|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
30.11.2009 14:16:46   
Najki
Jaz sem delala 2 meseca po porodu do 5 mesecev po porodu, ker je bila ena guzva z rokom, zdej mam pa mir pa se mi nikakor ne mudi delat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
30.11.2009 14:18:41   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

zvezdica grem delat, jauser posted image

a ne znese bit doma? Škoda. Jast sicer ostanem doma oz delala bom doma. Zdaj se še nekaj menim z enim da bi za njih nekaj delala, bomo videli. Men je že sam zarad tega fajn, ker ko otroci zbolijo da ni skoz tiste panike bolniška, pa krize... Kar čez dan ne bom popedenala za službo, bom pa ponoči. Si pa včasih želim it nazaj v službo in za tistih nekaj ur bit nekje drugjeuser posted image

ma tist mesečno bi znesl....vsaj neki časauser posted image pol bi pa verjetn mogla socialno vlečt al kaj, se nism pol tolk poglabljalauser posted image
sam pol je tu še 800€ regresa in glih tolk božičnice...pa aprila nekje k se dobiček deli itd.....plus še to, da decembra podpišem za nedoločen časuser posted image tko da znam hitro tud šolo vnovčituser posted image delala bom pa 4 ure, ponoč večinoma. bo že.

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
30.11.2009 14:26:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

zvezdica, jaz bi tudi delala od doma, samo se pri nas ne da kaj dosti - mogoče kdaj kak dan, sicer pa je tudi narava dela taka, da večinoma nimaš kaj... Super zate!

ti si biologinja? lahko prideš k nam delat, imamo nekaj čudnih vrst v balkonskem koritu user posted image

ma ja, veš da je  fajn. Sam da bi jast delala kar sem prej, no go. Pri dveh otrocih ne gre.

ma tist mesečno bi znesl....vsaj neki časauser posted image pol bi pa verjetn mogla socialno vlečt al kaj, se nism pol tolk poglabljalauser posted image
sam pol je tu še 800€ regresa in glih tolk božičnice...pa aprila nekje k se dobiček deli itd.....plus še to, da decembra podpišem za nedoločen časuser posted image tko da znam hitro tud šolo vnovčituser posted image delala bom pa 4 ure, ponoč večinoma. bo že.

4 ure so kar fajn, če se seveda da zmenit :)  izkoristi, če vam plačajo šolo teraj čim dlje.
Pa kaj to za en firma, k vse da od regresa do dobičkauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
30.11.2009 14:32:50   
Ulla80
to mojo res poštimano. zato se mi splača kle ostat. čeprov zaenkrat je delo v proizvodnji. pa tud plača ni bohvekaj. sam ajd. je pa vse ostalo. pa recimo zdele so vsi zaposleni dobili za 60€ bone za merkator. kr tko. tud jst, čeprov sm doma. itd. pa ko podpišem za nedoločen čas in dokončam šolo, me bojo tud zihr kam pritisnili višjeuser posted image ker jim je v interesu da ponucajo interni kader, ki je že tko zaposlen. itd.user posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 30.11.2009 14:33:14 >

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
30.11.2009 14:39:57   
Nea
Bravo Neli user posted image user posted image user posted image

In čestitke Lovro! user posted image user posted image user posted image

Glede na to da november nima 31 dni je tudi moj Erik danes star 10 m.user posted image Kako čas hitro beži....

Zdaj se je zbudil in papca ribo.
Pri nas ni nekega posebnega urnika za hrano. Vse delamo po občutku. Zjutraj noče nič drugega razen zizo. Potem pa gre spat in ko se zbudi dobi sadno malico. Kosilo je tam med eno in tretjo, odvisno kdaj se spet zbudi. Vmes se še ziher 1x do 2x doji.
Popoldan spet kakšno sadje al pa skutko. Za večerjo dobi mlečno kašico.

Oh Ema dela perlice in me ves čas nekaj sprašuje tako, da se na pisanje sploh ne morem skoncentrirat.

Lara je ob risanki kar na sedežni zaspala. Res neki težek dan.

Zvezdica - recept sem dobila. Hvala! Mogoče bom jutri naredila, ker dopoldan itak nikamor ne grem.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
30.11.2009 15:02:51   
marta82

ploščice zbrala v sivih odtenkih, včeraj šla še enkrat gledat kopalnico in ugotovila, da niti tuš kabina ne gre noteruser posted image , ker je tam na zidu radiator....kopalnica je res bolj mala ampak kaj čmouser posted image

Saj radiator se da premaknit.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
30.11.2009 15:08:23   
marta82
Tinej ima danes že 10 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... (se ne morem odločit kater smeško bolj paše...kako čas beži)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
30.11.2009 15:16:03   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

aja, še Q: Nečaku bi DM kupil dežnik...ampak jaz prov nikjer ne najdem pametnega...za punce veliko, za fante nič. Star je 8 let. Našla sem edino spidermana in supermana, sam ti so mi bljak..Ima pa rad nogomet. Kkašna ideja? Pa še najrajš bi naročila kar po netu.

