|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
27.11.2009 15:31:00   
Belen
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50137576

eko te sm kupla user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.11.2009 0:26:50   
gia15
Bom poklicala za telovadbo na ogrlici za december, če imajo še kakšno mesto prosto pa če bomo šli, se lahko tam spoznamo BIA79, če boste hodili še naprej!user posted image user posted image

Moja mala je še vedno (še kar) zadovoljna v lupinici od Peg Perega in upam, da bo še nekaj časa tako. Drugače je pa vedno slečena (brez bunde) v lupinici, jo raje pokrijem, ko je prenašam/vozim do avta. Moj je predlagal za naslednji avto sedež znamko Recaro, so baje dobri, ker izdelujejo tudi športne sedeže. Bom pa še sama temeljito raziskala pred naupom!user posted image

Chiara82: A si mu dala samo polento? Jaz sem moji skuhala polento na vodi, v kateri sem kuhala zelenjavo in potem dodala noter še to kuhano pretlačeno zelenjavo pa ni hotela jest. Samo zelenjavo pa drugače je. A vi dodajate kuhani zelenjavi tudi repičino ali sojino olje? Jaz sem ji dala kapljico olivnega olja zaenkrat, ker tistih dveh ne dobim nikjer.

Kakšno kozmetiko uporablajte pri negi svojih user posted image ?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.11.2009 8:56:13   
Anonimen
gia15 v polento sem dala tudi cvetačo, domače oljčno olje in kunca.

glede lupine in bunde. Ko vozimo kratke razdalje mu pustim bundo gor, ker se avto sploh ne segreje do cilja. Ko pa gremo kam daleč ga obvezno slečem.

IKEA. S to trgovino smo zelo zadovoljni. Imamo celo spalnico iz nje. Žal mi je, da ko smo prenavljali kuhinjo je nisem tam naročila. Vendar sem si obljubila, da takoj, ko vržemo ene podnajemnike ven začnem urejat party place in tam bo sigurno kuhinja iz Ikee. Vesela sem, da je tako blizu nam.

končno sobota! Možek se ukvarja s sinčkom, tako da jaz lahko dokončam Tadeievo foto knjigo.

Uživajte v dnevu kar se le da!

(odgovor članu gia15)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.11.2009 10:08:43   
BIA79
Gia..še ena podobnost :) Moj tudi navija za recaro, ampak bomo vzeli romerja. Ima boljše rezultate na testih in če ga kupimo preko spleta pride 100 eurov cenejši kot npr. v Baby centru. Še dobro da pri nas odločam jaz o teh stvareh hehe...Ne vem punce če ste šle za to, ampak poletne prevleke so drage kot user posted image . Izpod 30 eurov je nisem našla!?!?!?

Mi se odpravljava v Koper, greva na tržnico, po eno darilo in potem šibamo na rojstni dan. Danes imamo 2 v planu, ampak večernega bova s Klaro štrajkale. Danes smo prvič spali brez da smo jedli...seveda se je ene 4x zbudila vmes, ampak jedla nič. No, bom vstrajala nekaj časa tako, mogoče se obnese!

Aja, Momacus...tu sei fonte di sagezza...pravi vir znanja! Klara res paca manj ko je če se vsedem za njo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.11.2009 11:06:44   
momacus
BIA mali triki starih mamuser posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.11.2009 12:25:35   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Aja, Momacus...tu sei fonte di sagezza...pravi vir znanja! Klara res paca manj ko je če se vsedem za njo user posted image

???????? kako to mislite??? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.11.2009 14:56:47   
gia15

Ja res, kako to mislite? Hranite user posted image  od zadaj?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.11.2009 19:50:27   
Belen
ohoooooooo se widi da je weekend, ker ni nikogar user posted image user posted image user posted image

teičy,kje si???? user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.11.2009 21:16:34   
BIA79
Da razložim, kaj pomeni hranit od zadaj...Klara kadar je neprestano gleda kaj je na mizici, se pravi da gleda dol. In tako žlica pristane ne samo v ustih....Če se pa vsedeš za njo, Klara gleda kje si in ima usta navzgor :)

