|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
29.11.2009 23:43:24   
Zvezdica
Drugače smo super, prehlajena sem še kar vedno, saj bo minilo.
Lahko greva na kakšen sprehod dopoldne, ni ravno ta venček na prioritetni listi.user posted image

joj prehlad je men tak trpljenje. Pomaga pa lekadol +c, vsaj meni.

Super za sprehod. user posted image

Niia točno tako je pri nas s tem sušilcem. Samo midva žal nimava prostora za 2 ločena, tako da to žal za nekaj časa odpade

hijacinta, mi2 sva zadevo tko razrešila, da sva dala dva top loaderja notri (pralni stroj candy - odpiranje zgoraj širina 40 cm in brandt sušulec (je edini proizvajalec sušilcev top loaderjev, širina 45,  ). Super se nama je izšlo.

Grem k mojmu. je tak srček, je vse pospravil.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
30.11.2009 2:08:21   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Nea
Najki - kolko boš v evrih dala za škornje? Jaz sem našla eno nemško e.bay ponudbo in bi me prišli 22EVR (poštnina všteta).

Ja oba para s postnino prideta 50eur, vsak pa iz svoje stacune, oba iz UK. Se ne spomnim postnin, sem mojega naterala, da se je s placili ubadal user posted image .

Joj boga puncka... Jaz sploh ne nosim uhanov ze od nosecnosti, da se mali ne bi odrgnil po nesreci. Tvoji malcki se imajo zelo radi a ne? Jaz bi tudi imela 3...

Ouch Ploha, mi je zal za AD. Jan Mai je prerasel alergijo za mleko in drug teden bomo videli, ce tudi na psenico. Jajcek pa cez cas. Ni imel hudih izbruhov ze zelo dolgo, tako da nima vnetij. Samo na gleznjih se ne zdravi, ker se stalno praska. Upam, da bo kmalu izzvenelo.
Kaj pa uporabljas ti za pomiritev koze? Jan ima samo hladilno mazilo na recept, samo ne vem, ce je to primerno za odrasle? Jemljes antihistaminike? Si na kaj alergicna? Mi je dost tezko razumet, kako se mali pocuti ob izbruhih, ker mi se ne more povedat...

Niia, jaz sem razmisljala o kaksni manjsi smrekici, a la umetni, pol metra visoka, da bi jo dala na omarico tamalemu izven dosega. Ali pa samo sop vej v vazi z okraski, prav tako na omarici...

Jutri greva v GA na izris kuhinje, danes sva pa 2 uri sestavljala Ikeino v programcku. Vsaj priblizno idejo imam, kaj bi in kam bi... Je tako neumna postavitev prikljuckov, pa se strop se spusti sredi kuhinje, da bo precej tesna... Naju pa precej prostorna kuhinja s pralnico vred pride 2000 eur, brez bele tehnike in pultov. Sem kar zbircna glede teh. Ziher bo ponudba pri GA 6000 eur za lesene dele ha ha.

Potem bo treba do Ikee skocit sprobat vodila, pa omarice, pa materiale, predvsem pa zalogo.

Lahko noc vsem, ceprav sem zadnja tu gori =]!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
30.11.2009 6:54:42   
snikolina
Snikolina a ti si pa mal lokalpatriot???

ITAK!! Dolenjka forever!!user posted image

Dejte povedat kdo je Jerneja Perc (če sem si prou zapomnila)??  Ja sem že vidla na 24 ur-atletinja. Moram pa rečt, da prvič slišim za njouser posted image štala

PA dobro jutro!!user posted image

MIMi kul za flet!! user posted image   Kdaj pridš kej u Bistrco??

Jst tut vse dajem v sušilca. Je fajn, ko ne rabim več obešat. Likam tut ne, cote niso nikol zmečkane, k mamo vse po obešalnikih, tko da res nimAm velik dela z njimi.

