Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.11.2009 20:51:57
|
|
|
|
ada2
|
hvala morrak jaz grem tudi kar proti postelji... končno je tišina pri hiši
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2009 8:38:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.11.2009 8:40:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Dobro jutro vsem skupaj Naš ati pa danes sestavlja posteljice, jeeee. kmalu bo spalnica samo najina IN spet bo en strah več ponoči a to, da bi še enega otroka naredla? ( )
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 15:50:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 18:05:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 18:13:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2009 18:31:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ADA, kaj si imela včeraj vročino??????? ne, zakaj? pa ZS imaš nazaj... drugače pa ... otroci kašljajo... na polno
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 18:48:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2009 19:22:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak ADA, kaj si imela včeraj vročino??????? ne, zakaj? pa ZS imaš nazaj... drugače pa ... otroci kašljajo... na polno za bolančke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2009 19:22:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada in trezika imata zs vračam ZS
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2009 21:17:22
|
|
|
|
ada2
|
iii, trezika pa ima nov avatar ne, nimamo gripe, samo močen prehlad.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.11.2009 10:42:26
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike! kak je? da še se vam tu hitro na malo javim tak čvekate da si bom mogla zvečer enkrat čas vzet da vas za nazaj preberem tak nimam nič časa skozi dan ker delam skoraj cele dneve, pol pa pridem domu pa sem malo z timonom, zvečer pa malo pospravim in padem v poslo kot ubita pri nas ni nič kaj novega razen tega da CELE dneve dobesedno cele , gledamo kekeca in si pojemo božične pesmice ada za tvoje bolančke da čim prej mine kašelj!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.11.2009 10:42:56
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Se lahko pohvalim-album živalsko kraljestvo imam poln, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.11.2009 11:08:44
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem bila pa danes navsezgodaj v šoli, da sem vzela zvezke od nuše domov, da se punca lahko zdaj uči. kašelj je malo boljši, no, bolj produktiven, tako, da smo na dobri poti, da ozdravimo zdaj je trenutno najbolj bogi miha, ki ga je včeraj začelo najbolj matrat, pa ki se ne zna dobro skašljat drugače pa... ja, dolgač je, pa imajo čas na traparije mislit
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:41:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 9:30:44
|
|
|
|
katka37
|
ojla sem mislila da bom prebrala cel roman ker me tako dolgo ni bilo tu Mark, vse najboljše za tvojo trojko ada, čimprej se pozdravite tin tudi malo šmrka, zaenkrat ni sile monchy, če že tebe mantra, potem pa ni čudno če sem jaz tudi zvečer kot cota, pa še toliko več let me tlači kot tebe grem počasi kuhat, gobova juha z jurčki in ajdovi žganci bodo danes
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 9:31:43
|
|
|
|
katka37
|
morrak, lepo zapravljanje vam želim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 9:35:14
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Mark, vse najboljše za tvojo trojko Mark se zahvaljuje! Drugače pa....!!!!!! Hudo.... Vam ponudim eno doooobro kavo, pa da vidim, če bo motivirala kero, da pride sem čvekat. Hjoj... Mark je mel zadnjič malo vročino, zdaj je nima več, pravi da ga nič ne boli, tečen pa taaaaaak! Groza...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:00:43
|
|
|
|
katka37
|
mamamajča, saj ni čudno če je pa cela gora viroz okrog nas, pa gripe pa...... naj gre vse skupaj v tri krasne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:09:59
|
|
|
|
ada2
|
oj! hvala za kavo, sem je res potrebna, bolj kot sahara vode
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:12:28
|
|
|
|
ada2
|
no, naši vročine sploh niso imeli , ampak kašljali so pa vsi trije kot da bi poslušal kake stare dedeke, ki so celo življenje pipo kadili zdaj je že veliko bolje Miha je pa začel vstajat ... in je sam krič vsepovsod
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:13:26
|
|
|
|
ada2
|
aja, katka včeraj proti večeru sem ti mislila pripelat krožnik, samo se mi ni dalo preoblačit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:25:23
|
|
|
|
katka37
|
zakaj pa bi se morala preoblačit, si imela kakšno večerno obleko na sebi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.11.2009 10:30:49
|
|
|
|
katka37
|
nič, grem se pripravit pa veselo na delo, lepo bodite
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 20:05:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.