Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 8:35:27
|
|
|
|
nadka30
|
dobro jutro, punce ne bi obupat, z današnjim dnem smo v pravem mesecu, zoya za tebe ma pa bojde božičak darilo. Gremo naprej, glavo pokonci, inčika namoči čopiče, zmešaj barvo gremo plusmo naprej. Za božič bomo pa smerečko okrasile z pluski INSEDAJ ŠE NEKAJ ZA DOBRO VOLJO IN SPODBUDO i GO-GO-GO PLUSKOM NASPROTI
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 9:23:41
|
|
|
|
Zvezdici
|
Sicer ne spadam ravno sem, ampak sem vas vsake toliko časa malo pa po malo brala. Želim vsem, ki pričakujete + sedaj v decembru, lep začetek meseca, ter da končno zagledate!! Držim pestke in navijam z vami!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 9:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa smo v decembru :D Srečno :D A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 10:32:48
|
|
|
|
pižmovka
|
Dobro jutro! Zdaj pa veselo na delo in naj bo december čimbolj ! Pri meni še nič novega! Včer mi zvečer ni dal hudič mira in sem šla delat test... Sam kaj ko s tuk želim da bi blo , d se mi pol kar zdi da vidim rahlo ampak res čist rahlo ! Obupna sem! Sem probala slikat pa poslat sam se na sliki ninč vidlo... Bo treba še počakat neki dni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 11:04:29
|
|
|
|
jana84
|
pozdravček punce! Kako kaj? Pr nas je vse po starem...Čakam nedeljo, da delamo test, če ne bo prej kakšnega bolj zanesljivega pokazatelja (beri )...Mogoče bo Miklavž vseeno prinesel kaj zanimivega ... Držim pesti za vse, ki imajo te dni za ne dobit M...in za zagledat črtice al pa pluske, karkoli pač že... Pižmovka, poskusi raje zjutraj delat test, ker je v urinu več hormona!
< Sporočilo je popravil jana_k -- 1.12.2009 11:05:31 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 11:45:39
|
|
|
|
zoya80
|
laliela in katra55, hvala vama! danes sem malo bolje....tako zdravstveno, kot psihično. upam dalje... a se je tudi vam totalno zmešal ciklus, ko ste začele s poskušanjem? jaz sem imala prej namreč zelo pošlihtano vse skupaj, praktično na dan natančno. zdaj sem dobila M skoraj 1 teden prej, trajala je samo 2! dni, od tega je bila prvi dan zeloo šibka, drugi dan pa zelo močna, pa še to čist neke temno rjave barve. meni ni nič več jasno...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 12:39:23
|
|
|
|
aleunam
|
oh, mene pa je danes ulovila gripa... najprej 2x bruhala, zdaj me pa vse boli.... upam, da bo čimprej mimo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 12:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aleunam: Mene je tud včeri zvil, pa sem se ceu dan nalivala z zeliščnimi čaji z domačim medom in limono. Men je pomagal in danes sem že v sluzbi... lep A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 13:36:06
|
|
|
|
pižmovka
|
Tut js sm eno sao zmedo s temi odar probavamo! Nč najbrš bomjutri zjutraj probala še enkrat! Dajmo punce, da bomo avgusta vozičkali!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dan... mene je tudi celi vikend zvijalo in še včeraj, tako, da nisem mogla v službo in sem uživala doma December je tukaj...Katera bo prva ..dajmo, dajmo za pluske in da bo celi naš seznam v roza barvi...in modre IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No pa smo v decembru :D Srečno :D A3 A imaš tudi ti pričakovanje pluska 25.12...ker tam sem tudi jaz in tam je članica Anonimna3..lahko sva pa obe Imejte se skrajno lepo in uživajte še naprej A3 inčika...seznamček je pa zelo zelo lep
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ehhh kak sem glupa :D A3 se ti opravičujem,... sem zamešala sem A2 :D Sorry,... jst čakam okol 5.12. 2009,... čeprav je na seznamu 3.12. :) Še enkrat oprosti. Tok bi bla rada vidna, sam mam preveč kolegic tle in da se zve, kake probleme mam, bi cela vas vedla :D Bom še mal anonimna :D Pa upam da se ne bom več zmotla.... ups lep dan A2
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen lušni smeškoti :D Jaz tudi komaj čakam ta december,... spet se počutim kot otrok, ko sem komaj čakala Miklavža. Pa ti dnevi res niso nikamor šli. Letos pa je spet prišel na dan ta občutek.... :D Pa še k sem gledala kdaj bi približno bil rok sem ugotovila da bi ga mela lih okol najine obletnice... wiiii :D Zopet verjamem v Miklavža in upam, glede na to da sem bila resnično pridna, dobim tiste črtice :D :D Nimam nikakršnih znakov :S lep večer punce A3 No pa smo v decembru :D Srečno :D A3 Aleunam: Mene je tud včeri zvil, pa sem se ceu dan nalivala z zeliščnimi čaji z domačim medom in limono. Men je pomagal in danes sem že v sluzbi... lep A3 Evo to so moji posti, kjer sem se po pomoti podpisala pod A3 LEP POZDRAV A2 A3 še enkrat oprosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:48:54
