|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
1.12.2009 20:34:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Boga mami user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro da je Anej tako priden user posted image

Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH?

jaz sem začela kar hitro, krompir je bil 3. se mi zdi... z bučko :)

kuhno moram pospravit, pa posteljnino obesit... dec spet lost in space... lepega dne ga bom ven zaklenla user posted image

jaz pa se slinim... Isabella Oliver ma do polnoči 20% popust user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
1.12.2009 20:36:16   
Anonimen
majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober!

bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica)

joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasihuser posted image  (dvojčici,... skoraj)

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
1.12.2009 20:40:07   
maja1488
majana, glede temperature je tko, da če ima zdaj recimo 37.5 in čez 4 ure še vedno toliko ali ceč, potem je povišana telesna temperatura. Če pa je recimo zdaj 37.5, čez 4 ure pa ni temperature in še čez 4 ne, potem je bil trenutni porast. Temperatura lahko zraste zaradi toplote (preveč oblečeni), hranjenja, telesne aktivnosti... V glavnem, če v roku 4 ur sama pade na normalo, se ni za sekirat. Seveda mu pa potem še vedno meri. Pa vedno na istem mestu in z istim termometrom.

Dobila Sony dsc WX1. Sem hotla neki majhega, pa da ima ful posnetkov na sekundo, da lahko te otroke ujamem. S tistim prejšnjim, pa ni bil slab, sem vsak nasmeh zamudila.

Zarja spi, ful kašlja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.12.2009 20:41:02   
Dudica1
Evo naju iz šopinga,je bil uspešen sva dobila vse kar sva še hotla user posted image user posted image
Oba mulčka sta bla pa tud full pridna v varstvuuser posted image

Se opravičujem za vse podatke ki sem jih pozabila vpisat...sem prej pozabila povedat ker je bil seznam zeeeelo nazaj tako da sm mela preveč za prebrat in sem lahko kaj zgrešila user posted image .Bom vpisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.12.2009 20:41:05   
Anonimen
Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno!
le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka!

je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju?

pokica_ si ti še na tabletah? user posted image !

in majana, da se temperatura pri Juretu umiri na normalo.
carica pa itak da si, ko nam tako pomagaš! smo majčice kar vesele, ker smo te posvojileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.12.2009 20:41:56   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasihuser posted image  (dvojčici,... skoraj)

A veš da sem ju mislila mal skritizirat, ker me mešata. Do zdaj sem takoj vedla kaj leela piše, ker je blo modro. Sploh ni blo treba nicka brat. Zdaj pa pokapiram po načinu pisanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.12.2009 20:42:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jaaaa... Jaz bi Hepburn oblekico pa mi je tut s popustom tooooo much user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.12.2009 20:45:41   
majana79

majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober!

bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica)

Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri...

Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.12.2009 20:47:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

majana, glede temperature je tko, da če ima zdaj recimo 37.5 in čez 4 ure še vedno toliko ali ceč, potem je povišana telesna temperatura. Če pa je recimo zdaj 37.5, čez 4 ure pa ni temperature in še čez 4 ne, potem je bil trenutni porast. Temperatura lahko zraste zaradi toplote (preveč oblečeni), hranjenja, telesne aktivnosti... V glavnem, če v roku 4 ur sama pade na normalo, se ni za sekirat. Seveda mu pa potem še vedno meri. Pa vedno na istem mestu in z istim termometrom.

Dobila Sony dsc WX1. Sem hotla neki majhega, pa da ima ful posnetkov na sekundo, da lahko te otroke ujamem. S tistim prejšnjim, pa ni bil slab, sem vsak nasmeh zamudila.

Zarja spi, ful kašlja.

Spet sem neki novega zvedla. Hvala! user posted image

A boš poročala, kako se fotkič obnese? Ker jaz bi tut neki takega, da se J. lahko ujame. S tem sedaj vse zamudim...

btw, kako je s taščo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.12.2009 20:47:47   
ledenka

Jaaaa... Jaz bi Hepburn oblekico pa mi je tut s popustom tooooo much user posted image

sem naročla Wrap cardigan v rdeči user posted image se nisem mogla upret! bom razdelila znesek, pa bo pod jelko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.12.2009 20:49:06   
pokica_

Boga mami user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro da je Anej tako priden user posted image

Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH?

skoraj ni mesca, da me ne useka, res. Nevem kk to, pa zakaj...se moram naročit k ortopedu čimprej, pa samoplačniško, k drugač ne pridem par mescev na vrsto,...sem ga odpovedala takrat, ko smo mel OP,..pa lej ga zlomka, spet usekalo. user posted image
Mi smo krompir tudi skoraj od začetka,..prvo je bil korenček, pol jabko, hruška, krompir, bučke...pol pa že počas mešano vse.

Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno!

pokica_ si ti še na tabletah? user posted image !

in majana, da se temperatura pri Juretu umiri na normalo.
carica pa itak da si, ko nam tako pomagaš! smo majčice kar vesele, ker smo te posvojileuser posted image

žal spet ..sem jih lihkar ukinjala, sem samo še polovičke jemala vsak dan,..zdaj pa spet 2 na dan. Pa to take, da kr odvisen postaneš od njih. Ma kaj čem, bom pa tabletomanka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.12.2009 20:50:17   
PapuaNG

Ja, sem bolj mirne sorte, pa sej pri našem zdravstvu že moraš bit. Svit je bil pa danes cel dan brez vročine, še spal je ful, tko da bo pomoje zdej ok. Edino zdej pred spanjem je mel mal povišano temp., ampak če bo jutri ok pa če bodo izvidi ok, bova pomoje kar šla na plavanje. No, bomo videli, kako bo danes spal user posted image Zaspal je brez problema, že na zizi user posted image    Je bil že zmatran, ker je bil od štirih pokonci...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
1.12.2009 20:51:54   
Anonimen

Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri...

Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila user posted image user posted image

pa ta lepo slikico si dala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.12.2009 20:54:01   
ledenka

jep user posted image

pa ta lepo slikico si dala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.12.2009 20:54:01   
maja1488
Majana, zaenkrat sem super zadovoljna, ju je moj ful slikal prej in dela res lepe fotke.
Tašča je sporočila, da bo imela jutri kemoterapijo, več ni vedla povedat. Najbrž bo za vikend doma.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.12.2009 20:55:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Ja, sem bolj mirne sorte, pa sej pri našem zdravstvu že moraš bit. Svit je bil pa danes cel dan brez vročine, še spal je ful, tko da bo pomoje zdej ok. Edino zdej pred spanjem je mel mal povišano temp., ampak če bo jutri ok pa če bodo izvidi ok, bova pomoje kar šla na plavanje. No, bomo videli, kako bo danes spal user posted image Zaspal je brez problema, že na zizi user posted image    Je bil že zmatran, ker je bil od štirih pokonci...

upam, da se vidimo,... zdaj se že 3 tedne nismo videli in so otročki verjetno že pravi velikančki postaliuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.12.2009 20:55:23   
pokica_

jep user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
1.12.2009 20:55:49   
majana79

sem naročla Wrap cardigan v rdeči user posted image se nisem mogla upret! bom razdelila znesek, pa bo pod jelko user posted image

user posted image user posted image Komi čakam da te vidim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.12.2009 21:02:52   
Dudica1
Jaz pa jem piiiico user posted image

maja za tašco user posted image user posted image user posted image

ledenka za nakup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.12.2009 21:07:51   
pokica_
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dudi!
zdaj sem šele lačna postala, pa še kruli mi!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 1.12.2009 21:08:16 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.12.2009 21:09:30   
Dudica1
Sm bla v hoferju pa sm še islaka tiste tvoje bagete pa jih nisem našlauser posted image ...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.12.2009 21:13:47   
KatMat
nocko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.12.2009 21:18:05   
ledenka
nočko, Kati! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.12.2009 21:18:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Majana, zaenkrat sem super zadovoljna, ju je moj ful slikal prej in dela res lepe fotke.
Tašča je sporočila, da bo imela jutri kemoterapijo, več ni vedla povedat. Najbrž bo za vikend doma.

O super! Sem že zatežila 'svaku', k se s fotografijo ukvarja in ga bova šla pogledat. user posted image

Upam da so ji dali tut kej proti strdkom? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.12.2009 21:19:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sm bla v hoferju pa sm še islaka tiste tvoje bagete pa jih nisem našlauser posted image ...

A si gledala v skrinjah? Tam zraven pic pa lazanj...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?