|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
1.12.2009 19:24:09   
emica2008
danes sem mela pregled pa me zanima kakšne rezultate urina mate. pr men je drugač vse v redu sam teli levkeciti se mi mal čudn zdijo. kok je sploh normalno število levkecitov user posted image ??? prejšnji rezultati so bili na 2, zdaj pa sem na 1, kar se mi zdi da je premalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.12.2009 19:27:26   
Gwendolen
Če ti G ni rekel nič glede tega, lahko smatraš, da je v redu.

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
1.12.2009 19:29:41   
emica2008
ah ta moja G je super sam ma pa te svoje ''besedne fore'' k jih včas ne zastopm pol pa rajš več ne sprašujem. ah  važn da do 0 ne pridem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3678
1.12.2009 19:39:40   
Momtobe
Nam so v materinski šoli tudi povedali, da ultive pri nas več ni možno dobiti... so ženske preveč pogumno stiskale na stikalo in so potem tudi otroci bili malo preveč umirjeni.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
1.12.2009 19:42:19   
nincrli
A ne more urin bit ravno brez levkocitovuser posted image Jaz sem na predzadnjem imela 2ko, zdaj pa 1, pa je sestra rekla, da urin je vredu pa sem vseen vprašala, če mi neki z rdečo piše v materinsko, kak je vredu... Pa je rekla, da to je normalno med user posted image
G me je pa vprašala, če imam povečan beli tok pa sem rekla, da ja, pol pa je vprašala če me kaj srbi pa me takrat ni...
Sam zdaj pa sem dobla tega user posted image pa srbi, tak da je pomoje povezano z bakterijami...
Al kakouser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
1.12.2009 19:47:50   
tinncyka
Enkica - moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image
in upam da bo pikec zrastel do naslednjega pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sisi77 - držim pesti da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image  in kot so že punce napisale: za praznke dobiš najčepše darilo in družbo ter veliko praznikov vaju še čakauser posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
1.12.2009 20:03:14   
pajcevina
Jaz pa nisem dobila nobenih papirjev, oz. napotnic. A bi mogla kaj imet? Za v P pa za rešilca?  Ko imam naslednji pregled bom že v 38. tednu, pa se mi zdi kar pozno.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
1.12.2009 20:06:44   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Jaz pa nisem dobila nobenih papirjev, oz. napotnic. A bi mogla kaj imet? Za v P pa za rešilca?  Ko imam naslednji pregled bom že v 38. tednu, pa se mi zdi kar pozno.

Uf, jaz pa mislim, da je bolje, da pokličeš k svojemu G in prosiš zanje, ker do 38. tedna je lahko še marsikaj. Sicer, če se začne, se začne in te ne zavrnejo, ampak ...

We're walking in the air

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
1.12.2009 20:29:28   
grahek85
Sem tudi enkrat mela levkocite v urinu, pa mi je G razložila, da je to zaradi belega toka. Je povečan med nosečnostjo in ga pač kaj zaide v vzorec.  

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 3684
1.12.2009 20:50:46   
ellie
Enkica moje sožaljeuser posted image  je pa res doživel lepo starost..

sisi77 držim pesti, da boš z najlepšim darilom čimprej zapustila porodnišnicouser posted image user posted image user posted image  s pikcem bo pa itak vse vredu.

nincrli men je G vitagyn c predlagal, ko mi canesten ni pomagal. Čeprav je ponavadi pekoč občutek, če gre za bakterije. Če pa srbi, so pa glivice. Vsaj tako mi je povedal. To je bilo še enkrat pred nosečnostjo. Kaj pa canesten vaginalete? meni je na začetku nosečnosti napisal 3 škatle, če bi me kdaj srbelo...pa da ne bi rabla takoj laufat k njemu po recept. Ampak trkam, da še nobene nisem rabila uporabit..

Glede izvidov urina pa sem slišala, da je dobro, ko se da voda...da ko greš lulat v lonček, prvi curek spustiš mimo. Ker marsikaj zaide v sečnico in potem rezultati niso realni. Če pa gre prvi curek mimo lončka, pa te neželene zadeve odplakneuser posted image  hehe...kak sem čudno to napisala...ampak glavno, da se ve, kaj mislim.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
1.12.2009 20:54:43   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Glede izvidov urina pa sem slišala, da je dobro, ko se da voda...da ko greš lulat v lonček, prvi curek spustiš mimo. Ker marsikaj zaide v sečnico in potem rezultati niso realni. Če pa gre prvi curek mimo lončka, pa te neželene zadeve odplakneuser posted image  hehe...kak sem čudno to napisala...ampak glavno, da se ve, kaj mislim.

