ronja
|
Imate tudi ve pomisleke glede bazenov? Imam, zato pa mala ne bo šla v bazen, razen na plavanju dojenčkov na difu, kjer je mali bazen, ki se celo noč puca in imajo zelo stroga pravila (tam ni navadnih ljudi, majo samo za plavanje dojenčkov nosečnic,..., ostali so v velikem bazenu. Drugam si je pa trenutno ne upam dat - mi je malo hudo, ker res fuuuuul uživa v vodi, ampak j* ga, tvegala pa ne bi... Bomo pa 2. leto hodile plavat tudi pozimi, letos oz. to šolsko leto pa rašji še ne... V eč ne utegnem brat, mogoče kasneje. Aja, dve novici - prva: ta vikend sem m dobila!!! Bilo več vrijeme... No, saj ne da bi jo tok pogrešala, samo je smotano, če veš, da je nimaš, ker je s tabo kaj narobe (da si bolan al pa zdelan, recimo, drugi razlogi so pa tak še hujši)... - druga:včeraj sva šla prvič letos v kino!!! Mami je pazila tamalidve, Ronjo je celo ona dala spat (no, midva sva jo zrihtala, večerja, pižamca, zobki, spalna vreča... Samo potem vedno še kar traja, predno zaspi (in tudi včeraj je, sta poslušali Sapro miško 6x baje - zaspala je nekaj čez 10), midva sva šla pa gledat Zlomljene objeme od Almodovarja. Itak dober film, kot vsi njegovi, če mene vprašaš . Tak da še je upanje za naju, da bova kam šla, hehehe. Sicer je bil pa naporen vikend: v petek smo šle k sodelavki po obleke za tamale (ma dve punčki, pa nam je dala stare obleke), v nedeljo je lubi delal, sobota je bila cela nabasana... Najprej smo šli v Tehniški muzej na razstavo o Bloudku, je bilo fajn, čeprav je tam res mrzlo, tak da se dobro oblečite, če bo katera šla - mi smo se, sem že bila tam, pa smo bili pripravljeni , ampak smo se meli luštno. No, potem smo bili pri njegovih, ker so spet bratranci s starši prišli, samo zdaj sem se pa uprla. Lubi je vsakič tečen, ko moramo tja, pa jih po tiho pošilja nekam, potem pa vseeno gremo, je totaln dolgčas, ker se nimamo kaj pogovarjat, pol smo pa še zmatrani od vseh teh obiskov. Tak da sem rekla, da če nas čejo videt, naj naslednjič lepo oni pridejo sem ali pa se dobimo zunaj. komot tudi samo otroke pripeljejo, če čejo.Sem že parkrat predlagala, pa da gremo v zoo, pa da pridejo sem, da kaj počnemo z malimi, pa jim vsem tako paše (tašči, ker ima vse vnuke tam, pa še razlog je, da moramo prit, onimadvema, ker ni treba nikamor it in je najlažje,...). Meni se ne da več vse skup, kadarkoli se spomnijo prit, moramo letet tja, pa pokat otroke v avto, pa ven, pa vse skup... pa ker že vem, da bo december itak ful naporen itd... Pa še potem se nikomu od nas ne da it kam drugam, kjer pa ful bolj uživamo (recimo k prijateljem, na izlet,...), ker mamo itak vikend že "zaseden". Sem povedala lubiju, pa se je sam strinjal - ne vem, a naj dam tega al tega ? No, skratka, dva vikend v decembru ne bomo šli nikamor in ju imamo samo zase - sva se zmenila. Pa enega si jaz za svoje rezerviram. No, meni je prav. Ker se mi zdi res butasto, da se s prijatelji, s katerimi nama je fino, ne vidimo, z unimi pa, pa si nimamo kaj povedat (zdaj hvalabogu gradijo hišo, da je vsaj kaj za vprašat ). Saj majo tut prijatli male otroke. No, sem mogla povedat, hehe.
|