Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 22:53:01
|
|
|
|
majana79
|
Sej vas jaz tudi zapuščam. Lepo spite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 22:53:08
|
|
|
|
maja1488
|
mi imamo tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144155 in je zakon. Najprej je opora za hojo, potem rata tak poganjalec na treh kolesih. Tuki ni nobene slikce. Maša se ful fura z njim...zdej ne bo pustila nazaj na tisto tadrugo at. Po celi hiši dirka s tem kolesom, tla so pa čist zguljena od odrivanja. nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 23:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, a potem praviš, da je bil mlad vodovodar? pa mišice so kaj gledale izpod premajhne majčke? OMG, k.tja, kaj je s teboj??? norim, ker mi je mentor odpisal, da tudi dokumenta v doc ne more odpreti in sem mu zdaj še v pdf poslala. skratka tole do sobote ne bo vezano. izjemoma če bom jutri ekspres ekspres,... mi je pa ene tabele zamedlo,... jih grem popravljat. pa 63 strani imam, grem še kakšno skrajšat, da mi ne bo potrebno preveč zagovarjat pa Urban mi tudi pomaga, ker se non stop zbuja,... sem mu dala flaško, ker dude noče in jo zdaj vsake toliko pocuka,... skratka: lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 0:09:16
|
|
|
|
meduzica
|
že 2 dni se trudim prit na tekoče z rrjem ...... zdej sem pa itak polovico pozabla venčki .. en lepši ko drug ... jaz sem tolk antitalent za take stvari da še jelko okrašuje moj dragi majana .. naš je ful zbirčen s hrano pa se kljub tem držim pravila 3dni uvajam novo zelenjavo ker se je že zgodilo da prvi dan ni hotel sploh pa je tretji dan že fino papal. Z brokolijem je že bilo tako. Najbrž pač rabi malo da se okus "usede" herbalife .. sem bila enkrat zraven ko se je pripravljal nek event za herbalajfovce in vam povem vsi so se mi zdel do amena zadrogirani :D ko bi bili na amfetaminih sorry če kdo to jemlje ne leti nanj ... bolj na une ki sem jih takrat nekoč spoznala .. so bli ko neka sekta ... so me prepričevali v to in mi kazali slikice .. bah jaz že mam svoje tabletke zdravja ... algi spirulina in klorela ... mislim da čez glavo dost "zdravja" pojem papuaNG .. upam da se Svit čimprej poštima sem bila danes v službi s Timotejem - smo se šli sam pokazat .. naši (in pa stranke) so imeli praznovanje za Novo Leto ... so bili vsi ful veseli .. je pa ful smešno ker več al manj so sami moški ... pa kake pripombe pol padajo sej nevejo kaj bi se o otrocih pogovarjal ampak majo kar filing da se morajo. sem pa dobila dans email .. ko sem hodila v šolo za starše so ene ankete delali ... pa smo se prijavili za sodelovanje ... skratka vabijo nas na pregled v stomatološko za zobeke, pa mal preventivno nam bojo povedali kako pa kaj ... sem ful vesela ker sem že pozabila na to da nas bojo kontaktirali, pa glede na to da imam kar težave maliju pucat zobeke grem rade volje da me malo usmerijo aja punce kako gre pa pri vas čiščenje zobkov .. kolk pogosto in kdaj jih čistite vašim zobastim malčkom ?? grem zdej spat najbrž... sej ne morem verjet da sem še kar pokonci sem se matrala en filmček dat na shrani.si da bi pokazala kako naš mali debatira, pa nikakor ne rata ... sem obupala počas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 7:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sm bla v hoferju pa sm še islaka tiste tvoje bagete pa jih nisem našla ... A si gledala v skrinjah? Tam zraven pic pa lazanj... mljask...te so dobre ja !