Ja, pravijo, da moraš oddati srednji curek. Tako se pač reče, kaj čmo. user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.12.2009 22:26:53   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Ja, pravijo, da moraš oddati srednji curek. Tako se pač reče, kaj čmo. user posted image

Ja saj vem, sam mene vedno tam tak malo lulat, da že komaj kaj v lonček spravim pol pa kr vse spustim not user posted image

Ma men je v lekarni to dala, sem ji povedala za kaj gre pa da rabim neki kar se lahko v nosečnosti uporablja...
Ja saj gre za glivice, ker srbi user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.12.2009 22:28:52   
tinncyka
uh šmet še zdaj mi ni ratalouser posted image user posted image  sestavit primernega E-paketa ... saj vem da sem poznauser posted image user posted image  ene že mate pakete doma jaz se pa ubadam s temuser posted image , saj bi vzela paket A pa je avtosedež notr - to pa ne rabiva ga imava, v B paketu je pa varnostna ograjica to pa tudi ne rabiva živiva v blokuuser posted image  
zdaj mi pa ne rata spravit E- paketa da dobim ta točn znesek ka niso mogli zaokrožituser posted image

upam pa da nisem prepozna da zrihtam papirje na CSD-ju v četrtek??

aja bi pa še tole vprašala: Kje naj moj dragi podpiše za očetostvo na moji občini ali njegovi? jaz še spadam  pod Šmarje/Jelšah on pa pod Celje?
pa Kdaj se mi splača prepisat na njegov naslov pred ali po rojstvu otroka, ker bo otrok imel njegov naslov - pol je boljše pred, ane? uh sem zabita pa tečna tudi ko tako čudno vprašamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 1.12.2009 22:35:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.12.2009 22:32:50   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Ja saj vem, sam mene vedno tam tak malo lulat, da že komaj kaj v lonček spravim pol pa kr vse spustim not user posted image

Ma men je v lekarni to dala, sem ji povedala za kaj gre pa da rabim neki kar se lahko v nosečnosti uporablja...
Ja saj gre za glivice, ker srbi user posted image

mene tudi takrat ko morm dati vodo za pregled vedno čisto malo pritisneuser posted image

hm nisem pa prej brala sam to sem vidla za gliviceuser posted image  - jaz sem to imela na začetku user posted image  in res ful srbi sem pa dobila svečke v lekarni (sam sm pozabla kako se jim reče) vsako noč sem si jih devala notri in to 1t in je pomagalo pa še ponoč ni srbelouser posted image user posted image  

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.12.2009 22:59:17   
tinncyka
kaj vse spite?user posted image  jaz pa me mormuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
1.12.2009 23:01:54   
Gwendolen
Ne še, ampak kmalu pa ... user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.12.2009 23:04:10   
tinncyka

no sej jaz tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
1.12.2009 23:12:06   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

no sej jaz tudiuser posted image

srečne ve, jaz pa že vidim, da bom spet gledala ko sova spet...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.12.2009 23:15:15   
viking95
tinncyka midva sva očetovstvo podpisala na mojem csd, moraš izpolnit en obrazec, na katerem napišeš, kako se bo otrok pisal in na katerem naslovu bo živel

kar zadeva e-paket, je pa to cela znanost, da moraš do centa natančno izbrat stvari, je pa čist birokratsko user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
1.12.2009 23:26:31   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: viking95

tinncyka midva sva očetovstvo podpisala na mojem csd, moraš izpolnit en obrazec, na katerem napišeš, kako se bo otrok pisal in na katerem naslovu bo živel

kar zadeva e-paket, je pa to cela znanost, da moraš do centa natančno izbrat stvari, je pa čist birokratsko user posted image

kaj za očetostvo more 100% pred porodom podpisat, ker jaz grem to rihtat v četrtek moj pa takrat delauser posted image

ja za paket se pa strinjam - sam enkrat sem probala pa mi je ratalo zdaj ko ga pa res bom mogla naročit mi pa res ne ratauser posted image

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
2.12.2009 0:03:51   
pajcevina
Jaz sem tudi še pokonci. Sem se sedaj našpilala taroka s kolegi in je tooooooook pasal.

