Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
čer še ena, k bi bla rada najprej se opravičujem, ker bom kar Anonimna 4 , ampakne bi rada da cel svet ve, kako veselo sploh ker mi mami teži, da zdej pa sploh ne smem bit zarad gripe in da nej počakam do spomladi . ampak, ker nikol nisem kej preveč ubogala, tud zdej ne mislim začet doma imam že enega škratka, ki bo kmalu dopolnil dve leti, si pa že kar nekaj časa želim biti spet . a žal smo imeli z mojim škratkom kar nekaj zdravstvenih težav, tako da smo mogli celi posvetiti njemu. zdaj smo iz ta hudga ven, vsaj upam, tako da ta mesec, pravzaprav ta teden upava, da bova nardila novega . upamo da ne bo 20.12. tako, na hitro bi bilo to vse. upam, da me sprejmete in da bomo ta mesec res vse dočakale svoje +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 20:54:19
|
|
|
|
pižmovka
|
Čestitke za !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 1.12.2009 22:12:50
|
|
|
|
Nitka
|
Pozdravljene, sicer nisem ravno nova na ringaraji, sem pa nova v tej temi . Tudi midva pridno , tako da mogoče pa po 10.12. ugledava . Bomo videli, nočem bit preveč napsihirana s čakanjem na to, zato tudi nisem tako intenzivna v čakanju. Držim pesti vsem čakajočim na .
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 6:43:47
|
|
|
|
bambyna24
|
Dobro jutro punce! No, naj vam povem, imela sem te dni O, ampak na žalost nismo nič , ker je mojemu tragično v ponedeljek zvečer umrl brat in je čisto iz sebe . Ni pravice na tem svetu. Meni in moji družini to leto ni bilo naklonjeno. Najprej je aprila za rakom umrla moja zlata mami, sedaj pa še svak . Tak da že vem da ta mesec nimam kaj za pričakovati, da gremo naslednji mesec zopet v nove boje. Lepo bodite, grem se urejat za službo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 8:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
bambyna24 iskreno sožalje nama sta takrat v enmu mescu obema umrli stari mami, čez en mesec smo pa škratka naštimal. Verjamem, da en del najinih mam živi naprej v njem. Tudi za vaju bo drugo leto zato še toliko lepše...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 8:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
še podpis - anonimna 4
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 8:25:42
|
|
|
|
Lun1ca
|
No punce moje ni, ampak je tut testek bil pravkar negativen mislim da spet ne bo nič pa zgleda spet samo malo nagaja.. Tak da očitno tut ne bom več na tem seznamčku, ampak se bom verjetno kr selila potem v januar Držim pesti za vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 9:13:33
|
|
|
|
Inčika
|
Dobrodošle nove na tej temi Anonimna - čestitke za plusek Lun1ca, ne še obupat ... mogoče pa je vseeno uspelo ... upanje ostaja ... Bambyna24 sploh nimam besed ... sožalje
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 9:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro!! grem lepo po vrsti, da malo pokomentiram Najprej Ena lepa dobrodošlica vsem novim članicam ...več nas bo bolj bomo pozitivne in prej nam bo ratalo IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nisem se še oglasila v tej temi, vam samo sporočam, da sem par dni nazaj zagledala plusek. Uspelo nama je v prvo! Čakam, da se odpre tema Avgustovke 2010, da tam nadaljujemo debato. Držim pesti, da nas bo čim več!!!!!! ČESTITKE ANONIMNA bambyina24...tudi jaz nimam besed iskreno sožalje No punce moje ni, ampak je tut testek bil pravkar negativen mislim da spet ne bo nič Lun1ca nikar ne obupaj, še je upanje...počakaj še nekaj dni in test ponovi. Vem, daje lahko govorit, ampak vseeno čakamo na lepo novičko Lp A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:07:39
|
|
|
|
Nitka
|
bambyina24...tudi moje iskreno sožalje o tem nimamo kaj razpravljat, žalostne so take stvari... Hvala ostalim za dobrodošlico
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
letos bo doooolg december jaz bi tud rada, da bi bil že božič, da vidim, kaj bo božiček prinesu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen letos bo doooolg december jaz bi tud rada, da bi bil že božič, da vidim, kaj bo božiček prinesu anonimna4
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:11:32
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen letos bo doooolg december jaz bi tud rada, da bi bil že božič, da vidim, kaj bo božiček prinesu anonimna4 jaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz tttttttttttuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Komaj čakam na božič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
nitka, a to bo vajin prvi ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:12:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nitka, a to bo vajin prvi ?