|
|
|
|
5ra8
|
No pa je veseli mesec tu. naj se hitr javi prva ki bo obarvala seznamček roza. dajte nooo jst jo ne pričakujem jutri, bomo videli, upamo na najboljš...čeprav me špika po jajčnikih, prsa mam tud bolj občutljiva.....pismo...se kr bojim delat test....bom verjetno kr počakala do konca tedna dejmo punce, dejmo
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ni panike...sem se že veselila, da bova dve na isti dan Kaj sem ti zdaj storila delat, si mogla vse za nazaj prebrat Punce, da se malo zamotimo in pozabimo na naše težavice, me zanima če boste kaj doma ustvarjale...boste kaj pekle piškote, delale čestitke... Zbiram ideje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 14:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
st jo ne pričakujem jutri, bomo videli, upamo na najboljš. močno močno držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 15:10:58
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, da se malo zamotimo in pozabimo na naše težavice, me zanima če boste kaj doma ustvarjale...boste kaj pekle piškote, delale čestitke... Zbiram ideje jst sem čestitke že naredila, piškoti so pa tud na repertoarju v sledečih dneh. komaj čakam sem glih dobila novo ramino knjižico receptov. je par fajnih notr.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 15:57:15
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem polno zaposlena tak da upam, da hitro mine teh 18 dni da bomo videli če smo kaj pridelali ali nič Mene najprej na faksu čakajo izpiti potem pa veselo delat čestitke in počasi res pečt piškotke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 16:13:25
|
|
|
|
pižmovka
|
5ra8 aka si pa prislužiš ramino knjižico receptov??? Js pa najbrš jutri zjutraj ponavlam test! Hočem videt zelo jasno ! Je zoprno če ne veš al vdiš l se ti sam zdi da vidiš! Želim si !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 16:19:10
|
|
|
|
tix
|
Jaz imam tud novo ramino knjižico, sam se mi še ne ljubi pečt :) No dekleta, sedaj je prišel vas mesec, velik plodnega želim v veselem decembru!! Pižmovka, želim ti ful močno črtico, čeprov zelo rahla črtica postane temna, tako je bilo pri meni, lahko da je do oploditve prišlo kasneje kot si misliš
< Sporočilo je popravil tix -- 1.12.2009 16:21:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 16:54:23
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce, da vam še jaz malo pojamram... Danes mi je takkoooo slabo, spodaj me špika, komaj čakam da priteče, da gre mimo...ker drugače bom umrla...ne vem no...noseča nisem, ker imam prsi normalne, sam spodaj pa ne vem al mi bo ven vse odneslo od bolečine...tega pa še ne... Tako jaz sem danes zelo slabo...upam in želim, da imate ve boljši dan...in da resnično ena odpre roza barvo, ker jaz je tudi ta mesec žal ne bom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 18:36:50
|
|
|
|
Lun1ca
|
No jaz se javljam.. danes naj bi prišla in je ni, tudi nobenih znakov da bo prišla ni. Ju3 zjutraj pa naredim test, če je seveda še ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da se še jaz malo javim, viim da se je končno pričelo dogajati na tej temi! Jaz sem že pošteno nestrpna (sem tista anonimna, ki je ne pričakuje 4.12.) , saj imam za ta mesec zeloo dober občutek... Včeraj sem kar uporabila Cleablue, pa čeprav je bilo štiri dni pred datumom in mi je takoj pokazal rahel plusek , vendar vem, da se na tako zgodnje teste ni za zanesti, tako da že kooomaj čakam soboto, ko ga ponovim.. SREČNO VSEM IN VELIIIKO PLUSKOV!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:28:00
|
|
|
|
tejči28
|
anonimna,bravo za plusek.Držim pesti,da se črtica obarva močneje.Juhu,da bi bila prva rozika,to bi bil dober znak za vse ostale. a si imela kakšne znake?
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejči, hvala, upam, da se tvoje želje uresničijo.... Znaki..ah, kaj pa vem... Me zadnjih nekaj dni bolijo prsi (sicer me tudi pred M včasih), pa spodaj čutim občasno tak pritisk oz. špikanje, kar se pa tudi pred M včasih dogaja, tako da v bistvu nič posebnega... Sem pa zeloo dobre volje zadnje čase... Lp, A.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem se še oglasila v tej temi, vam samo sporočam, da sem par dni nazaj zagledala plusek. Uspelo nama je v prvo! Čakam, da se odpre tema Avgustovke 2010, da tam nadaljujemo debato. Držim pesti, da nas bo čim več!!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?