Sva z možem čist mahnjena na tarok, pa sem mislila, da se bo ob rojstvu prve hčerkice vse končalo - kje pa! Že par tednov po porodu smo nadaljevali naše večerne partije (z eno roko sem jo pestvala, z drugo pa karte držalauser posted image ).
No, zdej, ko bosta pa dve, bo pa vseeno malo težje izvedljivo, ampak se ne bomo kar tako dali...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
2.12.2009 2:37:55   
kemo
Pozdravljene vidim da vse že spite js sm pa budna k sova k sm šla popoldne spat k me je glava neki bolela zdej pa mam

aja tincyka midva bova te papirje rihtala šele po 15.12 ker še čakam na novembersko plačo in upam, da res ne bo prepozn glede prebivališča se bom pa jaz že prej prepisala na njegov naslov tako, da bomo imeli potem vsi enekega in da lahka vse v celju rihtava.

a se je že kera menla za user posted image zdravnika pol za posvetovalnice kako to poteka al moreš prej poklicat

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
2.12.2009 3:57:28   
kemo
še eno vprašanje a mogoče katera ve kakšen obrazec naj bi podpisal lastnik stanovanja v mojem primeru bodoči tast, da bi si lahko jaz uredila stalno prebivališče pr user posted image . Sem nekje že pred časom našla ampak sedaj ne najdem več

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
2.12.2009 6:45:46   
poopek
ojla! uf ste prave čvekice, sam en dan me ni blo gor, zj pa tud nimam časa brat... :) user posted image
jz sem včeri bla spet na obremenilni z glukozo, bljak bljak user posted image user posted image , zj se pa prpravljam za pregled, ga mam ob 8.20 pa že zdej motovilim okol, k se morem prpelat v Ljubljano... user posted image kumi čakam da vidim kako je z mojo pikicouser posted image , vam poročam.
glede modrčkov za dojenje, jz sem si v kiku kupila tiste kratke majčke elastične, ker mam take joške k kaka mlekarica, in mi noben do zdej ni bil udoben... tak, da jih že zdaj nosim user posted image

se slišimo kasneje, lep pozdravček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
2.12.2009 7:38:10   
grahek85
Živjo!

Danes sva pa zaspala in se je fantu tako mudilo, da je vzel še moj ključ po nesreči. Zdaj sem pa v odklenjenem stanovanju in mi ni glih super občutekuser posted image Pa desno uho me spet nekaj boli, upam da se ne razraste v kaj hujšega. Je blo zadnjič za par let dovolj. Drugače je šel pa fant včeraj po službi na hitro v Ikeo, mi ni pustil zravenuser posted image ker mi trebuh nagaja, če veliko hodim. Sva kupila še previjalno površino tako da mava zdaj pa res vse (razen EasyFix podstavka za lupinico, to pa naročim še ta teden). Sva se na koncu odločila kar za tako, ki se prišraufa na steno in po potrebi zloži, spodaj sva kupila pa eno komodo s tremi predali. Nimam pojma, kako bova s prostorom čez pol leta, ko se seliva, tako da se mi zdi to še najbolj ziher rešitev.  

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
kaj za očetostvo more 100% pred porodom podpisat, ker jaz grem to rihtat v četrtek moj pa takrat delauser posted image

Ne, lahko potem, je pa zdaj daleč najbolj preprosto. Z otrokom boš težje skakala okoli, pa če maš v P seboj te tam obišče matičarka in takoj uredijo elektronski vpis rojstva in dobiš rojstni list par dni kasneje po pošti. Tega pa rabiš še za en kup birokracije naprej. Ne rabiš pa tega narediti na CSDju, lahko na katerikoli upravni enoti v času uradnih ur. Danes npr. mislim, da majo vsi del. čas do 18h. Glavno, da sta oba tam in z veljavnim osebnim dokumentom. Je pa zadeva identična ne glede na to, ali jo opraviš na CSD ali na upravni enoti, ker iz CSDja itak en izvod pošljejo na upravno enoto, enega dobiš pa ti.

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Jaz sem tudi še pokonci. Sem se sedaj našpilala taroka s kolegi in je tooooooook pasal.
Sva z možem čist mahnjena na tarok, pa sem mislila, da se bo ob rojstvu prve hčerkice vse končalo - kje pa! Že par tednov po porodu smo nadaljevali naše večerne partije (z eno roko sem jo pestvala, z drugo pa karte držalauser posted image ).
No, zdej, ko bosta pa dve, bo pa vseeno malo težje izvedljivo, ampak se ne bomo kar tako dali...

oooo, jaz sem tudi velik tarok fanuser posted image user posted image user posted image pa fant tudiuser posted image user posted image user posted image obožujem ga, vsaka igra je drugačna, pa všeč mi je dinamika med igralci. Sam zdej pa res že dolgo nisem igralauser posted image Včasih smo se obvezno dobili vsak vikend in špilali do ne vem kdaj zjutraj, zdaj pa že kaki dve leti ne, je družba bolj kot ne počasi razpadla. Pa mi ni nič žal za ljudmi, za tarokom pa v bistvu ful, ker je res fajn.

kemo misliš to pediatra? nam je na MŠ rekla, da naj pokličemo še pred rojstvom in se zmenimo. Samo lahko verjetno tudi potem.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 2.12.2009 7:45:59 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!