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:14:00
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nitka, a to bo vajin prvi ? mah, men se ne da skoz s tem anonimnim matrat naj bom kar uradno jst no, jst sem bivša anonimna4, pa bom zdej kar lepo lillchy
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:38:23
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, čestitke novim , ostalim pa Moja bi mogla tudi v tem tednu pridet ampak se ne obremenjujem več že par mescu s tem in sm že nabavla vse potrebno za . bambyna24 moje sožalje , jst sm tudi imela en teden nazaj to.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:38:36
|
|
|
|
jana84
|
lillcy ...kaj se skrivat pred drugimi...Saj tukaj čisto nihče ne obsoja drugih...In če te pač kdo pozna, nič hudega, ker mislim, da se tukaj tako fajn razumemo, da ne razglašamo celemu svetu kako in kaj je z nami ali z drugimi...A je tako? Še malo spodbude za ostale Anonimneže... No, pr nas je vse mirmo, nikjer nobenega znaka ne o prihajajoči ne o ...Ampak tako je pač pr meni...DOkler ni tik pred vrati nič ne vem...V vseh treh nosečnostih je blo tako, tako da se niti ne obremenjujem, če nimam "nosečniških znakov"...Bomo videli za vikend kako in kaj bo iz tega ven ratalo... Držim pesti za tiste, ki v teh dneh pričakujete ...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 10:48:50
|
|
|
|
lillchy123
|
jana-k kdaj pa bi mogla prit? držim pesti, da je ne bo... vidim, da maš ti tud že enga sončka doma mi je pa čist hecno... tok komi čakam, da bom spet , da ne morš verjet...v prvo tegaa ni blo, ker kot sem napisala smo meli težek mesec in pol sploh nisem nč razmišljala, da bo kej ratal. smo rekli ko bo bo in čist pozabli na to, da delamo . in smo ga v prvem poskusu nardili! sem ugotovila, da sem , ko sem bla že v 8.tednu! zdej pa še O nimam, pa bi že kar test nosečnosti delala...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 11:04:04
|
|
|
|
Nitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nitka, a to bo vajin prvi ? mah, men se ne da skoz s tem anonimnim matrat naj bom kar uradno jst no, jst sem bivša anonimna4, pa bom zdej kar lepo lillchy ja, saj je prav tako, da nisi anonimna, vsaj vemo s kom se pogovarjamo. Najin bo prvi, vendar moj drugi. Imam še hčero iz prvega zakona.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 11:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede anonimnosti...jaz bi tudi z velikim veseljem bila razkrita, ampak....ko smo delali na drugem so vsi vedeli in ko se je prikazal težko pirčakovani + so se vsi veselili z mano...ko ba sem izvedela da je plodek umru, sem bila žalostna in vsi, ki so vedeli da se zanosila so me začeli spraševati, kaj in kako je bilo...jaz pa kar nisem mogla vsakemu posebej razlagati, kaj in kako je bilo, ker izguba neznosno boli...pa čeprav je bila samo pikica...Na podlagi tega sem se odločila, da bom anonimna tako dolgo dokler mi ne rata biti in še nadaljne 3 kritične mesece.... No, pr nas je vse mirmo, nikjer nobenega znaka ne o prihajajoči ne o ... jana_k držim pesti močno močno, da ugledaš + jst sm tudi imela en teden nazaj to. dini tudi tebi iskreno sožalje sploh nisem nč razmišljala, da bo kej ratal. ...takole bi mogle verjetno vse razmišljat in bi nam mogoče prej ratal...to je noro kaj lahko psiha z nami naredi Jaz poznam en starejši par, ki sta se v mladih letih trudila zanositi in nikakor ni in ni šlo...potem sta se preselila in kmalu za tem s jima je rodil sinek, ki je danes že odrasel mož LP A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 11:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
saj je prav tako, da nisi anonimna, vsaj vemo s kom se pogovarjamo saj zato se pa podpišem z A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 2.12.2009 11:11:16
|
|
|
|
nadka30
|
punce opogumite se in javite pluske, magični december je tu, in sedaj še malo pozitivne energije gremo avgusteki in septemberčki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?