Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:34:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Boga mami Še dobro da je Anej tako priden Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH? jaz sem začela kar hitro, krompir je bil 3. se mi zdi... z bučko :) kuhno moram pospravit, pa posteljnino obesit... dec spet lost in space... lepega dne ga bom ven zaklenla jaz pa se slinim... Isabella Oliver ma do polnoči 20% popust
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober! bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica) joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:40:07
|
|
|
|
maja1488
|
majana, glede temperature je tko, da če ima zdaj recimo 37.5 in čez 4 ure še vedno toliko ali ceč, potem je povišana telesna temperatura. Če pa je recimo zdaj 37.5, čez 4 ure pa ni temperature in še čez 4 ne, potem je bil trenutni porast. Temperatura lahko zraste zaradi toplote (preveč oblečeni), hranjenja, telesne aktivnosti... V glavnem, če v roku 4 ur sama pade na normalo, se ni za sekirat. Seveda mu pa potem še vedno meri. Pa vedno na istem mestu in z istim termometrom. Dobila Sony dsc WX1. Sem hotla neki majhega, pa da ima ful posnetkov na sekundo, da lahko te otroke ujamem. S tistim prejšnjim, pa ni bil slab, sem vsak nasmeh zamudila. Zarja spi, ful kašlja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:41:02
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo naju iz šopinga,je bil uspešen sva dobila vse kar sva še hotla Oba mulčka sta bla pa tud full pridna v varstvu Se opravičujem za vse podatke ki sem jih pozabila vpisat...sem prej pozabila povedat ker je bil seznam zeeeelo nazaj tako da sm mela preveč za prebrat in sem lahko kaj zgrešila .Bom vpisala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno! le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka! je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju? pokica_ si ti še na tabletah? ! in majana, da se temperatura pri Juretu umiri na normalo. carica pa itak da si, ko nam tako pomagaš! smo majčice kar vesele, ker smo te posvojile
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:41:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj) A veš da sem ju mislila mal skritizirat, ker me mešata. Do zdaj sem takoj vedla kaj leela piše, ker je blo modro. Sploh ni blo treba nicka brat. Zdaj pa pokapiram po načinu pisanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:42:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa se slinim... Isabella Oliver ma do polnoči 20% popust Jaaaa... Jaz bi Hepburn oblekico pa mi je tut s popustom tooooo much
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:45:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober! bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica) joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj) Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri... Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:47:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 majana, glede temperature je tko, da če ima zdaj recimo 37.5 in čez 4 ure še vedno toliko ali ceč, potem je povišana telesna temperatura. Če pa je recimo zdaj 37.5, čez 4 ure pa ni temperature in še čez 4 ne, potem je bil trenutni porast. Temperatura lahko zraste zaradi toplote (preveč oblečeni), hranjenja, telesne aktivnosti... V glavnem, če v roku 4 ur sama pade na normalo, se ni za sekirat. Seveda mu pa potem še vedno meri. Pa vedno na istem mestu in z istim termometrom. Dobila Sony dsc WX1. Sem hotla neki majhega, pa da ima ful posnetkov na sekundo, da lahko te otroke ujamem. S tistim prejšnjim, pa ni bil slab, sem vsak nasmeh zamudila. Zarja spi, ful kašlja. Spet sem neki novega zvedla. Hvala! A boš poročala, kako se fotkič obnese? Ker jaz bi tut neki takega, da se J. lahko ujame. S tem sedaj vse zamudim... btw, kako je s taščo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:47:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa se slinim... Isabella Oliver ma do polnoči 20% popust Jaaaa... Jaz bi Hepburn oblekico pa mi je tut s popustom tooooo much sem naročla Wrap cardigan v rdeči se nisem mogla upret! bom razdelila znesek, pa bo pod jelko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:49:06
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Boga mami Še dobro da je Anej tako priden Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH? skoraj ni mesca, da me ne useka, res. Nevem kk to, pa zakaj...se moram naročit k ortopedu čimprej, pa samoplačniško, k drugač ne pridem par mescev na vrsto,...sem ga odpovedala takrat, ko smo mel OP,..pa lej ga zlomka, spet usekalo. Mi smo krompir tudi skoraj od začetka,..prvo je bil korenček, pol jabko, hruška, krompir, bučke...pol pa že počas mešano vse. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno! le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka! je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju? pokica_ si ti še na tabletah? ! in majana, da se temperatura pri Juretu umiri na normalo. carica pa itak da si, ko nam tako pomagaš! smo majčice kar vesele, ker smo te posvojile žal spet ..sem jih lihkar ukinjala, sem samo še polovičke jemala vsak dan,..zdaj pa spet 2 na dan. Pa to take, da kr odvisen postaneš od njih. Ma kaj čem, bom pa tabletomanka.