Iskala pri nas na netu in nič pametnega nisem našla- Za fantke je pa res ful težje kupovat kot za punčke user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
30.11.2009 15:16:11   
snikolina
Bravo Lovro, Neli in Tinejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Super!!

Anže počiva, sva bla malo zunaj in je prav uživaluser posted image

Pri nas tudi jemo kakor pade, ne po uri-to mi niti ratalo nebi, če bi probala.

Kje lahko kupim zimsko vrečo??

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
30.11.2009 15:22:30   
ronja
ti si biologinja? lahko prideš k nam delat, imamo nekaj čudnih vrst v balkonskem koritu

dil! Kok je pa plača?user posted image (sem že mislila, da si me blokirala, hehe, ko nisi nikoli nič odg.)

Pa kaj to za en firma, k vse da od regresa do dobička

Naša ne, hehe. Meni se finančno ne splača kaj fejst it delat - no, če bojo upoštevali mojo dejansko plačo, bo vrtec še malo nižji, pa se bo vsaj malo bolj splačalo. Pa ker se vozim z biciklom, recimo, da ne bom mela nekih stroškov s tem da hodim delat (ker rihtat se mi hvalabogu ni treba za moje žuže). Ampak strogo denarno gledano moja plača ne bo dosti višja od položnice za vrtec, ker bom delala 4 ure (mela bom 700E bruto - to je kok - 400E neto?) ampak se verjetno dolgoročno gledano vseeno splača - upamuser posted image .

Saj nekje v meni se en intelektualni mali zanemarjenček počasi začenja mal veselit, da bo spet mel kaj počet, da mu ne bo rr glavni izzivuser posted image . Sam je ene par precej bolj glasnih čez njega navešenihuser posted image .

marta, Lejla jih bo imela v četrtek 11! Te to kaj potolaži?user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
30.11.2009 15:23:49   
sonček33
snikolina...mi smo kupili zimsko vrečo, ki je iste firme kot voziček -jane...je super, res fajn...ampak tudi dragag - 1000evrov. Imajo jih v Pikapolonici.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
30.11.2009 15:24:10   
ronja
Anže počiva, sva bla malo zunaj in je prav užival

Mi gremo ven, ko se zbudita. mi je lejla uničila plane z zoojem, ker je zaspala dop.;) Vmes se da potem samo kaj čisto kratkega, ker potem gre Ronja spat... Tak da je mal zoprno kombinirat. Ampak ko se zbudita, pa ni več omejitev, ker takrat sta obe budni do večera.

Neposredna povezava do sporočila: 2662
30.11.2009 15:26:15   
Zvezdica
pa ko podpišem za nedoločen čas in dokončam šolo, me bojo tud zihr kam pritisnili višjeuser posted image ker jim je v interesu da ponucajo interni kader, ki je že tko zaposlen. itd.user posted image

vidiš potem se splača stisnit še za leto oz dve. user posted image

Glede na to da november nima 31 dni je tudi moj Erik danes star 10 m.user posted image Kako čas hitro beži....

ja res prehitro gre. Čestitke erikuuser posted image user posted image user posted image

odvisno kateri voz imaš, ponavadi se vse dobi v BC. Al pa bušiju. Odvisno za kateri voz kupuješ.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
30.11.2009 15:28:08   
rubica

snikolina...mi smo kupili zimsko vrečo, ki je iste firme kot voziček -jane...je super, res fajn...ampak tudi dragag - 1000evrov. Imajo jih v Pikapolonici.

a tok je draga?

mi smo kupli quinny cca 50eu v BC

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
30.11.2009 15:30:23   
Ulla80
vidiš potem se splača stisnit še za leto oz dve.

ja sej. k če bi zdele ostala doma, pa kr neki bluzla, pa tud bohvekok bi blo pol...k to mi pač ni v interesu...v interesu mi je da spacam šolo in en spodbn šiht ubodem z normalnim delavnikom in normalno plačouser posted image

ronja jst bom mela za 4 ure okol 270netouser posted image plus kolkr bo naneslo nočno delo, pa malca in prevoz...boh, kaka žalost...sam ajd, bo šlo...user posted image na nek luksuz tak nismo navajeni, falilo nam pa nič ne bo, čeprov bomo bolj skromno živeli user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
30.11.2009 15:33:53   
rubica
vsem za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super zvezdica, da boš doma delala user posted image user posted image

ulla bravo za izpit user posted image user posted image

kok je beden dan nč se mi ne da user posted image

mi jemo cca na 3 ure sam dans še ni blo kosila user posted image sta bili pa zato že 2 malici (grozna mama)

kaj pa ste kaj kuhale rabim kako idejo za ta teden, sem čist brez

nič grem kosilo skupaj zmetat (krompir, pišč. file, grahova omaka za naju še solata)

čav bav.....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
30.11.2009 15:41:46   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

a tok je draga?

mi smo kupli quinny cca 50eu v BC

Ne, tolk ap res neuser posted image user posted image , 100 evrov

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
30.11.2009 16:06:10   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

BC ima lep izbor, pikolo je velika kakor Janejeva in stane ksnih 30eur, kar je zelo poceni. Po moje bom kar taksno vzela, ce ne pa Maxi Cosi za 70 eur, tisto ki izgleda kot pajacek. Quinnijeve so pa majhne, pa tudi 70 eur. Jane je cez 100 eur, lanski modeli so mal cenejs.