Neki sm še o smrekcah ujela: mi je letos ne bomo meli, k mali bi jo samo demoliraluser posted image , tko da bova dala gor samo lučke, ker jih ma zlo rad. Smrekca pa bo pri teti, kjer bomo tudi silvestrovali.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 30.11.2009 7:01:15 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
30.11.2009 8:30:48   
Ulla80
jutrouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
30.11.2009 8:33:02   
sonček33
jutro...ulla, dej no, tale redkobesednost pa ni tvoja značilna lastnost

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
30.11.2009 8:34:08   
sonček33
Midva sva ravno pojedla ajdovo kašo. Zdej se morva pa zrihtat pa it na ZZZS, da mi vrnejo mal denarja za novo lečo. Se mi nikamor ne da..vreme je užast...sicer ne pada dež, je pa turobno pa veter piha.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
30.11.2009 8:40:22   
Zvezdica
jutro

mah tale vreme ni za nikamor. Mal snega pa mraza rabimo, ne pa tole, k je idealno za razvoj vseh možnih virusov in viroz.

Pa liama  imam doma, je mel tko zamašen nosek, pa patrik je bil tečen, pa smo rekli da se bomo kar doma crkljali.

Grem juhico pripravit, da se počas kuha.

Pa tamalček je ravno zaspal, se grem ta velikemu posvetit.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
30.11.2009 8:44:32   
marta82
Jutro. Danes je Tinej 2x nekaj jamral ponoči in se premetaval in iskal prst (sva mu rokavičke dala gor in odrezala tako, da je samo palec not)pa nisem šla takoj tja, samo po kameri sem ga gledala pa je sam nazaj zaspal.user posted image Jaz sem pa vseeno nenaspana.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
30.11.2009 8:58:01   
ronja
Imate tudi ve pomisleke glede bazenov?

Imam, zato pa mala ne bo šla v bazen, razen na plavanju dojenčkov na difu, kjer je mali bazen, ki se celo noč puca in imajo zelo stroga pravila (tam ni navadnih ljudi, majo samo za plavanje dojenčkov nosečnic,..., ostali so v velikem bazenu. Drugam si je pa trenutno ne upam dat - mi je malo hudo, ker res fuuuuul uživa v vodi, ampak j* ga, tvegala pa ne bi... Bomo pa 2. leto hodile plavat tudi pozimi, letos oz. to šolsko leto pa rašji še ne...
V eč ne utegnem brat, mogoče kasneje.

Aja, dve novici
- prva: ta vikend sem muser posted image dobila!!!user posted image Bilo več vrijeme... No, saj ne da bi jo tok pogrešala, samo je smotano, če veš, da je nimaš, ker je s tabo kaj narobe (da si bolan al pa zdelan, recimo, drugi razlogi so pa tak še hujši)...
- druga:včeraj sva šla prvič letos v kino!!! Mami je pazila tamalidve, Ronjo je celo ona dala spat (no, midva sva jo zrihtala, večerja, pižamca, zobki, spalna vreča... Samo potem vedno še kar traja, predno zaspi (in tudi včeraj je, sta poslušali Sapro miško 6x bajeuser posted image - zaspala je nekaj čez 10), midva sva šla pa gledat Zlomljene objeme od Almodovarja. Itak dober film, kot vsi njegovi, če mene vprašašuser posted image . Tak da še je upanje za naju, da bova kam šla, hehehe.

