ronja
|
boh, kaka žalost...sam ajd, bo šlo...user posted image na nek luksuz tak nismo navajeni, falilo nam pa nič ne bo, čeprov bomo bolj skromno živeli user posted image Podpis. Ma, bogve kaj ni - ne tvoje, ne moje (sem ugotovila, da je davkov cca 1/2, torej mi bo ostalo nekje 350E neto). Je pa res, da je pri nas malica najnižja možna postavka, za prevoz pa niti za mesečno karto ne dobim nazaj. niti za študentsko mesečno ne! rubica, ne boš verjela, danes mamo meso! Zrezki (sva včeraj odmrznila en kos, ki ga je dala enkrat tašča, pa sva naredila vok, samo nisva vsega porabila - mi pojemo res malo mesa - pa je ostalo še za danes). Zraven bo pa gratiniran brstični ohrovt v smetanovosirovi omakci po Ramsayu, pa verjetno kuskus in pa rdeče zeleje (dušeno). Sicer pa: včeraj je bil zelenjavno-mesni vok (zelje, meso, zelena, koromač... začimbe... to si je zaželel lubi) in paprikova rižota (to si je zaželela Ronja, pa valjda moram ustrešt , pa Lejla jo ma tut rada). Predvčerajšnjim pa sem naredila pšenične tortilje in bučkino-paradižnikovo omakco zraven. Pa seveda domači guacamole in zelena solata, da smo si z vsem tem polnili tortille. Vrečo za v voziček sem pa lani za Ronjo sešila, samo je praktično ni rabila, ker se je takrat ravno otoplilo. Bo pa za Lejlo prav prišla. Sicer sem pa kupila tudi uno ovčko, da jo ima v vozičku, da ji spodaj ne piha - ker tile PP Pramette niso ne vem kako zaščiteni - mislim, dno ni tako neprepihljivo, vsaj meni se ne zdi...
|