Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 11:02:42
|
|
|
|
nadka30
|
lidik ti so zato - da nam dvignejo energijo, - da nam popestrijo dneve do našega pluska, - da nas nasmejijo - da nam dajo veselje - da nas motivirajo - in da vsaki prinesejo en velik plus,..... V mesecu decenbru želim vsaki in to res vsaki z seznama najlepša darila, ki si jih v srcu in trebuščku želijo, čez devet mesecev pa darilo odprite in se veselite, smejte, vriskajte, skačite do stropa z nami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 11:10:17
|
|
|
|
aleunam
|
uuuu, vsi so mi všeč!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 11:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce, eto pa je konec novembra. Moja O je mimo, zdaj pa samo še čakanje na pravi dan. Bomo videli kako in kaj :) Gremo, katera bo otvorila decemberske rozike? :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 12:18:26
|
|
|
|
aleunam
|
Upajmo, da kar po vrsti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 12:21:01
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 ti moram povedati da tile smeškoti so res za vse tisto kar si naštela....ti res dajo vse to..... tako da bravo punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 12:31:22
|
|
|
|
Lun1ca
|
aleunam jah tudi jaz sm ta mesec probala misli o dat na stran in se lepo sproščeno prepustiti toku življenja Mi je kr dobro uspevalo (razn zadnih treh dni ko že komaj čakam da ne pride - upajmo) in upam da bo kaj iz tega Če ne bom pa pol res mogla božičku pisat, kr naslednji krog še tut padem v december Tak da ni hudič da ne bo v decembru ratalo!! Upam da moje jajčece ne gleda tak prestrašeno kot tole in da bol z veseljem pričaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 12:44:11
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce... Lunca1 - močno močno držim pesti, da boš jutri vriskala od sreče in nam sporočila, da tvoje ni in da je razlog za to Jaz imam občutek, da nismo nič prštima, itak ni smo nekaj ful pa vendar, imam malo upanja, da mogoče pa kaj je...sam nimam nič znakov, tako da vem da ni nič..mah sej sem že čist neumna in vem, da bom v četrtek spet čist na tleh ko bo prišla tečka. Moram mal pojamrat, ker sem že čist napeta, žalostna, nesrečna, pa še bi lahko naštevala... Ampak za vse vas, pa držim močne pesti, da se boste lahko vsaj ve veselile in skakale....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 13:28:38
|
|
|
|
aleunam
|
Lun1ca, dobra slika . Držim pesti za obe, tudi zate, ŽanaTaja. Bližajo se datumi in je čist normalno, da napetost raste . Testki že pripravljeni? Katere uporabljata?
< Sporočilo je popravil aleunam -- 30.11.2009 13:29:29 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 13:34:10
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Aleunam hvala Testki ja, jaz sem ga že v soboto delala, itak piše 4 dni pred M, pač je pri meni bilo 5 dni, pa ni pokazal nič. oz men se je zdelo da je rahle plus, pa me je hitro možek postavil na realna tla, da je čisti minus Uporabljam CB, ne vem, nekako pač sem mu zvesta, čeprav je predrag, ampak ne vem, če želim bit ziher, se najbolj zanesem nanj....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 13:44:01
|
|
|
|
aleunam
|
Tudi jaz uporabljam CB. Jaz raje počakam na datum, da ne zapravljam za dodatne teste, tam do dva na mesec se mi zdi še sprejemljivo. Konec koncev jaz pravim, da za 13-14€, kolikor staneta dva, dobiš kakšno kavo in dobro revijo. No, jaz sem v prejšnjem krogu naredila enega, pa še tega po nepotrebnem. Po IMN se mi namreč dogaja, da mam dan/dva pred rahel roza izcedek, kar prej nisem imela. In potem sem bila dva dni v strahu, če je in se je ponovilo isto, kot pred meseci, ko sem rahlo krvavela 16 dni in bila noseča. Naredila sem test in bila je čista belina.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 14:11:17
|
|
|
|
zoya80
|
Evo mene. Žalostna V soboto je prišla , skoraj 1 teden prehitro. Ful čudno, vedno imam redno, na dan natančno. Tako da sem zelo žalostna . Pa tako sem si želela, da je ne bi bilo... Se pa tolažim, da je morda bolje, ker sem zbolela in ne vem, kako bi zdržala brez nalgesina, angala, sinupreta in nasonexa. Upam, dadruge ne greste po moji poti in vas bodo razveselili pluski.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 14:27:33
