pancottina
|
Ojla Ker ne morem spat in ker berem vse za naprej in nazaj se malo oglašam :) ja Chiara82 vem kdo si in tudi Supernovo poznam bežno :) Je itak majhna obala. V glavnem glede stolčkov: jaz sem kupila Maxi cosi tobi. Sva malo izbirala med tem in Romer tisti z isofixom, ampak, ker sem naletela na neko akcijo in je tobi stal 140€ smo se potem odločili kar za tega. Aja, prej sem ga posedla v oba stolčka in še prodajalke so mi povedale, da so baje otroci v tobijih zelo veseli, ker so malo višlji, tako,da....... bu, bomo vidli speriamo bene Imamo ga doma, ampak ga še ne uporabljamo, ker Noel nima še niti 8kg, in je v tobiju še premičkin :) Mu tisti pasi stojijo cca 2cm nad ramami, tako, da ga še čaka doma. Imamo lupino od peg perego in mu je še prav, malo se je sicer začel pritoževat, ker ne vidi ven, ampak na dolge ture zaenrat ni panike, ker je itak zaspal Drugače smo pa za avto od mojih kupili avtosedež nania in je kar ok. Ga sicer uporabljamo samo v relaciji koper dom, to je 4km in se mi zdi kar vredu njemu pa sploh Hrana: Ben recimo, da je že ene dva meseca. Je pa sadje in zelenjavo in tudi meso je že jedel, pa jogurte pa kakšen gres z vodo, ma mu je joška še vedno N`1 Belen, od tvoje kolegice teyci se pa sinček več ne doji :) mu je postala boca bolj komot nič grem probat spat Je prej nekaj čudno začel dihat oziroma je ful spremenil glas (se je zbudil med spanjem) je zgledalo tako, kot da bi imel ful katarja al kaj takega in zdaj sem vsa prestrašena in komaj čakam 8 uro, da pokličemo zdravnico, da pogleda, če je vse ok. Nam se je večkat zdelo kot da vsako toliko malo zahrope, ma na pregledih ni mai slišala nič in se nisem potem nič sekirala. Danes pa me je moj mož prav prestrašil, ko me je klical v sobo,da čudno diha. Zdaj je vse ok, spi normalno, ne joče, diha normalno, mene je pa strah in ga non stop opazujem.
|