1x1), pa kamor pade si kaj nardi, potem pomisliš tudi na viteški oklep user posted image pa na žalost sem doživela nekaj grozljivega na naši urgenci 4 leta nazaj, ko je otroček vznak padel, je nekaj vlekel s postelje, padel na rob in ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti mislit nočem na to. Ampak kot pravim 100 ljudi 100 čudi.

Ko bo moja spletna stran končana pa vseen mal pošnogajte po njej, a prav?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.12.2009 21:48:53   
ronja
No, vidiš, zvezdica, dobim pike, ker sem ti reklamo naredila?user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.12.2009 21:51:38   
Ulla80
ja itak da so primeri, ko se zgodi, kot to na urgenci....sam ajd, to pol pomeni, da more met otrok 24 ur na dan čelado na glavi, pa k greš na dopust, pa hodiš po plaži itd....skoz s čelado, če se slučaj zvrne al kejuser posted image ajme...

drgač pa še nisem slišala za primer, da bi si otrok v času, ko se uči hodit kaj življenjsko nevarnega, oz. takega da bi čelada to preprečla, narediluser posted image pa največkrat se glih na zijale udarijo, žnable zobe, al pol ma uno mrežo, kot ragbijaši user posted image user posted image

ajoj....user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.12.2009 21:52:51   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, vidiš, zvezdica, dobim pike, ker sem ti reklamo naredila?user posted image

itakuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.12.2009 21:53:53   
Ploha
ulla: filozof user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.12.2009 21:55:13   
sonček33
zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.12.2009 21:56:17   
rubica
no kaj zdej s srečanjem- matr sm težka user posted image sam v lj pol lahko pridejo še zvezdica. ronja in hijacinta če se ne motim?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.12.2009 21:56:40   
Ploha

zvezdica a to je pol zdej ta tvoj nov biznis... ja jest ti želim, da jih bo velik to kupl... men ni smešno, men je čudno...čeprav, ko pa zdej pišeš, kaj vse patrik počne - ma kaj, varnost je na prvem mestu.

Ja, ja, kr delej se zdej user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.12.2009 21:57:06   
rubica

se strinjam

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.12.2009 21:57:23   
marta82
Jaz tudi iz istega razloga kot Ronja ne bi dala otroku gor čelade - mora vedet, da če se udariš v glavo boli. Pa mi je tudi malo smešno, verjamem pa, da preprečijo kakšno poškodbo. Bi ga pa tudi jaz najraje dala v viteški oklep, samo potem razum prevlada in mu pustim, da se uči na napakah.user posted image Seveda pa delam vse kar je v moji moči, da te "napake" niso preveč boleče in nevarne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Tim ali Timotej
Belika

Tim (66%)

Timotej (34%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!