Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 19:38:26
|
|
|
|
ly117
|
L je pravkar zaspal jaz sem pa pri večerji. Sem nama naredila tunin (domač) namaz z jajčki.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:12:14
|
|
|
|
arabela*
|
čer No, pri nas nič novega. Bila v šoli dom sedmih,nato še v štacuno in domov otroke rihtat...Trenutno je mir...bomo vidli,kako dolgo....Za učit se imam toliko,da se mi meša,pišem v četrtek in še knjige niti odprla nisem,ker se mi ne da .. Danes sem nabavla razkužilo ,je prav fensi špensi,pa tako lepo diši,da me že sam vonj pritegne...Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhi ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajn
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:12:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinaj ima pa danes že 10 mesecev. Kako čas beži. čestitke
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:16:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhi ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajn A, te so suhi?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:16:15
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:17:25
|
|
|
|
matcar
|
Tinej,vse najboljše ob 10.mesečnici!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:19:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja pa tiste nove vlažilne robčke sem v mullerju kupla,ko so suhi ...škoda tista dva ojra...ampak dišijo pa fajn A, te so suhi? ma čudni skratka.....ko jih primeš je neko olje gor...ampak so brezveze.....saj pravim.....i svega i svašta so začeli delat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:20:39
|
|
|
|
arabela*
|
Grem nekaj jest.......sendvič verjetno...sem si za spremembo kruh s semeni kupla Potem pa.....ja...gospodinje so danes
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:21:25
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:21:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer in lahko noč obenem. Gledam sosede, pol pa grem spat. Sem nekaj utrujena, pride jutri mami že zelo zgodaj na obisk in mi odpelje Lijo v Lenart, da bom se lahko naspala. Lep večer..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:22:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse. baje te ful kosti bolijo, ko imaš to novo gripo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:23:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse. ma digitalno so za v smeti.....tistih živosrebrnih več ni....so jih alkoholni namestili in še eni drugi....jaz sem ravno pred kratkim kupla
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:25:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m baje te ful kosti bolijo, ko imaš to novo gripo. ja vse boli enako oziroma veliko več kot pri navadni gripi.... Simptomi pa so lahko tud drugi,samo vročina,al pa samo grlo,nos,ali pa dražeč kašelj..tak da.....počivaj,če ti pa temperatura ne bo padla,pa pokliči k Z
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:27:10
|
|
|
|
arabela*
|
Aja matcar...pa še en velik znak na H1N1.....pljuča.....težko do sape prideš in zelo hitro se utrudiš
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:31:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse. baje te ful kosti bolijo, ko imaš to novo gripo. Kosti te bolijo pri vsaki gripi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:33:19
|
|
|
|
ly117
|
Matcar en velik koš in , da bo čimprej bolje.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:35:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse. ma digitalno so za v smeti.....tistih živosrebrnih več ni....so jih alkoholni namestili in še eni drugi....jaz sem ravno pred kratkim kupla Vem,da jih več ni,pa sploh ni važno,kaki,samo da je obični,ker je še najbolj ziher,
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:38:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m baje te ful kosti bolijo, ko imaš to novo gripo. ja vse boli enako oziroma veliko več kot pri navadni gripi.... Simptomi pa so lahko tud drugi,samo vročina,al pa samo grlo,nos,ali pa dražeč kašelj..tak da.....počivaj,če ti pa temperatura ne bo padla,pa pokliči k Z Sem se že naročla danes,moram ju3 k njej popoldan.Če bom še živa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:39:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar en velik koš in , da bo čimprej bolje. Hvala! Tudi vsem ostalim!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:39:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se že naročla danes,moram ju3 k njej popoldan.Če bom še živa! Boš, boš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:48:45
|
|
|
|
arabela*
|
Grem jest.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:49:22
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mi naredi katera kak povzetek? povzetek: menle smo se o Kmetiji in krožil je mail od Latoye in Janeza če se ne motim . Če hočeš mi na zs daj mail ti ga pošljem. Matcar je pokazala svojo novo frizuro, ki ji paše samo nasmejat se ni hotela, Smo se večino časa potožle kak ne spimo...skoraj vse . Kupujemo razkužilo za torbico 2€-50 ml. Matcar je kupila v lekarni imajo pa baje tudi na poštah. Mislim da je to to. Naj še katera doda če sem kaj pozabla. Aja tasa_m je imela r.d., v sredo nas vabi k sebi uh hvala za povzetek 1. mail me zanima. itak, dobiš zs 2. matcar bravo. jaz tut moram, 3. danes odlično spala od 22.30 do 6. 30 4. razkužilo mamo 5. čestitam tasa. kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:51:12
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham 100/h,pa si temperature ne morem zmerit,ker imam digitalni termometer in mi skozi kaže 35.Sem si hotla kupit navadnega,pa ga niso meli v lekarni .Me je kr malo strah,da nimam ki kake nove gripe,boli me vse ampak čisto vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:52:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se že naročla danes,moram ju3 k njej popoldan.Če bom še živa! katero imaš zdravnico M.K. mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 20:53:21
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Smo se danes kar malo namatrali, da je pikec zaspal. Ga zadnje tri dni nekaj sračka. Sva bila malo razvajena. Ni hudega, ampak zgleda kot da ga je začel dajat strah pred ločitvijo, me močno drži, joče ko ga odložim in steguje roke proti meni.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.