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 7:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no evo mi smo se odločili po posvetu s P. in ker imamo doma kroničnega bolnika ( tašča) in tim k je asmatik, da bo ta mesec kar lepo doma, ne gre več v vrtec, potemn z januar bomo pa še videli kakšna bo situacija raje ga imam doma kot pa da je kej narobe l.p. cveka a Tim je asmatik? Potem je skor boljš, da je doma. Kaj pa če je tista viroza bila gripa, nekateri jo tudi bolj blago prebolijo. maja jaz sem za PO, dan je vseeno. ne vem, sam to vem da smo zdej še jaz, možek in nika, zboleli, je pa res da so visoke vročina, sam jz jo nimam in mož, nika pa samo kašlja in nis ima zamašen, tako da mislim da je navadna gripa, al pa ta viroza k razsaja. tako da smo se kr odločili da bo doma. tim nima še potrjeno da je asmatik je pa dejansko plučni polnik zarad napadal tako da smo se zarad tega odločil, pa zarad tašče k ima raka, pa k smo jo jesen skoraj izgubil pa ta tanova gripa je taka da si kužen že tri dni prej tako da sem čukovo včeraj klicala in je rekla da naj bo kr doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 7:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
aja dobro jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
moram it, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:15:22
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Sem ji ob polnoči namazala dlesni s Calgelom in potem je do 4.30 spala,pa pol do sedmih. pridna! meduzica jaz sem tud to izpolnila za zobke in sem ravno te dni razmišljala, da so rekli, da nas po pol leta pokvabijo na pregled, pa še nič ni H. je po celi dnevni sobi, pol se pa ful joka, k hoče za mano v kuhinjo, pa je kavč na poti, pa še ne ve, da mora okoli njega. Je tok smešna. Joj, še dobr, da sem včer po tleh pomila-čeprav ima vseeno čist zamazane bodije. Zdej bojo pa hitro znucani.no, sej, če ne jih pa preraste. punce ti poganjalci-od katere starosti to pride v poštev?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:20:24
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:27:04
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro No naš fantič bo do 18-ga še v vrtcu ker so gor vsi zdravi sem včeraj vprašala...sej če ne pa kje drugje faše sej je čist vseen.Pol bomo pa užival 100 na uro ko bomo vsi doma tanja ti poganjalci so od nekje 1 leta tolk da zna na nogah stat da lahko za njim hodi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:29:46
|
|
|
|
KatMat
|
ja,jaz poganjalca ne bom se dajala ker pomoje se lahko prevec nanj nasloni in pikira na zobke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:35:20
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Men se bo kr zmešal zarad tega hranjenja, poje mi praktično ful mal mleka čez dan, goste hrane pa tud par žličk. Kok morjo pojest mleka.Na škatli od Aptamila 2 piše da 600ml, ampak pomoje je treba zraven štet še en dva ornk obroka goste hrane, al kaj? Vglavnm sm klicala patronažo, da nej pride s tehtnico, ker v ZD je nebi glih vozila. Da ne govorim o tem da očitno centralna neki štrajka, so ćist mrzli radiatorji , dobr da mam električnega. Vglavnm nism dobre volje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:46:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
Slabo jutro,again.. lake jaz te čist zastopim s to hrano,meni se tudi že meša ker nič noče jesti.Malo še počakam pol bom pa patronažko poklicala,smo tudi prjatle drugače. Noč je bila spet grozna,zdaj pa res spim vsako noč sam 2 uri.Če verjamete me je kar strah it spat,ker vem da se bo zbudila če pol ure. Danes se pa zbudi ene 2x jo pobožam in dan v posteljico,3 -ič začne tulit,nos zabasan..Pa jo nesem čez hodnik v spalnico.Držim jo v naročju,z eno roko sem ji hotela obrisat nos in tamala se mi vrže vznak in leti na tla z glavo dol. Jaz ne vem kako mi jo je uspelo ujet z eno roko za gleženj da ni počila po tleh.Laski so bili že na ploščicah. Jaz sem skor omaro podrla na honiku o tem kako me je v križu vsekalo raje ne bi.Še zdaj me boli. Mož je priletel is sobe,bi ga tud hmal kap k je videl kako visi na tla z glavo dol. Raje ne pomislim kaj bi bilo če bi s tako visokega padla na ploščice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:47:50
|
|
|
|
OliveOyl
|