Sicer je bil pa naporen vikend: v petek smo šle k sodelavki po obleke za tamale (ma dve punčki, pa nam je dala stare obleke), v nedeljo je lubi delal, sobota je bila cela nabasana... Najprej smo šli v Tehniški muzej na razstavo o Bloudku, je bilo fajn, čeprav je tam res mrzlo, tak da se dobro oblečite, če bo katera šla - mi smo se, sem že bila tam, pa smo bili pripravljeniuser posted image , ampak smo se meli luštno.
No, potem smo bili pri njegovih, ker so spet bratranci s starši prišli, samo zdaj sem se pa uprla. Lubi je vsakič tečen, ko moramo tja, pa jih po tiho pošilja nekam, potem pa vseeno gremo, je totaln dolgčas, ker se nimamo kaj pogovarjat, pol smo pa še zmatrani od vseh teh obiskov. Tak da sem rekla, da če nas čejo videt, naj naslednjič lepo oni pridejo sem ali pa se dobimo zunaj. komot tudi samo otroke pripeljejo, če čejo.Sem že parkrat predlagala, pa da gremo v zoo, pa da pridejo sem, da kaj počnemo z malimi, pa jim vsem tako paše (tašči, ker ima vse vnuke tam, pa še razlog je, da moramo prit, onimadvema, ker ni treba nikamor it in je najlažje,...). Meni se ne da več vse skup, kadarkoli se spomnijo prit, moramo letet tja, pa pokat otroke v avto, pa ven, pa vse skup... pa ker že vem, da bo december itak ful naporen itd... Pa še  potem se nikomu od nas ne da it kam drugam, kjer pa ful bolj uživamo (recimo k prijateljem, na izlet,...), ker mamo itak vikend že "zaseden". Sem povedala lubiju, pa se je sam strinjal - ne vem, a naj dam tegauser posted image al tegauser posted image ?user posted image
No, skratka, dva vikend v decembru ne bomo šli nikamor in ju imamo samo zase - sva se zmenila. Pa enega si jaz za svoje rezerviram. No, meni je prav. Ker se mi zdi res butasto, da se s prijatelji, s katerimi nama je fino, ne vidimo, z unimi pa, pa si nimamo kaj povedat (zdaj hvalabogu gradijo hišo, da je vsaj kaj za vprašatuser posted image ). Saj majo tut prijatli male otroke. No, sem mogla povedat, hehe.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
30.11.2009 8:58:53   
ronja
Aja, noč ej bila pa nikakva, Lejla je bila priklopljena SKOZ! In jaz ne morem spat, kadar se takole doji, ker me potem že vse boli... Ampak kino je pa pasaluser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
30.11.2009 9:09:28   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jutro...ulla, dej no, tale redkobesednost pa ni tvoja značilna lastnost

user posted image mogoč res ne, sam lenoba je pa user posted image pol si pa sesštej user posted image

ma čist sm fuč, sem že od petih pokonc, neo ma ful zabasan nos, smo celo noč sesaliuser posted image ula je pa kr nekak, zjutri sma spirali in ni blo nekaj notri, bomo vidl...pa še to vreme glupo, jao, bi se človek kr zjokal, ko čez okno pogleda user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
30.11.2009 9:15:52   
Zvezdica
ma čist sm fuč, sem že od petih pokonc, neo ma ful zabasan nos, smo celo noč sesaliuser posted image ula je pa kr nekak, zjutri sma spirali in ni blo nekaj notri, bomo vidl...pa še to vreme glupo, jao, bi se človek kr zjokal, ko čez okno pogleda user posted image

neo user posted image

naš ma tak nosek, spiram, spiram, če pa hočem posesat pa ničuser posted image

Ulla, 1 l kave, pa ko otroci zaspijo ti tuduser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.11.2009 9:16:05   
mimi30
brandt sušulec (je edini proizvajalec sušilcev top loaderjev, širina 45, )

evo tega imamo mi....super, da praviš, da fajn dela....na katerem programu pa večinoma sušiš?....jaz sem zaenkrat sprobala samo tistega za mešano perilo

nejc je vredu....baje kužen 1teden in ga je treba ful pazit, da se ne bi kaj zraven prehladil, ker to se zna pol zakomplicirat....mal ga je problem noter držat, ker mu res nič ne manjkauser posted image ....v vrtcu v njegovi skupini sta dva potrjena primera nove gripe

ploščice zbrala v sivih odtenkih, včeraj šla še enkrat gledat kopalnico in ugotovila, da niti tuš kabina ne gre noteruser posted image , ker je tam na zidu radiator....kopalnica je res bolj mala ampak kaj čmouser posted image

Kdaj pridš kej u Bistrco??

snikolina, ta teden še ne....naslednjega pa čist mogočuser posted image .....user posted image

še pol kaj napišem

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.11.2009 9:25:11   
Zvezdica

evo tega imamo mi....super, da praviš, da fajn dela....na katerem programu pa večinoma sušiš?....jaz sem zaenkrat sprobala samo tistega za mešano perilo

sam tega rabimouser posted image pa bombaž, če mam sam brisače.

nejc je vredu....baje kužen 1teden in ga je treba ful pazit

ja kr dejte še počivat, ravno ena kolegica, ki ima doma triletnika pravi da s kar vsi 3je preboleli to gripo, tko da jim svetujejo še en teden počitka, kar itak velja za gripo.

