Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:49:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana ni rdeč, tak sivomoder. No, rdeči so tut zanič, isto ciklonski s hepa filtri. Aja, čestitke za voziček! Se nas splača poslušat pa vztrajat, a ne da? Seveda se vas splača poslušat A bo kaj lepega vremena konec tedna?Jaz bi šla mal v Namo polgedat,k imajo neke popuste, pol bi se pa loh še za en sprehodek zmenile? Zaenkrat je samo do petka in je v petek napovedan dež
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:52:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo smo se načvekali sesalec imam electroluksov z hepa filtrom in sm full zadovoljna,ker je močan in mi vse potegne...in nič prahu ne gre zaradi tega filtra nazaj v stanovanje.Baje obstaja tudi filter za pršice,se moram pa še pozanimat. Za vodne jaz nisem ker je z njim preveč dela da ga spraviš v delujoče stanje in potem da ga očistiš,razen če daš za njega veeeeeeeliko denarja da je kej boljš. Sej sm že pozabila kar sm hotla še povedat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:00:16
|
|
|
|
Dudica1
|
maja sem dobila...HVALA.Sem mu že dala eno...in kolk težko je šla notr,prav smilil se mi je.In kaj naj zdaj pričakujem da bo še bolj izkašljeval al da bo počasi izzvenel kašelj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:00:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, mala spi.Je pa danes iz mođeve službe dobila vabilo na Dedka mraza-ga imamo naslednji petek. Pa včeraj ji je mož iz službe prinesel bone za CP za dedka mraza-jih je tudi v službi dobil. Super, ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:05:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Maja 1488... a mi lohk poveš v kateri lekarni je tvoj nabavil svečke. Da gredo tja iskat... V ilirski bistrici jih je vzel. Drugače so pa kraške lekarne še v Postojni, Pivki, Divači, Sežani in Komnu. Pa v Goriščih lekarnah se jih tudi dobi. Sam te ne vem kje so. Bo zoj povedala. iz kje pa si petrazg? Tanja, potem ti je v sežani najbližje. Je ob glavni cesti, če boš prihajala od mejnega prehoda v slo, bo na tvoji desni. KLIK
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:08:46
|
|
|
|
BBAJA
|
Dan:) Jurij je tud zapančkal...jst pa srkam svojo kavico...kaj to paše:):):). Vreme je pa pr nas bolj kilavo:(...bomo najbrž danes bol not preživel dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mah sej bom vidla kako bo, bom popoldne poklicala P. pa da vidimo kaj ima za povedat z niko sve pojedla rižolinota, in mleko imam pa eno vprašanje: S KATERIM MLEKOM MEŠATE GH, A Z ADAPTIRANIM AL NAVADNIM??????????
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 1.12.2009 10:24:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:26:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ maja1488 a imajo tele od Obalnih lekarn isto sestavo? http://www.obalne-lekarne.si/galenski-izdelki/farmacevtske-oblike/svecke2/bronhopulmin-svecke-za-otroke/ jaz mislim da je isto ja Si pogledala sestavine na svojih?Koliko pa stanejo? Aja maja1488- ti ki si bolj s primorskega konca, a kupuješ kaj v Famili?Za otroke hrano mislim. Mi je rekla ena prijateljica,ki živi na Obali, da imajo ful izbire... Svečke so iste sestave ja. Tele, ki jih imam jaz so nekaj čez 8€. V familii sem bla pa nazadnje ene 2 leti nazaj. Se ne splača več dol hodit po hrano se mi zdi. Cene so iste, izbire je pa tudi pri nas zdaj ful. Ko je bla maša mala sem tam kupila kašice od Plazmona. Mi je blo fanj, ker so čisto majhne in je blo taman za en obrok pri uvajanju. Pri nas pod 200ml mesne kašice sploh ne dobiš. Tam so ble pa 50ml vseh vrst. Pa takrat pri nas brezglutenskih živil razen v maxiju sploh ni blo za dobit. Tam so to imeli. Zdaj pa vse v DMju nabavim. Dudi, jaz sem zarji včerej dala in ponoči ni nič kašljala. Je pa ful hitro po tem ko sem ji dala pokakala tako sluzasto. Po mojem je blo to tisto, kar jo je dražlo po grlu. Jaz svečko do polovice namočim v mazilo za ritko in dam noter. Gre ful lepo, ker drugače se 'štopa' in moreš ornk prtisnit. Meni je P reku, da mazilo nič ne škodi, če gre noter.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:28:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hvala za nasvete, kupljeno Cveka, jaz mešam za AM. Z navadnim začnem po 1letu starosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:29:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej sm dala kemo pa je šlo vsen kr težko ...no važno je da je notr.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:30:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala za nasvete, kupljeno Cveka, jaz mešam za AM. Z navadnim začnem po 1letu starosti. kaj si pa kupila...a sesalec? Tud jaz mešam z aptamilom,z navadnim isto jaz po 1 letu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:36:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala za nasvete, kupljeno Cveka, jaz mešam za AM. Z navadnim začnem po 1letu starosti. kaj si pa kupila...a sesalec? Tud jaz mešam z aptamilom,z navadnim isto jaz po 1 letu! ja, sesalc sem nabavla ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala za nasvete, kupljeno Cveka, jaz mešam za AM. Z navadnim začnem po 1letu starosti. kaj si pa kupila...a sesalec? Tud jaz mešam z aptamilom,z navadnim isto jaz po 1 letu! k se mi zdi da ji nič ne manjka če ji pire naredim z navadnim, zadnič sem se zmotila in ji dala pire z navadnim mlekom, pa ni blo nič narobe sam verjetno zarad alergij ni priporočlivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:39:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hvala za nasvete, kupljeno Cveka, jaz mešam za AM. Z navadnim začnem po 1letu starosti. kaj si pa kupila...a sesalec? Tud jaz mešam z aptamilom,z navadnim isto jaz po 1 letu! ja, sesalc sem nabavla ja. za katerega si se pol odločila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:41:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
KLIK ajde, nej mu bo. HB imam še nekej financ Čveki, zaradi alergij je to, ja.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 1.12.2009 10:42:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem imela pa vijoličnega ergospaca... je bil fin!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 10:55:55
|
|
|
|
Dudica1
|
no evo vsaka ima z enim izkušnje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:06:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 11:08:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo,smo s pediatrične. Smo morali skoraj že nazaj, ker P ni napisala,za kaj vse mu morajo kri vzet, danes pa naše P ni v službi. Pa sem klicala sestro in je povedala, HB. Heh, je pa moj rekel, da gre naslednjič kar sam, če bo spet treba kri jemat, je bla ena lušna sestra tam Bi najraje videl, da še njemu kri vzame Tamal si pa zdej cuclja prst, ker ma še vedno tisto gazico gor Upam, da še danes izvemo za rezultate...ni mel pa prej zjutri nič več vročine, tko da bomo vidli, kako bo čez dan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?