Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 7:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. rina hvala za voščilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 8:24:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali smo tak,tak. Vsaj jaz, drugi pa ok. Najprej nisem mogla zaspat, potem ko mi je pa uspelo se je moj vstal in sem se zbudla, ko pa sem nazaj zaspala pa je L ob 2-eh prijela tako lakota da je bilo kr joj. Pol pa do 5-ih spala ko hrček.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 8:31:32
|
|
|
|
rina22
|
ly, za slabo prespano noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 8:43:30
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Danes je Tinej 2x nekaj jamral ponoči in se premetaval in iskal prst (sva mu rokavičke dala gor in odrezala tako, da je samo palec not)pa nisem šla takoj tja, samo po kameri sem ga gledala pa je sam nazaj zaspal. Jaz sem pa vseeno nenaspana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 8:45:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, za slabo prespano noč Hvala rina.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 8:46:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 pa je sam nazaj zaspal. Jaz sem pa vseeno nenaspana. Bravo Tinej in za tebe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 9:18:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 pa je sam nazaj zaspal. Jaz sem pa vseeno nenaspana. Bravo Tinej in za tebe. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 9:20:12
|
|
|
|
rina22
|
Timeja je pa spala od 20h do 5h, nato se je najedla in spala do 7.45. Tak, da je spet bila pridna. (trkaaaaaaaam ) Zdaj pa dalje spi Se vidi, da jo je spet obisk zdelal.. Čeprav smo samo 1 noč spali tam, je bila včeraj cela zmedena, ko smo prišli domov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 10:40:13
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz pa nisem spala celo noč,sem taka,kot bi me nekdo pretepo.Sem mogla it delat danes,ampak me je ena prišla menjat,ju3 popoldan pa sem naročena pri moji Z. Zdaj pa grem nekaj za jest kupit,pa kuhat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 12:00:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Jaz pa nisem spala celo noč,sem taka,kot bi me nekdo pretepo.Sem mogla it delat danes,ampak me je ena prišla menjat,ju3 popoldan pa sem naročena pri moji Z. Zdaj pa grem nekaj za jest kupit,pa kuhat. Tudi zate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 12:00:26
|
|
|
|
arabela*
|
dan MI tud nismo spali,je M nekaj matralo,pozno ponoči je komaj zaspala,pa še to v jamranju ...zjutraj pa je spala do pol osmih....bila pa je cela mokra vse skozi..... A je imela danes zobarja, je dobila zvezdico....ima pa očke že 2 dni vnete,revica....upam da čimprej mine Zdaj smo se nazajtrkovale,pa iz sprehoda smo že...upam da bo m malo zadremala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 12:02:33
|
|
|
|
rina22
|
Saraya, tudi za vas In za A, da se očke čimprej pozdravijo Ste pa pridne, da ste že s sprehoda Jaz pa čakam, da bo Timeja jedla ob dveh, pa bova takrat šli malo ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 13:14:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Matcar, pošiljam ti na kupe , da boš čimprej zdrava in OK. Saraya, Ly,Marta za slabo spanje in A. za očke Jaz pa sem imela obisk..so me presenetile moje punce iz RR(marčevke) in prišle nenapovedano na obisk. Lija pa danes tud že 2ič spi, tak da bomo počasi tud mi čez dan urnik uredili s totim spanjem. Jutri pa se grem v Fitnes center Pristan na TNZ vpisat Komaj čaka, da začnem migat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:11:36
|
|
|
|
marta82
|
Tinaj ima pa danes že 10 mesecev. Kako čas beži.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:28:34
|
|
|
|
ly117
|
Tinej čestitke za 10 mescov.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:31:24
|
|
|
|
vitabella
|
dober dan me je skoraj kap kolko ste naklofale med vikendom. jaz pa sploh do računalnika nisem prišla, se vidi, da je bil moj dragi doma se mi splača kaj za nazaj brat? mi naredi katera kak povzetek? sem zahtevna? saj zdaj med tednom bom mela spet več časa, pa vas mogoče dohitim - no ja upam da vsaj z branjem, čveke, komaj rolam po strani dol ko čvekate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:38:05
|
|
|
|
rina22
|
Tinej, vse najboljše vitabella, mi2 sva na istem, jaz tudi skoz vikend nisem bla nič na računalniku, pa sem danes zjutraj samo na hitro preletela prejšnje strani Tak da povzetka ti ne morem narest, ker mam vse megleno Mogoče ti ga bo katera, ki je bila bolj aktivna v čvekanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:43:41
|
|
|
|
vitabella
|
taj pa počakajva kako si ti drugače?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:53:07
|
|
|
|
vitabella
|
evo ko sem pa jaz gor, pa nobene ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:58:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo ko sem pa jaz gor, pa nobene ni evo jaz sem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 15:59:53
|
|
|
|
botrca
|
Tudi mi nismo nič spali...ne vem kaj se dogaja zadnje dni...jaz pa kašljam kot zmešana in ne morem spat. Jan se zbuja in po 2h bedimo... . Sem celi dan kot da me je tovornjak povozil.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 16:05:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo ko sem pa jaz gor, pa nobene ni Jaz sem tud tu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 16:07:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mi naredi katera kak povzetek? povzetek: menle smo se o Kmetiji in krožil je mail od Latoye in Janeza če se ne motim . Če hočeš mi na zs daj mail ti ga pošljem. Matcar je pokazala svojo novo frizuro, ki ji paše samo nasmejat se ni hotela, Smo se večino časa potožle kak ne spimo...skoraj vse . Kupujemo razkužilo za torbico 2€-50 ml. Matcar je kupila v lekarni imajo pa baje tudi na poštah. Mislim da je to to. Naj še katera doda če sem kaj pozabla. Aja tasa_m je imela r.d., v sredo nas vabi k sebi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 17:41:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinaj ima pa danes že 10 mesecev. Kako čas beži. vse najboljše!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 30.11.2009 19:36:51
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.