Super za ploščice. Jast pa kr mal brskam po netu in upam, da najdem kako hiško v LJ za mal dnarjauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
30.11.2009 9:35:43   
Soncnica
Živjo punce!

Nea tamali so ful luštni user posted image

Jancci jaz grem tut takoj delat za 8 ur in priznam, da imam kar slabo vest, ko slišim, da gre večina mamic delat za manj uruser posted image

Sušilec mi imamo Candy in je fajnuser posted image user posted image user posted image , sušimo pa samo brisače, kuhinjske krpe in posteljnine, aja pa bombažne plenice, oblek ne, ker se bojim, da se bodo skrčile

darila pri nas je tako, da v vsaki hiši darilo prinese samo eden. To pomeni, da pri nas in pri moji mami pride samo dedek Mraz, pri babi pa Miklavž. Midva bova tamalčki kupila pametnega kuža (a ima ktera kakšne izkušnje s to igračo), jaša ima pa itak v katalogu zbranih ene 2000 igrač user posted image , tako, da bo izbira čist lahka user posted image

Ronja super, da sta lahko šla v kino, jaz bom o tem nekaj časa samo sanjala user posted image

Mimi  podoben problem smo mi imeli pri dnevni, pa ne zato, ker bi bla majhna, ampak zato, ker ima taka okna, da za pohištvo v bistvu ni nobenga placa. Pol sva kupila samo neko omarico na kateri je TV in ozko stekleno vitrino. Naša dnevna ima tako v glavnem kavče in okna. Je kot ena taka velika igralnica, ker tud mizice nisva dala noter   

nam tudi nič ne pomaga baby vac, za Jaša je super, pri tamalčki pa pomaga sam fiziološka

Sonček33 kako pa narediš ajdovo kašo?

Si grem narest en dober zajtrkuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
30.11.2009 9:35:45   
ronja
mimi, čestitam za hiško! mala kopalnica se pa hitreje segreje, vse ma svoje pluseuser posted image .

Bolančki, pozdravite se! Ronja končno spet ni mela vročine, zdaj ma pa spet 37,2. Lejla končno spet ni kašljala, danes ponoči pa spet 1x ornk. Mah, naj gre vse skup nekam! Jaz mam tudi še vročino (samo da je nikoli nisem nehala met, odkar je Lejla v vrtcu. Lejla in oči je nimata, hvalabogu!

Sploh ne vem, kaj naj naredim s tem vrtcem - Ronja se ni niti približno navadila nanj, če ni bila tam praktično nič (6x v 1 mesecu oz. zadnje 4 tedne 2x...). Kaj naj? Bosta šli obe hkrati al bomo itak bolane do januarja?user posted image Mislim, ne vem več, a naj se smejem al jočem al kaj? Saj zgleda nič bolana: ni več bleda, ne kašlja več, grlo je ne boli, je pa še zjutraj hripava včasih. Ampak z vročino je jaz ne bi dala v vrtec. Lejla nima vročine, ampak včasih kašlja.
Zdravnica pravi, da za kašljanje itak nič ne dajo, za tok nizko vročino pa tudi ne. Da v vrtec ne sme, ven pa lahko gremo, samo ne v neke šoping centre (kar itak ne hodimo). Mal je že hecno vse skup...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
30.11.2009 9:39:24   
Soncnica
Ronja ful ste bogi, pri nas je bil Jaša stalno nekaj bolan, zdaj pa jemljemo ene tabletke od homeopata, postlo smo mu prestavili po nasvetu bioenergetika na drugo stran in zaenkrat so far so good. user posted image user posted image user posted image

farfala kako je blo pri bioenergetiku

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
30.11.2009 9:49:12   
Najki
Jutro klepetulje.

Dan je res ogaben, bi sla kar nazaj spat s tamalim, pa bo ze cas za malico, mogoce se uspem prej stusat, ce ne bom tu obvisela user posted image .

Moram potrkat, mali ni bil se nic bolan, niti vrocine ob zobkih ne, pa sva oba nagnjena k prehladom in  anginam. Ampak se ksni 2 leti ne bo sel v vrtec, zato mu bo upam precej smrkanja prisparanega.