Kar se tiče kozmetike, sedaj uporabljamo Weledine izdelke. Sprva smo uporabili vse kar so nam podarili sedaj imam njihovo milo in šampon, ter kremo za obraz.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.11.2009 0:28:07   
gia15
Uporablja katera kozmetiko Mustela za svoje user posted image ?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.11.2009 7:19:34   
Belen

Da razložim, kaj pomeni hranit od zadaj...Klara kadar je neprestano gleda kaj je na mizici, se pravi da gleda dol. In tako žlica pristane ne samo v ustih....Če se pa vsedeš za njo, Klara gleda kje si in ima usta navzgor :)

Kar se tiče kozmetike, sedaj uporabljamo Weledine izdelke. Sprva smo uporabili vse kar so nam podarili sedaj imam njihovo milo in šampon, ter kremo za obraz.

lih mi ni najbolj jasno,ampak dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

js mam tudi we od welede za otroke od kreme za obraz, do šampona, mila, krem in kremic.... no wse kar premore "otroška weleda" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.11.2009 7:22:28   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

Uporablja katera kozmetiko Mustela za svoje user posted image ?

mustelo sm mela prej šampon za lase,kr je mela Lija temenca....ma ni pomagalao en kawolo nič.... user posted image user posted image

aja dobro jutro wsem in lepo nedeljo za začetek z enim  user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.11.2009 11:01:29   
BIA79
Mustela...tako lepo diši :) Vidiš Belen mi smo imeli šampon za temenca in nam je takoj zginilo, medtem kot z oljem ni bilo nobenih izboljšav :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.11.2009 13:48:59   
nena30
Gia15 mi uporabljamo kremico in je ful dobra pa super diši

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.11.2009 16:53:59   
gia15
Mi smo tudi imeli šampon proti temencem od Mustele in je ful pomagalo, sem ji pa kar nekaj časa umivala laske s tem, ni takoj izginilo, čez nekaj časa pa ni bilo več niti sledu temencem.

Kakšno adaptirano mleko dajete svojim user posted image ? Meni zvečer zmanjkuje mleka in imam občutek, da se moja user posted image  ne nasiti dovolj. Nazadnje sem poskusila s Hippovim pa mi tako smrdi, njej verejetno tudi in ga noče. Noče niti Aptamila, niti Novolaca. In noče tega adaptiranega mleka tudi, če ji dam noter Plazma keks ali pa če ji zmešam kašno riževo kašico!user posted image  Ima katera predlog na čem bi ji lahko skuhala riž - na kakšnem mleku?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.11.2009 16:54:36   
gia15
Aja, moja user posted image  je stara 6,5 mesecev.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.11.2009 17:25:38   
supernova2002
evo me po miljavžent letih user posted image
mater pišete ko ubite....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul user posted image
vidim da se ukvarjate na ful za sedeže za v avto...porka maštela ste naštudirane v nulo user posted image hahahahaha....mah meni je vseeno...enega bomo nabavili ko bo čas...kakšen in kateri bo pa mi dol visi. vse je za en k vredno.

maruša je super. zdaj se ji je neki svečka iz nosa pojavila-prvi prehlad v njenem življenju zgleda. in valda je kriv aljoša-ki je prehlajen že dva tedna. ji je on prenesel. tako da smo fasali prvo stvar od kar je na svetu(vsaj tako kaže).

težka je nad 8kg, veliki 74cm.
je vse kar ji pride pod roke...hahahaha...ja ja ja vse ji dam od a do ž! vso zelenjavo, riž,pašto, polento, meso (edino svinjskega še ni probala), sadje,...piškotke...najraje pa je tisto kar jemo mi za kosilo. jo posedemo zraven in poje vse user posted image .

od kar se je rodila nisem še uporabila nobene kremice za obraz...edino hladilno kremo ji dam vsakotolko-ko je kej rdeča ritka...ma kaj bi mogla ji kej nabavit?
za kopanje uporabljam milo od chiccota...
to je vse od kozmetike kar rabimo...

