|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:14:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:34:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:37:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
1.12.2009 13:20:21   
Katjusa
ooo kolumbo tale tvoj mi je ful dober sam verjetno se jih ne dobi več .... kakšne je pa kej cena? zdej sem mal zmedena k piskot pravi da ne gre čist dol..... user posted image

piskot bojda se čist poleže ker nam je to ful pomembno.... ležišče je kar veliko se ta del k so nogice gor dvigne in naslon da dol pa dobiš kr veliko ležišče vsaj po dolžini.....
šli smo včeraj pogledat njegovega brateca v BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197342 in se čisto poleže upam, da se ta varjanta jeep tudi ker ga bomo naročili preko e-bayauser posted image user posted image user posted image user posted image
si ziher da imaš takega in da se ne poleže?

Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.12.2009 14:09:13   
Urša08
hoj, hoj

Eto misija zobar opravljenouser posted image . Otroka sta bila v varstvu pridna, medve sva prej še kavico popile potem sem šla pa jaz k zobarci. Sem bila hitro gotova tako da sem še na hitrco v trgovino skočila. Potem grem pa proti domu in pozabim da morm še po otroka, se spomnim ko grem že mimo odseka user posted image user posted image user posted image user posted image se zgodi.
Sedaj sem oba spat dala, za kosilo sta juhico pojedla. Potem pa še palačinke spečem. Popoldan še moji pridejo na eno kavico,tako da dolgčas nam dons ne bo.

Grem mal za nazaj pokukat kaj ste napisale

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.12.2009 14:11:13   
Urša08
Katjuša jaz sem z mojim vozko ful zadovolna user posted image user posted image user posted image user posted image Je tok velik da tud Nejc komot not zaspiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
1.12.2009 14:13:21   
piskot
katjusa hauck jeep, samo druge barve (rdece-bez). sem pa 100% da se ne poleze na 180. se pa tja do ene 160, tako da otrok brez problema spi, samo ni cisto ravno. seveda pa obstaja moznost da so ga izboljsali in se zdaj da tudi to.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.12.2009 14:25:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

katjusa hauck jeep, samo druge barve (rdece-bez). sem pa 100% da se ne poleze na 180. se pa tja do ene 160, tako da otrok brez problema spi, samo ni cisto ravno. seveda pa obstaja moznost da so ga izboljsali in se zdaj da tudi to.

sem šla mal pobrskat in res gre na 163°user posted image user posted image user posted image user posted image pojma nimam kolk je to no ta v BC se mi je zdel čist ležeč mogoče k je mal drugečen model?..... pa en prodajalec mi je tud reku da greuser posted image al se teh 17°tako malo pozna da se da vseeno spat na trebuščku.... sej če je lep naklon pol mislim da ni problema?
Hvala piskot bom še mel premisla... imamo sicer lecitiranega sam mogoče pa naša ponudba ne bo dovolj mormo še 2 dni čakat :))
zdej šibam pa po florjana:) potem gremo pa eno lutkovno predstavo gledat v knjižnici so nekaj pripravli za otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.12.2009 14:31:31   
kayica24
Katjuša...Daj mi povej, a božične voščilnice tudi delate s slikico? Če bi ti poslala slikco od naše bejbike?

Mi bi letos žlahti kake voščilnice z našo malo čebelico poslali...

Rabla bi jih kakih 20..No odvisno kako mate cenouser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.12.2009 14:33:37   
Urša08
Piskot ti velik prek Nexta kupuješ dej mi povej kako nej pri štumfih vem kaj naročit? Npr. št 25 (naša) je kok njihova? Hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.12.2009 14:36:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Katjuša...Daj mi povej, a božične voščilnice tudi delate s slikico? Če bi ti poslala slikco od naše bejbike?

Kayica to je men tud ful všeč. Sem sedaj že dve leti user posted image slikala in nardila voščilnicouser posted image   V soboto sem slikala tamaledva za božično čestitko sam je kar težko oba skupaj pofotkat. Nisem še čist zadovolna , tako da bomo še malo ponovili.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.12.2009 14:37:05   
kayica24
Pol boš pa kar sama izdelala voščilnice doma, al kako?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.12.2009 14:46:10   
Urša08

Pol boš pa kar sama izdelala voščilnice doma, al kako?

