Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuu, mali računalniški zasvojenčki maja, super za fotoaparat, zdaj pa upam, da bomo videli še kakšno tvojo umetniško slikico moj je zabaval Urbana in metal žogo ob steno ter razbil luč upam, da je to za srečo,... (pa kaj je z mojim moškim? otrok ujet v odraslo telo?) sem rekla Oskarju, da zdaj očka ne bo dobil igrače... in se je mulček ful zasekiral zanj,... je že dobil solzice... ah, še spat jih spravim, potem pa imam čas zase.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo mi smo se odločili po posvetu s P. in ker imamo doma kroničnega bolnika ( tašča) in tim k je asmatik, da bo ta mesec kar lepo doma, ne gre več v vrtec, potemn z januar bomo pa še videli kakšna bo situacija raje ga imam doma kot pa da je kej narobe l.p.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:45:04
|
|
|
|
pokica_
|
Večer! Mi gremo zdaj polivat kopalnico , jest in spat! Smo fajn, HB še zdravi, upam, da tako ostane...no če odštejem, da sem danes spet doživela en lep heksenšus v križu!!! Ampak to je že tradicija, pač jem Tramundin. Je nekako za zdržat, bom pač jedla redno te tablete. Kasneje kaj več napišem....gremo v akcijo zdaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:47:09
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba Majana hvala. Zdaj sva ga nekaj sama usposobila, ga bova v teh dneh še formatirala in, če ne bo v redu se priporočam. Sva pa drugače že razmišljaja o rač. servisu, sam za nobenega nimava kakšnih priporočil. Tako, da super, da imamo tebe , ti sporočim, če bova rabila pomoč. Upam, da bo današnja noč bolj mirna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, za slikico v avatarju poglej, kako imaš nastavljeno pod nastavitve/zasebnost... tam imaš možnost, da skriješ oz. pokažeš svoj profil... mogoče je to to. a se mene vidi kot uporabnika na tej temi? me samo zanima, kako to deluje,... otroka zrihtana,... en gre zdajle spat, drugi bo pa še risanke gledal. sva danes z Ojem gledala, kako s tistim velikim strojem strgajo asfalt... noro, če moj sin ne bo gradbeni inženir,... mi je žal, da nisem šla jaz na gradbeno,...
< Sporočilo je popravil k.tja -- 1.12.2009 18:57:14 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja cveka, za slikico v avatarju poglej, kako imaš nastavljeno pod nastavitve/zasebnost... tam imaš možnost, da skriješ oz. pokažeš svoj profil... mogoče je to to. ne vem, sem že vse probala pa mi ni ratalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem nazaj ležat, k me kuha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:05:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, zdej je pa mera polna. Kličem v zdravstveni dom, če so dobili izvide, pa mi v tretjem klicu končno uspe izvedet, da sploh niso vedeli, da so nas poslali v PEK kri vzet, da še nikoli niso nobenga poslali tja zaradi krvi In da moramo sami tja po izvid in ga nato prinesti P, da pove, kako in kaj. Še dobro, da tamal nima več vročine, sicer bi res ven padla. Tko da gre moj jutri po izvid in upam, da končno izvemo, če je kaj narobe. grrrrrr....sej, škoda besed...nas šetajo sem pa tja, ko da imamo cel dan čas samo za njih. Mar bi povedali, kako in kaj, ko so nas poslali v PEK. Da ne omenjam,da v PEK niso nič drugače kri jemali kot v zdravstvenem domu, le da so ponucal prstanec in ne sredinec, ker je baje treba iz prstanca jemat kri, ker tam lepše teče. No, je pa res, da je v laboratoriju v ZD en lušten pobček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:06:09
|
|
|
|
pokica_
|
evo, teren pripravljen, zdaj se pa sama kopata in slišim da zeloooooooooo špricata po kopalnici! čveki, odpočij si, čimprej se pozdravi!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:10:02
|
|
|
|
pokica_
|
pupaNG, iz prstanca jemljejo običajno kri ja...pr nas v ZD tudi. Pa lepo topli prstki morjo bit, če ne drugače je fajn, da se segrejejo rokce pod toplo vodo pred odvzemom, mi smo zadnjič kar v LABu segrevali rokce. Djte povedat, kaj se najbolj splača, glede uporabnosti kupit za otroka(cena ni relevantna)...nekaj v smislu poganjalca, trikolesnika..kombinirano???? Moja starša hočta za božič kupit Aneju nekaj...pa nevem kaj naj jima svetujem,...bosta pa šla v Toysrusa v A.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:18:18
|
|
|
|
majuška10
|
dober večer! kako ste kaj? Ma kaj ste ene bolne al kaj kot sem neki na hitro preletela, upam da ni nič resnega.... žal nimam cajta da bi se poglobila, pa enkrat v miru prečekirala vse kar napišete, naš mali je tak poperček, da ga ne smem niti za minuto spustiti izpred oči. Ga je polna dnevna, pol se mi že kar v kuhinjo plazi, v stajici noče bit,.... danes sem mu rekla da naj si niti ne misli, da je on šef, ker sem zaenkrat jst šef - ma me ne šmrgla 5posto.... skratka pestro....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:27:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no evo mi smo se odločili po posvetu s P. in ker imamo doma kroničnega bolnika ( tašča) in tim k je asmatik, da bo ta mesec kar lepo doma, ne gre več v vrtec, potemn z januar bomo pa še videli kakšna bo situacija raje ga imam doma kot pa da je kej narobe l.p. cveka a Tim je asmatik? Potem je skor boljš, da je doma. Kaj pa če je tista viroza bila gripa, nekateri jo tudi bolj blago prebolijo. maja jaz sem za PO, dan je vseeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:29:30
|
|
|
