Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:38:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva. Za tega mojga bi šla še 10x skoz to in več. Tole si pa lepo povedala. no pa reči, če ni res? Pa ni je stvari na svetu, ki je ne bi dala skoz, da mi rata ta čudež. No pol bi ga pa za uhe vlekla, ko bi mi možgančke kravžljal uf, ne boš ga za uhe vlekla, kvečjemu tesno ga boš k sebi stisnla
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:38:35
|
|
|
|
DaisyE
|
Hej Aljonka, a sva se midve že pogovarjali o tem iz katerega konca dolenjske si? In če se nisva, a se čva zdaj? Tanja, globoko sem užaljena, ker v tvojem postu ne vidim boldirano DaisyE. Pa tolk se trudim.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 1.12.2009 20:40:10 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:39:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uf, ne boš ga za uhe vlekla, kvečjemu tesno ga boš k sebi stisnla vem...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:40:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Hej Aljonka, a sva se midve že pogovarjali o tem iz katerega koca dolenjske si? In če se nisva, a se čva zdaj? Tanja, globoko sem užaljena, ker v tvojem postu ne vidim boldirano DaisyE. Pa tolk se trudim.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:41:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pa tolk se trudim. Vsake tri mesce...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:42:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:51:45
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Hej Aljonka, a sva se midve že pogovarjali o tem iz katerega konca dolenjske si? In če se nisva, a se čva zdaj? Tanja, globoko sem užaljena, ker v tvojem postu ne vidim boldirano DaisyE. Pa tolk se trudim. joj...preden jest napišem...sploh nisem vidla pa kako, mi zmer v oči padeš
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:53:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... uf, si me spomnila... pa nimam nobenga doma k*rc pa taka gospodinja
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:55:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva. Za tega mojga bi šla še 10x skoz to in več. Tole si pa lepo povedala. no pa reči, če ni res? Pa ni je stvari na svetu, ki je ne bi dala skoz, da mi rata ta čudež. No pol bi ga pa za uhe vlekla, ko bi mi možgančke kravžljal zarči Jast mam lih namen mojga hudička kar v sobo odnest k že ves dan nagaja:)
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:55:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... uf, si me spomnila... pa nimam nobenga doma k*rc pa taka gospodinja mi mamo skoz pir doma...sem možu prepustila gospodinjstvo....dve polici pira...salamca pa hrenovke
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:59:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa kako, mi zmer v oči padeš Saj, zato sem pa užaljena.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:59:26
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... zihr si šla zdej po per. Kako si supermen?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:59:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... uf, si me spomnila... pa nimam nobenga doma k*rc pa taka gospodinja Ampak res!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:00:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... uf, si me spomnila... pa nimam nobenga doma k*rc pa taka gospodinja mi mamo skoz pir doma...sem možu prepustila gospodinjstvo....dve polici pira...salamca pa hrenovke Temu jaz rečem dobro vodeno gospodinstvo!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:01:05
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa kako, mi zmer v oči padeš Saj, zato sem pa užaljena. šmrc, šmrc...kva pa k sem te vsak drug dan skušala priklicat tle na RR? te tolk cajta ni bilo, da sem vmes zanosila...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:02:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... zihr si šla zdej po per. Kako si supermen? Superkrava se ma fino! Kako se pa naj ne mam, če pa same lepe novice slišim. Kako si pa ti? Kdaj specialno lulaš?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:03:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa kako, mi zmer v oči padeš Saj, zato sem pa užaljena. šmrc, šmrc...kva pa k sem te vsak drug dan skušala priklicat tle na RR? te tolk cajta ni bilo, da sem vmes zanosila... Ja, saj vem, da u prazno provociram... Aja! Pol si že lulala... Shame on me! Pa nč ne vem.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:04:05
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj ga moram pa nehat srat, če ne, mi bo spet pir zapasal.... zihr si šla zdej po per. Kako si supermen? Superkrava se ma fino! Kako se pa naj ne mam, če pa same lepe novice slišim. Kako si pa ti? Kdaj specialno lulaš? Lulam lahko vsako uro če češ...Svoje sem nalulala...v četrtek grem pa beto mert... A greš res v Rusijo?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:08:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Lulam lahko vsako uro če češ...Svoje sem nalulala...v četrtek grem pa beto mert... A greš res v Rusijo? Pojutršnem! Jupiiiii! Kul, kul, kul! A so dali dva? Evo zdaj sem pa še bolj hepi! Da je sreče bilo, grem res. Februarja. Ampak po IVF mentaliteti nonstop pričakujem, da bo šlo kaj narobe. Ne verjamem, dokler ne vidim. Otroka, v sobi, doma. Prelepo, da bi blo res.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:11:51
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pojutršnem! Jupiiiii! Kul, kul, kul! A so dali dva? Evo zdaj sem pa še bolj hepi! Da je sreče bilo, grem res. Februarja. Ampak po IVF mentaliteti nonstop pričakujem, da bo šlo kaj narobe. Ne verjamem, dokler ne vidim. Otroka, v sobi, doma. Prelepo, da bi blo res. Dva ja . A sej bo Dezika...skor vsi dobijo svoje potomce...sploh pa s tako zagnanostjo...mislim da bo kmal ratal? A ti nimaš še nič otrok? Sorry res ne vem...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:18:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes A ti nimaš še nič otrok? Sorry res ne vem... Kako pa češ vedet, če sva se dva mesca nazaj tule zahaklali... Evo updejt: Stara 31 let, za mano pet ICSIjev pri Rešu, jajca niso problem, problem je, da otroc pol ko se oplodijo niso caglavi kot mami in so bolj poetske duše, pa nekje pri tretjem dnevu obupajo nad življenjem. Ker neuspeh na neuspeh boli in ker si morš v določeni točki redefinirat lajf in ker so mi bli Rusi vedno všeč in ker rabim poleg moža še enga, da ga natiravam (da se malo porazdeli) smo pa rekli, mah pa pejmo, mal pogledat, tja gor na sever. Evo, kolk se na hitro da biografija spisat.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:19:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Dva ja . Pa upam, da se oba držita ko pri norcih in da rasteta, rastea... Saj beto boš javila, a ne?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:21:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ker so mi bli Rusi vedno všeč Čeprav moram povedat, da so me zdaj v fuzbalu pa kar malo razočarali. Sem mislila, da majo bolj trdne živce. Pa tolk sem navijala za njih! Damn!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:23:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Da je sreče bilo, grem res. Februarja. Ampak po IVF mentaliteti nonstop pričakujem, da bo šlo kaj narobe. Ne verjamem, dokler ne vidim. Otroka, v sobi, doma. Prelepo, da bi blo res. jooooj, to bo kul samo naj te birokracja ne odvrne! ker kljub temu, da plačaš posrednikom gadne pare, jmoraš še vedno opravit birokratske zadeve... zoprno, ampak gre
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 21:23:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Na, zdaj pa grem. Postla vabi. In jutri bo spet dolg dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?