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:50:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno! le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka! je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju? Ja, sem bolj mirne sorte, pa sej pri našem zdravstvu že moraš bit. Svit je bil pa danes cel dan brez vročine, še spal je ful, tko da bo pomoje zdej ok. Edino zdej pred spanjem je mel mal povišano temp., ampak če bo jutri ok pa če bodo izvidi ok, bova pomoje kar šla na plavanje. No, bomo videli, kako bo danes spal Zaspal je brez problema, že na zizi Je bil že zmatran, ker je bil od štirih pokonci...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober! bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica) joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj) Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri... Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila pa ta lepo slikico si dala!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:54:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober! bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica) joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj) Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri... Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila jep pa ta lepo slikico si dala!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:54:01
|
|
|
|
maja1488
|
Majana, zaenkrat sem super zadovoljna, ju je moj ful slikal prej in dela res lepe fotke. Tašča je sporočila, da bo imela jutri kemoterapijo, več ni vedla povedat. Najbrž bo za vikend doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, sem danes brisala tisti post, a vseeno: tole z jemanjem krvi mora biti pa povezano z luno! le kako ti uspe ostati mirna? oz. še dobro, da si bolj miren tip človeka! je s Svitom vse okej? se vidimo v četrtek na plavanju? Ja, sem bolj mirne sorte, pa sej pri našem zdravstvu že moraš bit. Svit je bil pa danes cel dan brez vročine, še spal je ful, tko da bo pomoje zdej ok. Edino zdej pred spanjem je mel mal povišano temp., ampak če bo jutri ok pa če bodo izvidi ok, bova pomoje kar šla na plavanje. No, bomo videli, kako bo danes spal Zaspal je brez problema, že na zizi Je bil že zmatran, ker je bil od štirih pokonci... upam, da se vidimo,... zdaj se že 3 tedne nismo videli in so otročki verjetno že pravi velikančki postali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:55:23
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana - korenček z jabolkom... so tudi industrijske kašice tako kombinirane. okus je še meni dober! bučke daj rajši zraven krompirja (pa malo mleka zraven, da bo fino pacasta kašica) joj, imata z leelo zdaj na daleč tako podoben avatar, da vaju kar zamešam včasih (dvojčici,... skoraj) Hvala za nasvet, bom dala krompir. Ma sej mu nič ne bo, če mu ga dam že jutri... Evo, sem šla takoj spremenit avatar, ker priznam da je tut mene motilo, samo se nisem spravila jep pa ta lepo slikico si dala!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:55:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa se slinim... Isabella Oliver ma do polnoči 20% popust Jaaaa... Jaz bi Hepburn oblekico pa mi je tut s popustom tooooo much sem naročla Wrap cardigan v rdeči se nisem mogla upret! bom razdelila znesek, pa bo pod jelko Komi čakam da te vidim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:02:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa jem piiiico maja za tašco ledenka za nakup
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:07:51
|
|
|
|
pokica_
|
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dudi! zdaj sem šele lačna postala, pa še kruli mi!!!!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 1.12.2009 21:08:16 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:09:30
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm bla v hoferju pa sm še islaka tiste tvoje bagete pa jih nisem našla ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:13:47
|
|
|
|
KatMat
|
nocko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:18:05
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, Kati!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:18:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Majana, zaenkrat sem super zadovoljna, ju je moj ful slikal prej in dela res lepe fotke. Tašča je sporočila, da bo imela jutri kemoterapijo, več ni vedla povedat. Najbrž bo za vikend doma. O super! Sem že zatežila 'svaku', k se s fotografijo ukvarja in ga bova šla pogledat. Upam da so ji dali tut kej proti strdkom?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 21:19:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sm bla v hoferju pa sm še islaka tiste tvoje bagete pa jih nisem našla ... A si gledala v skrinjah? Tam zraven pic pa lazanj...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?