Ronja pa sej lahko kaksen sirup proti kaslju dajes. Nima smisla da se matra...
Bravo za menstro, jaz sem imela 3 po koncu tabletk in vse so ze redne, skoda da se je tudi pms vrnil z njimi.... Sem pa imela 2 hudi migreni sredi ciklusa, pa se nikoli prej nisem imela migren =[. Me je kar malo strah, da bojo postale redne stranke...

Grem skocit pod en doooolg tus, potem pa nardim smoothie malemu za malico.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
30.11.2009 9:59:52   
ronja
Hm, pri nas ne jemljemo res nič, spije pa vsak dan en šejk, poje veliko mandarin in banan zdaj, pa seveda jabolka in hruške, je zelenjavo,... gremo ven, meli smo psa in nikoli sterilno čisto (pri dveh malih bi lahko samo pucala, če bi to hotela, to se mi pa ne da), postelja je postavljena vzod-zahod, se mi zdi, lejlina pa lih kontra, pa je pri obeh isto, ko pride Ronja iz vrtcauser posted image . Sicer je pozicije "požegnala" moja sestra, ki se nekaj s temi stvarmi ukvarja - oz. ni mela nobenih pripomb - ne vem pa, koliko ve o vseh teh rečen.

Najki, ja, saj Ronja nič ne kašlja, kašlja samo Lejla včasih - samo ponoči, podnevi nikoli. Pomaga, če ima dvignjeno vzglavje - potem nič ne kašlja. Ampak 2. polovico noči spi pri nama in tu seveda nima tistega svojega povštra, takoda spi na ravnem ali pa na moji roki - v tem primeru ne kašlja, tako da navadno to prakticiram, samo je malo štorasto, ker se ne naspiš ne vem kako, ko se ne smeš premaknit pa naštimat, kot ti paše.
Skratka: ena ma vročino (37,2 - Ronja), druga pa ponoči 1x kašlja, potem pa ne more zaspat nazaj... Potem naj me pa še kdo vpraša zakaj ne maram zime!!! Ma, zadavila bom prvega, ki si to upa izustit! Otroke moraš oblačit ko medvede, ko greš ven, ne smeš nikamor, ker so v zaprtih javnih prostorih sami bacili, zunaj ne moreš bit cel dan, ker otroke prezebe, non stop smo nekaj bolani... grrrrrrrrrrrrr komaj čakam pomlad!!!!

migrene sem pa tudi jaz mela zadnje čase - samo niso od m., ker sem jih mela že prej.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
30.11.2009 10:43:40   
Ulla80
ronja deliva ljubezn do zimeuser posted image

ma sirupi proti kašlju al karkol že so čista bedarija, sam farmacija služi, to je pa vseuser posted image če je kašelj moker, da se dajansko ven lušči, tko nimaš kaj dajat pa to zavirat, prej kot se spuče, boljš je. pa parne inhalacije delat. če je kašelj suh, tak piskajoč, lajajoč, pa mrzle inhalacije ( fajn oblečt pa na okno, balkon al pa kr pred zamrzovalnik mrzu lufte ene 15 minut dihat), da pomiri kašelj in se broniji al kva že mal skrčjo. magari sred noči, če ponoči kašlja. po enih treh dneh pa se tko razvije iz tega sočen, moker kašelj in se lušči ven klar se pač mora. sirup kakršenkoli je čist brez smisla.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.11.2009 10:52:13   
Hijacinta
Jutro,

midva bi pa mogla it na plavanje, pa je mali zaspal. Vsakič ko imava plavanje je zaspan že okoli 10, drugače pa razgraja tudi do 2 user posted image Sem ga dala spat jst morm pa pospravit še od včeraj. Sem šla zvečer kar spat pa me je vse počakalo user posted image

Soncnica moj ima zelo rad pametnega kužka, vendar je to zelo odvisno od otroka do otroka. Fantek od moje prijateljice pa ga sploh ne pogleda.

Ronja jst sem Eriku dajala domači sirup iz smrekovih vršičkov ko je kašljal in je pomagalo.