|
Tanja_
|
majana ti si k ena dilerka-vse veš, vse zrihtaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:30:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba Majana hvala. Zdaj sva ga nekaj sama usposobila, ga bova v teh dneh še formatirala in, če ne bo v redu se priporočam. Sva pa drugače že razmišljaja o rač. servisu, sam za nobenega nimava kakšnih priporočil. Tako, da super, da imamo tebe , ti sporočim, če bova rabila pomoč. Upam, da bo današnja noč bolj mirna. Zmenjeno evo, za mirno noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:31:10
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no, zdej je pa mera polna. Kličem v zdravstveni dom, če so dobili izvide, pa mi v tretjem klicu končno uspe izvedet, da sploh niso vedeli, da so nas poslali v PEK kri vzet, da še nikoli niso nobenga poslali tja zaradi krvi In da moramo sami tja po izvid in ga nato prinesti P, da pove, kako in kaj. Še dobro, da tamal nima več vročine, sicer bi res ven padla. Tko da gre moj jutri po izvid in upam, da končno izvemo, če je kaj narobe. grrrrrr....sej, škoda besed...nas šetajo sem pa tja, ko da imamo cel dan čas samo za njih. Mar bi povedali, kako in kaj, ko so nas poslali v PEK. Da ne omenjam,da v PEK niso nič drugače kri jemali kot v zdravstvenem domu, le da so ponucal prstanec in ne sredinec, ker je baje treba iz prstanca jemat kri, ker tam lepše teče. No, je pa res, da je v laboratoriju v ZD en lušten pobček Papua zdaj jih boš lahko podučila . Zadnjič je meni praktikantka kri jemala čist na robu med pregibom in komolcem. valda ni nič ven teklo. Sem imela modro roko. Tanja zgleda razmišlja kaj bo napisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:31:49
|
|
|
|
Leela
|
O si me prehitela. Dilerka, dacarka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:33:51
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ pupaNG, iz prstanca jemljejo običajno kri ja...pr nas v ZD tudi. Pa lepo topli prstki morjo bit, če ne drugače je fajn, da se segrejejo rokce pod toplo vodo pred odvzemom, mi smo zadnjič kar v LABu segrevali rokce. Djte povedat, kaj se najbolj splača, glede uporabnosti kupit za otroka(cena ni relevantna)...nekaj v smislu poganjalca, trikolesnika..kombinirano???? Moja starša hočta za božič kupit Aneju nekaj...pa nevem kaj naj jima svetujem,...bosta pa šla v Toysrusa v A. poganjalca obvezno. trikolesnika mi nismo imeli ampak zgleda tudi fajn. http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci.html menda so ti bobby car dobri.
< Sporočilo je popravil Leela -- 1.12.2009 19:36:31 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:38:02
|
|
|
|
majana79
|
J. mi je pa prej med hranjenjem kar naenkrat ratal po glavici čisto moker... Sem mu merila temp in ima v ritki 38, se pravi 37.5 telesne. Je pa res že par dni tak, mal sitkan, ampak ne pa ves čas, je tut ful živahen pa smeji se ipd... A čem kaj panike že delat in klicat P, al čem še počakat? Pa zdele mi je že zaspal, kar je nenavadno in popoldne je spal več kot pol ure... Očitno se neki kuha? Aja, ste spregledale moje vprašanje glede Gh... papua, tole je pa res kr neki no Upam da bodo vsaj izvidi ok, da ne bo nič hudega. cveka, pozdravite se končno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:39:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana ti si k ena dilerka-vse veš, vse zrihtaš Ja res, ve kar mene prašite, bomo že kej pogruntal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:52:29
|
|
|
|
Leela
|
majana možno, da se kaj kuha. A za GH si spraševala, kako mu daješ zelenjavo? Enkrat sem nekje zasledila, da je treba otroku večkrat ponudit neko hrano preden sprejme okus. Sadje mu pa kar daj: jabolko, hruško in zmešaj notri bučko naprimer. Danes mi je P rekla, da lahko dajem gluten na ful. Zdaj rečejo že pri petih mesecih, da se lahko da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:55:03
|
|
|
|
šivilja
|
Majana glede GH - meni je patronažna pri starejših rekla, da naj začnem s korenčkom, ki je rahlo sladek, ko tega obvlada, naj pa h korenju dodajam druge okuse, da ni vsakič nekaj popolnoma novega. Pri nas se je obneslo - smo najprej jedli korenje, nato korenje s krompirjem, obojemu sem potem dodala še kaj novega. Je pa rekla še, da naj se držim pravila en okus - en teden.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:59:06
|
|
|
|
majana79
|
Hvala obema. Je že moj predlagal, da mu damo v bučke jabolko, ker mu je to všeč. Bom začela mešat, če ne se bojim da ne bova nikamor prišla. leela, sem mu pa zdaj merila v ušesu (prej je imel 37.5, vedno merim 2x, za kontrolo) in mu je čisto padla temperatura... nisem pametna, razen da mu je po hrani tako skočila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 19:59:45
|
|
|
|
majana79
|
Grem večerjat, moj spi, je tut neki čuden...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:02:48
|
|
|
|
pokica_
|
majana, mi že kar vse okuse skorajda jemo...bučke in krompir nam grejo pa najbolj v slast, ker je jed blago sladka. Čist možno da kaj kuha J. Če bo še jutri tako, pa kr poklič P. Ati je Aneja skopal, nahranil in dal pančat. Mami pa leži in počiva s križem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 20:27:59
|
|
|
|
majana79
|
Boga mami Še dobro da je Anej tako priden Kdaj se lahko začne mešat zelenjavo s krompirjem? Kolk časa moraš prej uvajat GH?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?