Kayica jaz sem slikala potem pa v sliko vnesla npr: vesel Božič ali Srečno 2009 in naše podpise in dala to razvit. Potem pa v kuvertico in poslala. Maš pa možnost dat izdelat prav voščilnice, če bi to rada. Al pa sama doma narediš, izrežeš, nalepiš,...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.12.2009 14:49:20   
Urša08
Tole je lanska voščilnica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.12.2009 14:54:30   
Urša08
Takole sem ga pa dve leti nazaj slikala (ne najdem tiste z napisom)
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.12.2009 15:04:15   
Katjusa

ja na božični voščilnici je slikica..... in seveda kak božični motiv in napis.... zraven je kuverta in na njej natisnjen kak božični motivček:)
http://pertis.weebly.com/
o ceni se še znamo pa kej pogovarjatuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.12.2009 15:05:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Takole sem ga pa dve leti nazaj slikala (ne najdem tiste z napisom)
user posted image

odlična fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.12.2009 15:10:29   
Katjusa
evo nekaj starih voščilnic
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.12.2009 15:35:21   
rebeka84
pozdravljene mamice! kako ste? Uroš spi tako da imam malo časa... mi smo dobro. bili smo v Bosni, zdaj bomo malo doma, pol po našem Božiču pa spet gremo. Uroš zdaj že kakšne 3 dni sam stoji, naredil je tudi tri korake. ima že malo več kot 10kg. pridno je, samo ko bi še hotel v svoji posteljici spat... zobka še nima nobenega.

kdaj se bomo spet kaj dobili? dokler še ne rabimo v službo...user posted image user posted image user posted image

katjuša jaz bi tudi naročila takšne voščilnice, če jih izdelujete..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.12.2009 15:42:31   
Čebel@
rebeka......se je Uroš navadil na očala?....jaz sem tudi za kakšno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......jaz bi imela pa koledarje(4)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.12.2009 15:42:32   
kayica24
Katjuša...Torej je cena 1 voščilnice 1,20eur? To se mi ne zdi drago, če je zraven priložena še kuverta z znamkouser posted image

Jaz bom jih naročila pri tebi kakih 20...
Moramo še pa kako kvalitetno slikco nardit...

Kak dolgo se pa čaka na to?Pa je ok, da ti jaz samo slikco prek maila pošljem, pol se pa še za oblikovne podrobnosti dogovoriva in je to to?

Torej, na mene lahko računaš....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.12.2009 15:45:28   
kayica24
Urša full lepe slikce si nardila, pa čestitke...Sam kaj ko jaz nimam žilice za to in oblikovanje slik potem...

Sicer mam brata računalničarja, ampak ima itak tolko dela s faxom da ga ne bom s tem obremenjevala...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.12.2009 15:45:57   
rebeka84
očala imamo ampak do zdaj jih je nosil samo 10 minut... takoj jih dol povleče..

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.12.2009 15:53:34   
Katjusa
Punce vse ki bi karkoli imele mi pišite na bpkatja@gmail.com priložite slikico ali več odvisno od tega kaj in koliko želite.....
kayica za ceno se lahko na zs menimo:) oz. preko maila.... aja pa tiste k ste od tle napište, da bom vedla ker so popusti:) itak bom večino sama delala in si to lahko privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

z dobavo je pa tako, da se ponavadi plača ko je plačilo izvedeno dobite v 3 delovnih dneh..... uradno rečemo 1 teden ker se nikol ne ve kaj vmes pride:) načeloma je pa v 3 dneh pri stranki.... ponavadi naprej ne delamo ker potem so ljudje, ki ne plačajo in jih je treba gnjavit tiste k vas poznam vam pa itak zaupam in lahko kasneje plačate:)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.12.2009 15:55:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

rebeka......se je Uroš navadil na očala?....jaz sem tudi za kakšno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......jaz bi imela pa koledarje(4)user posted image user posted image user posted image

ni problema za koledarje z veseljem:) če boš imela 12 listne rabiš 12 slikic in jih prosim označi po mesecih, da bodo na prevem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?