|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
30.11.2009 7:51:24   
tasa_m
user posted image

Dobro jutro. user posted image

rina hvala za voščilo. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.11.2009 8:24:13   
ly117
Jutro!

Spali smo tak,tak. Vsaj jaz, drugi pa ok. Najprej nisem mogla zaspat, potem ko mi je pa uspelo se je moj vstal in sem se zbudla, ko pa sem nazaj zaspala pa je L ob 2-eh prijela tako lakota da je bilo kr joj. Pol pa do 5-ih spala ko hrček.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.11.2009 8:31:32   
rina22
ly, za slabo prespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.11.2009 8:43:30   
marta82
Jutro. Danes je Tinej 2x nekaj jamral ponoči in se premetaval in iskal prst (sva mu rokavičke dala gor in odrezala tako, da je samo palec not)pa nisem šla takoj tja, samo po kameri sem ga gledala pa je sam nazaj zaspal.user posted image Jaz sem pa vseeno nenaspana.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.11.2009 8:45:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ly, za slabo prespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala rina.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.11.2009 8:46:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

pa je sam nazaj zaspal.user posted image Jaz sem pa vseeno nenaspana.user posted image

Bravo Tinej user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.11.2009 9:18:21   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

pa je sam nazaj zaspal.user posted image Jaz sem pa vseeno nenaspana.user posted image

Bravo Tinej user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe.

Se podpišemuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.11.2009 9:20:12   
rina22
Timeja je pa spala od 20h do 5h, nato se je najedla in spala do 7.45. Tak, da je spet bila pridna. (trkaaaaaaaamuser posted image ) Zdaj pa dalje spiuser posted image

Se vidi, da jo je spet obisk zdelal.. Čeprav smo samo 1 noč spali tam, je bila včeraj cela zmedena, ko smo prišli domov.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.11.2009 10:40:13   
matcar
Dan!user posted image

Jaz pa nisem spala celo noč,sem taka,kot bi me nekdo pretepo.Sem mogla it delat danes,ampak me je ena prišla menjat,ju3 popoldan pa sem naročena pri moji Z.
Zdaj pa grem nekaj za jest kupit,pa kuhat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.11.2009 12:00:00   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!user posted image

Jaz pa nisem spala celo noč,sem taka,kot bi me nekdo pretepo.Sem mogla it delat danes,ampak me je ena prišla menjat,ju3 popoldan pa sem naročena pri moji Z.
Zdaj pa grem nekaj za jest kupit,pa kuhat.

Tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.11.2009 12:00:26   
arabela*
danuser posted image

MI tud nismo spali,je M nekaj matralo,pozno ponoči je komaj zaspala,pa še to v jamranjuuser posted image ...zjutraj pa je spala do pol osmih....bila pa je cela mokra vse skozi.....user posted image

A je imela danes zobarja, je dobila zvezdico....ima pa očke že 2 dni vnete,revica....upam da čimprej mineuser posted image

Zdaj smo se nazajtrkovale,pa iz sprehoda smo že...upam da bo m malo zadremalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.11.2009 12:02:33   
rina22
Saraya, tudi za vas user posted image user posted image user posted image

In za A, da se očke čimprej pozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa pridne, da ste že s sprehodauser posted image user posted image Jaz pa čakam, da bo Timeja jedla ob dveh, pa bova takrat šli malo venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.11.2009 13:14:26   
tasa_m
Matcar, pošiljam ti na kupe user posted image user posted image user posted image , da boš čimprej zdrava in OK.

Saraya, Ly,Marta  user posted image za slabo spanje in A. za očke user posted image user posted image

Jaz pa sem imela obisk..so me presenetile moje punce iz RR(marčevke) in prišle nenapovedano na obisk. user posted image

Lija pa danes tud že 2ič spi, tak da bomo počasi tud mi čez dan urnik uredili s totim spanjem.user posted image

Jutri pa se grem v Fitnes center Pristan na TNZ vpisat user posted image user posted image Komaj čaka, da začnem migat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.11.2009 15:11:36   
marta82
Tinaj ima pa danes že 10 mesecev.user posted image Kako čas beži.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.11.2009 15:28:34   
ly117
Tinej čestitke za 10 mescov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.11.2009 15:31:24   
vitabella
dober dan user posted image me je skoraj kap kolko ste naklofale med vikendom. jaz pa sploh do računalnika nisem prišla, se vidi, da je bil moj dragi doma user posted image

se mi splača kaj za nazaj brat? mi naredi katera kak povzetek? sem zahtevna? user posted image user posted image saj zdaj med tednom bom mela spet več časa, pa vas mogoče dohitim - no ja upam da vsaj z branjem, čveke, komaj rolam po strani dol ko čvekate user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.11.2009 15:38:05   
rina22
Tinej, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vitabella, mi2 sva na istem, jaz tudi skoz vikend nisem bla nič na računalniku, pa sem danes zjutraj samo na hitro preletela prejšnje straniuser posted image Tak da povzetka ti ne morem narest, ker mam vse meglenouser posted image Mogoče ti ga bo katera, ki je bila bolj aktivna v čvekanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.11.2009 15:43:41   
vitabella
taj pa počakajva user posted image kako si ti drugače?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.11.2009 15:53:07   
vitabella
evo ko sem pa jaz gor, pa nobene ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.11.2009 15:58:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

evo ko sem pa jaz gor, pa nobene ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 945
30.11.2009 15:59:53   
botrca
Tudi mi nismo nič spali...ne vem kaj se dogaja zadnje dni...jaz pa kašljam kot zmešana in ne morem spat. Jan se zbuja in po 2h bedimo...user posted image . Sem celi dan kot da me je tovornjak povozil.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.11.2009 16:05:48   
ly117

Jaz sem tud tu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
30.11.2009 16:07:12   
botrca

mi naredi katera kak povzetek?

povzetek: menle smo se o Kmetiji in krožil je mail od Latoye in Janeza če se ne motimuser posted image . Če hočeš mi na zs daj mail ti ga pošljem.
Matcar je pokazala svojo novo frizuro, ki ji paše samo nasmejat se ni hotela,
Smo se večino časa potožle kak ne spimo...skoraj vseuser posted image . Kupujemo razkužilo za torbico 2€-50 ml. Matcar je kupila v lekarni imajo pa baje tudi na poštah.
Mislim da je to to. Naj še katera doda če sem kaj pozabla. Aja tasa_m je imela r.d., v sredo nas vabi k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 948
30.11.2009 17:41:02   
tasa_m

Tinaj ima pa danes že 10 mesecev.user posted image Kako čas beži.user posted image
vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.11.2009 19:36:51   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.