|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
20.11.2009 8:18:32   
petarda
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.11.2009 9:11:01   
petarda
Bubi kako ste?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.11.2009 9:39:20   
Naty_ka
Dan
Malo sem vas prišla pozdravit. Da vidim kaj se dogaja.

Najprej-čeprav z zamudo- vsem slavljenjcem vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

naty počivaj!!!!
če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji potiuser posted image ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivalauser posted image

Ada, te držim za besedo. Mogoče pa te res pokličem na kavo, a glej da takrat ne boš imela izgovorov...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.11.2009 9:40:34   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: til

Čao,

Naty najprej čestitke user posted image user posted image user posted image . Ti skoraj rodiš ko jaz to zvem user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Hvala.

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.11.2009 9:42:03   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dober večer user posted image

Lepa pesmica, Ada user posted image
Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star žeeeeeeeeeeeeeee 4 leta. No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega user posted image user posted image user posted image

Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino  user posted image

HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli.

Za Bubija in Bubiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.11.2009 9:44:56   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Naty....tebe pa 10.000 EUR res ne more doleteti, ko se še oglasiš ne na telefon user posted image user posted image user posted image

Heh, Petarda, pa veš da sem pričakovala kaj takega od tebe.  user posted image user posted image user posted image   Sem za trenutek posumila Bubi, pa vem da je Imela Bubija doma in se ni imela časa ukvarjati s takimi bedarijami.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.11.2009 19:07:02   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Sem za trenutek posumila Bubi, pa vem da je Imela Bubija doma in se ni imela časa ukvarjati s takimi bedarijami.

user posted image user posted image user posted image

Evo, bubi je danes veliko boljši user posted image

Danes sva se šla pokazat k zdravniku in je v bistvu vse ok, predvsem pljuča in grlo, kar mene najbolj skrbi pri njemu.

Bubika je še kar v karanteni, jo tak pogrešam, da je joj. Saj danes sem bila malo pri njej.

Jutri bomo vseeno praznovali, z otroci pa 1x drug teden, ko bo čisto zdrav.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.11.2009 19:50:29   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

naty počivaj!!!!
če boš pa kaj rabila pa me rufni... zdaj vem do tebe priti (po najbližji potiuser posted image ), pa dokler sem doma ni problema. lahko tudi kdaj z adamom prideva po Sergeja, pa se gremo malo igrat, da boš ti v miru počivalauser posted image

Ada, te držim za besedo. Mogoče pa te res pokličem na kavo, a glej da takrat ne boš imela izgovorov...user posted image

edini izgovor, ki ga bom do marca imela bo ta, da je kdo od otrok (ali jaz) zbolel.

aja, pa da ti povem, da se adam zdaj po novem vozi s tistim poganjalcem brez pedalov in vsem razlaga, da ga je to naučil njegov prijatelj Sergejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
20.11.2009 22:04:28   
*bubi*

aja, pa da ti povem, da se adam zdaj po novem vozi s tistim poganjalcem brez pedalov in vsem razlaga, da ga je to naučil njegov prijatelj Sergejuser posted image

user posted image  bubija pa sploh ne zanima user posted image  niti probat noče. Eh.... letos smo malo zamudili s kolesom zaradi zlomljene rokice. Bo pa drugo leto bolj kolesaril user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.11.2009 7:32:13   
petarda
Dobro jutro user posted image ....gledam kam bi se odpravili na izlet. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.11.2009 9:12:23   
*bubi*

Dobro jutro user posted image ....gledam kam bi se odpravili na izlet. user posted image

user posted image  Mislim, da bo ostal kak kos torte user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 886
21.11.2009 9:14:14   
*bubi*
Adam, vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
21.11.2009 17:46:41   
petarda
A danes ima Adam? Vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
21.11.2009 17:48:30   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  Mislim, da bo ostal kak kos torte user posted image

Pošlji po pošti user posted image user posted image user posted image ....sem pomislila na vas, samo imate ravno praznovanje, pa še bubi je imel vročino...tak, da nebi imelo smisla...bomo drugič... Smo pa preživeli lep dan v Tivoliju, na Rožniku in Pod Rožnikom user posted image user posted image user posted image ....šli pa smo s kombijem...dve družini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
21.11.2009 19:35:44   
amy26
Adam čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 21.11.2009 19:36:57 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 890
21.11.2009 21:02:39   
ada2
Hvala za čestitke... smo pa vsi pošteno zmatraniuser posted image

praznovanje je bilo lepo, slikice 1x ob priložnosti, ker zdaj sem čisto preveč zmatrana

mogoče jutri, ko gre adam na praznovanje k enemu prijateljčku, ki ima en dan pred njim Rd... p'a eno leto je starejšiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.11.2009 22:11:19   
Urša
VSE NAJBOLJŠE ADAM! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 892
21.11.2009 22:52:47   
*bubi*

Pošlji po pošti user posted image user posted image user posted image ....sem pomislila na vas, samo imate ravno praznovanje, pa še bubi je imel vročino...tak, da nebi imelo smisla...bomo drugič... Smo pa preživeli lep dan v Tivoliju, na Rožniku in Pod Rožnikom user posted image user posted image user posted image ....šli pa smo s kombijem...dve družini user posted image user posted image user posted image

Torta bo počakala tudi do jutri user posted image

Sicer pa je bubi popolnoma zdrav. Enodnevna viroza očitno, sem prav vesela, da je tako.

Kar nisem mogla verjet, kako sta bila bubi in bubika vesela en drugega, ko sta se spet videla. V bistvu sta bila čisto ločena dva dni in pol user posted image . Ravno limam fotke, saj veste kam. Je tudi ena s cartanjem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 893
22.11.2009 9:22:56   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Alo babe, auf. Mislim halo, pa kako lahko tako dolgo spite??? Jao, jao.

Čeprav z zamudo ( za katero se opravičujem) ADAM, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale pa user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Bubi, res imaš zlata otroka user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Sem šla še preverit za današnjega slavljenca: Mark Patrik vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 22.11.2009 9:26:11 >

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
22.11.2009 11:52:46   
Urša
Bubi, jaz bi tudi slikice videla, na mejl mi jih pošlji pliiiiz!user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.11.2009 18:17:04   
Urša
Pogledala! Luštne slikice, pa tako lepo ste okrasili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.11.2009 19:25:53   
petarda
Vse najboljše Mark Patrik! user posted image user posted image user posted image

Bubi res so lepe slikice!!!! user posted image ...pa kakšna grozzzzna torta! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.11.2009 21:59:42   
til
VSE NAJBOLJŠE ADAM IN MARK PATRIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil til -- 22.11.2009 22:00:12 >

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.11.2009 8:59:13   
ada2
otroci zboleli... kašljajo, boli jih grlo, iz nosa pa teče zaenkrat samo adamu...

vročine HB še ni...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.11.2009 10:19:57   
amy26

otroci zboleli... kašljajo, boli jih grlo, iz nosa pa teče zaenkrat samo adamu...

vročine HB še ni...

Ada želim vam čimprejše okrevanje in da ne zbolijo resno, en kup user posted image user posted image za vas

danes je pa naš Aleks star točno 4.leta

Aleks želim ti polno sreče in zdravja in da boš še dalje tako navihan kot si biluser posted image

smo pa včeraj praznovali, tako da slikice sledijo popoldne
danes ima še zabavo v vrtcu in bo ta glavni saj je vzel v vrtec harmoniko, jo je včeraj dobil za darilouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?