Mali se kr spi, kosila se ni jedel, moram pa laufat kuhne risat... Ga bo treba pokonci vrect.

Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.11.2009 16:13:55   
snikolina
Hvala za info, bom šla jutr mal v BC počekerat, na netu nimajo kej velik izbire teh vreč. K jst ga tko z dekco zadekam, da sm očke ven gledajouser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
30.11.2009 16:15:19   
ronja
boh, kaka žalost...sam ajd, bo šlo...user posted image na nek luksuz tak nismo navajeni, falilo nam pa nič ne bo, čeprov bomo bolj skromno živeli user posted image

Podpis. Ma, bogve kaj ni - ne tvoje, ne moje (sem ugotovila, da je davkov cca 1/2, torej mi bo ostalo nekje 350E neto). Je pa res, da je pri nas malica najnižja možna postavka, za prevoz pa niti za mesečno karto ne dobim nazaj. niti za študentsko mesečno ne!

rubica, ne boš verjela, danes mamo meso! Zrezki (sva včeraj odmrznila en kos, ki ga je dala enkrat tašča, pa sva naredila vok, samo nisva vsega porabila - mi pojemo res malo mesa - pa je ostalo še za danes). Zraven bo pa gratiniran brstični ohrovt v smetanovosirovi omakci po Ramsayu, pa verjetno kuskus in pa rdeče zeleje (dušeno).
Sicer pa: včeraj je bil zelenjavno-mesni vok (zelje, meso, zelena, koromač... začimbe... to si je zaželel lubi) in paprikova rižota (to si je zaželela Ronja, pa valjda moram ustreštuser posted image , pa Lejla jo ma tut rada). Predvčerajšnjim pa sem naredila pšenične tortilje in bučkino-paradižnikovo omakco zraven. Pa seveda domači guacamole in zelena solata, da smo si z vsem tem polnili tortille.

Vrečo za v voziček sem pa lani za Ronjo sešila, samo je praktično ni rabila, ker se je takrat ravno otoplilo. Bo pa za Lejlo prav prišla. Sicer sem pa kupila tudi uno ovčko, da jo ima v vozičku, da ji spodaj ne piha - ker tile PP Pramette niso ne vem kako zaščiteni - mislim, dno ni tako neprepihljivo, vsaj meni se ne zdi...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.11.2009 16:19:57   
Ulla80
Je pa res, da je pri nas malica najnižja možna postavka, za prevoz pa niti za mesečno karto ne dobim nazaj.

nam dajo pa 5€ za malico, prevoz je organiziran, pa kljub temu povrnejo 40% mesečne karte za bus, samo jaz bom na 4 ure in se ne morem z organiziranim prevozom vozit, tko da dobim 100% karte...user posted image tko da to nanese skor več kt bom zaslužlauser posted image no, hb...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.11.2009 16:21:39   
Ulla80
gratiniran brstični ohrovt v smetanovosirovi omakci po Ramsayu

dej tale recept, mam pol skrinje ohrovta, pa ne maramo ga najboljuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.11.2009 16:33:04   
Hijacinta
Zvezdica sem ti kar fouš glede službe.
Bravo Neli user posted image , pa čestitke vsem 10 mesečnikom user posted image . Še malo pa bomo tortice pihali.

Ronja men se kr sline cedijo ob teh tvojih opisih user posted image . Erik je danes jedel isto kot včeraj, jst imam pa nutelo za kosilo user posted image .

Sva prišla s sprehoda ravno še pred dežjem, zdej spi, sem mu pa v Hoferju kupila dve lušni Disney trenirki iz flisa. Sta bili obe skupaj 14 eur.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.11.2009 16:50:34   
Zvezdica
. Erik je danes jedel isto kot včeraj, jst imam pa nutelo za kosilo user posted image .

nutella, jast to lahko jem 20x dnevno. edina sladkarija k mi skoz tekne user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.11.2009 18:11:20   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

. Erik je danes jedel isto kot včeraj, jst imam pa nutelo za kosilo user posted image .

nutella, jast to lahko jem 20x dnevno. edina sladkarija k mi skoz tekne user posted image

meni tudi user posted image  Jaz jo lahko tudi brez kruha jem... z žlico user posted image

Mož je včeraj bil v trgovini od Ritter Sport-a. Jo imajo v sklopu tovarne in je prinesel par kg čokolade in 1kg namaza za kruh. Nutella se lahko skrije pred RS. Njami!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......