Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:55:28
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija petrazg kako ste pa pri vas? Končno zdravi Se vidimo na plavanju.... že komaj čakam....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:57:11
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kateri sesalec mi priporočate Mislim da bom kar gorenjevega vzela. Je majhen in čist OK. S ceno vred Jaz bi kupila Electroluksovega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:59:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kateri sesalec mi priporočate Mislim da bom kar gorenjevega vzela. Je majhen in čist OK. S ceno vred Jaz bi kupila Electroluksovega... Jaz imam že drugega electroluxovega, prvega smo zmatrali s sesanjem pri vrtanju ipd., ne zato ker so zanič tko da so mi boljši kot gorenjevi. Vmes sem imela enega gorenjevega ciklonskega, pa sem se mu hitro odpovedala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:00:10
|
|
|
|
majana79
|
Ne morem verjet, sonček se sramežljivo kaže
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kateri sesalec mi priporočate Mislim da bom kar gorenjevega vzela. Je majhen in čist OK. S ceno vred Jaz bi kupila Electroluksovega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kateri sesalec mi priporočate Mislim da bom kar gorenjevega vzela. Je majhen in čist OK. S ceno vred Jaz bi kupila Electroluksovega... jz mam enga hooferjevega, pa sm prov razočarana nad njim, bom enga tazga kupila k je brez vrečke, sam ne vem kdaj, bo mogu bit orenk, k mam dost kr neki sesavcev, k nič ne posesajo, pa še prah vn mečejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ne morem verjet, sonček se sramežljivo kaže pri nas je neki čudn vreme, mal dež, pa spet ne..... sonca pa nikjer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:08:42
|
|
|
|
Tanja_
|
papuaNG najbrž je tako, kot je lake rekla, da ne znajo pri tok majhnih vzet krvi iz žile. Sej v bistvu je to ful umetnost-k je bla H. v bolnici ji je vzela izt hrbtišča dlani, pa jst sploh vidla nisem žile, ona je pa zbodla, mal premaknila iglo in je kri pritekla. Te sestre so celi stručkoti Flaska midva sva imela Gorenjev sesalec, tistega brez vrečke in s Hepa filtrom in ti ga ODSVETUJEM. Kr neki,...Samo prve 2 meseca je dobro delal, pol smo pa skoz nove filtre kupoval, pa kr smrdel je iz njega..Da ne govorim, kok je ogabno, k morš uno posodo s prahom izpraznit, pa je blo poln mojih las navitih not, pa ves prah je okol letel. Bljek... maja mene tud zanima v katero lekarno naj grem po te svečke, k bi se ustavila spotoma, če greva ta vikend slučajno v Italijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:11:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Flaska midva sva imela Gorenjev sesalec, tistega brez vrečke in s Hepa filtrom in ti ga ODSVETUJEM. Kr neki,...Samo prve 2 meseca je dobro delal, pol smo pa skoz nove filtre kupoval, pa kr smrdel je iz njega..Da ne govorim, kok je ogabno, k morš uno posodo s prahom izpraznit, pa je blo poln mojih las navitih not, pa ves prah je okol letel. Bljek... A je bil tak rdeč?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:14:39
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Kasija petrazg kako ste pa pri vas? Končno zdravi Se vidimo na plavanju.... že komaj čakam.... super sta bila pogrešana. pa ostale mankajoče tudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:17:22
|
|
|
|
šivilja
|
Še eni s katastrofalno nočjo- sem jo uspavala od 19. do 22.30. Sem pozabla, da bo luna, jaz sem se pa že zasekirala, da imam premalo mleka in da je lačna. Samo potem vi verjetno jokala, ne pa ga srala. K zdele tudi noče zaspat, pa je bilo sigurno dosti mleka. Vseeno pa razmišljam o kakšnih riževih kosmičih z mojim mlekom za zavečer, ker je ogromna pupa. Tanja_ a štirimesečnemu so dali Tamiflu?. Ker meni je P rekla, da je naša še premajhna zanj, če bi slučajno zbolela, pa ima štiri mesece? Očitno spet vsak po svoje. Majana sem hotla priti danes v mesto pa dežuje. Pol sem pa kar mami vse naročila. Pa spet drugič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, kaj pa če bi filtre v sesalcu sčistila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Cveka, kaj pa če bi filtre v sesalcu sčistila? mah vsak teden mi mož spuca sesavc orenk, pa se vsakič zamaši, nisem prov nič zadovolna, bom kupila enkrat enga orenk, da bo pol mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:19:37
|
|
|
|
Kasija
|
sesalec imam elektroluxovega slab mesec, tako da zaenkrat je v redu. vzela sva ga, ker je bil eden redkih, ki ima ta malo ščetko v sesalcu notri spravljeno. ti dodatki, ki se potem valjajo po stanovanju in nimajo svojega mesta, se pri meni hitro zgubijo. ima vrečke. brez vrečke so kar neki, razen tisti z vodo. ti so pa zobrni za čistit - če pa pustiš vodo notri, pa si lahko pridelaš kako gojišče bakterij. vodni je za bolj urejene ljudi od mene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:21:32
|
|
|
|
petrazg
|
