|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 11:23:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
28.11.2009 11:25:30   
ada2
ej, morrak, jaz sem tu

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.11.2009 11:26:45   
ada2
adam je šel z mojim v pisarno, miha spi, nuša si prepisuje snov za šolo, jaz sem pa pripravila vse za kosilo, pa kuhinjo gor zbrisala, zdaj si grem pa kavo privoščituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 12:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 13:00:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.11.2009 13:42:27   
trezika
Maruša že dve uri spi, meni pa je dolgčas...

Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.11.2009 13:56:30   
*monchy*
trezika sva na istem.. zaspal je pol enih ko sem prišla iz službe in še zdaj spi user posted image   pospravla sem vse samo tla še morem pobrisat ampak to bom pol zvečer ko timon nazaj zaajčka, ker greva zdaj ko se zbudi po atija k tašči ker nekaj delajo in naju je 100x klical da naj prideva ker ma baka že spečene pogače za mene user posted image  user posted image  njamiiiii user posted image  če kaj dobro naredi so pogače ne user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 28.11.2009 13:58:40 >

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.11.2009 14:38:36   
*monchy*
moja mala žaba še vedno ajčka

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.11.2009 19:25:38   
mamamajča
Mi pa smo danes preživeli en ekstra lep večer.
Najprej smo spekli orehove in rožičeve kekse, zdaj smo dobro uro divjali po stanovanju, moja deda pa se trenutno kopata in mam jaz svojih 10 min.user posted image
Potem pa Marki ajat, midva boma pa malo igrala uno, človek ne jezi se ipd.user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.11.2009 20:09:40   
ada2
ok, morrak, v ponedeljek res pošljem... bom jutri vzela iz avta

katka samo toliko v vednost, miha je spal, ko sva prišli domov, andrej in adam sta pa iz lego kock gradila vse mogoče .... zmaja pa ni več bilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 14:34:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.11.2009 18:48:37   
ada2
o šit, zdaj me pa že 10-letnice učijo o TV oddajahuser posted image ...

že zadnjič sem modro molčala, ko je pogovor (sicer med odraslimi) nanesel na reklame na TV (jaz se npr. kot nove reklame spomnim na tisto, ki mi požene še tiste lase, ki sem jih lani postrigla pokonci - jakatov WCuser posted image user posted image ), danes pa Nušina sošolka pove, da morajo za domačo nalogo gledat po Tv Ljubezen skozi želodec in jaz se zgrozim kakšna naloga pa to je, da morajo gledat španske nadaljevankeuser posted image user posted image user posted image

no, pa sta mi potem hitro povedale, da je to kuharska oddajauser posted image user posted image user posted image   sicer pa to samo pove kolko časa mi ostane za TVuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 20:16:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:19:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2514
30.11.2009 9:15:51   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

(jaz se npr. kot nove reklame spomnim na tisto, ki mi požene še tiste lase, ki sem jih lani postrigla pokonci - jakatov WCuser posted image user posted image ),

danes pa Nušina sošolka pove, da morajo za domačo nalogo gledat po Tv Ljubezen skozi želodec 

Jakatov wc je nekaj najslabšega, kar sem jaz v življenju vidla in se mi obrača želodec.
In naši otroci potem tak govorijouser posted image

Ljubezen skozi želodec-
1. bedarija
2. sem predlagala mojemu, da še mi2 na hitro eno oddajo skup spesnima pa lepo zaslužimauser posted image
3. za domačo nalogo?????

Zadnjič smo se ravno pogovarjali, ko je ena punčka razlagala, tretji razred, če se ne motim, da so za domačo nalogo dobili ene vaje preko interneta?!?! Kaj pa tisti, ki ga nimajouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
30.11.2009 9:17:03   
mamamajča
Aha, pa dobro jutro in izvolite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
30.11.2009 13:51:22   
ada2
no, ko smo že pri slovnici ( ne vem, meni to takoj v oči pade in si sploh ne morem pomagatuser posted image )... grema danes s tatly v tuša po kruh in zunaj je na veliko napisano za miklavža vabilo.... vse ok, ampak spodaj piše SVI otroci bodo nagrajeniuser posted image user posted image user posted image  

aja, za nalogo so pa imeli to zato, ker se učijo o oblikah sporočanja, pa so trenutno pri TV oddajah.... saj, to, da so mogli napisat katera oddaja je kateremu družinskemu članu najbolj pri srcu je bila tudi ena taka ta prava.... sem mogla prav možgane napeti, da nisem izpadla kot kaka dolgočasna oma pa rekla TV dnevnik (pa ne zato, ker bi ga rada gledala, ampak ker sem za to bila ziher, da se še vrtiuser posted image )... no, pol pa lagat tudi ne morem pa reči npr. kmetija, če pa mi je to svetovna norost, potem sem se pa le spomnila na štiri tačke (pa glede na to, da že res dolgo nisem  gledala upam, da še obstajauser posted image ).

pa ne zdaj mislit, da sem totalno proti TV, jo doma k ar gledamo, ampak jaz pomavadi zelo pasivno... če že, potem zvečer za uspavanko kak začetek filmauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2517
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 17:19:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
30.11.2009 19:15:15   
mamamajča
KMETIJA je čisto ok in Ada, prosim, če se ne meniš bedarij!!!user posted image
Ne res, jaz sem čist padla v to, sploh v ponedeljke, ker potem pa so še razočarane gospodinje (ki so mi ble od začetka bedne, zdaj pa že vse kapiram in je fajn).
No in ker je danes pon., sta moja deda danes naredla večerjo (pospravla sem res jaz), se stuširala in zdaj se že veselo dajeta ajat, da ma mami fraj večeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
30.11.2009 20:36:07   
trezika
Čer!
Moje dete je končno zaspalo...zdaj ko je čas za spanje bi ona v posteljici norela user posted image user posted image
Js pa grem malo ustvarjat...voščilnice....

Neposredna povezava do sporočila: 2520
30.11.2009 20:38:27   
trezika
Jakatov WC user posted image user posted image user posted image veš kako dolgo js sploh nisem razumela kaj bi radi povedali user posted image pol pa mi je enkrat dragi obrazložil...in se sploh nisem čudila da nisem razumela user posted image zdaj pa dobim kr kurjo polt ko vidim to reklamo...aja, na hrvaški tv pa gre mali na Karlov wc user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
30.11.2009 21:48:05   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ada da te malo izobrazimo-sedaj je ena limonada,potem bo še ena, pa prej ko se konča je risanka,pa potem poročila, aja pa vreme, pa potem poročila in seveda kmetija, in filmuser posted image . Vidiš, obvladam v nulo. samo spored pogledaš pa jeuser posted image .
ajde grem gledat, kaj je po tv user posted image

kako user posted image  je lahko risanka predno se konča žajfnicauser posted image  a vmes ali kako?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.12.2009 8:20:52   
ada2
dobro jutrouser posted image

pa imamo dežuser posted image .... ali naj raje prilepimuser posted image , ker tak bom vsaj doma kaj naredlauser posted image

včeraj se mi je uspelo prijavit na zaključek v službiuser posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da poklepetam z mojo delovno gardouser posted image

danes pa šibava z mihom na ptuj - imava pregled pri 9 mesecihuser posted image user posted image  kriza kak je minilo.

prej pa vam še user posted image  ponudim - moja namreč že diši...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.12.2009 13:58:24   
ada2
vidim, da ste hudo čvekale...

no, mi2 sva s pregleda, 9200 g, 75 cmuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.12.2009 15:39:17   
*monchy*
user posted image user posted image  mihaaa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.