majch zasvojenka.. WB.. Grem na si kavo skuhat,pa otroke nafutrat. Pol moram pa v BC dojenčka zamenjat,sem mojemu naročila naj baby borna kupi ,pa je nekaj druzga prinesel. Čaw
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:51:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
se pridužujem ponočnjakom Smo se zbujali na dve uri (ali manj ), al za papcat al za dudko popravit...ne vem, a mu je manjkalo, ker je kašice zvečer bolj malo pojedel ali ga je kaj matralo. Ker ko se je najedel, je takoj nazaj zaspal. Jst sem pa ko zombi Se mi kr malo vrti v glavi...upam, da kmalu zaspi, da se grem lahko še malo uležt. Če ne, bom pa kr mojega zbudila, on je spal lepo celo noč Tamal zdej zjutraj ni imel vročine, tko da upam, da pri tem ostane. Mora it moj še po izvide kasneje, P pa itak šele popoldne dela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:56:26
|
|
|
|
Tanja_
|
papua a ne dela danes dopoldan in jutri popoldan?K jaz hodim ob četrtkih na sistematske in takrat je sigurno popoldan.Pa ob ponedeljkih. oliva in lake da bi vajine malčice začele jesti. Lake,kaj pa če bi ti probala dodajat tisto visoko kalorično mleko'Nekaj obstaja za take,ki se premalo redijo. olive dobra si, da sfolgaš.
< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 2.12.2009 8:57:40 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 8:57:11
|
|
|
|
KatMat
|
ojoj olivica....hvala bogu da ni blo nic.....uufff....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:00:30
|
|
|
|
KatMat
|
kero mleko naj jaz kupim za tamalo.... za kasice ki morajo biti mesanje z mlekom mam kr se 0-3 mesece....pomoje ni nc narobe...zdej bom pa pocas nehala dojit pa me zanima kerga naj kupim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:02:42
|
|
|
|
lake
|
Oliva Verjamem da te je skor kap. Dobr da res ni padla. Sej ne vem, mogoče kompliciram, pa res dobi dost hrane, glede na to da je čist dobre volje. Me prov zanima kok je težka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:04:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kero mleko naj jaz kupim za tamalo.... za kasice ki morajo biti mesanje z mlekom mam kr se 0-3 mesece....pomoje ni nc narobe...zdej bom pa pocas nehala dojit pa me zanima kerga naj kupim Po mojem je čist vseeno. Važno, da ga bo jedla. Mi imamo Aptamil AR, ampak mi ga bo počasi zmanjkalo, pa bom zdej probala kupit Bebo AR. Sem zanč vidla da ga imajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:05:54
|
|
|
|
maja1488
|
jutro....zopet ne komentiram noči. In zdaj se že eno uro zvija in premetava vsa zaspana, zaspat pa ne in ne. KAtastrofa. Ojoj Olivi, tko je meni enkrat Zarja zletela. HB na kavč. Od takrat jo kr čez hrbet zagrabim (v pokončnem položaju) in ne pod ritko, če morem kej na hitro z eno roko nardit. Jst morm tudi do BC, tavečji po spodnje majčke, zarji po dokolenke in kej za miklavža še kupit. Upam, da pride kej sončka, ker se mi v tej megli ne ljubi. Aja, pa madam bi mogla mal odspat prej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:06:12
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Vidim da luna že dela na polno... Mi smo kar spali, presenetljivo. J. danes ni imel povišane temperature, ima pa poln nosek. Sem mu komaj uspela nekaj fiziološke uturit, ne pusti mi pa zdej očistit nos... Še dobro da je moj doma, da mi ga bo potem pomagal držat, čeprav bo huronsko vpitje, že slišim No, sej je tolk vsega, da vsi rabimo en kup olivca, skor me je kap, ko sem te brala... ampak važno da je vse ok lake, to so po moje včeri kej zaprl, ko so ti radiator štimal... dej jih poklič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 9:08:18
|
|
|
|
lake
|
Pa včeri me je klicala iz razvojne, da do nadaljnega nimava kontrol, ker je Keršičeva na daljši odsotnosti. Lahko tud pol leta. Očitno je neki narobe, ker mi ni znala povedat kok časa je ne bo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?