Ja bomo pa res mogli narest nekaj s sušilcem saj se v tem vremenu cunje sploh ne sušijo.

Mimi jst mam tud ful majhno kopalnico. Notri je navaden tuš pa še pralni stroj je v kuhinji. Nimaš kaj.
Zvezdica težko nalogo si si zadala user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
30.11.2009 11:05:24   
kiara24
oj,

evo to je pa to, če lubija ni doma, pol pa naju tudi ni nič doma in sva skoz okrog. Ali pa delam gobeline za darila za Nl, pa pol še pečem mal zravne, da sem naše malo pocrklajla.

Ja vam moram povedat da se je naša naučila držat žličko in z njo tudi zajema iz krožnička, pa dat vse skupaj pol v usta, jaz sem bila ful presenečenauser posted image . Je pa res da mora biti hrana bolj gosta da to lahko naredi drugače jo strese.

Kako ste kaj nimam vas časa brat mogoče kasneje, zdej bova šli s Klaro ven, da bo zaspala pol greva pa v KR je treba nekaj stvari nabavit da bom delala voščilnice.

Farfala- takole je bilo spla je pri nama ko je bila bolana drugače ne bi splai nič. No pol sem jo pa jaz uspavala vedno v veliki postelji in jo prestvila v njeno, nekaj dni je lezla k nama pol pa je bilo spet kul. Pri nas čez dan itak zspi samo v vozičku ali pa v avtu. Drugače ni šans pa sloh ne vem več kaj naj probam, da bo zaspal v svoji posteljici. Zvečer opa če ne zaspi ko se hraniva grem z njo v veliko posteljo pol jo pa prestavim.

Najki- dobrodošla med nami, fletkan je poba tvoj. Za težo in velikost pa pogelj v razpredelnico.

Ronja- to je res super za taščico in sploh za vaju da sta šla v kino. user posted image user posted image user posted image

Sušilec- mi imamo Bosch pa je zakon.

Zdej pa res grem , mal ven pol pa v KR.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
30.11.2009 11:38:30   
Jancci
Meta in voziček.. to sta 2 čist različna pojma. Sploh ne vem zakaj jo vozim ven, ker je čist nesrečna v tem vozičku. Mislim, da bi lahko na prste ene roke naštela kolikokrat je zaspala v vozičku. Pa gledam mamice ki se šetajo mimo in vsi otroci spijo. Meta pa ****ri tam notri. In to že od malega. Ko bo shodila jo bo vrjetno kap, če jo bom dala v vozek?! Samo prodala bom vse skupaj.user posted image

Pa čisto vsako noč se zbudi ob pol 4ih in hoče joško. Sploh mi ni treba več na uro gledat. Se mi zdi, da je to ena navada, ker zvečer ful poje in ne more bit lačna, al kako? Sicer popije in takoj zaspi, ampak vseen bi bilo boljš, če bi ona spala celo noč. Kaj nej nardim??

Pa ta vreme je čist v K!!! Ma neki sem razpizdena danes..... user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
30.11.2009 11:51:43   
ronja
Smo mislile it v zoo, pa je malecka zaspala. No, sva šli pa z ronjo ustvarjat - jaz sem naredila kravico iz Fimota, kar sem ji obljubila, ona pa neke polžke in kačice iz plastelina. Jupi, saj gre naredit tudi kaj pametnegauser posted image . Samo za lejlo mi pa kar zmnjkuje idej za igrice, se priporočam...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
30.11.2009 11:57:26   
sonček33
Oj, danes je pa tukaj gor veliko slabe volje.
Eh, pa nas ne bo vreme v slabo voljo spravljalo. Midva sva šla zrihtata za leče, da dobim mal dnarja nazaj, ker tole je drag špas. Pol pa na en giro. Lovro je rad v vozičku in njemu je super fajn zaspat v njem, sploh zdej, ko imamo zimsko vrečo. tako da on navadno vsak dan odspi vsaj eno rundo na šetnji in to je ponavadi 1,5-2h. Notri skoraj nikoli ne spi tako dolgo.

Sončnica...samo skuham ajdovo kašo in dodam AM. Včasih pa namesto AM, kar suhe slive in marelice.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......