včeraj smo ji kupili hlače, majčko in kapo ki jih je sama izbrala v montedoro...eeeeeeeeeej kaj smeha...točno je vedla kaj hoče...z aljošo sva ji kazala druge stvari a ona stegovala roke ko matasta proti tem trem stvarem. smo pol kupili, ker je bilo ful poceni...še bolj poceni kot v oviesse, hm...al kje drugje. pa še smo vidli topolinota, minnie in medvedka puja...so ji mahali pa se je smejala ko zmešana. prav vriskala je od veselja.

kaj naj vam še povem? buuuu...nič mi ne pride na pamet.
ala se vam oglasim kej kmalu upam...
lp

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.11.2009 19:13:30   
BIA79
Gia Klari dam Hipp2 tista bio varjanta...poje samo ko je piškotek notri, včeraj sem dala še malo riža in je pojedla...jaz imam pa toliko mleka, da me sedaj prsa bolijo, ker se Klara več ne doji toliko...samo še mastitis se mi manjka...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.11.2009 19:19:11   
BIA79
vidim da se ukvarjate na ful za sedeže za v avto...porka maštela ste naštudirane v nulo user posted image hahahahaha....mah meni je vseeno...enega bomo nabavili ko bo čas...kakšen in kateri bo pa mi dol visi. vse je za en k vredno.

Kar se tiče tega, vsak ima svoje mnenje gleda varnosti svojega otroka...mislim da gre predvsem za dobit najboljše po najbolj ugodni ceni...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.11.2009 19:39:41   
Belen

Kar se tiče tega, vsak ima svoje mnenje gleda varnosti svojega otroka...mislim da gre predvsem za dobit najboljše po najbolj ugodni ceni...

hmmmmmmmmmm.... e gia........ supernova..ala šu, itak da ti ni wseeno kje bo Maruša nasledje 4 leta sedela.... user posted image user posted image user posted image walda ne boš nekega "češkega" kupla tipo ala nania.... al kaj je že??? user posted image user posted image user posted image user posted image

gia....moja frendica teičy...no ti lahko ona powe,sam zdej neki trokira ta teden....njen mali tudi ni jedu novolac, aptamil.... pa je probala dodat beba-wanilja okus-se mi zdi user posted image in zmaže wse,čepraw se še doji.... ampak to edino poje....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.11.2009 0:18:00   
gia15
BIA79: A ji daš v AM kuhan riž? Jaz ne vem več, kaj naj ji dam pred spanjem, ker noče ničesar, razen joško, ki pa je skoraj prazna zvečer!user posted image
A ti ji dodajaš kakšna olja(sojino, repičnino) v pire, kuhano zelenjavo? Če ja, kje jih kupiš?
A ji daješ tudi Frutek, Hipp kašice?

Kje kupujete Weleda izdelke, v Sanolaborju?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.11.2009 0:47:08   
pancottina
Ojla
Ker ne morem spat in ker berem vse za naprej in nazaj se malo oglašam :)
ja Chiara82 vem kdo si in tudi Supernovo poznam bežno :) Je itak majhna obala.

V glavnem glede stolčkov: jaz sem kupila Maxi cosi tobi. Sva malo izbirala med tem in Romer tisti z isofixom, ampak, ker sem naletela na neko akcijo in je tobi stal 140€ smo se potem odločili kar za tega. Aja, prej sem ga posedla v oba stolčka in še prodajalke so mi povedale, da so baje otroci v tobijih zelo veseli, ker so malo višlji, tako,da....... bu, bomo vidli speriamo bene user posted image
Imamo ga doma, ampak ga še ne uporabljamo, ker Noel nima še niti 8kg, in je v tobiju še premičkin :) Mu tisti pasi stojijo cca 2cm nad ramami, tako, da ga še čaka doma. Imamo lupino od peg perego in mu je še prav, malo se je sicer začel pritoževat, ker ne vidi ven, ampak na dolge ture zaenrat ni panike, ker je itak zaspal user posted image
Drugače smo pa za avto od mojih kupili avtosedež nania in je kar ok. Ga sicer uporabljamo samo v relaciji koper dom, to je 4km in se mi zdi kar vredu njemu pa sploh user posted image

Hrana: Ben recimo, da je že ene dva meseca. Je pa sadje in zelenjavo in tudi meso je že jedel, pa jogurte pa kakšen gres z vodo, ma mu je joška še vedno N`1 user posted image