Ko smo bili mi na infekcijski, so Lukcu tudi delali test za novo gripo. Je imel kao vse znake... Ampak preden so dobili rezultate so nas poslali domov. Pa sem vprašala, kaj pa če ima novo gripo... pa je rekel, saj je isto kot vsaka. Lepo ga doma pozdravit, zato vama ni treba v bolnici bit... Zdaj pa bodi dovolj pameten. No, test je potem pokazal, da je nimamo.. Mislim, da se dela malo prevelik halo iz tega... V zadnjih letih je 200 do 1000 ljudi umrlo za navadno gripo... zdaj smo pa na številki 7 od aprila, ko jo imamo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija sesalec imam elektroluxovega slab mesec, tako da zaenkrat je v redu. vzela sva ga, ker je bil eden redkih, ki ima ta malo ščetko v sesalcu notri spravljeno. ti dodatki, ki se potem valjajo po stanovanju in nimajo svojega mesta, se pri meni hitro zgubijo. ima vrečke. brez vrečke so kar neki, razen tisti z vodo. ti so pa zobrni za čistit - če pa pustiš vodo notri, pa si lahko pridelaš kako gojišče bakterij. vodni je za bolj urejene ljudi od mene. jz bi pa glih vodnega, k enga že mam sam je cela gorila, k ima sinko astmo, in ne bi pol tojk pršic letel okol po hiši ko sesam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:22:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana sem hotla priti danes v mesto pa dežuje. Pol sem pa kar mami vse naročila. Pa spet drugič. Zmenjeno, sej bodo še lepi dnevi, sigurno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ko smo bili mi na infekcijski, so Lukcu tudi delali test za novo gripo. Je imel kao vse znake... Ampak preden so dobili rezultate so nas poslali domov. Pa sem vprašala, kaj pa če ima novo gripo... pa je rekel, saj je isto kot vsaka. Lepo ga doma pozdravit, zato vama ni treba v bolnici bit... Zdaj pa bodi dovolj pameten. No, test je potem pokazal, da je nimamo.. Mislim, da se dela malo prevelik halo iz tega... V zadnjih letih je 200 do 1000 ljudi umrlo za navadno gripo... zdaj smo pa na številki 7 od aprila, ko jo imamo... mah jz tud ne vem več kaj naj si mislim glede te tanove gripe, bojim se da jo bomo dobili ker je sinko asmatik in gre na pluča, po drugi strani pa se ne smemo kao cepit ker smo vsi prehlajeni in nas nočejo cepit, pa še te stranski učinki cepljenja ...... sej ne veš kaj bi naredil, JA ali NE POJMA NIMAM , SEM V DVOMIH
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:27:13
|
|
|
|
Kasija
|
cveka saj pravim, da je vodni super za urejene ljudi, kar jaz nisem vodnega moraš takoj po uporabi spraznit in počistit. če ti ostane notri umazana voda, se ti v lepo topli stoječi vodi razvijejo bakterije in take male nagnusne zadevice, se namnožijo in naselijo v sesalcu. potem ti ne pomaga več odlit vodo, ampak moraš definficirat sesalec. v glavnem rabiš met še kak baterijski ali pač nek drug sesalec za samo na hitro posesat. ali pa metlo . jaz nisem za to, sem pa od daleč občudovalka vodnih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:29:40
|
|
|
|
Tanja_
|
majana ni rdeč, tak sivomoder. šivilja mali je rojen začetek julija-se pravi je star skoraj 5 mesecev in je dobil Tamiflu. sej je tud na MONu ena mamica pisala, da ga je 4 mesečna hči dobila. cveka ravno včer je Strle po TV govoril, da prehlad ni kontraindikacija za cepljenje.Da odsvetuje cepljenje edino v primeru vročine, sicer pa kakšen dan po tem, ko ti temperatura pade se že lahko cepiš. Pa ne navijam za cepljenje, da me ne bo katera narobe razumela, samo povem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:31:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana ni rdeč, tak sivomoder. No, rdeči so tut zanič, isto ciklonski s hepa filtri. Aja, čestitke za voziček! Se nas splača poslušat pa vztrajat, a ne da?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:31:18
|
|
|
|
šivilja
|
Cveka Astmatik tako ali tako takoj dobi tamiflu (vsaj tako so mi rekli), cepivo pa baje drži samo pol leta. Tako se povedali moji sestri ko se je cepila, nečak je dobil pa hudo reakcijo na cepivo (tri dni med 39 in 40 vročine).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:37:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana ni rdeč, tak sivomoder. No, rdeči so tut zanič, isto ciklonski s hepa filtri. Aja, čestitke za voziček! Se nas splača poslušat pa vztrajat, a ne da? Seveda se vas splača poslušat A bo kaj lepega vremena konec tedna?Jaz bi šla mal v Namo polgedat,k imajo neke popuste, pol bi se pa loh še za en sprehodek zmenile?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:44:52
|
|
|
|
lake
|
Petra Vodovodarja čist pr mir pustim, čeprov ma sabo enga luškanga pomagača, hehe. Mogoče je mal premlad zame, ne vem če ma več kot 20 . Sva se izselile iz dnevne, ker mata skoz vrata odprta in piha. Upam da se bo pol hitr nazaj ogrel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 9:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ah,... katera je omenjala luno? partnerjev brat naj bi bil za botra, je bil že pri Oskarju. zdaj pa mu njegov župnk noče dat potrdila, ker nima hčere krščene in ker ga nič ne vidi pri maši,... komplikacije! zakaj mu je dal pred tremi leti potrdilo???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?