|
|
|
|
aleunam
|
Zoya80, zate. Torej si še vedno decemberka, če maš redne... Ne zgubi upanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 14:38:53
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Zoya80 te čist razumem....tudi jaz sem zmeri takrat žalostna, sploh prvi dan, pa vendar nam vsak naslednji da upanje, da pa v naslednjem krogu le postanemo srčečke nosečke.. Pošiljam ti en velim Vedi da smo s tabo, upamo s tabo in ti držimo pesti....tudi me bomo 1x srečke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 14:44:38
|
|
|
|
malajka84
|
Zoya...glavo pokonci pa dalje!!Enkrat bo! Vem pa kako se počutiš....sej mine po parih dneh...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 14:50:16
|
|
|
|
Inčika
|
Zoya - te popolnoma razumem , bo pa božiček bolj radodaren, a ne? Drugače pa te ne bomo nič barvali v modro, samo prestavili bi te, če se strinjaš ... torej, nekam na konec? Mene pa že tak ma, da bi sprobala test, pa vem, da bom razočarana ... ah, že dolgo nisem bila tako nestrpna ... sicer pa so joškice kar fejst napete in se jih ne upam niti dotakniti, ampak psiha dela svoje ...
< Sporočilo je popravil Inčika -- 30.11.2009 14:52:00 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 16:24:19
|
|
|
|
zoya80
|
Hvala punce, mi dobro denejo vaše besede. Očitno že mora biti tako... Inčika, se strinjam. Prosim, če me prestavite na 28.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 19:06:08
|
|
|
|
evatisa
|
hvala da ste me polepšale dan z smeškoti in čakanje na 11.12.joj kako se vleče ,k ne veš pri čem si. držim pesti za vse nas aja pa čim več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 19:07:49
|
|
|
|
pižmovka
|
Danes je pri meni 41. dan, torej je že 5 dni več od najdaljše doslej. Še vedno upam da je to dober znak! Vsem vam želim dabo december res veseli!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 19:41:05
|
|
|
|
aleunam
|
pižmovka, upam, da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 20:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
lušni smeškoti :D Jaz tudi komaj čakam ta december,... spet se počutim kot otrok, ko sem komaj čakala Miklavža. Pa ti dnevi res niso nikamor šli. Letos pa je spet prišel na dan ta občutek.... :D Pa še k sem gledala kdaj bi približno bil rok sem ugotovila da bi ga mela lih okol najine obletnice... wiiii :D Zopet verjamem v Miklavža in upam, glede na to da sem bila resnično pridna, dobim tiste črtice :D :D Nimam nikakršnih znakov :S lep večer punce A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 21:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ena nam še manjka, da bi nas bilo okroglih 50 v pričakovanju in pol rozastih hehe :D bi bilo prav lepo za videt hehe pa mimogrede, zelo lepo ste okrasile vse... Zoya še iz moje strani en velik , držim pesti, da bo konec meseca tudi jaz se trudim čim manj razmišljat o tem... zaenkrat mi nekako uspeva, ker me je šefica zaposlila z zelo meni dobrim delom (oblikovanje, okraševanje itd...) Bomo videli, kaj se bo izcimilo... Komaj čakam, da se jutri prične barvat roza hehe dajmo punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.11.2009 23:05:26
|
|
|
|
katra55
|
zoya80
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 8:30:21
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, pa je že december, jeeeeee Čestitke vsem novim ostalim pa
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 8:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto pa se je začel mesec samih fešt. No jaz bom letos lepo preživela tudi novo leto doma, ker pravijo, da prvo novo leto, ko si opremiš stanovanje moraš biti doma. :) Malce vraževerja. Komaj čakam, da dobim še kuhinjo. Mene pa že od O špika po jajčnikih, čeprav je BT že krepko padla (veliko prezgodaj glede na to, kdaj sem imela O) ampak tako in tako pravijo, da BT ob klomifenu ni zanesljiv pokazatelj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?