Belen, od tvoje kolegice teyci se pa sinček več ne doji :) mu je postala boca bolj komot user posted image

nič grem probat spat user posted image  Je prej nekaj čudno začel dihat oziroma je ful spremenil glas (se je zbudil med spanjem) je zgledalo tako, kot  da bi imel ful katarja al kaj takega in zdaj sem vsa prestrašena in komaj čakam 8 uro, da pokličemo zdravnico, da pogleda, če je vse ok. Nam se je večkat zdelo kot da vsako toliko malo zahrope, ma na pregledih ni mai slišala nič in se nisem potem nič sekirala. Danes pa me je moj mož prav prestrašil, ko me je klical v sobo,da čudno diha. Zdaj je vse ok, spi normalno, ne joče, diha normalno, mene je pa strah in ga non stop opazujem.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.11.2009 7:06:30   
Belen
jutro mame,
eko mene že pokonci... user posted image med tem ko se user posted image kuha anj mal pokomentiram....

gia... glede gh TI BODO ZNALE NABOLJ SWETOWAT MOMACUS, TEIČY, CHIARA, BIA.... uffff...welke črke..ne da se mi še 1X pisat.... user posted image user posted image
mi smo komi na sadju user posted image

pancottina....widim ja da nisi mogla zaspat, js pa zgodi wstala....sicer ne po swoji zaslugi user posted image aja, ste že kupli avtosedež??? kje si dobila tobija za 140eur??? user posted image
upam,da je z Noelom wse ql in da je bil strah odweč...

prawiš da Liam je nehal??? heheuser posted image user posted image user posted image morem kej jo poklicat,ki tle se nič ne

oglasi....

nić,da se mal pohwalim danes..... pol user posted image po NOW AWTO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan user posted image

(odgovor članu pancottina)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.11.2009 9:10:48   
DannyS
Hojla.

gia15 sicer sama nisem kupovala še teh dveh olj, ampak po mojem ne bi smel bit tak problem za jih dobit, vsaj sojino bi mogli imet v vsaki večji trgovini, če ne pa si pogledala v kaki bio trgovini? Če ne sem našla tu po internetu eno spletno trgovino, ki ima obe olji:
http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewProd&productId=125

Glede kozmetike, jo uporabljamo čim manj,... šampon in milo od mustele in kremico za ritko, ki pa je ne uporabljamo vsak dan...

Glede AM mi uporabljamo Aptamil, takrat ko rabi, to je pa bolj redko in nimamo problemov. Jaz bi na tvojem mestu probala magari zvečer dat kako kašico al kaj takega, ki ni nujno mlečna... pač da si prišparaš malo svojega mleka pol za zadnji obrok, ko se dojite. Al pa od Hippa sem vidla, da nekatere te nočne kašice se mešajo z vodo, sicer vsebujejo že same adaptirano mleko... naš jo je včeraj zmazal kot nič.

Chiara82 jaz sem ful v dilemi glede teh slik, nekaj sem jih že razvila, a po drugi strani mi je ful bolj všeč fotoknjiga,... tako da ne vem kaj bom...

O supernova, po dolgem času... :) Sej vidim, da si pridna in študiraš... pa pol nimaš kaj dosti časa za nas.

Glede GH mi ful lepo napredujemo, do zdaj je sprejel vse kar mu ponudim... ponavadi dajam en dan sadje, drugi dan zelenjavo, pol spet sadje itd. Pa nisem začela nič tisto po eno žličko ali dve, ampak mu dam tolko kot si on želi. Kaj ve dajete vsak dan ob isti uri te obroke GH, ker mi jemo enkrat ob 10ih, drugič ob 15ih... pač kot pride?

Belen zakaj ste vi komaj na sadju oz. samo na sadju? Kaj ne marajo preveč zelenjave? Čestitke za nov avto! :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.11.2009 9:34:11   
DannyS
Aja, pa še to, je razmišljala mogoče katera o skrajšanem delovnem času... meni je to včeraj padlo na misel.... namreč, če bomo dobili vrtec, ga bomo verjetno komaj septembra.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.